Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Reviews en ervaringen over Simyo

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Simyo geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Simyo. Is Simyo je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2015

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Simyo zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

14% van 7 klanten beveelt Simyo aan.
71% niet en 14% misschien

Klantervaringen over Simyo

    3
    Bereik/dekking: 9
    Klachtenafhandeling: 1
    Prijsstelling: 1
    Bestelproces: 8
    Facturering: 1
    Online dienstverlening: 1
    Klantenservice: 1
    Hogenkamp 29-12-2015 - 14:30

    Simyo werft met fraaie woorden en reclame van de Consumentenbond. Ook lijkt het dat je gewaarschuwd wordt bij overschrijding van je limiet. Maar dat geldt alleen voor je internetlimiet. Voor de bellimiet krijg je geen waarschuwing. Als je over de limiet heen gaat, is het kassa voor Simyo. Trap er niet in!

    Reacties

    Simyo Webcare 5-1-2016 - 13:29
    Beste Hogenkamp,

    Bij Simyo vinden we de kwaliteit van onze service erg belangrijk. Wij vinden het dus erg jammer om uw reactie hier te lezen. Wij willen u daarom vragen om, als u dat nog niet gedaan heeft, ons te benaderen via onze eigen kanalen. Dit kan via email op Klantenservice@simyo.nl of via ons forum www.simyo.nl/forum.

    Wij kijken dan graag naar uw situatie.

    Vriendelijke groet,
    Simyo Webcare
    9
    Bestelproces: 7
    Bereik/dekking: 9
    Klachtenafhandeling: 9
    Facturering: 10
    Prijsstelling: 9
    Online dienstverlening: 9
    Klantenservice: 7
    Ik raad Simyo aan
    Manny 14-12-2015 - 20:55

    Ik ben al drie jaar klant bij Simyo. Het bevalt erg goed. Altijd goed bereik, goedkoop en makkelijk aan te passen. Zeker een aanrader. Via mijn vriendendeal krijg je zelfs nog korting:

    • goedkoop
    • goed bereik
    8
    Bestelproces: 9
    Online dienstverlening: 9
    Klantenservice: 9
    Klachtenafhandeling: 9
    Bereik/dekking: 7
    Prijsstelling: 8
    Facturering: 8
    Ik raad Simyo aan
    J. Scherjon 5-12-2015 - 09:32

    Mijn broertje had ongemerkt internet gebruikt, terwijl hij geen internet abonnement had, heel stom. Hij werd afgesloten en er bleek dat er een rekening van € 580,00 aan zat te komen. Na contact met simyo is dit veranderd en verlaagd naar eenmalig € 40,00. Kortom, geweldige service! Erg tevreden over simyo en zou het iedereen aanraden.

    • Geweldige service!
    1
    Bereik/dekking: 1
    Online dienstverlening: 1
    Klantenservice: 1
    Bestelproces: 1
    Prijsstelling: 1
    Facturering: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Angela 13-11-2015 - 10:25

    Slechte service, verwerken zelf alles fout en dan leggen ze het probleem bij mij neer.

    • Niks

    Reacties

    Simyo Webcare 16-11-2015 - 13:42
    Beste mevrouw,

    Bij Simyo vinden we de kwaliteit van onze service erg belangrijk. Wij vinden het dus erg jammer om uw reactie hier te lezen. Wij willen u daarom vragen om, als u dat nog niet gedaan heeft, ons te benaderen via onze eigen kanalen. Dit kan via email op Klantenservice@simyo.nl of via ons forum www.simyo.nl/forum.

    Wij kijken dan graag naar uw situatie.

    Vriendelijke groet,
    Simyo Webcare
    5
    Bereik/dekking: 9
    Klachtenafhandeling: 2
    Prijsstelling: 2
    Bestelproces: n.v.t.
    Klantenservice: 6
    Online dienstverlening: 6
    Facturering: 3
    Niels Krijger 9-11-2015 - 19:11

    Na diverse jaren naar alle tevredenheid bij LowCall te hebben gezeten zit ik sinds 2009 bij Simyo (die LowCall overnam).

    De prijsstructuur en abbonnementsvorm is zoals je dat mag verwachten van een dochter van KPN; totaal niet klantgericht. Lees goed de lettertjes en stel je verwachtingen daar op in, dan zit je bij Simyo verder prima. Wil je flexibiliteit? Zorg ervoor dat je prepaid gaat.

    • Goedkoop, snelle response klanten / klachtenservice, prima app en website.
    • Een paar MB over je bundel en je betaald je scheel; terwijl je via een soort pre-paid model voor 5 euro 500mb meer krijgt voor die maand. Waarom kan je een dergelijke upgrade niet automatisch instellen? Waarom zo'n krampachtig prijsmodel dat alleen als doel kan hebben klanten te verassen met een pijnlijke rekening als je vergeet up te graden die maand?
    • Bij elke wijziging van je bundel zit je gelijk weer een jaar aan ze vast. Bundel aanpassen = een abbo afsluiten? Rare praktijk.
    • Afkopen abbo kost gehele abbonementskosten ookal is het sim-only. Raar; het is niet dat je een mobiel krijgt die ze nog moeten terugverdienen. Ook qua contract is het totaal niet flexibel terwijl je gewoon een sim kaartje neemt.
    • Simyo is voor mij een flinke teleurstelling gebleken vergeleken met het voorgaande LowCall; LowCall rekende gewoon elke maand achteraf je verbruik af; gaf goed inzicht in je kosten en forceerde je niet een contract te nemen. Beide nadelen bleken mijn effectieve kosten aanzienlijk hoger te maken dan dat ik redelijkerwijs had mogen verwachten op basis van het afgesloten abbonnement. Kennelijk is dat Simyo's verdienmodel; als je goed weet waar je aan begint dan zou dit dus geen drempel mogen vormen Simyo te nemen. Ik zou Simyo echter niet meer aanraden; het lijkt goedkoop maar ze verdienen toch wel aan je, vroeg of laat.

    Reacties

    Simyo Webcare 10-11-2015 - 13:26
    Beste heer Krijger,

    Bij Simyo vinden we de kwaliteit van onze service erg belangrijk. Wij vinden het dus erg jammer om uw reactie hier te lezen. Wij willen u daarom vragen om, als u dat nog niet gedaan heeft, ons te benaderen via onze eigen kanalen. Dit kan via email op Klantenservice@simyo.nl of via ons forum www.simyo.nl/forum.

    Wij kijken dan graag naar uw situatie.

    Vriendelijke groet,
    Simyo Webcare
    9
    Facturering: 9
    Prijsstelling: 9
    Klantenservice: 9
    Online dienstverlening: 8
    Bereik/dekking: 10
    Bestelproces: 8
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Ik raad Simyo aan
    Fred 23-10-2015 - 16:11

    Nu een paar jaar beste provider en dat is meer dan terecht. Het gebruik van het KPN netwerk, de fantastische klantenservice en de prijzen die worden gevraagd voor abonnementen, alles is top!

    Mocht je hier even willen kijken om te zien of Simyo wel betrouwbaar en goed is voordat je je abonnement afsluit? Dan kan je ook via mijn shop nog €10 korting krijgen op je eerste factuur. Zelf kan je daarna ook een shop openen en mensen vinden waardoor je een hele lekker korting kan opbouwen.

    8
    Klantenservice: n.v.t.
    Facturering: 8
    Bereik/dekking: 8
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Online dienstverlening: 7
    Bestelproces: 8
    Prijsstelling: 8
    Ik raad Simyo aan
    Bart 20-10-2015 - 16:25

    Je hebt het betrouwbare kpn netwerk, dus altijd en overal bereik tegen een goedkope prijs.
    Klantenservice heb ik nooit nodig en je bundels zijn eenvoudig aan te passen elke maand via de site of de simyo app.
    Ik ben zo tevreden over Simyo dat ik het met een gerust hart durf aan te bevelen.
    En iedereen die in mijn shop een Sim Only abonnement afsluit krijgt €10,- tegoed. Die € 10,- krijg ik zelf ook. Goede deal toch?

    • Kpn netwerk dus goede dekking
    • Prijs
    • Simyo is 4x uitgeroepen tot beste provider door de consumentenbond.
    • Handige app
    • Maandelijks gratis bundels aanpassen
    • geen
    8
    Klantenservice: 7
    Klachtenafhandeling: 9
    Prijsstelling: 9
    Online dienstverlening: 7
    Facturering: 9
    Bereik/dekking: 9
    Bestelproces: 9
    Ik raad Simyo aan
    Nynke 19-10-2015 - 17:39

    van Ben naar Simyo, wat een verademing!! klantenservice neemt meteen op. Rekening van zoon die had geïnternet per ongeluk niet via wifi (360 euro) uit coulance maar 25 euro voor betaald! alles snel en goed geregeld!!

    5
    Online dienstverlening: n.v.t.
    Facturering: 8
    Bereik/dekking: 8
    Klachtenafhandeling: 1
    Bestelproces: n.v.t.
    Klantenservice: 1
    Prijsstelling: 9
    Kitty Hermans 6-10-2015 - 16:55

    Mijn vader heeft sinds april 2014 een sim only abonnement bij simyo.
    Dit is een bundel van 100 minuten en 500 mb.
    Hij gebruikt hier maandelijks niet veel bel minuten en mb's van omdat hij veel thuis is(slecht ter been)en dan gebruik maakt van WiFi en bellen doet hij niet veel.
    Hij houd elke maand gemiddeld 80 bel minuten en 300 mb over.
    Nu kreeg hij afgelopen zondag een sms dat zijn telefoon was afgesloten omdat de rekening flink was opgelopen.
    Hij openende zijn mail en zag dat hij een rekening moest betalen van €263,19 Hij schrok hier enorm van en belde mij op met de vraag hoe dat nu kon.
    Ik kon hem hier natuurlijk ook geen antwoord opgeven en adviseerde hem om maandag contact op te nemen met de klantenservice van simyo.
    Dit heeft hij gister gedaan en daar werd hem verteld dat hij de lijn 15 uur 39Min en 7 Seconden had oplaten staan.
    Hij kon zich hier niks van herinneren en heeft met 3 verschillende mensen van de klantenservice gesproken maar er zat niks anders op dan te betalen.
    Ik ben 's avonds naar hem toe gereden om in zijn gegevens te kijken(telefoon) en zag idd dat hij zaterdagavond iets voor 20.00 uur naar zijn eigen huisnummer had gebeld.
    Toen hij even nadacht herinnerde hij zich dat hij mijn moeder had gebeld,die lag boven even te rusten, er zou om 20.00 visite komen.
    Mijn vader is slecht ter been en kan haast niet meer naar boven lopen en had daarom gebeld en is vergeten de verbinding te verbreken.
    Mijn vader is eind 70 en vind het al knap dat hij op zijn leeftijd met een smartphone om kan gaan, nu is het zo dat wij jonge mensen de hele dag met de telefoon bezig zijn en dit dus wel hadden gezien maar mijn vader gebruikt zijn telefoon alleen om een beetje te appen met ons en zijn kleinkinderen waardoor de telefoon meer op de kast ligt dan gebruikt word.

    Nu snap ik wel dat simyo hierdoor kosten heeft gemaakt, maar natuurlijk niet het volle factuur bedrag.
    Mijn vader snapt heel goed dat hij een fout heeft gemaakt en het zou netjes geweest zijn als ze alleen de werkelijke kosten zouden doorberekenen.
    Maar we hebben van Simyo te horen gekregen dat er geen enkele coulance geregeld kan worden en dit vind ik werkelijk schandalig
    Ze kunnen zien dat hij maandelijks nauwelijks bel minuten verbruikt en waarom zou je meer dan 15 uur naar je eigen huisnummer bellen!!!
    DUS MIJN ADVIES... ZOEK JE EEN SIM ONLY ABONNEMENT? SLUIT DEZE NIET AF BIJ SIMYO!!!!!!!

    Kitty Hermans

    Reacties

    Hans 6-10-2015 - 21:33
    Maarja, bij wie zou ik dan een abonnement af moeten sluiten? Welke provider is WEL coulance met zo'n situatie?
    Kitty 8-10-2015 - 18:13
    Inmiddels contact gehad met simyo en ze hebben mijn vader een flinke korting gegeven op zijn nota!!

    Hans 8-10-2015 - 21:48
    Dat is heel mooi!!
    Simyo Webcare 13-10-2015 - 14:22
    Beste,

    Bij Simyo vinden we de kwaliteit van onze service erg belangrijk. Wij vinden het dus erg jammer om uw reactie hier te lezen. Daarentegen vinden wij het erg fijn om te zien dat u eruit gekomen bent met onze collega's. Bedankt dat u dit hier hebt laten weten.

    Vriendelijke groet,
    Simyo Webcare
    prinsen 9-11-2015 - 19:07
    kitty,
    ik begrijp jou niet. Je ageert enorm, ik begrijp dat je pissed ben. Maar dan zou t je sieren als je na de coulance ook even de zaak aanvult met de nieuwe info...@nietzonetjes
    9
    Klantenservice: 9
    Prijsstelling: 9
    Facturering: 9
    Bereik/dekking: 9
    Klachtenafhandeling: 9
    Bestelproces: 9
    Online dienstverlening: 9
    Ik raad Simyo aan
    Sander 27-9-2015 - 15:03

    Ik wil graag klant blijven maar jullie hebben geen iphone in jullie webshop. Heel erg jammer!

    • Altijd bereik, app voor gegevensverbruik werkt super. Prijs is goed. Dik tevreden! Nog nooit issues gehad.
    • Enige nadeel dat ik kan bedenken is dat ze geen Iphone in hun assortiment hebben.

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie