Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Reviews en ervaringen over Simyo

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Simyo geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Simyo. Is Simyo je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2010

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Simyo zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

14% van 7 klanten beveelt Simyo aan.
71% niet en 14% misschien

Klantervaringen over Simyo

    Stephan Verrips 27-12-2010 - 16:19

    "Simyo is de slechte provider OOIT ! Ben zeer regelmatig onbereikbaar, mensen die mij bellen horen dat het nummer niet in gebruik is.
    Als ik iemand bel, krijg ik ditzelfde te horen. Slechte bereik..
    Ben zeer ontevreden en ik ga zo snel mogelijk overstappen.
    Ga niet bij Simyo !!!!!!! "

    Grappig.... als je als een van de weinige geen bereik heb, dat je het dan afdoet als een slechte provider ??? Vreemd ! Elke provider heeft wel wat.

    Mustapha 24-12-2010 - 11:50

    Hallo,
    Het verbaast mij dat er ontevreden klanten zijn, maar ik heb niets et klachen over Simyo. Prima dekking, overzichtelijke website en goodkoop. ik heb een hoop ellende met Telfort gehad als velen, en ben overgestapt naar Simyo. 2 1/2 jaar later ben ik nog steeds een tevreden klant en wil dan ook geen andere.
    Eens temeer is duidelijk dat men toch goodkoop kan bellen en internetten. Waarom een dure abonnement terwijl men met een prepaid toch het zelfde doel kan bereiken? Gratis toestel? Nou, hoe gratis is gratis, je betaalt het zelf!

    Simyo chapeau, ga zo door.

    Anne-Marie. 15-12-2010 - 15:16

    Ik ben nu ongeveer 2 maanden bij Simyo, ik geef ze een 10!
    Alles werkt altijd goed, sms en bellen, direct en altijd een goede verbinding.
    De tarieven voor mobiel bellen zijn heel goedkoop.
    Ik woon in Rotterdam en ben heel blij met de diensten van Simyo!
    Een echte aanrader als provider!

    Cheryl 14-12-2010 - 18:26

    Ben nu al een aantal maanden klant bij Simyo, hiervoor zat ik bij T-mobile ( nooit bereik!!! ) daarna naar Simpel ( oplichters, en nu ook overgegaan naar het T-mobile netwerk ) en nu ben eindelijk blij met SIMYO!! Het is gewoon goedkoop en goed, Ik krijg altijd een smsje als mijn tegoed onder de €2,00 komt en ook een mailtje dus ik weet precies wanneer ik moet opwaarderen. Opwaarderen is trouwens ook super makkelijk gewoon op hun eigen website. Een echte aanrader!!!!:D:D

    Groetjes Cheryl

    Wim 18-11-2010 - 22:21

    Ben in mei naar simyo overgestapt. Had daarvoor een mobieltje via mijn werkgever, waarvoor al standaard € 20,00 voor betaald werd. Moest regelmatig bijbetalen omdat ik hem teveel prive gebruikte. Sinds mei heb ik nu nog geen € 20,00 verbruikt. Heb beter bereik dan met mijn vorige provider. Overweeg mijn vrouw ook op simyo over te laten stappen. Zij moet nu regelmatig voor € 20,00 opwaarderen. Verwacht dat zij bij simyo minstens 75 % minder aan haar mobieltje uit zal geven dan nu. Zeker omdat we meestal met elkaar contact hebben.

    NNN 16-11-2010 - 18:51

    Simyo is de slechte provider OOIT ! Ben zeer regelmatig onbereikbaar, mensen die mij bellen horen dat het nummer niet in gebruik is.
    Als ik iemand bel, krijg ik ditzelfde te horen. Slechte bereik..
    Ben zeer ontevreden en ik ga zo snel mogelijk overstappen.
    Ga niet bij Simyo !!!!!!!

    Reacties

    Simyo Webcare 22-11-2010 - 10:42
    Beste NNN,

    Vermoedelijk is het bereik op jou postcode gebied niet optimaal.
    Indien je dit wil, kunnen wij nagaan of dit het geval is.
    Stuur aub je gegevens per mail naar webcare@simyo.nl.

    Met vriendelijke groet,

    Simyo Webcare
    Duppie 11-11-2010 - 09:42

    Na eerst (dure) abonnementen te hebben gehad bij KPN, Vodafone en T-Mobile, nu maar eens een nummer overgezet naar prepaid. Wilde nooit prepaid ivm de kosten.
    Heb nu (om te testen) een Vodafone Z11 en een Simyo kaart aangeschaft, vooral de gang van zaken bij Simyo vind ik zeer plezierig. Makkelijk opwaarderen, heldere tarieven, nummerbehoud eenvoudig aanvragen en de makkelijke inlog op de Simyo site.

    Ook de mogelijkheid om door te bellen als het tegoed op is, vind ik een goede service. Om die reden laat ik mijn dochter trouwens niet overstappen op Simyo.... Bij haar is het motto `geen tegoed, niet bellen` wel handig 🙂 (ook handig als zij het mobieltje kwijt is, zo komt zij nooit voor onverwachte kosten te staan)

    En: een perfect bereik. Wel jammer dat mobiel internet niet zo snel is en dat de blackberry diensten niet worden ondersteund. Daar is Vodafone en KPN dan weer beter in. Maar ja, voor het bellen ben ik dan vele tientjes meer kwijt per maand...

    toine 3-11-2010 - 13:20

    Ik ben tevreden met Simyo. Prima verbinding en alles via internet instelbaar.
    Geen gezeik met bundels die dan weer verlopen en zo.

    Gewoon goedkoop bellen en SMS-en !

    Wil Q. 31-10-2010 - 01:10

    Hallo,

    Ik ben al jaren een zeer tevreden klant bij Simyo (die hiervoor zelfs reclame maakte bij collegi), totdat ik gisteren diverse verhalen op internet zag over mogelijke negatieve saldo (van soms wel > 100 euro) . Hiervan erg geschrokken!!.
    Ik heb de hele tijd gedacht met een klantvriendelijke onderneming in zee te zijn gegaan. In plaats van iets te doen met de kritiek van klanten die hierdoor gedupeerd zijn, verschuilt men zich achter de zelf opgestelde regels in plaats van de regels aan te passen !!!!!!.

    Om te voorkomen, op welke manier dan ook (bv. gestolen GSM of andere manieren), dat een negatief saldo kan ontstaan zou Simyo OP ZIJN MINST de mogelijkheid MOETEN bieden dit in persoonlijke pagina in te kunnen stellen (hetgeen nu niet mogelijk is). Men zegt wel "Wij stellen onze klanten in de gelegenheid ALLE instellingen zelf via de persoonlijke pagina te beheren", hetgeen dus niet klopt.
    Daarentegen schermt men met de slogan "dat u bij Simyo altijd het laatste gesprek kunt afronden". Dit is duidelijk een verkapte vorm om het negatief saldo "goed te praten".

    Ik hoop dat Simyo iets doet met de kritiek van een, tot gisteren, zeer tevreden klant !!!

    Wil Q.





    Beste Rudi,

    Zoals aangegeven in onze algemene voorwaarden is het mogelijk om een negatief saldo te ontwikkelen omdat u bij Simyo altijd het laatste gesprek kunt afronden en omdat belgegevens met vertraging worden verwerkt. Op onze website onder veelgestelde vragen vindt u onder het kopje "Diefstal en Verlies"de mogelijkheden hoe u de simkaart kunt blokkeren in geval van diefstal of verlies.
    Wij stellen onze klanten in de gelegenheid alle instellingen zelf via de persoonlijke pagina te beheren en vinden het spijtig dat u onze dienstverlening zo ervaart. Indien wij u verder van dienst kunnen zijn kunt u contact met ons opnemen via webcare@simyo.nl.

    Met vriendelijke groet,

    Simyo WebcareBeste Rudi,

    Zoals aangegeven in onze algemene voorwaarden is het mogelijk om een negatief saldo te ontwikkelen omdat u bij Simyo altijd het laatste gesprek kunt afronden en omdat belgegevens met vertraging worden verwerkt. Op onze website onder veelgestelde vragen vindt u onder het kopje "Diefstal en Verlies"de mogelijkheden hoe u de simkaart kunt blokkeren in geval van diefstal of verlies.
    Wij stellen onze klanten in de gelegenheid alle instellingen zelf via de persoonlijke pagina te beheren en vinden het spijtig dat u onze dienstverlening zo ervaart. Indien wij u verder van dienst kunnen zijn kunt u contact met ons opnemen via webcare@simyo.nl.

    Met vriendelijke groet,

    Simyo Webcare

    Louis 11-10-2010 - 15:50

    @lelie
    De mededeling van de heer Roland B. heeft niets met de voicemail van de KPN (derivaten) te maken, dit hoeft ook niet, maar is een algemene opmerking met directe correlatie tot Simyo en derhalve relevant gezien de kop van deze rubriek "ervaringen Simyo". Ik dank hem voor zijn bericht.

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie