Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Reviews en ervaringen over Simyo

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Simyo geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Simyo. Is Simyo je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2017

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Simyo zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

14% van 7 klanten beveelt Simyo aan.
71% niet en 14% misschien

Klantervaringen over Simyo

    1
    Online dienstverlening: 1
    Prijsstelling: 1
    Bestelproces: 1
    Bereik/dekking: 1
    Facturering: 1
    Klantenservice: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Liss 20-12-2017 - 16:33

    Simyo is het slechtste bedrijf wat ik ooit heb meegemaakt. De eerste 3 maanden van je abbonement gaan goed daarna zijn er alleen maar problemen. Zoals het inzien van je verbruik is niet up to date waardoor je extra hoge rekeningen betaald achteraf wat dan je eigen schuld is. Niet mee willen werken als het niet in hun straatje ligt. Als je belt om te betalen worden er hoge administratiekosten voor in rekening gebracht. Als je je abbonement op wil zeggen dan zijn er echt heeel veel problemen zoals meer dan 10 keer miscommunicatie wat in mijn ogen geen toeval meer kan zijn. Bellen en dan zou het geregeld zijn en dan word er beweerd dat je nooit gebeld zpu hebben. Of ze weten niet waar je het over hebt of ze vertellen je allemaal een ander verhaal of prijs. Goed advies blijf erbij weg. Er zijn veel betere providers...

    • Niets.... Blijf er bij weg ...
    • Alles

    Reacties

    Simyo Webcare 22-12-2017 - 12:15
    Hoi Liss,

    Jeetje, dat klinkt als een slechte ervaring. Allereerst wil ik aangeven dat ik snap dat je ontzettend baalt van extra kosten die zijn ontstaan. We doen altijd ons best om onze klanten zo goed mogelijk te helpen met een oplossing.

    Ook kan ik me voorstellen dat je niet blij wordt van extra administratiekosten. Op het moment dat een factuur voor langere tijd open komt te staan, dan worden er administratieve kosten in rekening gebracht. Vooraf sturen we dan natuurlijk wel herinneringen per e-mail, heb je deze gezien?

    Graag wil ik voor je nakijken wat er allemaal is gebeurd. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je het gevoel hebt niet goed geholpen te zijn. Kun je mij per e-mail je 06-nummer, postcode en huisnummer toesturen? Deze kun je, samen met eventuele vragen, sturen naar webcare@simyo.nl.

    Groetjes,
    Simyo Webcare
    9
    Online dienstverlening: 10
    Bereik/dekking: 10
    Prijsstelling: 6
    Klachtenafhandeling: 10
    Bestelproces: 9
    Klantenservice: 10
    Facturering: 7
    Ik raad Simyo aan
    Luuk van Sas 20-12-2017 - 13:50

    Het is een hele goede provider met uitstekende service. Zeker een aanrader. Toen ik problemen had omdat ik een halve maand geen internet zou hebben omdat mijn contract verlier en ik ben overgestapt. ben ik meteen binnen 12 uur geholpen.(zelfs toen mijn contract al was afgelopen). Ik heb er spijt van dat ik ben weggegaan

    • Geweldige service.
    • De kosten van belbundel en internetbundel zijn niet te scheiden van elkaar waardoor een abonnement wat duurder is t.o.v andere providers.

    Reacties

    Simyo Webcare 22-12-2017 - 12:08
    Hoi Luuk,

    Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over ons! Hartelijk dank voor het delen van je ervaring.

    Groetjes,
    Simyo Webcare
    9
    Klantenservice: 10
    Online dienstverlening: 9
    Facturering: 10
    Klachtenafhandeling: 10
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Prijsstelling: 10
    Bestelproces: 6
    Ik raad Simyo aan
    Loes 23-11-2017 - 09:58

    Klantenservice is heel erg goed. Mijn simkaart was kwijtgeraakt in de post en ik kreeg meteen een nieuwe opgestuurd. Ook toen ik andere vragen had werd ik binnen een minuut te woord gestaan via de telefoon en was de service echt top. De simkaart verloopt ook niet binnen een jaar als je niet opwaardeert zoals bij andere providers.

    • Klantenservice

    Reacties

    Simyo Webcare 24-11-2017 - 08:24
    Hoi Loes,

    Mooi dat je zo tevreden bent, en dat je ons zulke goede cijfers hebt gegeven. Daar worden we erg blij van!

    Groetjes,
    Simyo Webcare
    3
    Bereik/dekking: 5
    Facturering: 5
    Klachtenafhandeling: 1
    Klantenservice: 1
    Online dienstverlening: 1
    Prijsstelling: 5
    Bestelproces: 5
    p 8-11-2017 - 10:54

    2 maanden geleden bel ik voor mijn contract te verlengen. ik zou een aantal maanden 1 euro gaan betalen na bevestiging op hun site. na dit gedaan te hebben tot op heden nog gewoon de volle prijs betaald.

    Meneer we weten niet wat fout is gegaan, u kunt of moet dan maar van onze nieuwe verdubbel actie gebruik maken

    Nu met de nieuwe aanbiedingen

    Heb een abonnement, onbeperkt bellen en 1 GB data

    Met de verleng en verdubbel dagen Heb je de mogelijkheid om je contract te verlengen en zou je dus 2x zoveel zou krijgen. maar het tegendeel is waar.

    Ik moet extra gaan betalen om te verdubbelen

    WAT ZE ZEGGEN EN BELOVEN KOMEN ZE NIET NA

    En dan zeg de servicedesk medewerker doodleuk, als je het er niet mee eens bent moet u het hoofdkantoor een mail sturen. net alsof die daar wat mee gaan doen.

    waarvoor hebben ze een klantenservice in het leven geroepen. dan kunnen ze die hele zooi ook opruimen. bespaart ze ook nog eens geld

    afschuiven eerste klas en en stikken of slikken

    • tot nu toe alleen de prijs

    Reacties

    Simyo Webcare 10-11-2017 - 15:13
    Hoi P,

    Oh jeetje, wat gek dat je na verlenging nog de oude prijs betaalt. Dat is erg ongebruikelijk!

    Met Simyo Compleet is het inderdaad mogelijk om je bundels te verdubbelen. Hier kun je alleen gebruik van maken als je een Sim Only abonnement hebt en een KPN Vast Internet aansluiting op je adres hebt. Voor de verdubbeling betaal je niets extra's. Dit is gratis.

    Ik zou heel graag alles tot de bodem voor je willen uitzoeken. Kun je ons een mail sturen naar webcare@simyo.nl met je telefoonnummer, postcode en huisnummer? Ik help je hier dan mee verder. Goed?

    Groetjes,
    Simyo Webcare
    3
    Facturering: 1
    Online dienstverlening: 1
    Bereik/dekking: 10
    Bestelproces: 5
    Klachtenafhandeling: 1
    Klantenservice: 1
    Prijsstelling: 5
    M.van den Brand 20-10-2017 - 13:48

    Symio, houd in hemelsnaam op met je standaard quote : " wat vervelend voor je; wat jammer voor je " etc etc. Werkelijk de goedkoopste dooddoener die ik ken !!!! Dat is nou juist MISCOMMUNICATIE , je klant niet serieus nemen en jezelf boven de klacht cq klager plaatsen.

    • bereik
    • zie vele andere reakties !!! en DOE er wat mee !!!!

    Reacties

    Simyo Webcare 31-10-2017 - 11:44
    Hi M,

    Ah, sorry daarvoor! Het is zeker niet de bedoeling om je een slecht gevoel te geven. Hiermee willen we alleen uiten dat we meeleven. Achter de webcare zitten namelijk, jawel hoor, échte mensen met écht inlevingsvermogen.

    Ik hoop dat het in de toekomst beter zal gaan.

    Vriendelijke groet,
    Simyo Webcare
    4
    Bestelproces: 7
    Bereik/dekking: 9
    Online dienstverlening: 1
    Klantenservice: 1
    Facturering: 6
    Klachtenafhandeling: 1
    Prijsstelling: 5
    M VAN DEN BRAND 18-10-2017 - 13:51

    Ivm met een verblijf van 3 weken in Nederland ben ik een symio sim only abo aangegaan, daar dit per maand op te zeggen is.
    Ingang 17 sept. Al meteen werd ik geconfronteerd met hoge buiten de bundel kosten, daar ik slechts een beperkte bundel had van 17 sept tot 1okt. Daarna ging de nieuwe maand in per 1okt tot 1 nov. Meteen buiten de bundelkosten omdat er geen limiet op verbruik zit ter somma van zo'n €235 !!! Vervolgens probeer ik mijn abo per direct weer te beeindigen, doch dit kan pas per 17 nov ! Mijn bundel terugzetten naar minimum kan ook niet want je kunt maar 1 x per maand een wijziging doorvoeren en dat was dus mijn opzegging !!!
    NOOIT meer Symio dus.

    • Goed bereik
    • Duidelijker communiceren

    Reacties

    M.van den Brand 20-10-2017 - 13:29
    Leuke reaktie Symio ! Vóórdat ik deze review plaatste heb ik AL jullie eigen kanalen benaderd, maar werd steeds met een kluitje in het riet gestuurd. En dit traject wens ik niet andermaal te volgen. Ex
    Simyo Webcare 20-10-2017 - 09:00
    Hoi M. van der Brand,

    Wat jammer dat je zo snel zulke hoge kosten hebt gemaakt.

    Wij willen je vragen om, als je dat nog niet hebt gedaan, ons te benaderen via onze eigen kanalen. Dit kan via email op Webcare@simyo.nl of via ons forum via www.simyo.nl/forum.

    Wij kijken dan graag naar je situatie.

    Vriendelijke groet,
    Simyo Webcare

    Simyo Webcare 31-10-2017 - 11:43
    Hoi M,

    Wat jammer dat je dat zo ziet! Mijn excuses daarvoor, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ik kan nu alleen je gegevens niet inkijken, vandaar dat ik je vroeg om via een ander kanaal contact op te nemen. Dan kan ik ook echt iets voor je betekenen.

    Als je bijvoorbeeld een Forum topic aanmaakt en uitlegt dat je via Webcare.bellen.com ook contact hebt gehad, dan worden deze dingen met elkaar gelinkt.

    Lukt dit zo?

    Vriendelijke groet,
    Simyo Webcare
    5
    Facturering: 8
    Bestelproces: n.v.t.
    Prijsstelling: 8
    Klachtenafhandeling: 1
    Klantenservice: 1
    Online dienstverlening: 2
    Bereik/dekking: 8
    J. Hordijk 7-10-2017 - 14:58

    Door onverklaarbare oorzaak heeft mijn telefoon kennelijk bij Simyo verbinding gemaakt met de telefoon van mijn echtgenote. De telefoon van mijn echtgenote echter geeft aan dat er geen gesprek heeft plaatsgevonden. Daardoor ben ik buiten mijn bundel gekomen en ben ik geconfronteerd met een bedrag van € 80,-. De klacht van mij wordt NIET opgelost. Ik wacht al 2 maanden op een goede argumentatie hoe dit kan. Ze dreigen wel met boetes omdat ik deze € 80,- niet wil betalen. Ik heb me nog nooit zo besodemieterd gevoeld.

    • Door de negatieve ervaringen kan ik geen positieve meer verzinnen.
    • Wees eens klantvriendelijker.
    • Beantwoord serieuze vragen.
    • Stuur je klant niet met een kluitje in het riet.

    Reacties

    Simyo Webcare 25-5-2018 - 15:02
    Hi Petra,

    Elke situatie is weer anders. Het is niet zo dat een 'spooktelefoontje' vaak voor komt en dat kosten hiervoor op een zelfde manier worden vergoed. Jammer om te lezen dat je je niet serieus genomen voelt. Je kan altijd contact met ons opnemen via Webcare@simyo.nl of via ons forum via www.simyo.nl/forum.

    Groetjes,
    Simyo Webcare
    Simyo Webcare 13-10-2017 - 11:41
    Hoi J. Hordijk,

    Wat gek dat er kosten zijn gemaakt voor een gesprek naar je echtgenote. Ik kan mij voorstellen dat jij je afvraagt hoe dit mogelijk kan zijn, terwijl zij geen oproep heeft ontvangen!

    Het spijt ons dat jij je niet serieus genomen voelt. Dit is niet de bedoeling. Ik zou dit graag voor je willen uitzoeken. Kun je mij hiervoor een mail sturen naar webcare@simyo.nl? Je kunt er ook voor kiezen om een topic te openen op het Forum.

    Op deze manier kunnen wij voor je uitzoeken wat er precies aan de hand is. Goed?

    Groetjes,
    Simyo Webcare
    8
    Bestelproces: 10
    Klantenservice: n.v.t.
    Online dienstverlening: 8
    Prijsstelling: 8
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Facturering: 2
    Bereik/dekking: 10
    Wim 3-10-2017 - 08:19

    Goede verbinding en prijs.

    • Wat absoluut niet goed valt is dat je ondanks je pre paid toch in de min kunt komen. Als ik een internet bundel neem wil ik als die op is gewoon afgesloten worden en geen zg Service krijgen die alsnog onbedoelde kosten maakt ! Dus geef mij de optie dit ook zo in te stellen.

    Reacties

    Simyo Webcare 3-10-2017 - 11:44
    Hoi Wim,

    Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de verbinding en prijs die we aanbieden. Ook deel je een duidelijk verbeterpunt aan ons.

    Bij Simyo willen we one klanten altijd de mogelijkheid bieden om een gesprek of internetsessie af te kunnen maken. Zo weten we zeker dat bijvoorbeeld een belangrijk gesprek niet wordt afgebroken, precies als je beltegoed op raakt. Zodra het gesprek is verbroken, dan kun je geen nieuw uitgaand verkeer opstarten.

    Wist je overigens dat we een waarschuwings-sms'je sturen als je Prepaid-internetbundel voor 50% en 100% is? Zo ben je op tijd op de hoogte van het feit dat je wellicht een nieuwe internetbundel kunt aanschaffen via Mijn Simyo. Zo voorkom je dat je gaat internetten voor het buitenbundeltarief van 15 cent per MB.

    Nogmaals bedankt voor het delen van je review!

    Groetjes,

    Simyo Webcare
    9
    Facturering: 8
    Online dienstverlening: 10
    Bereik/dekking: 8
    Bestelproces: n.v.t.
    Prijsstelling: 7
    Klantenservice: 10
    Klachtenafhandeling: 10
    Ik raad Simyo aan
    George 22-8-2017 - 05:50

    Helaas door diefstal is er aanzienlijk veel data misbruikt. En Simyo het heeft het volle bedrag vergoed, Mijn dank is groot hiervoor, net als het genereus gebaar van Simyo.

    • De Helpdesk heeft mij fijn geholpen en de werkprocedure duidelijk uitgelegd

    Reacties

    Simyo Webcare 1-9-2017 - 09:11
    Hoi George,

    Wat ontzettend leuk om te lezen dat je zo goed geholpen bent door onze klantenservice. Bedankt voor het delen van je ervaring, we gaan er voor zorgen dat dit terecht komt bij de betreffende medewerker.

    Groetjes,
    Simyo Webcare
    5
    Klachtenafhandeling: 3
    Prijsstelling: 5
    Klantenservice: 4
    Bestelproces: 5
    Facturering: 6
    Online dienstverlening: 4
    Bereik/dekking: 8
    Martijn de Wijs 13-8-2017 - 23:09

    Data gebruik door diefstal want alle instellingen staan op wifi only.
    Dus al het beltegoed verdwenen en 3 euro in de min.
    dat in de min staan leggen ze uit als service en overal verschrikkelijke slijm berichten zonder oplossingen van de klantenservice.

    • pluspunten?!
    • -beltegoed is 6 maanden houdbaar als je 1x belt, kan handig zijn als kinder sim.
    • -Niet in de min staan als klanten dat niet willen
    • -Snel van je geld af door onverklaarbaar datagebruik en dan sluiten ze je nummer af dus plotseling onbereikbaar.
    • -omslachtig opwaarderen met ideal ipv paypal.

    Reacties

    Simyo Webcare 18-8-2017 - 13:13
    Hoi Martijn,

    Jammer dat je telefoon data heeft verbruikt zonder dat je het door had. Helaas kunnen wij hier niks aan doen. Dit probleem ligt bij je telefoon. In de onderstaande blog geven we veel tips mee om ervoor te zorgen dat jij controle houdt over de dataverbruik.

    https://www.simyo.nl/blog/krijg-inzicht-het-datagebruik-van-je-apps/
    Als je wilt dat wij nog naar je situatie kijken, kan je altijd je gegevens sturen naar webcare@simyo.nl

    Groetjes,
    Simyo Webcare

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie