Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op bellen.com helpen we jou ook te besparen op je telefoons en abonnementen!
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Vodafone reviews en ervaringen

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Vodafone geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Vodafone. Is Vodafone je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2003

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Vodafone zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen over Vodafone

  Mx 22-10-2003 - 23:55

  Dat verdwijnt niet in de zakken van Vodafone Omnitel, stelletje grappenmakers, maar in de zakken van de regering. Italie is het enige land dat belasting heft op opwaardeerkaarten en de enige manier om dat te doen is om die kaart duurder te maken dan je ervoor krijgt.

  Cliff 16-10-2003 - 17:11

  Meld je toestel handmatig aan op het netwerk van Kpn en dan op Vodafone soms blijft je nummer hangen op het buitenlandse netwerk als je dit hebt gedaan moet het opgelost zijn

  mx 25-9-2003 - 17:03

  "Een automatisch smsje met het resterende beltegoed op het switch moment zou welkom zijn. Dan kan ik mijn telefoonteller op het juiste moment resetten. Net zoals ik de dagteller op 0 zet wanneer ik mijn tank weer heb volgegooid. Of is er soms een vaste tijd, bijvoorbeeld de 1e van de maand om 00:00u? Ook een “reservetank” smsje met nog 10 belminuten resterend is welkom."

  Elke eerste van de maand kan je je tellers op 0 zetten want dan krijgt ELKE Vodafone klant zijn nieuwe minuten. Dan kan je ook nog een keer in je organiser een alarm plaatsen die op de eerste van de maand afgaat met de melding: tellers op 0

  Nowi 1-9-2003 - 13:06

  Mijn moeder heeft 2 maanden geleden bij een vodafone city piont de se p800 gekocht. Zonder problemen alleeen moest hij besteld worden, nou dat duurde wel wat langer als werd gezegd maar ze kreeg het toestel. Ik heb alleen sterk het ideee dat de verkopers in die winkels heeel erg lui zijn, mijnb moeder stond er 1 uur te wacvhten op haar telefoon ze werd geholpen door een uiterst trage man en daarom wearen we 2 a 3 uur bezig in de winkel... Misschine kan het bij een andere telecomwinkel zoals belcompany ofzo wel sneller?

  Mike v/d Veen 15-8-2003 - 13:33

  Reactie op K-bel... >>> Tuurlijk vallen alle regio`s incl. mobiel bellen in je belbundel!!!

  Ik heb zelf ook vodafone, (uitermate tevreden trouwens) en altijd valt alles binnen je belbundel!!! Buitenlands belverkeer valt uiteraard wel buiten je bundel maar das vrij logisch... Vodafone is inderdaad vrij prijzig, maar toch zkr wel klantgericht, en lijkt bij verre na niet op KPN!!! Ik zou je eigen belgedrag maar s in de gaten gaan houden waar je allemaal wel niet heen belt, maar alles valt wel degelijk binnen je bundel, wappen dus niet enzo he!!!

  Ivo 14-8-2003 - 12:27

  Is je probleem al opgelost? Ik heb nu het zelfde.

  Halloooo 12-8-2003 - 15:25

  Waarom je maar 20 euro aan beltegoed erbij krijgt ipv 25 euro komt door Vodafone Italie (Omnitel). Zij vragen voor het opwaarderen 20 procent van de hoogte van de kaart die je koopt.  Die 5 euro gaat dus niet in de zak van Vodafone Nederland maar in de zak van Vodafone Omnitel Italie. Deze kosten worden tevens "in rekening" gebracht bij Italianen die hun Vodafone Omnitel prepaidkaart willen opwaarderen.

  Redbull 12-8-2003 - 13:10

  Al het belverkeer in Nederland gaat uit je belvoorraad behalve 09xx nummers. Waarschijnlijk bel je gewoon te veel. Bij 117 kun je opvragen hoeveel belminuten je nog over hebt.

  Jansen 1-8-2003 - 18:28

  huh, de bundel is voor vast en mobiel hoor!

  K-bel 1-8-2003 - 18:13

  Je zou denken dat je met een Vodafone 300 abonnement, 300 gratis bel minuten krijgt. Dit is wel zo alleen hanteert Vodafone wel een binnen en buiten de regio tarief! Mobiel bellen valt buiten de belbundel evenals buitenlands belverkeer. Vooral het buiten de regio verhaal kost me maandelijks bijna 40 euro extra boven op het abonnement neem daar nog eens 30 euro voor mobiel bellen bovenop. Dan gaat het zakelijk toch heel snel met een zwaar abonnement. Verder staat op de facturen niet hoeveel je van je belbundel opgebruikt en neem je ze niet mee naar een volgende maand. Al met al begint een goede provider me langzamer hand te veel op een KPN te lijken. Duur en niet meer klant gericht.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.