Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Reviews en ervaringen over Simyo

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Simyo geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Simyo. Is Simyo je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2013

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Simyo zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

14% van 7 klanten beveelt Simyo aan.
71% niet en 14% misschien

Klantervaringen over Simyo

    Amber 27-12-2013 - 02:11

    Ik was altijd heel tevreden over Simyo en heb het vrienden aanbevolen.
    Maar nu ben ik ZIEDEND.
    ik heb bij Simyo een internetbundel. 250 MB per 30 dagen. Daar kom ik nooit bovenuit want ik zit altijd op de wifi. Prima deal zou je denken.
    Pas kreeg ik een sms, ik zou halverwege over de bundel zitten. Geen probleem, ik heb vakantie, ben thuis, dus de rest van de maand zou ik toch alleen wifi gebruiken. Saldo gecheckt, nog 7 euro. Geen probleem dus. DACHT IK. Helaas ging ongemerkt mijn wifi verbinding op de telefoon uit. Ik kreeg dus een bericht van Simyo dat ik onder 2 euro beltegoed was gekomen, en de internetbundel verbruikt is 26-12-2013 17:52. Gauw mobiel data uitgezet.
    ´s Avonds op de PC Mijn Simyo gecheckt en wat staat er?
    UW SALDO IS -118,70 EURO.
    Nu check ik de datum staat er 26-12-2013 11:21:19 dus dit bedrag loopt alleen maar op!
    Als die bundel gewoon verlengd wordt (dat kan bij simyo pas na 30 dagen) dan betaal je hier gewoon 7 euro voor (en normaal gesproken verleng ik altijd netjes). Dit is belachelijk.
    Je hebt geen prepaid om in de MIN te komen staan, je hebt prepaid omdat je je uitgaven in de hand wil houden. Zo kan je je klanten niet uitbuiten! Betaal altijd netjes mijn rekeningen maar dit is te gek voor woorden. Door naar de Consumentenbond als dit niet ASAP netjes opgelost wordt.

    Reacties

    Simyo Webcare 9-1-2014 - 10:23
    Beste Amber,

    Vervelend om te lezen dat je eerdere tevredenheid is omgeslagen naar een negatief gevoel. Ik kan me goed voorstellen dat de omschreven situatie voor dat gevoel heeft gezorgd. Ik zie gelukkig dat je hier inmiddels contact met ons over hebt gehad. Het negatieve tegoed hebben wij teruggebracht naar 0 euro.
    Hopelijk onstaat deze situatie niet nogmaals en heeft onze afhandeling jou weer een beetje tevreden kunnen stellen.Vriendelijke groet,

    Simyo webcare

    simyo.nl/forum

    webcare@simyo.nl
    M.Teeuw 9-12-2013 - 22:12

    Waar en hoe moet ik aangeven dat ik kan voorkomen dat ik rood kan staan met SYMYO prepaid.

    Opmerking van de redactie 10-12-2013 - 09:56
    U reageert waarschijnlijk n.a.v. uitzending Tros Radar. Het schijnt dat Simyo het rood staan in 2014 onmogelijk wil maken. Voor nu geldt dat de verbruiksgegevens een aantal keer per dag worden verwerkt. Simyo: Hierdoor kan het gebeuren dat blijkt dat je tussen twee verwerkingsmomenten in meer verbruikt hebt dan je aan beltegoed beschikbaar had. Wanneer Simyo het verbruik verwerkt, kan negatief beltegoed ontstaan. Je simkaart wordt dan geblokkeerd voor uitgaande gesprekken en SMS-berichten.

    Reacties

    Simyo Webcare 13-12-2013 - 10:08
    Beste M. Teeuw,

    Je kunt helaas niet instellen dat je geen negatief tegoed kan hebben. Om te voorkomen dat je een negatief tegoed genereert, is het vooral goed om je verbruik regelmatig in de gaten te houden. Dit kan via je persoonlijke pagina.
    Vriendelijke groet,

    Simyo webcare

    simyo.nl/forum
    Rik 5-12-2013 - 12:21

    Ik heb nu al een tijdje simyo. Geen problemen tot nu toe. Sinds gisteren hoort niemand mij als ik ze bel en hetzelfde met gebeld worden. De microfoon van men telefoon doe het prima.(al getest) Ook heb ik steeds voldoende bereik. Heb het al getest vanaf verschillende locaties(van mezelf en van de beller) en zelfs met een vaste telefoon. Maar niks helpt. Rekeningen zijn netjes betaald. Wat moet ik doen? Want moet natuurlijk wel Mob bereikbaar zijn..

    Reacties

    Simyo Webcare 6-12-2013 - 12:49
    Hoi Rik,

    Vervelend om te horen dat je deze problemen ervaart met het bellen.

    Ik begrijp dat je al het één en ander hebt uitgeprobeerd. Graag zou ik willen weten of je ook al hebt geprobeerd om je simkaart in een andere telefoon te plaatsen en te kijken of je dan hetzelfde probleem ervaart?
    En ook andersom: door een andere simkaart dan je Simyo simkaart in je telefoon te plaatsen en te kijken wat er dan gebeurt? Dit om na te gaan of het aan je simkaart ligt of eventueel toch aan je telefoon.

    Mocht je deze problemen blijven ervaren wanneer je de Simyo simkaart in een andere telefoon plaatst, wil je dan een e-mail sturen naar webcare@simyo.nl met je 06-nummer, postcode + huisnummer en geboortedatum. Dan kunnen we verder kijken wat er aan de hand is.

    Vriendelijke groet,

    Simyo webcare

    simyo.nl/forum

    webcare@simyo.nl
    Dennis 26-11-2013 - 18:14

    Ik heb wel een klacht, je krijgt wel een bericht dat de kosten binnenkort worden afgeschreven. Ze zeggen zelf 3e donderdag van de maand, dat gebeurd dan niet.Ben 2 en half maand lid, na 1ste maand netjes herrinering en kon netjes betalen via ideal. 2e maand weer niet op 3e donderdag eraf en toen kreeg ik van simyo 2e herrindering, was wel de eerste van die maand en gelijk 5 euro extra kosten.Je kan niet zelf betalen als je geld hebt, alleen als je boete krijgt!!!Heb het momenteel financieel zwaar en daarom goedkoop abbonoment gekozen, maar vind dat je altijd een kans moet krijgen om te betalen zonder boete. Vraag me nu af als 3e maand niet automatisch gaat het 7 euro extra gaat kosten en hoe loopt het verder op.Bij vodafone kon ik maand achterstand hebben en dan wanneer ik wou betalen via ideal voor gelijk afgesloten te worden!!

    Reacties

    Simyo Webcare 28-11-2013 - 17:12
    Beste Dennis,

    Het zit eigenlijk zo in elkaar. Vanaf de derde donderdag van de maand proberen we de factuur online te hebben. In de week erna incasseren we die automatisch. Lukt dat om de een of andere reden niet, dan krijg je een week later altijd een herinneringsmail met een iDeal link om alsnog zonder administratiekosten te kunnen betalen.
    Dus als je incasso niet lukt, krijg je een week later de iDeal link. En dan betaal je niks extra's. Daarna komen de tweede en derde herinnering pas met oplopende administratiekosten.
    Hier lees je meer over het betalingsproces:

    Je krijgt dus altijd de kans om zonder extra kosten te betalen. je kunt echter niet helemaal zelf bepalen wanneer je dat doet. Er is gewoon een betalingstermijn.
    Wil je dat ik even naar je aansluiting en facturen kijk, wat er nog open staat en wat niet meer? Als je me je telefoonnummer stuurt via webcare@simyo.nl dan kan ik dat op een rijtje zetten voor je.

    Vriendelijke groet,

    Simyo webcare

    simyo.nl/forum

    webcare@simyo.nl
    Hans P 22-11-2013 - 20:31

    Nog aanvulling (door mijn enthousiasme iets te snel geplaatst).....

    Via Mijn Simyo kan je veel instellen. Ga je naar het buitenland of wil je naar het buitenland bellen, dan kan je dat activeren. Ben je weer terug, dan kan je het weer deactiveren. Voordeel is dat (wie kent de verhalen niet?) dat je bij diefstal van je simkaart (met eraan je telefoon) opeens verrast wordt met giga hoge rekeningen als onverlaten met familie, vrienden en kennissen in het buitenland hebben lopen bellen met jouw simkaart.
    Je regel dit online en de instelling werkt direct.

    Zo ook het bellen naar dure informatienummers. Ook uit te schakelen en in te schakelen.

    Simyo is absoluut de beste dus!!

    Hans P 22-11-2013 - 20:18

    SIMYO is echt geweldig!
    Ik heb voor 3 Euro het simonly abo-tje met 100 minuten. Bel met een Lumia 800. Bereik is altijd goed, waar dure T-mobile abo`s het begeven heb ik nog ruim bereik. Zeer goede kwaliteit telefonie, SMS-jes komen direct aan, Duidelijke informatie op MijnSimyo.
    Facturen exact gespecificeerd en kloppen altijd 100 procent. Geen spookrekeningen dus, gewoon exact zoals mijn belgedrag is met exact de tijden van verbinding vermeld.

    Mijn vrouw heeft een Simyo prepaid kaartje. Prepaid tegoed oneindig geldig wat heel bijzonder is. "Je Simyo prepaid simkaart en daarmee ook je beltegoed, is onbeperkt geldig, mits je de aansluiting minimaal een keer per zes maanden gebruikt voor een uitgaand gesprek of SMS-bericht.". Ze is altijd bereikbaar en kost uiteindelijk een paar Euro voor de paar jaar.... Want mobiel bellen doet ze amper, is echt voor nood.

    Kortom: Simyo is gewoon geweldig. Low budget maar vijf ***** kwaliteit. Absolute aanrader! Voor mij geen dure abonnementen meer voor vele tientjes per maand. Ik kan mijn geld wel beter gebruiken.

    Hulde voor Simyo. Niet zomaar volgens de consumentenbond de beste. Het is gewoon zo!

    Martijn 9-10-2013 - 18:51

    Beste lezers,

    Ik en vele kennissen die Simyo hebben zijn uiterst tevreden. De kwaliteit is goed en de prijs is laag. Bijna problemen die hier worden genoemd zijn te wijten aan het slecht of helemaal niet lezen van de voorwaarden en/of email.

    Het Simyo forum is een van de manieren om snel een passend en tevreden antwoord te krijgen op de vraag die u heeft.

    En men gaat pas hier een bericht plaatsen als met niet tevreden is. Er zijn heel veel tevreden mensen die met Simyo bellen.

    En heeft iedere providere niet ontevreden klanten???

    Goed netwerk, goede klantenservice en niet duur 🙂

    A.......... 7-10-2013 - 22:29

    ,Hallo, wij hebben twee abonnementen bij Simyo ,1 met internet bundel erbij en de andere niet. En tot nu toe hebben wij niets te klagen ,erg handig vind ikzelf dat je op je persoonlijke pagina kunt inloggen ,en daar zelf jou instellingen e.d. kunt veranderen ,tevens kun je ook jou bel- en internet tegoed bekijken .
    Ik ben nu ongeveer 2, 5 jaar klant Simyo en erg tevreden.......

    Simyo 4-10-2013 - 10:03

    "Ik heb een iphone 5 met abonnement van Simyo, eerst werkte alles prima maar de laatste tijd klagen de mensen die mijn bellen dat ik onverstaanbaar ben en heel ver weg klink en als ik die zelfde persoon dan terug bel is er niks aan de hand en ben ik kraak helder verstaanbaar, ik heb een nieuwe nano simkaart besteld bij Simyo en deze heb geactiveerd en in mijn Ipone geplaats maar het probleem blijft zich voor doen, Ik heb een klachtenformulier ingevuld op de Simyo website maar daar heb ik tot op heden nog geen reactie van binnen. Ik hoop een snelle oplossing anders ga ik naar een andere provider zoeken.GR, Patrick "

    Hoi Patrick,

    Vervelend dat de kwaliteit van de gesprekken de laatste tijd minder is. Kunt u hier anders het ticketnummer van de email achterlaten? Dan kan ik de email erbij pakken. Want ik zou hier graag even naar willen kijken. Overigens is het het Simyo forum een ideale plek om deze vraag te stellen. Niet alleen moderators kunnen daar helpen maar ook andere klanten helpen daar graag.
    Vriendelijke groet,Simyo webcare

    simyo.nl/forum

    Patrick 3-10-2013 - 10:41

    Ik heb een iphone 5 met abonnement van Simyo, eerst werkte alles prima maar de laatste tijd klagen de mensen die mijn bellen dat ik onverstaanbaar ben en heel ver weg klink en als ik die zelfde persoon dan terug bel is er niks aan de hand en ben ik kraak helder verstaanbaar, ik heb een nieuwe nano simkaart besteld bij Simyo en deze heb geactiveerd en in mijn Ipone geplaats maar het probleem blijft zich voor doen, Ik heb een klachtenformulier ingevuld op de Simyo website maar daar heb ik tot op heden nog geen reactie van binnen. Ik hoop een snelle oplossing anders ga ik naar een andere provider zoeken.GR, Patrick

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie