Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Reviews en ervaringen over Vodafone

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Vodafone geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Vodafone. Is Vodafone je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2006

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Vodafone zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

0% van 2 klanten beveelt Vodafone aan.
100% niet en 0% misschien

Klantervaringen over Vodafone

    Max 8-12-2006 - 12:16

    Vorige week een web sim-only besteld, binnen 2 dagen in huis en gelijk bellen. Echt super!

    Dorine 25-10-2006 - 16:38

    Ik probeer nu al ruim twee maanden bij Vodafone een sim-only abonnement te bestellen via de webwinkel. Maar er gaat telkens iets mis en ik word van het kastje naar de muur gestuurd.

    Toegezonden documenten raken kwijt, geen reacties op e-mails en een klantenservice die me eignelijk niet verder helpt.

    Ik heb het helemaal met vodafone gehad!!!

    Willem 10-9-2006 - 19:56

    Een bizar verhaal:Ik had Simyo en wou een ander abonn bij KPN ik dacht dat is een fluitje van een cent doch na 2mnd heb ik het opgegeven.Nu zit ik eindelijk bij Vodafone met mijn eigen nr.Via de webs van KPN kon je een nieuw abonn bestellen met nummerbehoud.Let op hier gaat het dus fout.KPN kan het nr van Simyo niet overzetten want de webs herkent Simyo niet.Na 6 e-mails 3 telefoontjes en een hoop ergernis heb ik de handdoek in de ring gegooid een goede tip bij nummer portering ga nooit in zee met KPN als je van je Simyo af wilt!! Nadat ik me bij Vodafone had aangemeld ging het de eerste keer ook fout doch hulde aan de Klantenservice van Vodafone die geven tenminste advies en geven ook altijd antwoord op je e-mails.Bij KPN krijg je of geen antwoord of een automatisch mailtje met een wazig antwoord wat nergens op slaat.Resumé heb je Simyo blijf dan zitten of geef per aangetekende brief aan dat Simyo geen KPN Prepaid is. Bij KPN weten ze geen raad met Simyo. Vaarwel KPN.

    Laura 18-8-2006 - 13:50

    Zeeer slechte ervaring met Vodafone. Abonnement + telefoon besteld. Kreeg alleen de simkaart, telefoon was zoek. Daarna zijn me 20 verschillende verhalen verteld over dat ik hem nog zou krijgen, dan weer niet, dan zouden er reservetoestellen zijn, en nu uiteindelijk dan toch weer niet. Moet ik genoegen gaan nemen met een veeel minder toestel. Mooi niet dus. Ik ga mijn contract laten ontbinden en naar T-mobile, waar ik vandaan kwam.

    Rien 11-8-2006 - 12:01

    Ik heb alleen maar goede ervaringen!!!
    Goed bereik. Je weet wat `t kost. Werkt ook in buitenland perfect.

    Dennis 9-8-2006 - 23:35

    Zit nu bij Simyo , geen klachten ,goed bereik.

    Bello 9-8-2006 - 22:25

    Wij hebben 3 prepaid abonnementen lopen bij Vodafone. Inderdaad om weinig zelf te bellen en om wel bereikbaar te zijn. Indien VF deze abonnementsvorm niet wenst, moeten ze deze ook niet aanbieden. Wij hebben het laatste pakket nog in april 2006 gekocht waarbij nog 10 Euro gratis bel tegoed wordt weggegeven. Met dit pakket hoeft geen toestel gesponsord te worden, daar we een simlock vrij toestel hebben aangeschaft. In de combinatieaanbieding zat niet het gewenste toestel.
    In de algemene verkoopvoorwaarden van het prepaid pakket geeft men een geldigheidsduur voor het beltegoed van onbepaalde tijd mits dit elke 365 dagen wordt aangevuld. Ook is opgenomen dat Vodafone de lengte van deze geldigheidsduur mag aanpassen.
    Wel dit hebben ze dus onlangs gedaan en worden we verplicht minimaal 4 keer, 10 Euro per jaar op te waarderen. Voor een minimale beller die eerste met 10 Euro per jaar rond kwam betekend dit een prijsstijging van 400%.
    Voor ons dankzij de simlock vrije toestellen dus ook het einde van onze relatie met VF.
    Simyo lijkt mij een goed(koop) alternatief, iemand ervaringen mee??

    henk 30-7-2006 - 19:09

    vodafone prepaid is gewoon een verkapt abonnement geworden met de nieuwe regels waar ook oude klanten zich aan moeten houden, 40 euro per jaar dus ook als je niet belt en alleen gebeld word.

    p.s. in luxemburg heb je geen bereik (dat heeft KNP Prepaid wel)

    carrie 16-7-2006 - 14:20

    Ik lees dus net dat je nu minstens 40 euro per jaar moet opwaarderen!! Ik denk dat ik maar eens naar een andere provider ga dan...

    wow 8-7-2006 - 22:52

    Ja echt veel te duur.......

    Het is iets van 1.30 per minuut 🙁

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie