Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Reviews en ervaringen over Simyo

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Simyo geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Simyo. Is Simyo je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2018

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Simyo zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

14% van 7 klanten beveelt Simyo aan.
71% niet en 14% misschien

Klantervaringen over Simyo

    1
    Bereik/dekking: 1
    Facturering: 1
    Prijsstelling: 1
    Bestelproces: 1
    Online dienstverlening: 1
    Klantenservice: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Alba 2-12-2018 - 17:03

    Let op: neem geen Simyo!! Belachelijk hoog tarief als je net even teveel internet. Rekening van 180 euro. En dat de laatste 2 dagen voor de nieuwe bundel. Daar heb je bij de KPN 6 maanden 10GB per maand voor. Welke zichzelf respecterend bedrijf kan dit uitleggen? Ik hoor het graag. Ja dat is een oproep.

    Reacties

    Simyo Webcare 7-12-2018 - 08:35
    Hoi Alba,

    Wat zonde dat je zoveel buiten de bundel hebt geïnternet net voordat je nieuwe bundels in gingen! Wij sturen waarschuwingen wanneer je bundel bijna op en helemaal op is. Als je vervolgens blijft internetten kunnen de kosten helaas snel oplopen. Mocht je hier nog geen contact over hebben gehad met ons dan wil ik je vragen om ons even te mailen naar webcare@simyo.nl

    We leggen het dan graag aan je uit!

    Groetjes,

    Simyo Webcare
    1
    Bestelproces: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Prijsstelling: 1
    Facturering: 1
    Klantenservice: 1
    Online dienstverlening: 1
    Bereik/dekking: 1
    Laura Mermans 20-11-2018 - 19:51

    Ik heb 1 x buiten mijn bundel gebeld.
    Jullie berekenen de kosten erg hoog.
    Als je er al wat boven komt.
    Ik heb altijd telfort gehad.
    Nooit problemen mee gehad.
    Ik heb spijt dat ik hierna ben overgestapt.
    De bedoeling was om een goedkoper abonnement hier te krijgen.
    Maar als je iets over je bel bundel komt
    Wordt het een heel erg duur abonnement....
    En dit had k zeker hier niet verwacht.
    Ik had minstens nog een sms verwacht als je er boven kwam.
    Maar helaas zit ik hier nog tot september aan vast.



    • Waarschuwing via sms als je boven je bundel komt.

    Reacties

    Simyo Webcare 22-11-2018 - 14:05
    Hoi Laura,

    Wat zonde dat je hoge belkosten hebt. Ik kan me voorstellen dat je hier graag een waarschuwing voor zou willen hebben. Helaas krijg je deze alleen voor internetverbruik. Dit doen we omdat internet op de achtergrond kan doorlopen en je dus niet actief iets hoeft te doen met je toestel. Met bellen is dit natuurlijk niet het geval en kun je je verbruik gemakkelijk bijhouden via de Simyo app of Mijn Simyo via de browser.

    Mocht je toch nog vragen hebben kun je een mailtje sturen naar webcare@Simyo.nl

    Groetjes,

    Kevin
    2
    Bereik/dekking: 1
    Facturering: 1
    Online dienstverlening: 3
    Prijsstelling: 2
    Bestelproces: 1
    Klantenservice: 5
    Klachtenafhandeling: 1
    Gk Wolf 5-11-2018 - 08:08

    Mensen neem geen simyo we hebben een rekening gehad van 270 euro en dat we op eigen internet staan bij kpn het is pure oplichting het kan niet dat je voor 2 internetgebruikers betaald maar hier doe ze niks mee we hebben het nu af tebetalen in 9 maanden daarna gaan we weg

    • Eerlijk zijn
    • Eerlijk tegen je klanten

    Reacties

    Simyo Webcare 15-1-2019 - 16:46
    Hoi Klaas,

    Een telefoon kan tegenwoordig erg snel data binnenhalen. Wanneer er dus bijvoorbeeld op de achtergrond iets blijft lopen kun je zelfs binnen enkele uren al 1000 MB verbruiken. Dit is dus echt niet vreemd maar het is natuurlijk wel heel erg vervelend. Via deze link kun je tips vinden om dit soort problemen te voorkomen:

    Hopelijk is het uiteindelijk allemaal goed gekomen!

    Groetjes,

    Simyo Webcare
    Simyo Webcare 22-11-2018 - 14:01
    Goedemiddag,

    Helaas kan internet buiten je bundel heel erg snel gaan. Is hier ondertussen al contact over opgenomen? Ik begrijp je laatste opmerking niet helemaal, heb je buitenshuis een slechte verbinding? Wij maken gebruik van het netwerk van KPN en er zou dus gewoon een goede verbinding moeten zijn. Laat ons via de klantenservice even weten wat precies het probleem is. Dan zoeken we samen naar een oplossing.

    Groetjes,
    Simyo Webcare
    Simyo Webcare 8-11-2018 - 14:25
    Hoi,

    Balen dat het ons zo ervaart. Heb je al contact met ons opgenomen wat betreft je situatie? Als je je gegevens naar webcare@simyo.nl stuurt, zullen wij hier nogmaals naar kijken.

    Groetjes,
    Simyo Webcare

    Gkwolf 10-11-2018 - 16:15
    Dat ik 270 euro moet betalen en voor een week 86 euro klop niet als je buiter je huis ben ben je zeer slechte verbinding of niet zijn er nog meer mensen die er last van hebben
    1
    Bereik/dekking: 1
    Online dienstverlening: 1
    Bestelproces: n.v.t.
    Prijsstelling: 1
    Klantenservice: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Facturering: 1
    Anoniem 24-10-2018 - 19:59

    Slecht bereik, slechte service, schrikbarend hoge facturen voor MB verbruik buiten de bundel dat niet te verklaren is. Kortom, het zijn oplichters en klachten nemen ze niet serieus.

    • Niets positie kunnen ontdekken

    Reacties

    Simyo Webcare 29-10-2018 - 17:48
    Hi,

    Wij nemen klachten uiterst serieus. Daarnaast proberen we altijd zo goed mogelijk met de klant mee te denken en te helpen. Zowel wat betreft slecht bereik als eventuele hoge kosten. Heb je al contact met ons opgenomen wat betreft je situatie? Als je je gegevens naar webcare@simyo.nl stuurt, zal ik hier nogmaals naar kijken.

    Groetjes,
    Simyo Webcare
    2
    Online dienstverlening: 1
    Facturering: 1
    Bestelproces: 10
    Klantenservice: 1
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: 1
    Prijsstelling: 1
    Vroon 21-10-2018 - 10:54

    Een kaartje v 5 euro gekocht...tegoed voor 7.50. Ik wil de telefoon op wifi zetten, mob.gegevens uit en niks dat internet gebruikt aan. Komt er n melding dat mn beltegoed verbruikt is. Niet gebeld en geen mb's gebruikt. Heel raar maar na div probleemloze providers is dit n horrorverhaal want volgens de helpdesk ligt t aan mijn telefoon. Net nog van 2 mensen hetzelfde verhaal gehoord. Makkelijk verdiend, he Simyo! Mij zie je niet meer terug.

    • Makkelijk te bestellen met n prachtverhaal en snelle levering
    • Helaas bestaan sprookjes niet. Doe hier maar iets mee. Had ik maar eerder de ervaringen gelezen... dan had ik geld voor n ijsje gehad 😁

    Reacties

    Simyo Webcare 29-10-2018 - 17:40
    Hi Vroon,

    Wat vreemd dat er verbruik heeft plaatsgevonden dat niet gemakkelijk terug te vinden is! Geregistreerd verbruik is echter altijd te verklaren, dat zou in jouw geval ook zo moeten zijn. Hebben mijn collega's ook uitgelegd hoe je dit op je telefoon terug kan vinden? Jammer om te lezen dat we je niet meer terug zien.

    Groetjes,
    Simyo Webcare
    5
    Bereik/dekking: 6
    Facturering: 5
    Bestelproces: 8
    Prijsstelling: 5
    Online dienstverlening: 5
    Klachtenafhandeling: 1
    Klantenservice: 5
    JB 17-10-2018 - 11:58

    Vanmorgen met een vriendelijke dame van Simyo gesproken, over het uitproberen van internet op mijn telefoon.

    Haar voorstel was om 1000 mb cadeau te doen zoals onderstaand. Direct op mijn telefoon mijn cadeau uitgepakt zoals omschreven.

    Daarna internet uitgeprobeerd en alles werkte perfect. DAARNA zag ik dat er € 8,79 was afgeschreven. Direct telefonisch contact gezocht met Sara Siefel zij vertelde dat de 1000 mb tijdens het gebruik nog niet actief was. Waarschijnlijk had ik dus een uurtje moeten wachten omdat er tijd tussen het uitpakken en gebruik zit. Ik heb direct het internet uit gezet na deze vervelende ervaring.

    • Neem een klacht serieus

    Reacties

    Simyo Webcare 18-10-2018 - 09:48
    Hoi JB,

    Ik kan me voorstellen dat dit een vervelende ervaring was! Bij het uitpakken van 1000 MB zou deze meteen actief moeten zijn. Als eerst het internet is ingeschakeld en hierna het cadeautje is uitgepakt dan is het helaas wel mogelijk dat er meteen iets buiten de bundel valt. Ik wil het graag even voor je uitzoeken! Zou je me misschien even een mailtje willen sturen naar webcare@simyo.nl met daarin je telefoonnummer, postcode en huisnummer? Dan help ik je graag verder!

    Groeten, Simyo Webcare
    7
    Facturering: 8
    Klantenservice: 7
    Bestelproces: 6
    Prijsstelling: 6
    Bereik/dekking: 8
    Online dienstverlening: 7
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Henk 26-9-2018 - 17:48

    Simyo: vertrouwen komt te voet en gaat te paard.

    Al tenminste 6 à 7 jaar een trouw en tevreden gebruiker van een simyo-bundel, waarvan ik altijd ongeveer 1/4 tot misschien 3/4 van de bundel effectief gebruikte. Over de jaren heen dus veel ongebruikte - en reeds betaalde -belminuten en megabits. Afgelopen week wilde ik naar de debatten luisteren tijdens mijn ong 2 uur durende tocht op de racefiets. Toen ik thuiskwam stond er - tot mijn grote schrik - 134 euro op mijn telefoonrekening. Wat bleek, tijdens mijn fietstocht was er een sms-gestuurd dat ik buiten de bundel was gaan gebruiken tegen 0,15 ct per Mb. De 80% waarschuwing niet gestuurd voor zover ik weet en de sms tijdens mijn fietstocht niet (kunnen) zien.
    U begrijpt: ik was buitengewoon ontstemt, en dan ook nog het reeds betaalde “virtuele spaartegoed” van de afgelopen 7 jaar. Wat ik nog wel redelijk had gevonden had als er alsnog wat Gb’s kon worden bijgekocht tegen een wat normaler gebruikelijk tarief. Maar nee hoor het volle pond. Intussen ben ik alvast maar begonnen wat rond te vragen naar andere providers met een redelijk en meer eigentijds verdienmodel en die niet trouwe klanten - als er even door omstandigheden niet opgelet kan worden - direct “te grazen nemen”. Vertrouwen komt te voet en gaat te paard en of het ooit…

    • Al ongeveer 7 jaar een trouwe klant zonder echte klachten
    • het verdienmodel klant-gericht maken. Het is niet uit te leggen dat 1 Mb buiten de bundel zo'n 40 keer duurder moet zijn dan in de bundel

    Reacties

    Simyo Webcare 5-10-2018 - 09:12
    Beste Henk,

    Wat zonde dat er kosten buiten je bundel gemaakt zijn. Goed om te horen dat je al 7 jaar een trouwe klant bent.

    Wij willen je vragen om, als je dat nog niet hebt gedaan, ons te benaderen via onze eigen kanalen. Dit kan via email op Webcare@simyo.nl of via ons forum via www.simyo.nl/forum.

    Wij kijken dan graag naar je situatie.

    Vriendelijke groet,
    Simyo Webcare

    10
    Facturering: 10
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Prijsstelling: 8
    Klantenservice: n.v.t.
    Bereik/dekking: 10
    Online dienstverlening: 10
    Bestelproces: 10
    Ik raad Simyo aan
    Frank 18-9-2018 - 17:09

    Ik snap eigenlijk niet waar de negatieve score voor Simyo vandaan komt. Ik heb een abbonnement van 100 min+1 GB en heb totaal geen problemen. Als je 80% van de internetbundel gebruikt heb krijg je netjes een sms. Wanneer ik dit krijg check ik het aangegeven gebruik met het verbruik wat mijn telefoon aangeeft, waarbij nooit grote verschillen te zien zijn. Verder is de Simyo app erg overzichtelijk en kun je makkelijk overstappen naar goedkopere bundels wanneer dit mogelijk is. Tenslotte heb ik een limiet op 95% van mijn bundel staan in mijn telefoon (Andriod). Zo gaat mijn mobiel internet automatisch uit wanneer ik dit bereik. Voorkom je dus ook gezeik.

    • Overzichtelijke App
    • Sturen SMS bij 80% verbruikte internetbundel
    • Zeer tevreden klant sinds 2015

    Reacties

    Simyo Webcare 5-10-2018 - 09:00
    Goedemorgen Frank,

    Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent!

    Groetjes,

    Kevin
    4
    Bestelproces: n.v.t.
    Online dienstverlening: 5
    Klantenservice: 1
    Bereik/dekking: 8
    Prijsstelling: 3
    Facturering: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: 1
    Jaap 11-9-2018 - 04:40

    Als expat buiten NL was Simyo prepaid jarenlang een goede optie voor mij. Laatste jaren is dit een absurd product geworden en het is me niet duidelijk dat ze dit nog durven aan te bieden: in NL alleen 3G internet; geen mobiel internet buiten NL (!) en als je MB's verbruikt zijn in de bundel moet je wachten totdat de geldigheidsduur van je bundel voorbij is voordat je een nieuw bundel kunt kopen. Ik ben nu weg bij Simyo. Ben benieuwd wat voor positieve reactie Simyo hierop weer gaat plaatsen...

    • Kan niets bedenken voor prepaid
    • Prepaid: alleen 3G internet
    • Prepaid: geen mobiel internet buiten NL
    • Prepaid: geen optie MBs bijkopen; wachten tot je nieuwe bundel kunt kopen

    Reacties

    Simyo Webcare 18-9-2018 - 13:04
    Hoi Jaap, Jammer dat je al bij ons weg bent! Toch bedankt voor je feedback. Ik snap dat je graag ook 4G internet wilt met je Prepaid aansluiting, en dat je internet in het buitenland mist. Op dit moment hebben we nog geen concrete plannen voor deze punten, maar door jouw feedback kan hier misschien wel verandering in komen. Hetzelfde geldt voor de optie MB's bijkopen. Groetjes, Simyo Webcare
    5
    Prijsstelling: 3
    Klantenservice: 3
    Klachtenafhandeling: 1
    Bestelproces: n.v.t.
    Online dienstverlening: 6
    Bereik/dekking: 10
    Facturering: n.v.t.
    David 28-8-2018 - 12:20

    * Ik heb de afgelopen tijd helaas zeer slechte ervaringen met Simyo. Er wordt doodleuk 5 EUR per MB gerenkend in landen als China.
    * Technisch is het heel makkelijk om datastreaming te stoppen zodra je aan je limiet zit. Echter, onder de noemer dat men 'de klant niet wil onderbreken' biedt men deze optie NIET aan. En daarna gaat de teller lopen, joh! Heerlijk voor Simyo. De klant moet het doen een waarschuwingssms'sje welke al dan niet aankomt.
    * Bij de klantenservice spelen ze wel degelijk een psychologisch spelletje met je, ze zijn daar erg goed in. Uiteindelijk blijf je met een heel vervelend gevoel achter.

    • Online makkelijk alles regelen. Maar dit kan bij iedere provider.
    • * Stop met belachelijk hoge tarieven in sommige landen.
    • * Geef de klant de mogelijkheid datastreaming stop te zetten bij einde bundel.
    • * Weest ethisch wat aardiger voor je klant, en pak ook jullie verantwoordelijkheid.
    • * Stop met psychologische spelletjes bij de klantenservice!

    Reacties

    Simyo Webcare 10-9-2018 - 10:37
    Beste David,

    Het klopt dat er in alle landen buiten Zone 1 (de EU) 5 euro per MB wordt gerekend. Door middel van het tarievensms'je dat wordt verzonden bij de grensovergang wordt je daarvan op de hoogte gesteld. Deze informatie is daarnaast onder andere hier op de website te vinden: https://www.simyo.nl/tarieven/buitenland Aan de kosten is helaas niks te doen.

    Zoals je zelf al aangeeft, bieden wij onze klanten de mogelijkheid om te blijven internetten op dezelfde snelheid als de bundel op is. Klanten kunnen zelf bundels bijkopen via Mijn Simyo. We waarschuwen altijd door middel van een sms'je als de bundel op is. Mocht er in jouw specifieke geval hier iets mis mee zijn gegaan, hoor ik dat graag.

    Wij proberen onze klanten zo goed mogelijk te helpen en zijn zeker niet met een spelletje bezig. Als je wilt, kan je ons via webcare@simyo.nl mailen. Misschien kunnen we dan wat aan je vervelende gevoel doen.

    Groetjes,
    Simyo Webcare

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie