Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Reviews en ervaringen over Simyo

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Simyo geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Simyo. Is Simyo je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2012

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Simyo zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

17% van 6 klanten beveelt Simyo aan.
67% niet en 17% misschien

Klantervaringen over Simyo

    josuha 29-12-2012 - 18:49

    "Kort geleden overgestapt van Telfort naar Simyo: tot nu toe niets dan goeds! Op de juiste momenten (nummerportering, begin abonnement) bericht gehad en zelfs naar het lijkt een iets beter bereik dan met Telfort. Zeer tevreden en goedkoper uit! "

    beter bereik vin ik wel heel vreemd alle bij kpn net werk verklaar me dat eens??????

    Bert 28-12-2012 - 08:57

    Kort geleden overgestapt van Telfort naar Simyo: tot nu toe niets dan goeds! Op de juiste momenten (nummerportering, begin abonnement) bericht gehad en zelfs naar het lijkt een iets beter bereik dan met Telfort. Zeer tevreden en goedkoper uit!

    Marcel 17-12-2012 - 18:54

    "mijn simkaart is door jullie geblokkerd met een een beltegoed van 12.50 euro!!!!

    heb vorige week nog deze gebruikt (gebruik deze alleen voor mijn inbraak moduul) Hoe is dit mogelijk?? Ik vind dit zuiver diefstal en hoop dat jullie dit heel snel terugdraaien anders gaat dit naar RADAR of andere publike instanties! "

    En dat meld je op een openbaar forum en dan gericht aan Simyo ?
    Slimme actie hoor. Beetje dom, vind je ook niet ?

    w.muller 17-12-2012 - 08:18

    mijn simkaart is door jullie geblokkerd met een een beltegoed van 12.50 euro!!!!

    heb vorige week nog deze gebruikt (gebruik deze alleen voor mijn inbraak moduul) Hoe is dit mogelijk?? Ik vind dit zuiver diefstal en hoop dat jullie dit heel snel terugdraaien anders gaat dit naar RADAR of andere publike instanties!

    Ton 14-12-2012 - 17:26

    Alleen maar goede ervaring met simyo, reeds enkele jaren gebruiker.telkens automatisch opwaarderen bij 2 euro tegoed, hoe makkelijk kan het zijn.het hele gezin heeft een prepaid kaartje, en ook een extra voor in de auto ( vaste unit )sinds dit jaar ben ikzelf overgestapt op een simyo abonnement met 250 minuten voor € 6,99 nog goedkoper als mijn prepaid kaartje. wat een prijs, hierdoor bel ik veel meer met de mobiel ipv de huisaansluiting, en bespaar thuis dus op de rekening en ook heb ik elke maand genoeg over op mijn sim abbo, ik kan dus bellen en smsen zoveel ik wil

    Marcel 3-12-2012 - 18:22

    "Voor mijn dochter een prepaid kaartje gekocht om te zorgen dat de kosten niet uit de hand lopen, wat blijkt dat bij Simyo het internet á € 1.00 per 1 MB gewoon doorgaat!!
    Ook bij het bellen kun je gewoon in de min....... Resulterend na 1 dag een rekening van € 85.00 Dus als je om deze reden een prepaid aanschaft kun je dit beter niet bij Simyo doen!! Geen verhaal mogelijk, moeilijk te pakken te krijggen, service? geen! "

    Moet je de waarschuwing ook niet negeren. Vooral ge*** dus wat ik lees. Ik heb het zelf meegemaakt dus even opletten. Zo simpel.

    JT 3-12-2012 - 13:17

    Voor mijn dochter een prepaid kaartje gekocht om te zorgen dat de kosten niet uit de hand lopen, wat blijkt dat bij Simyo het internet á € 1.00 per 1 MB gewoon doorgaat!!
    Ook bij het bellen kun je gewoon in de min....... Resulterend na 1 dag een rekening van € 85.00 Dus als je om deze reden een prepaid aanschaft kun je dit beter niet bij Simyo doen!! Geen verhaal mogelijk, moeilijk te pakken te krijggen, service? geen!

    Andy 26-11-2012 - 13:25

    Zelf abonnement Sim Only aangevraagd (man) en betaling van EUR 0,01 gedaan. Binnen drie dagen SIM binnen en nummberbehoud melding gekregen. Ga op 10 december over van BEN naar Simyo met nummer.
    Voor echtgenote kan ik verhaal van Erwin en Henny bevestigen. Op dezelfde dag aangevraagd, betaling gedaan maar twee weken geen reactie ondanks automatisch antwoord dat SIM binnen drie dagen geleverd zou worden. Gemaild en TOEN PAS kreeg ik te horen dat bij een EN/OF rekening wel eens problemen ontstaan met verificatie tussen aanvrager abonnement en naam op bankrekening. Heb toen een afschrift als PDF gedownload, afgedrukt, bedragen doorgestreept, gescand en dat als bijlage naar Simyo gestuurd. Daar heeft men toen de abonnement aanvraag handmatig goedgekeurd en SIM kwam inderdaad binnen drie dagen.Het enige wat ik hiervan kan zeggen is dat ALS Simyo een aanvraag afwijst, je dit als aanvrager dan op zijn minst mag vernemen met opgaaf van reden(en) en niet dat je als klant zelf hier achteraan moet mailen. DAT neem ik Simyo kwalijk. Voor de rest wel altijd snel reactie van Simyo gehad en verdere afhandeling correct. Hoop dat nummerbehoud soepel(er) zal verlopen. Maar ik heb goede hoop.

    Kan niet zeggen dat ik van BEN blij ben geworden, altijd dagen/weken achterstand in bijwerken belstatus waardoor je vaker buiten je tegoed zat te bellen/sms-en.

    Bartje 24-11-2012 - 20:48

    Een geweldige provider !

    Els 18-11-2012 - 20:41

    Ik overweeg naar simyo over te stappen maar twijfel nog.Hoe is het netwerk? Heb nu hollandsnieuwe is van vodafoon zou dus een goed bereik moeten hebben maar niets is minder waar, kan vaak dagen niet bellen of gebeld worden. Is de kans dan groot dat je ondanks dat kpn goed is kwa bereik het probleem van een slechte verbinding dan ook bij simyo aanwezig is. Worden de goedkopere zijtakken van de telecombedrijven gewoon op een slechter verbindingsnet aangesloten?Verder lees ik bij prepaid betalen per sec. en een starttarief Bij abonnement betalen per minuut en geen starttarief? Vraag is dan wat is uiteindelijk goedkoper 1 minuut en 2 sec. bellen prepaid is dan 0,10 + 0,03 = 0,13 en bij abonnement 0,05+0,05 is 0,10 maar raak je het overgebleven tegoed kwijt.

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie