Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Reviews en ervaringen over Simyo

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Simyo geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Simyo. Is Simyo je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2016

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Simyo zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

14% van 7 klanten beveelt Simyo aan.
71% niet en 14% misschien

Klantervaringen over Simyo

    8
    Klachtenafhandeling: 8
    Online dienstverlening: 8
    Facturering: 8
    Bestelproces: 10
    Klantenservice: 8
    Prijsstelling: 8
    Bereik/dekking: 8
    Ik raad Simyo aan
    Bart 25-12-2016 - 11:56

    Je hebt het betrouwbare kpn netwerk, dus altijd en overal bereik tegen een goedkope prijs.
    Klantenservice heb ik nooit nodig en je bundels zijn eenvoudig aan te passen elke maand via de site of de simyo app.
    Ik ben zo tevreden over Simyo dat ik het met een gerust hart durf aan te bevelen.
    En iedereen die in mijn shop een Sim Only abonnement afsluit krijgt €10,- tegoed. Die € 10,- krijg ik zelf ook. Goede deal toch?

    • Goede dekking!
    • 9x op rij de beste volgens de consumentenbond!

    Reacties

    Simyo Webcare 2-1-2017 - 11:24
    Hoi Bart.

    Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met je Simyo aansluiting! Bedankt voor deze mooie beoordeling. Mocht je de klantenservice toch een keer nodig hebben, dan weet je ons te vinden.

    Succes met je Vriendendeals!

    Groetjes,
    Simyo Webcare
    5
    Klantenservice: 3
    Online dienstverlening: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Bereik/dekking: 7
    Bestelproces: 7
    Facturering: 3
    Prijsstelling: 10
    Peter Moes 23-12-2016 - 09:07

    Erg trieste afhandeling van een creditfactuur. In 1e instantie leek het alsof we goed geholpen werden, zeer correct te woord gestaan door de klantenservice. Daarna is echter iedere belofte loos gebleken. Ik wacht nu bijna 5 weken op een terugbetaling van 200 euro.

    • Vriendelijkheid
    • Reageer aub op de klacht ipv dood zwijgen

    Reacties

    Simyo Webcare 23-12-2016 - 13:14
    Hoi Peter,

    Wat onhandig dat je al die tijd hebt moeten wachten op een terugbetaling! Dat is zeker niet de normale gang van zaken, en ik wil hier meteen prioriteit aan hangen. Mijn excuses alvast!

    Wil jij jouw telefoonnummer en adresgegevens e-mailen naar webcare@simyo.nl? Dan gaan we dit voor je oplossen. Geen zorgen, Peter. We komen hier samen uit.

    Ik hoor graag van je!

    Met vriendelijke groet,
    Simyo Webcare
    7
    Prijsstelling: 8
    Klachtenafhandeling: 1
    Bereik/dekking: 8
    Facturering: 8
    Online dienstverlening: 8
    Bestelproces: 8
    Klantenservice: 5
    Yvonne K. 12-12-2016 - 13:57

    Na 1 1/2 jaar per 1 november overgestapt met mobiel naar KPN daar ik al mijn vaste aansluitingen daar al had. Bij Simyo altijd voor € 10 per maand abonnement gehad, nooit problemen en tot mijn verbazing laatste factuur € 72 !!! Volgens Simyo heb ik 4 uur lang met een garage gebeld !!! Wie belt er in hemelsnaam 4 uur met een garage die ook nog eens altijd om 18.00 uur sluit. Volgens Simyo heb ik gebeld van 17.15 uur tot 21.15 uur .
    Slechte klantenservice als het om realiteit en eerlijkheid gaat. Heb een brief van de garage met daarin vermeldt dat zij geen lange gesprekken voeren en altijd om 18.00 uur sluiten. Zelf met voorstel gekomen (ook al klopt het dan nog niet) de kosten te berekenen tot 18.00 uur. Simyo kwam toen met voorstel het gesprek voor 2 uur te berekenen.
    Ik heb ook niet 2 uur gebeld met de garage !!! Ze sluiten om 18.00 uur !!!
    Wat een slechte klantenservice. Helaas had ik mijn belgeschiedenis gewist dus vanaf mijn mobiel geen bewijs meer 🙁

    KPN gebeld voor uitdraai inkomende gesprekken garage maar die zijn er niet, alleen van uitgaande gesprekken. Daar ik het niet vind kunnen dat providers klanten onjuiste en onterechte hoge rekeningen sturen heb ik melding gedaan bij Radar en Consuwijzer. De Geschillencommissie ook om info gevraagd, kost € 52,50 als je er een zaak van maakt, de gok durf ik niet te nemen daar ik mijn belgeschiedenis gewist heb. Ik heb een aannemelijk verhaal maar als klant krijg je niet altijd je gelijk ook al wijst alles naar het gelijk van de klant. Ook bij mijn advocaat geweest, die kan het winnen daar volgens hem het zeer onaannemelijk is dat je 2 of 4 uur lang met een garage belt en die om 18.00 uur sluit. In deze kwestie zou het dus, wat ook zeer onwaarschijnlijk is, zijn dat zowel ik als de garage niet hebben opgehangen na het gesprek wat nog niet eens 10 minuten heeft geduurd. Kosten advocaat € 150 per uur, nog een gok die ik niet kan nemen daar Simyo dan waarschijnlijk wel tot een schikking wil komen voordat het bij de rechter komt en dan alle kosten voor mij zijn.
    SCHANDALIG maar Simyo wint deze kwestie. Ik heb alles geprobeerd om mijn terechte gelijk te bewijzen maar helaas, klant trekt aan het kortste eind 🙁
    Dus zijn er mensen met een soortgelijk verhaal van Simyo, melden bij Radar en Consuwijzer ! EN belgeschiedenis bewaren totdat je het factuur binnen hebt !
    Het is toch een vorm van oplichterij.

    • Eerlijk en objectief naar verhaal en belgeschiedenis van de klant kijken.

    Reacties

    Simyo Webcare 16-12-2016 - 09:43
    Hoi Yvonne K,

    Super vervelend voor je dat je laatste factuur zo hoog was en dat je ervaring met onze klantenservice hierdoor niet geweldig was.

    Als ik het verhaal zo teruglees, lijkt het erop dat er na een kort gesprek niet is opgehangen door jou of door de garage. Omdat de garage om 18:00 uur gesloten was, kan het goed zijn dat jouw telefoontje de laatste van de dag was, en als deze niet wordt opgehangen kan het dus tot ver na sluitingstijd 'blijven hangen'.

    In het bovenstaande geval snap ik heel goed dat er niet 4 uur lang een gesprek is gevoerd, maar er is wel verbinding geweest. De informatie die wij krijgen, wordt namelijk rechtstreeks geregistreerd van de simkaart. De kosten zijn in dat geval dus terecht. Als het op één of andere manier niet klopt, zijn we natuurlijk altijd bereid om het hele gesprek te vergoeden, maar dan hebben we wel enige vorm van gespreksgeschiedenis nodig uit de telefoon.

    Omdat we het vervelend vinden hebben we aangeboden om de helft van de kosten te vergoeden, omdat we heel goed snappen dat het niet de bedoeling was om 4 uur lang te bellen met de garage.

    Als je hier nog vragen over hebt, of het verhaal blijkt toch anders te zijn, kun je ons bereiken via webcare@simyo.nl of op ons forum viawww.simyo.nl/forum.

    Groetjes,
    Simyo Webcare
    6
    Prijsstelling: 1
    Bestelproces: 8
    Facturering: 8
    Bereik/dekking: 8
    Klantenservice: 6
    Online dienstverlening: 8
    Klachtenafhandeling: 6
    Robin 1-12-2016 - 10:16

    Ik ben nu net een jaar klant van simyo. Ik ga wel overstappen op Tmobile want ik vind het belachelijk dat je voor 4GB internet 29 euro moet betalen terwijl dat bij andere providers goedkoper is. Nu hoor ik ook vaker dat mensen die klant zijn bij simyo gratis mb's krijgen maar dat is bij mij niet het geval. ook dit vind ik nergens op slaan. Verder is het bereik wel altijd goed en is de MijnSimyo app overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Mensen die 2GB willen raad ik simyo aan. Wil je meer internet kun je beter bij een andere provider gaan.

    • KPN Netwerk
    • MijnSimyo app.
    • Kosten Internet.

    Reacties

    Simyo Webcare 1-12-2016 - 17:21
    Hoi Robin,

    Wat jammer on te horen dat je overstapt naar een andere provider! Ik kan me goed voorstellen dat je je 4000 MB's graag tegen een goedkopere prijs zou willen ontvangen. Wist je dat je, als je langer dan negen maanden klant bent bij Simyo, je gebruik kunt maken van de verlengbundels? De bundelprijzen zijn dan een stuk voordeliger!

    Wil je daar meer informatie over? Je kunt dan altijd je gegevens e-mailen naar webcare@simyo.nl.

    Met vriendelijke groeten.
    Simyo Webcare
    1
    Facturering: 1
    Klantenservice: 1
    Prijsstelling: 1
    Online dienstverlening: 1
    Bereik/dekking: 1
    Bestelproces: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Cathy 24-11-2016 - 10:11

    Na een maand Simyo al besloten dat dit niks voor mij is omdat ik over mijn bundel ga. Blijkt dat ik het contract niet dan mag opzeggen maar dat dit pas een maand van te voren mag. Maand van te voren gedaan, mag het niet via de mail. Nou, bullshit. Jullie hebben twee keer van mij een opzegging ontvangen en ik vind het werkelijk klantje pesten om het opzeggen zo moeilijk te maken. Ik ga die laatste maand niet betalen, heb een half uur met een medewerker aan de lijn gehangen en plaats nu overal dit verhaal. Kosten voor een incassobureau straks( weet ik nu al natuurlijk) terwijl ik gewoon al een jaar geleden heb opgezegd. Gevolg: kost jullie een partij geld, ik gooi internet vol met mijn klacht en raad iedereen Simyo af. Volgens mij mogen jullie daar nog wel eens nadenken over ern kosten/baten idee van het vasthouden van je eigen regels die niet stroken met de wet. Nog nooit zo'n onklantvriendelijk bedrijf meegemaakt. Is de eerste keer dat ik de noodzaak voel iets op internet te zetten over een bedrijf. Chapeau!

    • Klantenservice mevrouw was goed geschoold in het ombuigen ' ja dan zeg ik het nu voor je op, samen op simyo' . Dat is prima maar dat verhelpt mijn probleem niet, namelijk dat ik een jaar geleden al opgezegd heb.

    Reacties

    Simyo Webcare 24-11-2016 - 10:56
    Hoi Cathy,

    Wat vervelend dat het niet helemaal goed is gegaan met het opzeggen. We willen het opzeggen niet moeilijk maken omdat wij ook geen ontevreden klanten willen. Als je als klant weg wilt, en er is geen looptijd meer, dan is dat natuurlijk prima. Het opzeggen kan echter alleen via je Mijn Simyo. Het is niet mogelijk via telefonisch contact of per e-mail op te zeggen. Via je Mijn Simyo kan je via instellingen > abonnement > abonnement opzeggen heel gemakkelijk opzeggen.

    Je wilt de rekening niet betalen, dat kan natuurlijk. Goed dat je beseft dat er dan administratiekosten bij komen. Wij willen het liever niet zo ver laten komen. Wellicht komen we er alsnog samen uit en kunnen we je abonnement netjes opzeggen. Als je dat ook wilt, kan je ons dan je gegevens sturen via webcare@simyo.nl? Dan helpen we je daar verder.

    Groetjes,
    Caspar
    Cathy 5-12-2016 - 16:36
    Simyo Webcare heeft contact met mij opgenomen en het probleem tot grote tevredenheid opgelost. Jammer dat het op deze manier moest maar uiteindelijk zeer tevreden over de oplossing. Vond dat Simyo het wel verdiende dat ik dat het hier ook plaatste
    Simyo Webcare 7-12-2016 - 12:47
    Hoi Cathy,

    Wat fijn om te lezen dat het uiteindelijk toch naar tevredenheid is opgelost. Wij hadden dit uiteraard ook liever via een andere weg in orde gemaakt. Bedankt voor het plaatsen van je laatste reactie en hopelijk tot ziens!

    Groetjes,
    Simyo Webcare
    9
    Bereik/dekking: 10
    Online dienstverlening: 10
    Bestelproces: 10
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Klantenservice: 10
    Prijsstelling: 8
    Facturering: 8
    Ik raad Simyo aan
    Malou28 23-11-2016 - 10:29

    Zeer fijne en betrouwbare provider!! Heb er al 4 jaar een abbonement en heb onlangs nog verlengd. Alles is goed geregeld, heb nooit een klacht gehad, ben er echt blij mee.

    • Betrouwbaar KPN Netwerk, je hebt dus overal bereik
    • Maandelijks gratis aanpassen, op vakantie minder kosten
    • Snel en stabiel mobiel internet
    • Buitenlandbundels ontbreken

    Reacties

    Simyo Webcare 24-11-2016 - 10:18
    Hoi Malou28,

    Wat enorm fijn dat je al 4 jaar lang tevreden bent met Simyo. Goed om te horen dat je hebt verlengd en leuk dat je de VriendenDeal benoemt. Zo kunnen er twee klanten genieten van een mooie korting.

    Met vriendelijke groet,
    Simyo Webcare
    9
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Online dienstverlening: 8
    Bestelproces: 9
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Prijsstelling: 10
    Facturering: 9
    Klantenservice: n.v.t.
    Ik raad Simyo aan
    J. Speetjens 19-10-2016 - 15:40

    Heb al jaren 2 abonnementen van 3 euro per stuk. Verder zeer te vrede.

    • Bij bellen naar de service nummer. Kan ook een gewoon nummer zijn zonder extra kosten

    Reacties

    Simyo Webcare 20-10-2016 - 12:48
    Hoi J. Speetjens,

    Wat enorm fijn dat je tevreden bent met Simyo en leuk dat je een review achterlaat.

    Goed dat je aangeeft dat de kosten voor het bellen naar een servicenummer als een verbeterpunt ziet. De kosten worden door Simyo geïncasseerd, maar het zijn de tarieven die de provider van het servicenummer bepaalt. Hier kunnen wij niets aan veranderen helaas. Nogmaals, goed dat je aangeeft!

    Met vriendelijke groet,
    Simyo Webcare
    8
    Bereik/dekking: 7
    Facturering: 10
    Bestelproces: 9
    Prijsstelling: 10
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Online dienstverlening: 7
    Klantenservice: 7
    Ik raad Simyo aan
    Karin 12-10-2016 - 18:36

    Werkt altijd naar behoren, niet overal 3G of 4G

    • Prijs/kwaliteitverhouding en flexibel opzegbare abonnementen
    • Niet overal 3/4G

    Reacties

    Simyo Webcare 14-10-2016 - 08:05
    Hoi Karin,

    Goed om te zien dat je Simyo een goed cijfer hebt gegeven en een positieve reactie hebt achter gelaten. Jammer dat je niet overal 3G of 4G hebt. Als je wilt dat we hier naar kijken, dan kun je contact met ons opnemen via het Simyo forum of door te e-mailen naar webcare@simyo.nl

    Groet,
    Simyo Webcare
    1
    Klachtenafhandeling: 1
    Klantenservice: 1
    Bestelproces: 1
    Facturering: 1
    Online dienstverlening: 1
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Prijsstelling: 1
    RetroRick 12-10-2016 - 14:11

    Beste P........

    We hebben je aanvraag voor een Simyo Sim Only abonnement met telefoonnummer065.....ontvangen. Helaas hebben we deze bestelling afgewezen.

    Reden afwijzing
    Voordat Simyo overgaat tot acceptatie van een aanvraag, wordt conform artikel 2.1 van de algemene voorwaarden op basis van verstrekte persoonlijke gegevens een risicoanalyse uitgevoerd. 

    Op basis van gegevens die verstrekt zijn door externe bronnen heeft Simyo besloten deze aanvraag niet te accepteren.

    Met vriendelijke groet,

    Het Simyo team
    .
    Toen maar T-Mobile die wil wel klantenbinding..

    • Snel met hun afwijzing
    • Klant contact

    Reacties

    Simyo Webcare 14-10-2016 - 08:19
    Hoi RetroRick,

    Wat vervelend dat je aanvraag is afgewezen. Dit kan verschillende redenen hebben. Heb je daarna al contact met ons gezocht? We kunnen altijd kijken of we je aanvraag alsnog kunnen goedkeuren. Je kunt contact opnemen via webcare@simyo.nl, via ons forum of natuurlijk via het nummer van de klantenservice: 0900-8090.

    Groetjes,
    Simyo Webcare
    9
    Online dienstverlening: 8
    Prijsstelling: 10
    Klantenservice: 8
    Bereik/dekking: 10
    Klachtenafhandeling: 8
    Bestelproces: 9
    Facturering: 8
    Ik raad Simyo aan
    Fred 8-10-2016 - 09:22

    Lees hier ervaringen waarin mensen zeggen dat ze allemaal problemen hebben met Simyo. Zelf snap ik dat niet zo aangezien ik al heel lang klant ben bij Simyo en alleen maar goede ervaringen heb. Naast een uitstekende dekking ook een geweldige klantenservice.

    Daarnaast kan je via mij ook nog €10 korting krijgen op je eerste factuur.

    • Dekking
    • Klantenservice

    Reacties

    Simyo Webcare 13-10-2016 - 08:40
    Hoi Fred,

    Wat een lief bericht en mooi dat je zo tevreden bent over Simyo. Dat is erg goed om te horen. Leuk dat je onze dekking, service en de VriendenDeal benoemt. Hopelijk heb jij al veel korting via de VriendenDeal kunnen krijgen!

    Groetjes,
    Webcare Simyo
    Anne 8-12-2016 - 14:23
    Hallo Fred
    Zit te kijken voor re views en zag je laatste opmerking staan over 10 euro korting met vrienden deal. Mag ik vragen hoe dít werkt want kon er niks over vinden namelijk.

    Groeten Anne
    Simyo Webcare 16-12-2016 - 09:15
    Hoi Anne,

    Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in de VriendenDeal. Kijk eens op de volgende pagina hoe het werkt: https://www.simyo.nl/simyo-vriendendeal
    Groetjes,
    Webcare Simyo

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie