Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op bellen.com helpen we jou ook te besparen op je telefoons en abonnementen!
Vergelijk en kies de beste deal

Vodafone reviews en ervaringen

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Vodafone geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Vodafone. Is Vodafone je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2005

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Vodafone zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen over Vodafone

  Tjerk 3-12-2005 - 16:28

  Marijke,stom toevallig lees ik je bericht net, en heb een half uur geleden over exact dit punt discussie gehad met Vodafone. Ik wist van niets en heb nu een rekening van EUR 450, waarbij ik doodleuk de mededeling kreeg dat het ook voor EUR70 kon.... omdat ikook "buitenmijn bundel" zit. Vind hetniet ok dat zeme dat niet berichten, en inderdaad, ik een vermogen vanuit en naar buitenland heb ge-smst. Moet contract verlengen maar kreeg opeens zode pest in dat ik nog even wacht. Ik ga ook mijn nummer laten noteren zoals jij, zo gevat was ik nog niet....

  marijke46 1-12-2005 - 16:59

  Was me dat even schrikken bij het zien van de laatste Vodafone factuur. Meer dan 2x zo hoog als anders. En de reden? SMS-jes naar het buitenland vallen ineens niet meer in de bundel en moeten apart betaald worden. Aangezien minstens 90% van mijn sms-jes naar het buitenland gaan, wordt dat dus flink duurder. De klantenservice vertelt mij dat het systeem al jaren fout zat, de sms-jes naar het buitenland hadden nooit in de bundel mogen vallen en daar zijn ze nu pas achter..... Daarom is de "fout" per 1-10 hersteld. Helaas zijn ze even vergeten dat ook mee te delen aan de gebruikers, ik heb er geen bericht over gehad. En bij het afsluiten van mijn abonnement en in latere contacten met Vodafone over het wijzigen van het abonnement is altijd gezegd dat het niet uitmaakte waar de sms-jes heen gingen. Hebben nog meer mensen dit probleem? De klantenservice van Vodafone heeft mijn nummer genoteerd en komt er op terug........
  Ja, straks kan ik nog van anderhalf jaar de sms-jes naar het buitenland gaan bijbetalen, daar ben ik bang voor.

  Roland 17-11-2005 - 09:47

  Wat ook handig is als het om prepaid kaart gaat het nummer van je sim te gaan noteren. Mocht je sim zijn gestolen snel via nummerbehoud je moet dan wel naar andere provider gaan. Je kan niet nummerbehoud kiezen wanneer je naar zelfde provider gaat. Je bent wel je beltegoed kwijt maar niet je gsm nummer!  Mocht u nog vragen hebben hoor het graag!

  christy 16-11-2005 - 20:23

  Bedankt Fred, je hebt me enorm geholpen...

  fred 15-11-2005 - 19:27

  Klopt. De oude simkaart wordt geblokkeerd. Je krijgt gewoon een nieuwe. Hoop wel dat je hem meteen hebt laten blokkeren anders krijg je als verassing mss nog wel een dikke rekening. Gr Fred.

  christy 15-11-2005 - 16:45

  Klopt het dat je een nieuwe simkaart met je oude nummer kan krijgen wanneer je telefoon in het buitenland is gestolen ?

  Frank 23-10-2005 - 20:37

  Vodafone heeft een heel goed bereik. Overal heb je bereik met vodafone. Vodafone is alleen wel heel heel heel erg duur. By prepaid moet je ook nog is een sms tegoed kopen: WAARDELOOS.
  Er is nog een heel groot nadeel je kan alleen beltegoed kaarten van é10,- bij het vodafone bedrijf zelf kopen en niet byv. bij de bruna of bij de supermarkt.
  Je hebt wel overal bereik in tegenstelling tot telfort en Orange.

  kees 19-10-2005 - 21:18

  fijne jongens, bij vodafone,
  staat in de folder dat hun prijzen inc. BTW zijn, rekenen zij er ijskoud nog eens BTW over.
  OPLETTEN allemaal!!

  fred 16-10-2005 - 18:11

  Zowel van de telefoonkaart als wel dat je de kosten van de mobiele telfoon moet betalen voor de verbinding. Gewoon met een vaste telefoon bellen en dan heb je dat probleem niet.

  filza 16-10-2005 - 16:49

  Vraagje als ik via mobiel met een telefoonkaart naar pakistan bel wordt er dan ook kosten van mijn mobiel afgenomen of alleen kaart?

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.