Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Reviews en ervaringen over Vodafone

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Vodafone geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Vodafone. Is Vodafone je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2008

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Vodafone zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

0% van 7 klanten beveelt Vodafone aan.
100% niet en 0% misschien

Klantervaringen over Vodafone

  jan 27-12-2008 - 16:28

  klantenservice 1200 kost inderdaad sinds kort 0.25 cpm
  maar via 06-54500100 kost het niets en valt binnen de bundel
  van scherp abonnement
  zie www.vraagalex.nl voor meer alternatieve nummers voor 0900 e.d.
  (als je bijv rekeninglijn wilt bellen van je bank)

  Opmerking van de redactie 29-12-2008 - 16:04
  Bovenstaande is niet helemaal correct. Bellen naar Vodafone klantenservice is afhankelijk van abo. Met Basis Abo: bellen naar 1200 is gratis vanaf een mobiel. Met Vodafone Scherp: bellen naar 1200 kost 0,25 p/m. (kosten vallen buiten de bundel). Met Vodafone prepaid: bellen naar telefoonmenu van 1200 is gratis. Vanaf het moment dat je een medewerker aan de lijn hebt, betaal je 35 c. p/m. Met een vaste lijn: voor bellen n. 0654500100 betaal je kosten bellen naar mob.nr. behorend bij je vaste tel
  Mike 1-12-2008 - 18:11

  Vodafone is een grote bende.

  Facturen zitten vol met fouten en als je het verkeerde callcenter hebt ligt het aan jou administratie

  (Yep)

  Creditnota na creditnota en het blijft maar door gaan!

  Wat een achtelijke "Organisatie" dat Vodafone.

  Terwijl het vroeger wel goed was, maar dat was vroeger..

  zucht......

  Helene 19-11-2008 - 19:24

  NOOIT NEMEN.
  Onbetrouwbare organisatie.
  Had een prepaid-toestel. Ondanks dat ik had aangegeven niet gebeld te willen worden over abonnementen gebeurde dat toch regelmatig. Toen ik een zeer aantrekkelijk aanbod kreeg ben ik daar op ingegaan, maar de verkoper had me gewoon voorgelogen. Toen de nieuwe simkaart kwam bleek het abonnement 10,-- Euro per maand duurder te zijn. Heb meteen (2 dagen na het telefoontje) geannuleerd, zowel telefonisch als per E-mail.
  5 dagen later doet mijn prpaid toestel het niet meer. Toch over gezet naar de andere simkaart, die ik per omgaande geretourneerd heb. Heb uren gebeld met klantenservice en de afdeling campagne. Als ik dan eindelijk ienmand aan de lijn had werd de verbinding steeds verbroken. Het heeft me goud geld gekost en bellen met mijn toestel en gebeld worden kan niet meer. Het is een organisatie die E-mails niet beantwoord, geld uit je zak klopt als je een telefonische medewerker wilt spreken en de wettelijke bepalingen van kopen op afstand (telefonisch) niet nakomt.

  Roland 16-11-2008 - 18:25

  Vodafone heeft standaard 0800 nummers geblokkeer die beginnen met de volgende combinatie: 0800406/080041/080043/080046/080049. Dus de hypotheek lijn 08004900 kun je NIET bellen. Bij andere providers wel.

  Teazy 14-11-2008 - 10:19

  Sjonge jonge wat en *** provider!!! wat heb ik een spijt dat ik daar ooit bij ben gegaan.. Ik heb een 2jarig abbo van 35 euri met een n95 8gb, in december aangeschaft. Daar hoorde het volgende bij:

  - 150 euro bij betalen
  - 8 maanden halve abbo prijs
  - 2j gratis onbeperkt internet

  het begon meteen al fout, ipv 150 werd er 274 afgeschreven. de man die de afspraak had gemaakt met mij is van functie verandert en reageerde niet meer op mij en zijn collega`s. Daarna kreeg ik te horen dat 2j gartis inet helemaal niet word gedaan, het was toch echt zo afgesproken, mja het contract was na 3 maanden nog niet opgestuurd na er 5x om hebbe gevraagd. Toen kreeg ik een hoger persoon aan de lijn die heeft een "goedmakertje" afgesproken, 124 euro terug, 3 maanden geen abbo kosten en 1j inet. Ok klinkt leuk. Nu moet ik alsnog betalen voor inet, heb inmiddels wel het contract. Zeggen ze aan de tel dat die vrouw weg is bij voda en dat er normaal nooit een jaar gratis inet wordt gegeven, dat is al de 2de x. Nu moet ik weer erachteraan om dat geld terug te krijgen. Conclusie in het jaar dat me abbo bezig is heb ik alleen maar gezeik gehad, onzinnige startminuten, dure klantenservice, slechte administratie en volgens mij klopt er geen **** van hun minutentelling, je wordt gewoon HARD genaaid. Ik raad iedereen aan om vooral NIET naar vodafone te gaan.

  Stefan 31-10-2008 - 17:11

  zag er leuk uit, gratis bellen in het weekend: ja.... mooi niet dus, alleen vodafone nummers, stom dat ik niet ff verder heb gelezen. maargoed dan nog. ik kan het kaartje niet eens activeren:S iemand hier ervaring mee? hopelijk dat ze mij wel terugmailen:S dit is echt mooi *** 😛 nu kost hij maar 5 euro maar is toch 5 euro weggegooit....

  jacqueline 29-10-2008 - 14:55

  Ik ben heel blij dat ik deze reacties allemaal lees. Ik heb nl. zo`n zelfde probleem met vodafoon. Na jaren bij T-Mobile geabonneerd te zijn met een slecht bereik stapte ik dit jaar in juni over naar vodafoon. Ik heb een "scherp" abonnement van 400 belminuten en daarbij 100 smsjes. Vanaf de eerste rekening voelde ik aan dat er iets niet klopte en ben gaan opletten op mijn beltijd. Smsjes kan je niet controleren op My vodafoon. Ik tel sindsdien zelf de belminuten bijelkaar en ik kom nooit tot over de 350 minuten. Mijn rekening werd geen 18.95euro zoals afgesproken, maar bijna 3keer zo hoog!!! Nu blijkt dat per minuut berekend wordt, dus als ik een voice mail aan de lijn heb wordt het een minuut, maar als ik met iemand iets afspreek en daar 1 minuut en 1 seconden mee aan de lijn ben, worden 2 minuten berekend. Klantenservice 1200 is 0.25 per minuut, maar regelmatig overkomt je dan dat je het hele menu hebt doorlopen en door drukte moet wachten tot een lijn vrij komt en plots, tuut......tuut......tuut, afgebroken. Weer opnieuw proberen!!!
  Als je je probleem voorstelt aan de mail-service moet je ongeveer een week wachten op antwoord. En krijg je antwoord dan wordt geschreven dat dat normaal is met dit abonnement.
  Ik heb vorige maand maar een abonnement van 300 belminuten erbij genomen van T- Mobile ( aanrader die T-Mobile) zodat ik toch weer aan 400 belminuten kom, want als ik vodafoon geloof heb ik in werkelijkheid een bundel van 150 minuten. Ik heb het bedrag deze maand laten storneren en houdt mijn bankrekening goed in de gaten dat er niets afgehouden wordt door vodafoon. Ik had heel graag mijn nummer willen behouden wegens zakelijk oog, maar tot volgend jaar juni zou behoorlijk duur zijn.
  T-Mobile heeft geen goed bereik bij mij thuis, maar ik ben hartstikke blij weer terug te kunnen.

  MrVulcan 29-10-2008 - 11:33

  Omdat ik mij niet bij My Vodafone kon registreren, heb ik een e-mail aan Vodafone gestuurd. Het antwoord, dat ik trouwens op 19 augustus 2008 kreeg, was dat er een storing zou zijn met het beveiligingscertificaat.

  Op 29 oktober 2008 heb ik nog eens geprobeerd, maar blijkt het nog steeds mis te gaan. Niet alleen dat, maar ik kan Vodafone er nu niet eens meer over mailen - ik zou tenminste niet weten hoe. :-s

  Als iemand van Vodafone dit leest...wanneer mogen wij verwachten dat dit is opgelost? En is het mogelijk dat ik daar bericht over krijg?

  jos 27-10-2008 - 22:06

  ik bezit voor het tweede achtereenvolgende jaar een scherp 125 abonnement.
  Men heeft mij verteld dat sms-jes extra geld kosten en dat je dus een bundel kopen kan
  nu is er opeens een scherp 250 abonnement met 75 vrije sms-jes
  Zitten er in mijn 125 scherp dan echt geen sms-jes of zit ik er naast
  wie weet dat

  Jos

  @lex 24-10-2008 - 18:06

  Vodafone is een goedkope provider maar wel slechter bereik.Opzich maar dat weinig uit.Je betaalt alleen de 1e 3 minuten naar een vaste telefoon.De rest van het uur bel je GRATIS!Dus ben ik zeeer tevreden over vodafone prepaid!@lex

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie