Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Bedankt voor het plaatsen van je ervaring

Je hebt al eerder je emailadres bevestigd. Je ervaring zal na 24 uur getoond worden.

Reviews en ervaringen over Vodafone

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Vodafone geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Vodafone. Is Vodafone je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

0% van 2 klanten beveelt Vodafone aan.
100% niet en 0% misschien

Klantervaringen over Vodafone

    1
    Klachtenafhandeling: 1
    Klantenservice: 1
    Facturering: 1
    Prijsstelling: 1
    Bestelproces: 1
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Online dienstverlening: 1
    Ruud Verhoeven 24-3-2022 - 14:25

    Een zeldzaam klant-onvriendelijk bedrijf, waar je naar mijn idee alleen maar gezien wordt als de man die er z'n goeie geld naar toe brengt. Zo gauw ze je dat afhandig hebben gemaakt, zoek je 't maar uit. Daarbij word je in hun reclames regelrecht misleid, worden beloftes die ze doen en suggereren simpelweg niet nagekomen, onthouden je geld en informatie waar je recht op hebt. Bij sommige medewerkers in Heerlen balanceert hun klantbenadering bij de eerste de beste kritische vraag op het dunne snijvlak tussen hautaine ongeïnteresseerdheid en regelrecht onbeschoftheid. Kennelijk hebben ze zo'n sterke marktpositie dat er voor jou onmiddellijk vijf anderen in de wachtrij staan, als jij 't niet meer pikt. Wat resteert is een ongelooflijk triest georganiseerd, klantvijandig en onbetrouwbaar 'bedrijf'

    • Helaas, De zin in Vodafone is me helemaal over
    • Bereikbaarheid, eerlijkheid, klantgerichtheid, omgangsvormen, vakkennis, behulpzaamheid, begrip en nog een paar van die dingen
    1
    Bereik/dekking: 2
    Klantenservice: 1
    Facturering: n.v.t.
    Bestelproces: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: 1
    Prijsstelling: n.v.t.
    Online dienstverlening: 1
    Olivier 24-2-2022 - 12:49

    Al maanden geen fatsoenlijke verbinding in en om mijn woning. Zgn. netwerkcrew zegt dat er niks aan de hand is en doet dus ook niks. Ondertussen vallen gesprekken na een paar seconden weg. Dat is geen optie voor mij als ondernemer. 1 nummer uit abonnement over gehuisd naar T-Mobile en problemen zijn weg. Vodafone geeft alleen optie om voor bijna 1k abonnement akte kopen. Wat een prutsers. Blijf er weg. Voortdurend verkeerde adviezen.

    • Klantenservice die met oplossingen komt.
    1
    Klachtenafhandeling: 1
    Facturering: 1
    Klantenservice: 1
    Online dienstverlening: 1
    Bestelproces: n.v.t.
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Prijsstelling: 1
    Marcel 18-3-2021 - 12:31

    Geld gestort op een door Vodafone afgesloten prepaid nummer. Ze weigeren echter het geld terug te storten en geven mijn bank en hun payment provider de schuld. Ik word van het kastje naar de muur gestuurd en naar mijn geld kan ik fluiten.

    Ordinaire dieven zijn het.

    • Ik kan er geen een bedenken.
    • Fatsoenlijke klantenservice die je telefonisch kan benaderen en niet de verbinding constant verbreken.
    1
    Online dienstverlening: 1
    Bestelproces: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Prijsstelling: 1
    Bereik/dekking: 1
    Facturering: 1
    Klantenservice: 1
    Milica 19-1-2021 - 12:20

    NOOIT ZAKELIJK ABONNEMENT AFSLUITEN BIJ VODAFONE!!!!
    Wij zijn als bedrijf al MEER DAN 1 JAAR bezig om onze eigen inlog gegevens te krijgen van Vodafone! De bedragen worden afgeschreven en wij hebben nog steeds geen toegang tot onze facturen! We worden gestuurd van de ene afdeling naar de andere, van telefoon nummer, naar email, ect... Het is enorm frustrerend en we hebben zoveel tijd verloren als 2 directeurs van ons bedrijf, dat als wij onze tijd in rekening zouden brengen dan hadden we voor dit jaar gratis abonnement kunnen afsluiten! Ze maken een ongelofelijke zooi van onze administratie!!! Gezien wij al 1 jaar bezig zijn en er geen oplossing geboden kan worden. Na diverse bezoeken aan de Vodafone winkel en talloze beloftes hebben wij tot op heden nog steeds geen facturen of toegang tot onze account! Het is schandalig hoe zij hun klanten behandelen!!!! Ze zijn ongelofelijk moeilijk met iets dat zo simpel opgelost kan worden! Ze zijn zeker geen zakelijke partner die meedenkt, ze staan zeker niet voor goede service en ze zijn zeker GEEN AANRADER voor een goede zakelijke relatie! En als wij nu die diensten van hun willen stoppen, krijgen we alleen een behoorlijk bedrag die wij moeten betalen dus als je niet tevreden bent, kan je niet eens weg van hun. Als wij als zelfstandige onderaannemers meer tijd hebben gehad, zouden we dit met dit deze zaak juridische stappen ondernemen! En nog een keer, dit alles, deze hele moeilijke en frustrerende situatie voor ons, deze hele slechte review voor wat? Voor ONZE EIGEN INLOG GEGEVENS en ONZE EIGEN FACTUREN! Onze mond aan mond reclame word zeker uitgebreid naar elke onderaannemer die wij kennen totdat wij onze inlog gegevens krijgen! Schandalig bedrijf!

    • NOOIT ZAKELIJK ABONNEMENT AFSLUITEN BIJ VODAFONE!!!!
    • Wij zijn als bedrijf al MEER DAN 1 JAAR bezig om onze eigen inlog gegevens te krijgen van Vodafone! De bedragen worden afgeschreven en wij hebben nog steeds geen toegang tot onze facturen! We worden gestuurd van de ene afdeling naar de andere, van telefoon nummer, naar email, ect... Het is enorm frustrerend en we hebben zoveel tijd verloren als 2 directeurs van ons bedrijf, dat als wij onze tijd in rekening zouden brengen dan hadden we voor dit jaar gratis abonnement kunnen afsluiten! Ze maken een ongelofelijke zooi van onze administratie!!! Gezien wij al 1 jaar bezig zijn en er geen oplossing geboden kan worden. Na diverse bezoeken aan de Vodafone winkel en talloze beloftes hebben wij tot op heden nog steeds geen facturen of toegang tot onze account! Het is schandalig hoe zij hun klanten behandelen!!!! Ze zijn ongelofelijk moeilijk met iets dat zo simpel opgelost kan worden! Ze zijn zeker geen zakelijke partner die meedenkt, ze staan zeker niet voor goede service en ze zijn zeker GEEN AANRADER voor een goede zakelijke relatie! En als wij nu die diensten van hun willen stoppen, krijgen we alleen een behoorlijk bedrag die wij moeten betalen dus als je niet tevreden bent, kan je niet eens weg van hun. Als wij als zelfstandige onderaannemers meer tijd hebben gehad, zouden we dit met dit deze zaak juridische stappen ondernemen! En nog een keer, dit alles, deze hele moeilijke en frustrerende situatie voor ons, deze hele slechte review voor wat? Voor ONZE EIGEN INLOG GEGEVENS en ONZE EIGEN FACTUREN! Onze mond aan mond reclame word zeker uitgebreid naar elke onderaannemer die wij kennen totdat wij onze inlog gegevens krijgen! Schandalig bedrijf!
    9
    Klantenservice: n.v.t.
    Prijsstelling: 8
    Bestelproces: 10
    Facturering: n.v.t.
    Bereik/dekking: 8
    Online dienstverlening: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Henk 15-10-2020 - 19:29

    Vandaag de nieuwe simkaart gebruikt, met databundel 500MB/maand.
    Slechts een paar minuten (minder dan 5) internet gebruikt en nee;geen streaming of youtube/video's gezien)maaar van de 500 MB slechts 266 MB over!!!.????😢 Bij Lebara had ik een 2GB bundel/maand en ik had er moeite mee deze op te maken!!☺👍

    • Veel mogelijke keuzes in combineren beltegoeden/SMS en databundels.
    • Snelle internetverbinding, data verbruik nog sneller(leeg) i.v.m andere providers. Kijk daar eens na!
    7
    Facturering: 7
    Bestelproces: 7
    Klantenservice: 8
    Bereik/dekking: 3
    Klachtenafhandeling: 9
    Online dienstverlening: 7
    Prijsstelling: 7
    Cam van loosdregt 3-6-2020 - 15:24

    Nvt vind ik

    • Ik ben heel erg goed geholpen door een medewerker van Vodafone winkelcentrum Woensel in Eindhoven Erg klantvriendelijk En probleem naar tevredenheid opgelost klasse 👌😘
    • Nvt vind ik
    1
    Facturering: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Online dienstverlening: 1
    Prijsstelling: 1
    Klantenservice: 1
    Bereik/dekking: 1
    Bestelproces: 1
    Apollo 2-5-2020 - 15:03

    4 g was al traag en nu komen ze met nep 5g? Misleiding in mijn ogen ! En dat voor firma arrogant. Zorgelijk !

    • Geen
    • Alles. Netwerk verbeteren, klantenservice verbeteren alles arrogantie eruit !

    Reacties

    Leo 15-7-2020 - 18:42
    EENS, IK BEN AL MEER DAN 20 JAAR klant bij hen, maar arbeidsongeschikt geraakt, dus creeer veel minder omzet voor hen en dat laten ze me voelen, want hulp is 0,0 en ik word coninue van kastje naar de muur en weer terug gestuurd. Iemand alternatieven ?, want I HAtE tHEM ! Inderdaad Arrogantie ten top !
    2
    Klantenservice: 2
    Bestelproces: n.v.t.
    Facturering: n.v.t.
    Prijsstelling: n.v.t.
    Online dienstverlening: 2
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: 1
    Kees Kanters 3-3-2020 - 17:51

    03-03-2020
    Klacht over Vodafone.
    Op 3 december 2019 heb ik bij Vodafone een prepaid simkaart gekocht. Toen ik deze wilde opwaarderen kreeg ik de melding dat het nummer niet geschikt was om op te waarderen. Met de klantenservice gebeld maar die konden het ook niet oplossen en zouden het doorgeven aan de technische dienst. Ik ben daarna naar een Vodafone winkel gegaan en daar hebben ze er een bedrag van €10,00 op kunnen zetten. Maar online opwaarderen gaat nog steeds niet Ik heb bijna elke week geïnformeerd via de e-mail of ze het kunnen oplossen maar nu is het zover dat ze ook geen antwoord meer geven op deze e-mails. Nu zijn we op 3 Maart en nog steeds kan ik niet opwaarderen Is dit de klantvriendelijkheid van Vodafone?
    Vriendelijke groet, Kees Kanters

    5
    Facturering: 8
    Klantenservice: 1
    Prijsstelling: 8
    Online dienstverlening: 2
    Bereik/dekking: 8
    Klachtenafhandeling: 1
    Bestelproces: 8
    Klaas 8-12-2019 - 14:08

    Na lange tijd overgestapt van T-Mobile naar Vodafone met drie zakelijke abonnementen. Hebben een van de nummers moeten blokkeren i.v.m. met een vermeende diefstal, maar de telefoon is teruggevonden. Normaal zou dit geen probleem moeten zijn, maar de software van Vodafone bleek een "bug" te hebben, aldus een medewerker. Ondertussen is het nummer ZES dagen uit de lucht en het enige dat de helpdesk zegt is dat we moeten wachten. Ze spreken over een compensatie, maar daar hebben we niets aan. Schande Vodafone en spijt dat we naar jullie zijn overgestapt!

    2
    Bestelproces: n.v.t.
    Online dienstverlening: 1
    Facturering: 6
    Bereik/dekking: 1
    Klantenservice: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Prijsstelling: 1
    T 24-11-2019 - 11:51

    Sinds enkele maanden heb ik een Vodafone (jaar)abonnement . Als ik buiten mijn woning ben, zit ik binnen no-time aan mijn internetlimiet terwijl ik zelf op die momenten geen internetactiviteiten doe. Men kon mij ook geen duidelijk antwoord geven wat daar de oorzaak van is en ik moet nu noodgedwongen mijn telefoon uitschakelen als ik naar buiten ga om niet achteraf gigantisch bij te moeten betalen. Hier heb ik bij de vorige provider nooit last van en had vaak ruim voldoende aan mijn internet tegoed.
    Of het te maken heeft met het feit dat ik verhuist ben naar een andere woonplaats kon men mij overigens ook niet vertellen. Ik zal dit nog enkele maanden moeten dulden en dan ga ik met gierende banden naar een andere provider.

    • Geen
    • Een oplossing geven voor mijn probleem

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie