Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Review en beoordeling Vodafone

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Vodafone geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Vodafone. Is Vodafone je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Bekijk

Archief 2014

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Vodafone zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

11%
van 18 klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
6% misschien 83% niet

Klantervaringen

Plaats een ervaring
  • Beoordeling: 6
    • Klachtenafhandeling: 2
    • Prijsstelling: 9
    • Klantenservice: 3
    • Bestelproces: 9
    • Online dienstverlening: n.v.t.
    • Bereik/dekking: 1
    • Facturering: 9
    Aanrader? Nee
    M. de Lange op 19-12-2014 om 19:08
    Inmiddels 11 jaar klant bij Vodafone en zeer tevreden tot ik begin dit jaar een nieuw contract afsloot welke zo garandeerde men net zo snel internet gaf als mijn oude contract. Helaas bleek dat niet het geval en ondanks enige medewerking van de klantenservice is daar tot nu toe geen verandering in gekomen. Nu de verlengdatum er aan komt wordt ik continu benaderd (via een outbound dialer die regelmatig ophangt als ik opneem) om mijn contract te verlengen. Dit ondanks dat ik al enige malen heb aangegeven thans niet tevreden te zijn.

    Het komt op mij over dat Vodafone een wat schizofrene organisatie is waar de klantenservice en de sales niet met elkaar communiceren. Een ontevreden klant benaderen met een nieuw contract, lijkt mij niet de aangewezen manier om klanten te behouden.

    Begin 2015 maar eens op zoek naar een nieuwe aanbieder.


    Pluspunten
    • Geen enkel probleem tot begin 2014.
    Verbeterpunten
    • Ken je klant!
  • Beoordeling: 3
    • Bereik/dekking: 3
    • Prijsstelling: 5
    • Bestelproces: 5
    • Online dienstverlening: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Klantenservice: 1
    • Facturering: 5
    Aanrader? Nee
    Chloe Crouch op 18-12-2014 om 11:13
    Het is nu 18 december 2014. Op 2 November 2014 heb ik een ander nummer aangevraagd bij de Vodafone, wat moeiteloos verliep, want hier verdienen ze hoe dan ook €15,00 aan.

    Toen ik het nieuwe nummer eenmaal had kwamen de problemen al, geen service. Ik ben de volgende dag terug gegaan naar de vodafone en dit moest echt opgelost worden binnen 5 werkdagen. Dit verhaal heb ik 3 keer gehoord en daarna kon ik toch eindelijk bellen! (3 weken later). Echter was dat het enige wat ik kon, internetten of smsen ho maar. Daarna ben ik weer terug gegaan naar de vodafone met telkens hetzelfde verhaal dat die het wel gaat doen. Ik kan nu sinds vorige week ook internetten.

    Nog steeds kan ik niet smsen en elke oproep die wordt gepleegd gaat onbekend, dit alles omdat ik alleen mijn nummer heb gewijzigd.

    Nog steeds word ik aan het lijntje gehouden met dat die het wel binnen 5 werkdagen moet doen, niet dus. Ik raad iedereen af om deze provider te gaan gebruiken.

    Helaas zit ik er nog een jaar aan vast.
    Pluspunten
    • geen
    Verbeterpunten
    • klantenservice, klachtenafhandeling en dienstverlening.
  • Beoordeling: 8
    • Bestelproces: 6
    • Klantenservice: 8
    • Bereik/dekking: 7
    • Online dienstverlening: 7
    • Facturering: 8
    • Klachtenafhandeling: 9
    • Prijsstelling: 8
    Aanrader? Ja
    Martien de Jong op 16-12-2014 om 21:08
    Vodafone geeft mij regelmatig kortingen omdat ik al langer klant ben. Ik heb wel eens problemen gehad met foute bezorging en een defect toestel en toen is het in het algemeen goed afgehandeld. Ik kreeg zelfs een tegemoetkoming voor het ongemak.
  • Beoordeling: 3
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Bestelproces: 5
    • Prijsstelling: 5
    • Bereik/dekking: 1
    • Facturering: 5
    • Klantenservice: 3
    • Online dienstverlening: 1
    Aanrader? Nee
    R Nugteren op 10-12-2014 om 17:53
    Vaak zeer slecht bereik, bij de klantenservice wordt verteld dat er in de contracten staat dat er alleen op het woonadres bereik gegarandeerd goed is! ( dit kunnen ze garanderen door plaatsing van een extra kastje). Mijn abonnement loopt nog een jaar en zit er gewoon aan vast, verder moest ik het maar uitzoeken!! Zeer slechte service van Vodafone.
  • Beoordeling: 2
    • Prijsstelling: 3
    • Facturering: 1
    • Online dienstverlening: 5
    • Bestelproces: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Bereik/dekking: 5
    • Klantenservice: 1
    Aanrader? Nee
    Vodafone is grootste van de wereld maar ze hebben ook de grootste blunders. Nou mijn ervaring is; 2 jaar ging super goed alles werkt. ik had mijn abo verlengd met simonly en ik was toch van plan verandert en ik wou een iphone 6. en ik heb klantenservice gebeld en dat kon binnen 2 weken geannuleerd worden en dan zou ik weer kunnen verlengen. nou dat heb ik gedaan en abonnement was geannuleerd. maar door een technische storing kon ik mijn abo niet verlengen omdat iets in de systeem bleef hangen is tegen me gezegd en dit kon paar weken duren. nieuwe abo aansluiten kan gelijk maar eentje uit systeem halen duurt paarweken -_-. ik kon niet wachten natuurlijk dus ben naar kpn avergestapt. maandje later heeft vodafone 330 euro van me rekening afgehaald. ik belde met klanten service en werd gezegd dat ze een case maken en kon 2 weken duren. nou is het al 3e week en moet nog steeds wachten. dat simonly was 1 jarig met 19 per maand. 19 x 12 = geen 330 euro. ten eerste factureren ze een abo die al geannuleerd was. en ten 2e met een hele rare bedrag.
  • Beoordeling: 6
    • Klachtenafhandeling: 9
    • Facturering: 7
    • Klantenservice: 7
    • Online dienstverlening: 7
    • Bestelproces: 7
    • Prijsstelling: 7
    • Bereik/dekking: 1
    Aanrader? Misschien
    F Boer op 3-12-2014 om 16:03
    Erg slecht bereik met mobiel netwerk.
    Gesprek valt vaak weg.
    Vaak ook geen 3G.
    Vandaar over naar KPN.
    Pluspunten
    • Goede helpdesk
    Verbeterpunten
    • Bereikbaarheid.
  • Beoordeling: 6
    • Facturering: 9
    • Bestelproces: n.v.t.
    • Prijsstelling: 9
    • Online dienstverlening: n.v.t.
    • Klantenservice: 3
    • Bereik/dekking: 8
    • Klachtenafhandeling: 1
    Aanrader? Nee
    Marten Muis op 3-12-2014 om 12:34
    Er is bij mij prepaid tegoed verdwenen. Op 28 november had ik mijn prepaid aangevuld tot 22 euro. Op 30 november kreeg ik een mailtje waarin stond dat ik nog maar 7 euro tegoed had. Ik had nauwelijks gebeld, slechts een telefoontje in Amsterdam. Op het hoofdkantoor erkende men de fout, maar kon voor mij de fout niet herstellen. Daar mocht ik het na overleg op het hoofdkantoor mee doen.
    Pluspunten
    • Goede service in de winkel op de Nieuwendijk Amsterdam.
    Verbeterpunten
    • Het ontslaan van de teammanager op het hoofdkantoor in Maastricht.
    Reacties
    michel op 10-12-2014 om 18:57
    Hallo,

    Mijn dochter precies het zelfde, nog netjes 6 euro bel tegoed, moet ze een SMS je sturen, lukt het niet, ik s'avonds gekeken nog maar 3 cent.

    Ik heb maar gelijk het nummer omgezet naar een ander provider waar je teminste wel overzicht hebt etc, bij Vodafone kan je nog niet eens zien wat er gebeurt is met je prepaid geld.

    Vodafone, nooit meer.
    Scaldis op 17-12-2014 om 15:37
    Vermoedelijk is er begin november iets gebeurd bij Vodafone t.a.v. de prepaid-gebruikers want mij is nagenoeg hetzelfde overkomen.
    Mijn tegoed van ruim € 60,-- werd gereduceerd tot € 3,11! Uitleg Vodafone: deze afname is te wijten aan internetgebruik van € 1,,-- per dag waarbij 100 Mb kan worden gebruikt.
    Daar ik zélf wil kiezen en geen behoefte heb aan internet onderweg heb ik hierop gereageerd.
    Op mijn vraag dit bedrag te restitueren werd negatief beslist: ik kon € 20,-- krijgen en daarmee kon ik het doen.
    Mogelijk iets voor de consumenten-organisaties?
  • Beoordeling: 7
    • Bereik/dekking: 7
    • Klachtenafhandeling: 9
    • Bestelproces: 9
    • Prijsstelling: 6
    • Facturering: 9
    • Online dienstverlening: 5
    • Klantenservice: 5
    Aanrader? Ja
    Ron (Alkmaar) op 2-12-2014 om 21:07
    Dikke pluim voor mijn klachtafhandeling! Al ruim 10 jaar ben ik vaste klant bij Vodafone en heb nooit problemen gehad.
    Enkele maanden geleden overwoog ik een overstap naar Youfone, maar dat draaide op een enorm fiasco uit. Niets anders dan ellende en narigheid.
    Vandaag ontving ik een brief van Vodafone en alles is door hun keurig netjes opgelost en afgehandeld, wat eigenlijk door Youfone gedaan zou moeten zijn, maar die zwijgen in alle talen.
    Pluspunten
    • Perfecte afhandeling via briefwisseling
  • Beoordeling: 8
    • Bestelproces: n.v.t.
    • Prijsstelling: n.v.t.
    • Online dienstverlening: n.v.t.
    • Facturering: n.v.t.
    • Bereik/dekking: 9
    • Klachtenafhandeling: 7
    • Klantenservice: n.v.t.
    Aanrader? Ja
    Ben een tevreden klant
    Pluspunten
    • veel mogelijkheden van abo's
    Verbeterpunten
    • geen
  • Ben een tevreden klant
    Pluspunten
    • veel mogelijkheden van abo's
    Verbeterpunten
    • geen

Navigatie