Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Reviews en ervaringen over Vodafone

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Vodafone geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Vodafone. Is Vodafone je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2007

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Vodafone zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

0% van 7 klanten beveelt Vodafone aan.
100% niet en 0% misschien

Klantervaringen over Vodafone

  roel 20-12-2007 - 15:32

  kun je ook een duocard krijgen bij de 500min simonly aktie?

  François 23-11-2007 - 16:12

  Let op: Vodafone SCHERP wordt afgerekend per HELE MINUUT. En niet alleen de eerste minuut, maar altijd dus. Bel je 70 seconden, dan wordt er dus twee minuten van je tegoed afgehaald.

  walmah 16-11-2007 - 12:31

  weet iemand zo of dit MET nummerbehoud is als je overstapt?

  Dennis 29-8-2007 - 18:01

  Nu de tarieven aangepast zijn bij Vodafone...is het dan ook zo dat de voorwaarden aangepast zijn en betekend dit dat je je abonnement per direct kunt opzeggen?

  Opmerking van de redactie 30-8-2007 - 10:17
  Nee, de voorwaarden zijn niet aangepast. Deze dateren van 17-4-2007.
  P.Jasper 26-8-2007 - 19:20

  Voel me zeer zwaar besodemieterd met 2 sim only abbonnementen van VODAFONE,Nu blijkt dat SMS`N en bellen vanuit het buitenland NIET binnen de bundel vallen,terwijl ze steeds weer melden hoe voordelig VODAFONE wel niet is in het buitenland met VODAFONE PASPOORT Ze Belazeren je waar je bijstaat.
  OPLICHTING PUR SANG!!!!!!!!!!!!!!!!

  fera 27-7-2007 - 18:10

  Bij verlenging van abonnement naar sim-only een telefonische aanbieding geaccepteerd van vodafone. 1-jarig simonly 17.50 abbonement voor 5.95.
  Aangezien de bevestiging maar niet kwam herhaaldelijk, bellen en mailen. Steeds weer beloftes om ons terug te bellen,de zaak uit te zoeken en te bevestigen. Uiteindelijk werd alles ontkent en een veel duurdere aanbieding gedaan. Vodafone zegt dat deze aanbieding niet gedaan is want de gesprekken en mails zijn bij hun niet geregistreerd. Bij ons wel want alle mails zijn bewaard en alle gesprekken staan op de voicerecorder. Toch weigeren ze hun beloftes na te komen. Bij ons dus geen vodafone meer.

  Sop 26-7-2007 - 15:30

  Mijn beltegoed zou 12 maanden geldig zijn maar is opeens nog maar 6 maanden geldig...
  BVen verder erg pro Vodafone maar dit vind ik vreemd. Verder staat op op My Vodafone dat ik 5,00 euro btg heb en via *101# is het 5,71 euro (heb niet gebeld oid). Dat is dus ook vreemd.
  Verder heb ik ook Vodafone Z11 genomen net. Super mooi, maar ik heb opeens maar 9,71 euro BTG en kan dus geen BLOX aan zetten 🙁

  Mark 25-7-2007 - 21:07

  Het is bizar om te zien hoe ondernemerschap werkt. Ben je eenmaal klant van Vodafone en wil je ook gebruik maken om na de duur van je abonnement over te stappen op het goedkope (internet) sim-only abonnement, dan kan dat niet. Moet je eerst je huidige abonnement opzeggen en dan een nieuw telefoonnummer aanvragen met het (internet) sim-only abonnement. Dacht dat nummerbehoud altijd mogelijk was. Nu moet ik het duurdere sim-only abonnement nemen omdat ik al klant ben... Begrijp ik het, begrijpen jullie het... Ben je goede klant dan wordt je genaaid om klant te blijven.

  Akwarius 16-7-2007 - 18:01

  Ook wij hebben de vervelende ervaring dat Vodafone nu plotsklaps, zonder bericht, van het ene op het andere moment je afsluit als je prepaid belt en een tijd lang niet hebt opgewaardeerd.
  Ik heb een pittige brief naar Vodafone gestuurd. In ons geval, maar zo zijn er meer, is het ronduit onbeschoft om zo te handelen. Mijn vrouw gebruikt namelijk die telefoon. Ze is nu ernstig ziek met een slechte prognose. Ze werkt niet meer en gebruikt nu de telefoon alleen nog om, als ze buitenshuis is, bereikbaar te zijn en in noodgevallen om hulp te kunnen bellen. Maar dat gebruik van de telefoon stelt Vodafone kennelijk niet op prijs.
  Ik heb om uitleg gevraagd, omdat op de website van Vodafone veel informatie is de vinden over "verantwoord ondernemen" en er zelfs een "maatschappelijk verslag" is opgenomen. Van dat verslag zou je tranen van ontroering in je ogen krijgen, als je niet zou weten hoe Vodafone in de praktijk werkelijk handelt.
  Ik ben benieuwd naar de reactie van Vodafone.

  Bink 16-7-2007 - 07:40

  Opeens is mijn beltegoed weg! Zomaar 20 euro verdwenen in het niets bij Vodafone. Ik heb vorig jaar opgewaardeerd omdat ik weg moest, nu ging dat onverwacht niet door en nu kan ik zelfs de klantenservice niet eens meer bellen. Toevallig hoorde ik van de week van een andere mevrouw dat ze ook haar beltegoed was kwijtgeraakt bij Vodafone. Nou dat is leuk verdient op z`on manier.

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie