Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Reviews en ervaringen over Simyo

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Simyo geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Simyo. Is Simyo je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2011

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Simyo zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

14% van 7 klanten beveelt Simyo aan.
71% niet en 14% misschien

Klantervaringen over Simyo

    Sjaakie 29-12-2011 - 09:53

    Hallo,

    Bij alleen prepaid bellen van Simyo gaat het goed. Maar met abonnement internet op mobiel van 200Mb voor € 10.- loopt het mis.

    Verbruik word bijgehouden zeggen ze, maar op laatste dag word ineens meer dan 130Mb "verbruikt" waardoor je ineens € 8.02 moet bijbetalen....
    Dit word dan zomaar uit je belbundel gehaald, en sta je daar erg in de min.
    [Had nog gekeken en stond nog 134Mb de laatste dag]

    Erg vreemd. Terwijl normaal maar max 6Mb/dag gebruikt word met mijn mobiele telefoon. Meestal maar 1 of 2 Mb.

    Word tijd voor andere provider...........

    HansP 27-12-2011 - 09:59

    Al weer bijna 2 jaar Simyo prepaid.
    Bereik: erg goed. Waar T-Mobile in de school waar ik werk (bij collega`s) geen bereik had, heb ik altijd vol bereik. Verbindingen altijd 100 procent. SMS-jes altijd direct naar ontvanger, en niet zoals je wel eens hoor dat SMS-je uren of dagen later aankomt.
    Verder is de website waar je met je nummer op inlog voor instellingen e.d. eenvoudig, zeer helder en wijzigingen worden direct verwerkt. Opwaarderen op diverse manieren en eenvoudig mogelijk, ook automatisch (hierbij melding hiervan).
    In of naar buitenland bellen aan/uitschakelbaar. Net als bellen naar 0800 en 0900 nummers etc. wat erg handig is als je een simkaart voor zoonlief of dochterlief hebt.
    Ik bel heel weinig mobiel, in tijd dat ik Simyo heb voor nog geen 50 Euro verbeld en dus opgewaardeerd. Handig is dat ze van tijd tot tijd acties hebben (10 Euro opwaarderen geeft 20 Euro beltegoed e.d.). Scheelt weer!
    Al met al zeer tevreden gebruiker dus!

    AvdH 26-12-2011 - 13:35

    Slechte service van Simyo!Op 28 oktober 2011 heb ik 1 prepaidkaart, met nummerbehoud, aangeschaft bij Simyo voor het bedrag van € 12,50. Dit bedrag is op 31 oktober per creditcard betaald.31-10-11 Simkaart ontvangen maar deze werkte niet. Kon alleen 1 gesprek ontvangen, daarna moest het toestel helemaal gereset worden om weer 1 gesprek te kunnen ontvangen. Zelf kon ik niet bellen. Het menu van de telefoon was niet zichtbaar en werkte dus ook niet.08-11-11 Mijn eigen telefoonnummer wordt geporteerd. Helaas werkt toestel nog steeds niet.11-11-11 Na telefonisch contact met Simyo ontvang ik vandaag 1 nieuwe simkaart omdat men bij Simyo zei dat mijn huidige simkaart beschadigd was.Helaas, toestel is niet aan de praat te krijgen en heeft nog steeds dezelfde klachten van 31-10-11.12-11-11 Simyo weer gebeld, simkaart geactiveerd door Simyo. Helaas geen oplossing, klachten blijven bestaan.21-11-11 Weer contact met Simyo. Nu krijg ik Natasja aan de lijn die zegt: ja ,dat kan wel kloppen dat uw telefoon het niet doet. De huidige Simyo simkaart hebben een iets andere afmeting dan vroeger. Dit heeft tot gevolg dat deze simkaart niet meer werkt in de wat oudere toestellen. He, he, bijna 1 maand verder en de oplossing is gevonden door Simyo. Volgende vraag van mij is natuurlijk: hoe lossen we dit op? Natasja antwoordt: u doe de simkaart gewoon in een ander toestel! Maar ik heb een simkaart nodig voor mijn eigen toestel en die werkt nog steeds niet? Zeg dat ik niet accoord ga met dit voorstel. Ik geef aan dat het toch logisch is dat wanneer Simyo, de simkaart verandert, het toch normaal is dat Simyo dit voor het bestellen aan haar klanten kenbaar maakt en tevens vermeldt at deze simkaart niet meer werkt in bepaalde toestellen. Natasja vindt het echter de normaalste zaak van de wereld en dat het zeker geen fout van Simyo betreft. Wanneer ik het hier niet mee eens ben kan ik een brief schrijven met het verzoek tot terugbetaling van mijn reeds betaalde € 12, 50. Tevens dien ik bij deze brief een kopie van het betalingsbewijs te voegen. Het moet toch niet gekker worden zeg ik. Simyo maakt een grove fout en ik moet allerlei acties ondernemen om mijn geld terug te krijgen.Natasja wordt nu voor rede vatbaar en we spreken het onderstaande af, ik bevestig dit door haar de volgende email te sturen op 21-11-2011. T.a.v. Natasja, Omdat de huidige Simyo-kaarten niet meer zijn te gebruiken in oude mobiele telefoons hebben we heden telefonisch het volgende afgesproken: - Simyo crediteert het door mij betaalde bedrag van €12,50 voor de aankoop van 1 simkaart; - Simyo de simkaart 47507168EORP blokkeert;- ik u hierbij de betalingsgegevens voor mijn Simyo-prepaidkaart telefoonnummer 06-------7935 stuur. Bovenstaande betaling is gedaan met de creditkaart van mijn echtgenote.Gaarne €12,50 terugstorten op rekening .......2543 t.n.v. A. v.d. ____ e/o I. ______ te ______. Met vriendelijke groet,AvdHU raadt het zeker al? Tot 19-12-11 geen enkele reactie mogen ontvangen van Natasja van Simyo. Dus maar weer een nieuwe email met de gemaakte afspraken verstuurd op 19-12-11 met het verzoek om de gemaakte afspraken na te komen.Echter, tot op heden geen enkele reactie! Ik vind deze gang van zaken schandalig en zal doorgaan, met alle middelen die mij tot beschikking staan, tot ik mijn € 12,50 retour heb ontvangen.Hoe nu verder? Hoe krijg ik mijn geld terug? Zijn er meer mensen met deze ervaring?P.s. In het verleden heb ik ook gebruikt gemaakt van Simyo en Simpel en dat was tot volle tevredenheid. Vandaar dat ik nu weer in zee wilde gaan met Simyo.

    Reacties

    Simyo Webcare 4-1-2012 - 11:36
    Beste AvdH,
    Onze excuses voor de vertraging.
    Wij hebben het betaalbewijs ontvangen en zullen het bedrag binnen 2 weken retour storten.
    Met vriendelijke groet,
    Simyo Webcare
    erkens 24-12-2011 - 14:18

    ik heb al jaren 2 kaarten van simyo prepaid en nog nooit problemen gehad, opwaarderen is gemakkelijk, tarieven zijn goed, ik weet niet wat andere mensen doen die klachten hebben, maar ik blijf bij simyo, ik ben een tevreden klant.

    karel 23-12-2011 - 09:18

    beste mensen zou er nog maar eens een keer over na denken voor dat je met simyo begint
    had altijd een prepaid en dat werkte goed .
    dacht laat me maar een abonnement nemen mijn andere verliep toch.
    dus gedaan maar op de dag dat moest gaan werken NIETS gemail want bellen kon ik niet
    dag twee niets tot vier dagen lang NIETS
    heb een abonnement stop gezet binnen de limit
    maar ja ze zijn slim niet reageren wel na de limit en dan kun je niet terug
    had een abon van 5,99 en niets gebeld kijg ik wel een eind rekening van 40 euro in 2 maandjes
    en aan een afspraak houden ze niet
    jammer was heel tevreden maar nu totaal niet
    toch wens ik jullie allemaal een prettige feestdagen toe

    :zucht: 4-12-2011 - 14:04

    heeft vodafone nou de beste geluidskwaliteit? of heeft kpn de beste geluidskwaliteit?

    en ik zocht ook een budget telefoon met de beste geluidskwaliteit!

    bij voorbaat dank!!!!!

    p.s. ik heb simyo en de geluidskwaliteit is uitstekend maar soms is het slecht..en dat ligt dan weer aan me samsung e1170..

    Ruud 1-12-2011 - 15:41

    Ik wil begin januari overstappen van hi naar simyo. 250 Min/sms en 200 mb internet.

    Nu heb ik 2 vragen.

    1. Ik wil graag nummerbehoud, maar als ik het nu aanvraag krijg ik dan niet al binnen 10 dagen mijn simyo kaart en betaal ik dus de maand december en half januari dubbel? Of kan het ook zo geregeld worden dat het simyo abbonement pas ingaat op de dag dat de oude afloopt?

    Of zeggen jullie zelf opzeggen bij hi, en ongeveer 15 dagen(door kerst oa.) aanvragen met nummerbehoud bij simyo zodat de overlapping hoogstends een paar dagen is..?

    2. De prijsen van simyo zijn nu verlaagd (actietarief) maar ik kan nergens vinden of dit zo blijft. Als ik nu overstap blijft het voor mij dan altijd dit tarief, of verhogen ze het straks weer. Want bij de orginele prijzen stap ik liever naar een ander over want die is dan goedkoper en anders moet ik met paar maanden weer overstappen.

    Reacties

    Simyo Webcare 4-1-2012 - 11:13
    Beste Ruud,
    Wanneer je overstapt met behoud van je nummer dan gaat het abonnement bij Simyo pas in op het moment dat je nummer is overgezet, zo betaal je nooit dubbele abonnementskosten.
    Tevens kom je nooit zonder telefoon te zitten omdat het nummer wordt overgezet op de dag dat je oude abonnement afloopt.
    Het tarief welke van toepassing is op het moment dat je de bestelling plaats, is meestal de eerste 12 maanden geldig. Let op: dit betreft dus het actietarief, na de 12 maanden betaal je het reguliere tarief.
    Mocht je nog vragen hebben dan horen wij het graag.
    Met vriendelijke groet,
    Simyo Webcare
    Johans 29-11-2011 - 15:26

    Heb ook (op 18-11) Simyo dagbundel geprobeerd voor slechts 1 euro en ben binnen de 24 uur onder de 20 MB gebleven.
    Toch is er bijna 5 euro extra afgeschreven voor bijna 5MB internetverbruik terwijl deze wel binnen de bundel viel.
    Heb eerst e-mails gestuurd waar niet op werd gereageerd.
    Vandaag kreeg ik na 1/2 uur wachten iemand aan de lijn die zag dat er inderdaad iets is foutgegaan.
    Het verbruik was verwerkt nadat mijn 24 uur verstreken waren.
    Slordig van Simyo!!!
    Geld wordt teruggestort in de bundel maar wel een heel gedoe met de slechte klantenservice.

    lalala 27-11-2011 - 14:16

    ali@

    als je weet dat je heel weinig belt dan ga je toch geen abbonement nemen? -__-
    en mischien stond je internet wel perongeluk aan!? of anders bel je de klantenservice toch!? want zelf heb ik simyo prepaid en ik ben er heel tevreden mee!

    p.s: Neem simyo prepaid....dan heb je temminste geen maandelijkse kosten...en bovendien zijn de tarieven ook erg goedkoop!

    ali 26-11-2011 - 07:16

    Ik heb ook een simyo abonnement genomen nog dit maand en ik ben echt in shock gelijk zonder bellen iets te doen ben ik al gelijk 7 euro kwijt hoe kan dat internet mb gelijk op en gelijk in min extra kosten internet gelijk belminuten wordt iedere keer minder terwijl ik niet bel het is echt helemaal .............

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie