Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Reviews en ervaringen over Simyo

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Simyo geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Simyo. Is Simyo je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2021

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Simyo zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

14% van 7 klanten beveelt Simyo aan.
71% niet en 14% misschien

Klantervaringen over Simyo

    5
    Online dienstverlening: 1
    Facturering: 1
    Bereik/dekking: 7
    Bestelproces: 8
    Prijsstelling: 7
    Klantenservice: 7
    Klachtenafhandeling: 1
    Coen Stolk 1-12-2021 - 15:30

    Sinds 1 maand bij Simyo en bij de eerste rekening helaas al direct problemen. Ik blijk over mijn databundel van 20GB heen te zijn gegaan (zonder SMS berichten te hebben gekregen, al geeft hun technische dienst aan deze wel te hebben verzonden..). Nu kan het natuurlijk altijd voorkomen dat je over je databundel heen gaat. Het opvallende is dat ik blijkbaar in een tijdsbestek van 19 minuten 9.3GB data heb verbruikt terwijl ik de telefoon niet eens gebruikt heb (van 23:04 uur tot 23:23 uur). Ook geen nieuw besturingssysteem gedownload of iets dergelijks. Geen zware apps op de achtergrond. Nu krijg ik 50% korting op een rekening van bijna €300,- die sowieso al 0 had moeten zijn. Heb al bij heel veel providers gezeten, maar zij maken het wel heel erg bont.

    • Online bestelproces prima en ook vriendelijke mensen op de service afdeling, echter kunnen ze de vragen die je stelt niet goed beantwoorden en worden er algemene termen gebruikt waar je niet zoveel aan hebt.
    • Blijkbaar is het mogelijk om in een heel kort tijdsbestek een enorme hoeveelheid data te verbruiken terwijl je de telefoon niet gebruikt, dit heb ik in al mijn jaren als mobiele telefoongebruiker nog nooit meegemaakt en is ook bijna onmogelijk om te doen. Daarnaast aangeven SMS berichten te versturen die niet aankomen. Al met al een provider die

    Reacties

    Simyo Webcare 2-12-2021 - 15:49
    Hoi Coen, Goed dat je even van je laat horen! Wat rot dat die rekening zo is opgelopen. Het is lastig na te trekken waaráán je mb's zijn opgegaan, want ook wij kunnen dat niet inzien wegens de privacywet. Een telefoon kan ontzettend veel op de achtergrond uitvoeren en dat beperkt zich niet alleen tot een download van het besturingsysteem. Als dit eerder nooit gebeurd is, dan vind ik persoonlijk een 50% tegemoetkoming ook een beetje schaars. Ik zou graag nog even met je meekijken naar je verbruik, zodat ik daarna nog een nieuw verzoek kan doen bij de finance afdeling. Wil jij mij een email sturen via webcare@simyo.nl met een referentie naar deze review? Dan kan ik je daar verder helpen. Ik hoor graag van je! Groetjes, Simyo Webcare
    4
    Facturering: n.v.t.
    Klantenservice: 1
    Prijsstelling: 7
    Klachtenafhandeling: 1
    Bestelproces: 8
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Online dienstverlening: 1
    Joke 1-11-2021 - 16:27

    Het overzetten van je 06 nummer duurt maar. De hele dag al geen telefoonbereik. Hoe slecht is dit. Als ik overstap van de ene naar de andere energieleverancier gaat dit naadloos. Maar bij Simyo duurt het erg lang.

    • niet kunnen ontdekken
    • naadloos overstappen van de ene provider naar Simyo

    Reacties

    Simyo Webcare 2-11-2021 - 10:02
    Hoi Joke! Bedankt voor je bericht. Wat jammer om te horen dat je geen positieve ervaring hebt wat betreft het overzetten van jouw nummer naar ons. Zou je mij even een mail kunnen sturen naar webcare@simyo.nl ? Ik wil graag meekijken naar de aansluiting zodat ik de reden van vertraging kan inzien. Wellicht dat er iets is vastgelopen bij jouw huidige provider. Bij ons gaat het overzetten van een nummer namelijk vrij soepel! Ik hoor graag van je. Groetjes, Simyo Webcare
    1
    Klachtenafhandeling: 1
    Online dienstverlening: 1
    Bestelproces: 1
    Klantenservice: 1
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Prijsstelling: n.v.t.
    Facturering: n.v.t.
    Dijk 9-10-2021 - 15:11

    Zondag 8 augustus prepaid kaartje bij simyo aangevraagd. Stellen wel veel vragen, en je moet meteen beltegoed kopen. Kaartje had ik de dinsdag er op in de bus.
    Maar - geen pinocde - ook 06 nummer.
    Krijg je via email - of dus niet.

    Gegevens aanpassen wil 'klantenservice' pas als je een kopie van je IDkaart of paspoort stuurt. Bij het aanvragen van een prepaid simkaartje stelden ze al veel vragen - nu ook nog kopie ID? Om een bankrekening mee te openen?

    Kaartje van de concurent bij tankstation gehaald, opwaarderen via website. Niks geen vragen. En al helemaal geen kopie van je ID.

    Nu nog geld terug van simyo. Online gekocht dus binnen 2 weken je geld terug zo is de wet.
    Niet bij simyo. Via hun web site opzeggen - lukt alleen als je het 06 nummer weet...
    Dus met de post retour. Regelmatig contact op genomen met 'klantenservice'
    Nu 9 oktober nog steeds geld terug.

    Reacties

    Simyo Webcare 13-10-2021 - 12:55

    Hi,

    Wat rot dat je ervaring tot nu toe bij ons niet positief geweest is! We zijn inderdaad extra voorzichtig met gegevens veranderen. In deze moderne tijd waarin fraudeurs en hackers slimme manieren hebben gevonden om hun "werk" voort te zetten, nemen we extra maatregelen voor de veiligheid. Ik snap dat de omweg soms frustrerend kan zijn, maar uiteindelijk doen we het om je gegevens juist te beschermen. Ik zou de zaak nu direct voor je kunnen regelen, maar volgens mij ben je al overgestapt?
    Wél kan ik nog even naar die terugbetaling kijken voor je. Dan kan ik in ieder geval nogiets positiefs voor je doen 🙂 Zou je een mail willen sturen naar webcare@simyo.nl met een referentie naar deze review? Dan help ik je daar verder!

    Groetjes,

    Simyo Webcare
    9
    Facturering: 8
    Online dienstverlening: n.v.t.
    Bereik/dekking: 8
    Prijsstelling: 9
    Bestelproces: 10
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Klantenservice: n.v.t.
    Ik raad Simyo aan
    Herman 2-9-2021 - 07:56

    We zijn terug van weggeweest bij Simyo.
    Om problemen met buiten bundel te voorkomen hebben we beide een (te) ruim abonnement met veel data en onbeperkt bellen. Liever dat dan torenhoge kosten betalen buiten bundel. Want idd, wifi kan uitvallen of je kan vergeten af te sluiten. Veel klachten gaan hierover. Ga dan niet te krap zitten. Gaat om enkele euro's pmnd. Jammer is alleen dat het verbruik niet actueel wordt gemeten. Zij hebben geen eigen netwerk zoals Tmobile. Dat is de reden.
    Bellen en gebeld worden tot nu toe probleemloos. Facturatie ook. Dus tevreden: ja, tot nu toe wel. Gaan volgende week naar Zwitserland. Benieuwd hoe dat gaat.

    Reacties

    Simyo Webcare 2-9-2021 - 10:59
    Hoi Herman,

    Wat leuk dat je weer terug bent bij ons!

    We gaan ervan uit dat het helemaal goedkomt als je in Zwitserland bent volgende week. Mocht je onverhoopt ergens tegenaan lopen, neem dan vooral contact met ons op via webcare@simyo.nl zodat we je direct kunnen helpen!

    Groetjes,
    Simyo Webcare
    8
    Online dienstverlening: 8
    Klantenservice: 8
    Bestelproces: 10
    Bereik/dekking: 8
    Klachtenafhandeling: 8
    Prijsstelling: 5
    Facturering: n.v.t.
    Ad 1-7-2021 - 16:15

    Voor bellen en sms is Simyo aan te raden, voor data minder. Vermoedelijk heeft Simyo een betere klantenservice dan veel andere providers. Een probleem met data is dat het gebruik van een firewall problemen geeft die bv bij L-mobi niet optreden (heb verschillende kaarten). Ook is het aanbod van databundels niet erg aantrekkelijk qua flexibiliteit en prijs, dit is ook beter bij L-mobi. k heb het over prepaid kaarten, geen oordeel over abonnementen.

    • Bellen en sms goede prijs prestatie.
    • Klantenservice.
    • Gebruik van een firewall moet beter.
    • Databundels niet concurrerend genoeg.

    Reacties

    Simyo Webcare 6-7-2021 - 07:57
    Hoi Ad,

    Bedankt voor je review!

    Kun je aangeven wat voor problemen je precies ondervindt wat betreft het gebruik van een firewall? Wellicht dat onze technische afdeling hier dan meer duidelijkheid over kan verschaffen. Zou je ons kunnen mailen op webcare@simyo.nl met je telefoonnummer, een verwijzing naar deze review en toelichting van het probleem dat je ondervindt? Dan kijken we daar graag naar!

    Groetjes,
    Simyo Webcare
    1
    Klantenservice: 1
    Bestelproces: 1
    Facturering: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Prijsstelling: 1
    Bereik/dekking: 1
    Online dienstverlening: 1
    Miriam 18-4-2021 - 14:06

    Ik woon in het buitenland en neem in Nederland altijd prepaid internet. Dit keer van Simyo. Dit is zeer slecht bevallen. De internetbundel moet tot op de laatste MB verbruikt zijn, voor je een nieuwe kunt kopen. Als je nog maar weinig MB hebt staan, kun je niet bijkopen. Dan kan ik geen langdurige klus op internet beginnen, want dan zijn mijn MB's halverwege op en ga je opeens door op je beltegoed. Maar het gegevensgebruik wordt op de app niet goed bijgehouden. Ik had een hele dag 81 MB op mijn app staan, maar ik kon niets bijkopen. Al die tijd werden de gegevens niet verwerkt. Pas toen men in de app de verbruiksgegevens aanpaste, kreeg ik per sms een berichtje dat mijn bundel op was. Ik heb direct na het ontvangen van de sms een nieuwe bundel (12,50 voor 2000MB) gekocht. Maar wat bleek? Er was ook 8,79 afgeschreven voor 59 MB die dag! En dat terwijl ik de hele dag wilde bijkopen, maar dat niet kon. Jammer dat ik een 1 moet geven en er geen 0 bijstaat. Dit was eens, maar nooit meer! Bij Lebara of de Hema nooit problemen gehad. Dit is zeer oneerlijk. Ik heb geklaagd, maar dat hielp niet. Slechte zaak

    Reacties

    Simyo Webcare 29-4-2021 - 10:04
    Hoi Miriam,

    We vinden het erg jammer om te horen dat je een slechte ervaring met ons hebt gehad!

    Je kunt inderdaad maar één internetbundel tegelijk actief hebben. We sturen je wel een waarschuwing per SMS als je internetbundel helemaal op is en die waarschuwing versturen we niet met een vertraging. Maar een nieuwe bundel kopen kan inderdaad pas op het moment dat je verbruik is bijgewerkt op Mijn Simyo. Tussen de ontvangst van de SMS en het bijwerken van je verbruik op Mijn Simyo kun je dus beter even stoppen met internetten. We begrijpen dat dat erg onhandig kan zijn, maar helaas hebben we daar op dit moment geen passende oplossing voor. Sorry voor het ongemak!

    We kijken wel graag of het mogelijk is om je eenmalig tegemoet te komen in de kosten. Zou je ons hiervoor een mail kunnen sturen op webcare@simyo.nl? Vergeet dan niet om je telefoonnummer te vermelden en aan te geven dat je mailt naar aanleiding van een review op bellen.com

    Groetjes,
    Simyo Webcare
    9
    Bestelproces: 9
    Prijsstelling: 9
    Klantenservice: 8
    Bereik/dekking: 8
    Facturering: 9
    Online dienstverlening: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Ik raad Simyo aan
    Ad 6-1-2021 - 15:47

    Ik ben al jaren klant, eerst prepay daarna een abonnement voor een aantrekkelijke prijs i.v.m. met lange abonneetijd.

    • Klantenservice eigenlijk noot nodig gehad,
    • Goede afhandeling kosten
    • Nooit problemen gehad met hoge kosten

    Reacties

    Simyo Webcare 14-1-2021 - 08:47
    Hoi Ad,

    Wat leuk om te horen dat het allemaal zo goed bevalt bij ons!

    Fijn dat je onze klantenservice (nog) nooit nodig hebt gehad, maar als er een keer wat is dan staan we voor je klaar!

    Bedankt voor je review en een fijne dag nog 😊

    Groetjes,
    Simyo Webcare

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie