Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Review en beoordeling Vodafone

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Vodafone geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Vodafone. Is Vodafone je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Bekijk

Archief 2015

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Vodafone zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

11%
van 18 klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
6% misschien 83% niet

Klantervaringen

Plaats een ervaring
  • Beoordeling: 2
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Bereik/dekking: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Bestelproces: n.v.t.
    • Facturering: 1
    • Klantenservice: 1
    • Prijsstelling: 4
    Aanrader? Nee
    hj schuurman op 26-12-2015 om 14:11
    waardeloos. Nu heeft vodafone met veel bombarie de website aangepast, en nu is de BTW specificatie bij rekeningen vervallen. Geen antwoord op vragen, ik denk dat de klantenservice niet meer bestaat. gewoon waardeloos, geen diensverlening, alleen een mooi kleurtje op de website. In het verleden heb ik ook al slechte ervaringen met de klantenservice gehad. misschien moet ik nu maar eens gaan besluiten naar de concurrent over te stappen.
    Pluspunten
    • geen
    Verbeterpunten
    • eigenlijk alles wat met de website en dienstverlening te maken heeft.
  • Beoordeling: 2
    • Bestelproces: 4
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Bereik/dekking: 4
    • Prijsstelling: 1
    • Facturering: 4
    • Klantenservice: 1
    • Online dienstverlening: 1
    Aanrader? Nee
    Anoniem op 22-12-2015 om 12:23
    VERSCHRIKKELIJK. Vodafone verkoopt op opdringerige manier te dure abonnementen, die op het eerste gezicht goedkoop lijken. De klantenservice is verschrikkelijk: ze zijn slecht bereikbaar (altijd eerst 15 minuten in de wacht), je wordt van het ene naar het andere nummer gestuurd (weer 3 keer 15 minuten in de wacht) en niemand kan je helpen. Bovendien gaat er de hele tijd vanalles mis binnen het bedrijf (annuleringen die niet worden doorgevoerd, extra kosten die berekend worden, beloftes die worden gedaan die niet worden nagekomen), maar Vodafone komt de klant nooit tegemoet of neemt verantwoordelijkheid voor alle fouten.
    Verbeterpunten
    • Heel slecht bereikbare klantenservice
    • Extra kosten berekend voor bijna elke dienst
    • Agressieve en oneerlijke werving
    • Intern worden veel fouten gemaakt
    • Fouten zijn altijd in het nadeel van de klant en worden niet gecompenseerd
  • Beoordeling: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Bereik/dekking: 1
    • Klantenservice: 1
    • Prijsstelling: n.v.t.
    • Online dienstverlening: n.v.t.
    • Facturering: n.v.t.
    • Bestelproces: n.v.t.
    Aanrader? Nee
    Anoniem op 17-12-2015 om 14:59
    Waardeloos. Ben al paar dagen bezig om een Blox aangezet te krijgen. Werd van het kastje naar de muur gestuurd, maar Blox niet aan (ondertussen lopen de kosten van het naar het buitenland bellen onder de normale tarieven gewoon door). De zoveelste klantenservice call weet me na 20 minuten in de wacht te vertellen dat het niet mogelijk is bij dit abonnement. Heel vreemd, maar alleh kan ik nog mee leven. Volgende vraag was: kan ik het abonnement omzetten naar een abonnement dat het wel kan. Antwoord: mevrouw, ik mag maar 5 minuten per klant besteden. U kunt uw vraag online opzoeken.
    Pluspunten
    • Geen
    Verbeterpunten
    • Geen enkel kranteninzicht.
  • Beoordeling: 1
    • Prijsstelling: 1
    • Bestelproces: 1
    • Facturering: 1
    • Online dienstverlening: n.v.t.
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Klantenservice: 1
    • Bereik/dekking: n.v.t.
    Aanrader? Nee
    Lex Jansen op 16-12-2015 om 20:35
    In februari contact gehad met de Vodafone winkel in Oosterhout NB. Uiterst vriendelijk personeel, maar geen voorlichting. Meteen sluit ik maar een RED-abonnement af. Jammer de overschrijving van €0,01 gaat al niet. In maart zou het abonnement van kracht worden. Na talloze bezoeken eind juli belvaardig!! Na twee weken nog geen tweede simkaart. Weer maar eens gebeld; kan alsnog worden gestuurd. na vier weken weer maar eens gebeld. Eindelijk iemand die weet hoe het moet. Na drie dagen een kaart, geplaatst en? Geen verbinding. Is men vergeten een nummer toe te wijzen. Twee weken later.... weer een kaart. Wat een administratieve janboel. Het heeft mij een vermogen gekost aan parkeren ellenlange wachttijden in een amateur winkel die nota bene nog niet eens telefonisch bereikbaar is. Daarna wordt nog eens even €106,- afgeschreven in plaats van €37,-. Och klein foutje van Vodafone. wordt verrekend met volgende rekeningen. op mijn eis dat ik het terug gestort wil hebben krijg ik welgeteld enkele €'s terug de volgende rekeningen waren namelijk al onderweg. Dat gaat wel goed daar. Later een kennis van 90 jaar, ja 90 jaar gaat voor een pre Paid abonnement. ze kunnen haar niet helpen want het moet tweerichting verkeer zijn. Zielige luitjes hoor. De telefonische klantenservice hetzelfde verhaal. 90-Jarige heeft dus geen verbinding. blijkt dat het toestel niet sim Lock vrij is. Zelfs dat kan men in die winkel niet constateren. De betalingen gaan uiteraard wel goed! Mijn advies sluit die afgrijselijke winkel in Oosterhout waar enkel 0,0's rondlopen die ook nog eens hun afspraken niet nakomen en sluit nooit, maar dan ook nooit meer een abonnement bij deze "provider" af.
    Pluspunten
    • Geen enkel
    Verbeterpunten
    • Sluit die winkel;
    • Zet geschoold personeel op de klantenservice;
    • Echter het beste verbeterpunt is: verdwijn van de markt.
  • Beoordeling: 4
    • Online dienstverlening: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Prijsstelling: 5
    • Bestelproces: 5
    • Bereik/dekking: 7
    • Facturering: n.v.t.
    • Klantenservice: 2
    Aanrader? Nee
    J Zande op 16-12-2015 om 19:35
    Zeer slechte ervaring met Vodafone. In oktober 2 mannen aan de deur gehad met een goed verkoopverhaal. Sneller internet, beter beeld en omdat ik lid ben van Vodafone krijgik 3 GB data en een extra zenderpakket naar keuze.
    Op 5 december een monteur gehad en vanaf dat moment alleen maar ellende. De WiFi werkte de eerste dagen nauwelijks. Later, na vele belletjes, werd dit beter.
    Ook nog gebeld over het beloofde zenderpakket en de 3 GB data. Na 10 belletjes en uren wachten op de klantenservice blijkt dat je een Vodafone RED abonnement moet hebben. Blijkbaar heb ik dit niet.
    Hier ben ik helaas niet over ingelicht en wil Vodafone niet meewerken aan een passende oplossing.
    Helaas voor een jaar vast aan Vodafone... Deze klant zijn ze iin ieder geval volgend jaar kwijt en ik kan u aanraden om geen contract met Vodafone af te sluiten omdat ze je dingen beloven die ze niet waarmaken.
    Pluspunten
    • Beeld kwaliteit van tv is goed.
    Verbeterpunten
    • Klantenservice is niet bereid om een passende oplossing te zoeken.
    • WiFi valt steeds weg.
    Reacties
    Anneke op 23-12-2015 om 08:55
    dit komt me erg bekent voor. omdat ik een mobiel abonnement heb afgesloten bij Vodafone met toestel. kwamen er begin december 2 opdringerige colporteurs aan de deur. dezelfde verhaal. 3 gb bovenop bij je mobiel abonnement. glasvezel. videoland. bla bla bla. ik heb toch écht 3x NEE! gezegt. de heren bleven maar doorzeuren. uiteindelijk getekend om maar van dat gezeur af te zijn. paar dagen later abonnement Vodafone thuis geannuleerd .ik ben tevreden met ziggo. over Vodafone mobiel ben ik wel dik tevreden.
  • Beoordeling: 1
    • Bereik/dekking: n.v.t.
    • Online dienstverlening: 1
    • Facturering: 1
    • Prijsstelling: 1
    • Bestelproces: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Klantenservice: 1
    Aanrader? Nee
    Sindskort klant bij Vodafone thuis leek een goed idee. ( mobiel al 15 jaar klant ).
    Van af dag 1 al gezeur heb begon met het contract dat niet klopte met wat opgestuurd werd en wat de adviseuse achter had gelaten deze kwamen niet overeen.
    Maar eens bellen na 15 min in de wacht iemand aan de lijn verhaal uitgelegd. En zou allemaal goed komen. Nieuwe overeenkomst opgestuurd gekregen en deze klopte ook niet. Weer bellen na een veel fout van je en jij ( ja opvoeding hebben ze daar ook niet genoten waardeloze klantenservice) zou het geregeld worden.
    Ik gaf ze nog het voordeel van de twijfel. Echter na het derde nieuwe aangepaste contract was het weer niet goed. Al met al weer bellen om het voor elkaar te krijgen.
    Kortom zit je goed bij je houding provider blijf daar lekker bij Vodafone zijn ze u niet als klant waard.
    Pluspunten
    • Sommige medewerkers willen graag helpen maar kunnen niet door het beleid dat gevoerd wordt
    Verbeterpunten
    • Klanten Service
    • Adviseurs
  • Beoordeling: 3
    • Online dienstverlening: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Bereik/dekking: 6
    • Klantenservice: 3
    • Facturering: 3
    • Bestelproces: 3
    • Prijsstelling: 3
    Aanrader? Nee
    Zeer slechte provider. Heb mijn abonnement gepauzeerd voor een aantal maanden. Deze zou op 1 december automatisch ingaan. Tot op de dag van schrijven ( 11-12-2015) is mijn abonnement nog steeds geblokkeerd. Ik kan niet gebeld worden, geen nummers bellen, heb geen internet en zelfs de klantenservice kan niet worden gebeld. Ook kan ik nu niet overstappen naar een andere provider en mijn nummer meenemen. Iets wat ik zeker ga doen als mijn nummer word vrijgegeven. Heb al meerdere malen gebeld via een andere telefoon naar de klantenservice. Daar word je steeds afgescheept met de woorden: binnen 48 uur word het geregeld meneer. Dus niet want ik kan nu nog steeds niks. Heb het hoofdkantoor gebeld maar het enige wat ze daar kunnen doen is me doorverbinden met de zogenaamde technische dienst. Ook daar is een case aangemaakt maar tot op heden gebeurd er niks. Ook heb ik twee klachten mails verstuurd. Op de eerste mail kreeg ik terug dat ik uiteraard de kosten voor de dagen dat ik geen gebruik maak van mij simkaart niet hoef te betalen. Heb ik toch nieuws voor ze, ik betaal helemaal geen rooie cent meer. En dan betaal je ook nog eens twintig euro voor het pauzeren van je abonnement. Kortom, een belachelijk bedrijf dat zichzelf op deze manier nog belachelijker maakt
    Pluspunten
    • Bereik is over algemeen goed, verder geen pluspunten op te noemen
    Verbeterpunten
    • -Klantenservice is zeer slecht
    • -Kosten worden regelmatig verkeerd op de rekening gezet. Veel mensen controleren dit niet na bijvoorbeeld een reisje buitenland maar er staat nogal eens iets verkeerd op.
    • - Klachten alleen via internet, waarschijnlijk word het aan de telefoon toch iets te persoonlijk.
    • - "weekendpersoneel" op de klantenservice, de helft weet niet waar ze over praten. Hoogstwaarschijnlijk heb je geen kennis van zaken nodig en hoef je alleen maar de telefoon op te nemen of het zijn halfgebakken studenten.
    • - Klachten die je instuurt worden afgehandeld met een "ik begrijp je frustratie" maar met oplossingen komen ze niet. Ze wuiven alles wat je stuurt weg en het komt zeer onpersoonlijk over
  • Beoordeling: 2
    • Bereik/dekking: 3
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Facturering: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Bestelproces: 1
    • Prijsstelling: 5
    • Klantenservice: 1
    Aanrader? Nee
    Anoniem op 11-12-2015 om 14:52
    Het abonnement die ik telefonisch besteld had, heb ik bij bezorging geweigerd, aangezien ik spijt had gekregen. Annulering word niet doorgevoerd. Na heel wat telefoontjes heb ik een annuleringsfactuur ontvangen via mail. Maar in mij Vodafone is het niet aangepast. Kan nu nog niks. Je word van het kastje naar de muur gestuurd, maar uiteindelijk gebeurd er nog niks. Alles draaid om geld bij Vodafone. Bestaande klanten worden als grof vuil behandeld. Advies: Vodafone begin er nooit aan!!
    Pluspunten
    • Geld afschrijven kunnen ze wel
    • Het personeel is wel vriendelijk
    Verbeterpunten
    • iets meer klantgericht zou fijn zijn
    • Niet voor elke handeling ander personeel, zoals ik heb met get annuleren van een bestelling
    • Iets meer inzet voor de klanten zou fijn zijn, alles draaid om geld bij Vodafone
  • Beoordeling: 1
    • Online dienstverlening: n.v.t.
    • Facturering: n.v.t.
    • Prijsstelling: n.v.t.
    • Bestelproces: n.v.t.
    • Bereik/dekking: n.v.t.
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Klantenservice: 1
    Aanrader? Nee
    nijsen op 9-12-2015 om 20:59
    Half augustus hebben we een verlengeing aangevraagd waarbij een telefoon bijgeleverd werd. Telefoon voldeed niet aan de verwachtingen en deze is teruggestuurd binnen 14 dagen zoals aangegeven was. Ondanks meer dan 15 telefoontjes is de klacht nog steeds niet afgehandeld/behandeld. Je wordt van kastje naar de muur gestuurd enz enz. Dit frustreed enorm, laat zien waar een groor bedrijf erg erg klein in is een fatsoenlijke klachten afhandeling. Dit duurt al ruim 3 maanden en tot heden geen telefonisch contact geweest. Je reinste loopgraven oorlog, dat is wat er aan de hand is tot heden.
    Pluspunten
    • Iedereen is aardig ze begrijpen wat je door maakt, maar kunnen niets doen
    Verbeterpunten
    • Service op de 1ste plaats stellen, niet alleen bij verkoop van een product ook bij afhandeling van klachten. Klachten dienen uiterlijk binnen 5 werkdagen opgelost te zijn.
  • Beoordeling: 1
    • Klantenservice: 1
    • Bereik/dekking: 1
    • Bestelproces: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Facturering: 1
    • Prijsstelling: 1
    Aanrader? Nee
    Ramon de Wolf op 5-12-2015 om 07:53
    Het zijn RATTEN, alles beloven en niet nakomen.
    Voor een bedrijf wat communicatie verkoopt hebben zelf nog nooit gehoord wat communicatie is, beloftes waarmaken en terug bellen ho maar heb nog nooit z'n slecht organisatie mee gemaakt.
    Zelf brieven van advocaat worden niet serieus genomen.
    Pluspunten
    • totaal niet
    Verbeterpunten
    • alles

Navigatie