Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Vodafone reviews en ervaringen

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Vodafone geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Vodafone. Is Vodafone je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2009

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Vodafone zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen over Vodafone

  Lemby 28-12-2009 - 15:00

  Ik ben inmiddels bijna 2 jaar klant bij vodafone heb een bundel van 22,50 ( waar ik alle jaren daarvoor bij hi/kpn) heel mooi mee uit kwam.
  Maar sinds ik vodafone heb betaal ik tussen de 50 en 90 euro per maand........scheelt best een beetje veel

  Vanaf feb. ga ik dus over naar een andere provider......maar naar welke??? nog geen idee lijkt wel of ze allemaal niet deugen....

  beun 22-12-2009 - 19:44

  ik heb zins 12e van de maand een abbo bij vodafone.
  ik werd door ze gebeld omdat ik mee had gedaan met een anquette(ofzo)
  ik kreeg daardoor de volgende aanbieding.

  *1000smsjes
  *sms verdubellaar
  *150 belminuten.

  ik heb nu na 10 dagen gebruik 300 smsjes verstuurt en ong 20 minuten gebeld.
  kijk ik op internet dan staat er dat ik 40 euro moet bijbetalen.
  ik vind op die **** site van hun 4 telefoon nr`s
  ik heb ze allemaal gebeld op allerlei manieren ,maar ik krijg geen mens aan de lijn.
  ik durf bijna mijn telefoon niet aan te raken want dan stuur ik zeker automatisch al 20smsjes ofzo.

  de klanten service is echt bagger en oplichten kunnen ze donders goed.

  ik mag die lui niet.
  bedankt.

  ingrid 21-11-2009 - 00:12

  Vodafone......................... Eingelijk geen klachten over, behalve na de storing deze
  week. Durven ze keihard te roepen in het nieuws en dergelijke dat de storing verholpen is. Nou verholpen.... my ace Ik ben nog steeds ****ing onbereikbaar voor iedereen, en ik kan zelf nu ook niets beginnen. En als je ze dan belt, om dat zogenaamde ingelaste nummer van hun, dan kunnen ze je nog niet eens helpen ook nog niet. Ik begin nu echt ongeduldig te raken. Jammer dat ik onlangs mijn abb. weer verlengd heb, anders wist ik het wel.

  balhan 4-11-2009 - 23:09

  Ben zelf ook al een aantal maanden bezig mijn onterecht geinde geld voor dataverkeer terug te krijgen. In een enkel mailtje geeft klantenservice aan mijn terechte claim te hebben doorgesluisd naar de betreffende afdeling, Maar daar hoor je vervolgens helemaal niets meer van. Extra reacties op vernieuwde mails worden niet beantwoord of je krijgt na een week een bericht je vraag opnieuw in te dienen omdat ze zogenaamd niet toegekomen zijn aan het beantwoorden.

  Ik word met de dag niet alleen ontevredener, maar ook steeds bozer en begin nu zelfs link te worden.

  Tot nu toe heb ik ze de kans gegeven `mijn probleem` onderling op te lossen. Ik overweeg de laatste tijd echter steeds meer om dit wereldkundig te gaan maken en er een collectieve claim van te gaan maken. Zoiets als `Stichting Hypotheekleed` zullen we maar zeggen. Ik kan duidelijk met door Vodafone gestuurde documenten aantonen dat zij onrechtmatig geld van mij hebben geind bij verlenging van een abonnement en ik durf er vergif op in te nemen dat ik niet de enige in deze zal zijn. Wat mij betreft hebben ze hun kans gehad.

  M. Serne 26-10-2009 - 21:21

  sinds een klein jaar heb ik een mobiel abonnement bij VODAFONE , het is ongelooflijk hoe klantonvriendelijk dit bedrijf is , ik heb dit werkelijk nog nooit zo erg meegemaakt.
  buiten het feit dat of je beltegoed online weer niet werkt of er weer geen bereik van je telefoon is , draaien ze continu om de door jou gestelde klachten / vragen heen , als ik zo op mijn werk op klanten reageer zoals VODAFONE doet sta ik binnen de kortste keren op straat.
  ik heb diverse keren een mail naar VODAFONE gestuurd en zonder uitzondering was het antwoord van VODAFONE zeer onbevredigend voor mij , je word totaal niet als klant serieus genomen.
  bij mijn laatste mail naar VODAFONE ruim een week geleden heb ik gemeld dat wanneer ik weer geen bevredigend antwoord krijg ik mijn grieven dan maar op diverse forums loslaat , en u raad het al , totaal geen reactie echt helemaal niets.
  ik ben niet iemand die snel mijn grieven op internet los laat maar mijn frustraties omtrent dit bedrijf zijn inmiddels ongekend.
  denk niet dat ik een notoire zeurpiet ben want dat ben ik absoluut niet.
  ook 2 direkte collega`s van mij hebben dezelfde ervaringen.
  helaas loopt mijn contract nog ruim een jaar door maar daarna NOOIT maar dan ook NOOIT meer VODAFONE voor mij.
  iedereen die naar mijn ervaringen vraagt over VODAFONE krijgt van mij helaas een eerlijk antwoord.
  maar eigenlijk is het te zot voor woorden dat (zeker in deze tijd) een multinational zo met zijn klanten omgaat.

  Ronald 22-10-2009 - 18:11

  Zo te lezen ben ik niet de enigste die problemen heeft met Vodafone.

  Een abonnement afgesloten via een actie in de ANWB kampioen. 200/400 belminuten/SMS. Spreekt voor zich dat het belminuten of SMS zijn, dat is duidelijk. De afrekening is een stuk minder duidelijk.

  18 maal gebeld in totaal 4 minuten en daarnaast 136 SMS , levert op dat ik bijna €45,- moet bijbetalen.

  Vanmiddag geprobeerd de kalntenservice te bereiken, 5 maal een half uur aan de telefoon gezeten en steeds wordt de lijn afgebroken. Totaal niet klantvriendelijk en klantgericht.

  Ik heb nu een mail gestuurd, en wacht het antwoord af.

  Volgens mij gaat dit wel een item in Kassa worden. Mijn advies in deze is dan ook , allemaal melden bij Kassa van de Vara hoe je hier wordt geholpen en behandeld.

  van de wiel 9-10-2009 - 18:42

  Sinds 5 dagen in het bezit van Nokia 6720, zekerer als je een telefoon gebruikt om alleen
  te bellen is dit zeker een aanrader. De telefoon heeft ook wat internet-tools, dus je kunt ook nog browsen.
  Op dit moment heb ik zelf een vodafone scherp 500 abo. alleen zonder internet bundel. Bij het bekijken van mijn verbruik op myvodafone zie ik in eens een aantal minuten geboekt staan die buiten de belbundel zijn , waarschijnlijk data verkeer, maar ik weet zeker dat ik niet ben gaan wappen of iets dergelijks, heeft er iemand ervaring mee dat de telefoon automatisch af en toe verbinding zoekt ? ook al ga je zelf niet naar de browser..?

  van der sloot 25-9-2009 - 22:19

  Beste Richard, Bedankt voor de reactie op onze mail / klachten in divers forums.In de eerste plaats is het natuurlijk een vreemden zaak dat wij als bedrijf onze klachten moeten gaan achterlaten in een forum voor dat wij worden geholpen.Vandaag hebben wij per mail een bevestiging gekregen van Vodafone voor het veranderen van ons abonnement en de aanschaf van een nieuwe telefoon. Helaas zal de telefoon en de diensten niet geleverd worden voor de uiterste datum die mij is beloofd van 29 september. Ik vind het dus erg vreemd dat de gemakte afspraken eenzijdig worden verander. Veder Klopt de orderbevestiging niet. Aangezien zij nu 3 ½ maand bezig zijn met deze bestelling en uw eigen helpdesk al aangeeft dat wij beter kunnen overstappen naar t-mobiel omdat dit sneller zou zijn zeggen wij het vertrouwen in Vodafone als business partner op en gaanwij dus niet akkoord met de levering van onderstaande producten .

  van der sloot 23-9-2009 - 21:14

  Vodafone kan niet leveren

  Ik ben ruim 3 maanden bezig om mijn zakelijke abonnement aan te passen een nieuwe telefoon te bestellen en een extra dienst af te nemen bij vodafone. Mijn bestelling is diverse malen via internet en telefonisch opnieuw in het systeem gezet. Ik heb alles bij elkaar al 4 uur aan de telefoon gezeten met de helpdesk. Op dinsdag 8 september kreeg ik de receptie aan de lijn die mijn vertelden dat ze me niet kon doorverbinden niet langer dan 2 minuten met mij mocht praten en alleen een terugbelafspraak voor mij kon maken. Ik vroeg haar hoe laat de terugbelafspraak dan zou zijn. Maar vodafone heeft een vreemde definitie van een afspraak.
  Een tweede medewerker heeft mij geadviseerd om naar de winkel te gaan om daar de telefoon gewoon zelf te gaan kopen en dus geen gebruik te maken van de internet korting die vodafone zijn klanten aanbied. Ik vraag me dan af waarvoor ik een zakelijk account heb moeten aanmaken en allerlei persoonlijke en bedrijfsgegevens aan vodafone moest overleggen.
  Het beste advies toto nu toe was van de afdeling verkoop die voorstelden nog twee weken te wachten en dan een andere provider te nemen om dat dit sneller zou zijn dan wachten op vodafone.
  Vodafone heeft zoveel afdelingen dat niemand weet welke afdeling er verantwoordelijk is voor welken dienst of dienstverlening. Medewerkers lijken van sommige afdelingen maar ook van sommige diensten het bestaan niet te kennen. Dit is verreweg de slechtste zakelijk dienstverlening die wij ooit hebben gehad.

  ed 17-9-2009 - 15:24
  ik kan er nu ook over mee praten ik bel iedere dag naar vodafone (17 keer) en ze zeggen iedere keer dat ik word terug gebelt (niet dus) na drie weken word ik eindelijk een kjeer terug gebelt ! en met een mooie korting wist hij me alsnog over te halen (heel stom) maar het toestel zou met een week geleverd worden nu twee weken later nog geen toestel dus ik denk laat ik nog is een keer bellen waar het blijft na 2 keer gebelt te hebben en twee keer na precies 32 minuten werd de vverbinding AUTOMATISCHE verbroken de derde keer werd er wel opgenomen en vertelde ze me dat het nog zeker 3/4 weken zou duren (in totaal al 8 weken) nu ben ik het zat en heb gevraagd de desbetreffende persoon mij vandaag nog terug wil bellen (ik blijf in sprookjes geloven) om het contract te beeindiggen vanwege in gebreke blijven ben benieuwd hoe lang dit nu weer gaat duren !!!
  IK ZIT NU DOOR DIT ALLES AL 6 WEKEN ZONDER TELEFOON !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


  BEDANKT VODAFOON VOOR DE GEWELDIGE SERVICE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.