Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Reviews en ervaringen over Simyo

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Simyo geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Simyo. Is Simyo je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2009

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Simyo zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

14% van 7 klanten beveelt Simyo aan.
71% niet en 14% misschien

Klantervaringen over Simyo

    Fred 15-11-2009 - 10:15

    Ps.

    Dit vond ik op het internet. Geplaatst door Simyo zelf op afgelopen vrijdag 13 nov.

    "Telfort kampt momenteel met grote vertraging mbt het porteren (overzetten) van mobiele nummers. Dit betekent dat het porteerproces aan de kant van KPN (Simyo) is afgerond, maar dat Telfort de aansluiting aan hun kant nog niet heeft beindigd. Hierdoor doet zich de unieke situatie voor dat u gesprekken ontvangt op sim 1 en gesprekken voert vanaf sim 2. Dit kan bovengenoemde problemen verklaren...

    Telfort is aan het werk om de vertraging in te lopen en verwacht dat het maandag a.s. is opgelost.

    fred 15-11-2009 - 10:12

    Vind het een beetje vreemd Anja dat je 40% van de dag geen bereik hebt.
    Simyo gebruikt het netwerk van Kpn, en Lowcall dat van Telfort (lees Kpn), dus dat zou niks uit mogen maken.

    Is er niet iets anders niet goed.

    Heb je de simkaarten al eens in een andere telefoon geprobeert. Ik heb vanaf het eerste moment Simyo gehad, en echt nooit geen problemen met bereik gehad.

    Gr Fred

    Anja vd kaaij 14-11-2009 - 21:49



    Wat een ellende heeft het ons tot nu toe gegeven de overstap van lowcal naar simyo.
    Wij waren zo tevreden met lowcal we hadden ook drie aansluitingen.
    En nooit wat te klagen gehad supper was het.
    Sinds de overplaatsing zijn wij totaal niet te spreken over de bereikbaarheid.
    In 40% van de dag hebben wij geen bereik met onze telefoon .
    Kunnen niet bellen of we zijn gebelt krijg je een sms dat we een oproep gemist hebben
    Sms komen niet aan ook niet als wij ze zelf zenden
    Hopeloos geval van jammer .
    Wordt er niet echt vrolijk van
    Zeker ook niet dat onderling bellen er per december afgaat dan wordt bellen gelijk een stuk duurder.
    Wij gaan dus kijken naar een betere aanbieder want niet bereikbaar zijn
    is erg vervelend zeker als wij noot oproepen moet kunnen ontvangen vanwege ziekte`s.
    Dramatisch ik zou het niemand aanraden om Simyo te nemen

    Sunshine 25-10-2009 - 11:54

    Heb zelf gekozen voor Simyo, nadat UPC-mobile stopte. Dat gebeurt vaker in de markt. en niet omdat het zo goed gaat/ging met vertrekkende aanbieders. Ik heb om omschakeling van UPC naar Simyo tijdens mijn vakantie kunnen regelen. Binnen 10 dagen alles naar wens, inclusief nummerbehoud voor 2 telefoons geregeld.
    Heb dus niks te klagen. Hulde voor Simyo en kijk nog maar eens naar de tarieven, die lijken me best OK

    Sieds 24-10-2009 - 20:57

    Sinds de onvrijwillige overstap van LowCall naar Simyo kan ik blijkbaar geen smsjes meer ontvangen van een nummer beginnende met 0684. Volgens mij Lycamobile. Voorheen wel. Ik kan er wel naar versturen en mijzelf een sms sturen via een webdienst. Het ligt dus niet aan mijn telefoon.

    Geen antwoord van Simyo helpdesk tot dusver.

    Zijn er meer mensen met dergelijk ervaringen?

    Reacties

    Simyo Webcare 26-10-2009 - 09:40
    Kun u uw mobiele nummer en het merk/type toestel mailen naar webcare @ simyo.nl? Ik zal dan kijken wat het probleem zou kunnen zijn. Bij voorbaat dank.
    MarkK 17-10-2009 - 14:30

    Sinds begin 2006 was ik een heel tevreden gebruiker van Lowcall.
    Helaas moest ik over naar Simyo.

    De overstap zou 13 oktober plaatsvinden, maar dat werd eind van de dag 14 oktober. Daarna begon de ellende. Ik moest instellingen voor mijn voicemail veranderen. Dat kost ongeveer 1 Euro. Helaas werkt daarna niets meer. Ik kan niet meer gebeld worden, want direct pakt mijn voicemail het op. Ook kan ik niet meer bellen?? SMSsen komen niet meer binnen. Dat is ook reuze vervelend want die gebruik ik om mijn Tan codes op te ontvangen, zodat ik kan internet bankieren. Heb vrijdag 16 oktober een mail gestuurd naar klantenservice. Nog niets op gehoord.
    Vandaag zaterdag 17 oktober druppelen heel langzaam de SMSjes weer binnen (van 1 en 2 dagen geleden). Snel van deze gelegenheid gebruik gemaakt om mijn Tan codes naar een andere mobiel te laten sturen. Simyo is daarvoor veel te onbetrouwbaar!!

    Kortom tot op heden ben ik uitermate ontevreden over Simyo.

    Reacties

    Simyo Webcare 19-10-2009 - 14:36
    Omdat er dagelijks enorme aantallen klanten worden overgezet van LowCall naar Simyo, kan er soms enige vertraging zitten in de overzetting naar Simyo. Excuses daar voor.Het klopt dat u daarna opnieuw instellingen als voicemail kunt (de)activeren. Echter, u hoort wel gewoon bereikbaar te zijn. Wanneer u vertraging ondervind bij het ontvangen van smsberichten, dan is er wellicht iets anders aan de hand (geweest). Mailt u uw mobiele nummer aub naar webcare @ simyo.nl zodat wij dit kunnen uitzoeken. Bij voorbaat dank voor uw reactie.
    Marcel Gerbrands 12-10-2009 - 17:25


    Ik waseen zeer tevreden klant bij LowCall. Maar de eerste ervaringen met Simyo na overstap op 9-10 maken me zeer ontevreden:
    1 in mijn menu zie ik nu met de Simyo-simkaart als keuze 1: SIM AT. Die optie kan ik selecteren om vervolgens te zien: Bewerking verboden. Ik wil geen "verboden" opties op mijn eigen telefoon zien.
    2 vr 9-10 hierover gemaild naar klantenservice@simyo.nl. Tot nu toe (ma 12-10, 17`20 u) geen reactie, zelfs geen automatisch bericht 3 vandaag om 17`11 u het nummer uit het foldertje gebeld (0800-3324835). Dan krijg ik te horen dat ze nu gesloten zijn; openingstijden van 8-21 u. Zo simpel is Simyo dus. Ik ben in elk geval op zoek naar een alternatief.

    Reacties

    Simyo Webcare 19-10-2009 - 14:55
    Ik zal proberen puntsgewijs door uw bericht te lopen:<ul><li>1. De toestelmelding die u krijgt, kan ik niet plaatsen zonder dat ik weet welk type toestel u heeft. Overigens staat de melding `bewerking verboden` los van de simkaart die wordt geplaatst: het betreft een toestelmelding.</li><li>2. Wanneer u inlogt op Mijn Simyo als oud-LowCall klant, dan worden uw vragen naar een speciaal emailadres gestuurd (vragen@simyo.nl). Indien u de reguliere Simyo Klantenservice heeft benaderd, dan kan dit de verklaring zijn van de vertraging.</li><li> 3.Het 0800-nummer dat u heeft gebeld is een nummer van Debitel, niet Simyo. Wij zijn bereikbaar via 0900-5113056 (9:00-17:30 op werkdagen) om al uw vragen te beantwoorden.</li></ul>Indien u alsnog contact wenst, kunt u ook het Webcare team benaderen via webcare @ simyo.nl - wij zullen dan kijken wat we voor u kunnen doen en hopen u verder te kunnen helpen
    Lowcallclient 4-10-2009 - 09:55

    Er zijn méér verschillen tussen Lowcall en Simyo dan op de Lowcall pagina staan.

    Zo is het beltegoed bij Simyo niet onvoorwaardelijk onbeperkt geldig. Je moet er iets voor doen t.w. bellen of SMSen.
    Bij Lowcall doe ik nog steeds met hetzelfde startbeltegoed (nu op 6 euro ofzo)

    Wél op de pagina maar eveneens niet om blij van te worden is dat na 12 maanden geen verbruik het gehele abo vervalt. Kortom, je moet beltegoed aanhouden om aan het verbruik te kunnen voldoen. En dan gaat het bovenstaande verhaaltje over dat gedoe met het beltegoed spelen.

    Hmm nee, dit is toch niet meer zo interessant, tenzij een aanpassing wordt gedaan aan de voorwaarden voor ex-Lowcall klanten.

    Reacties

    Simyo Webcare 5-10-2009 - 17:02
    Inderdaad, wanneer u - als voormalig LowCall klant - een jaar lang geen gebruik maakt van uw Simyo simkaart d.m.v. een uitgaande verbinding of sms, dan wordt de aansluiting beëindigd. In de praktijk betekent dit dat wanneer u 1 keer per jaar sms`t (kosten: 7 cent), u de geldigheid van uw simkaart direct met 12 maanden verlengd. Daarnaast krijgt u 5 euro cadeau wanneer u overstapt. Overige wijzigingen vindt u via www.simyo.nl/lowcall.
    Simyo 3-9-2009 - 16:15

    In verband met de hoge kosten van deze dienst in het buitenland is het gebruik van datadiensten over de grens niet mogelijk. `Internet op je Mobiel` inclusief email en MMS kan dus alleen in Nederland met Simyo."Vervalt bij het overgaan van LowCall naar Simyo de mogelijkheid om gebruik te maken van internet, e-mail een MMS in het buitenland?"

    A. de Vries 3-9-2009 - 15:59

    "Binnenkort draagt LowCall haar volledige dienstverlening over aan Simyo. Bent u klant van LowCall en heeft u vragen over de overstap naar Simyo, dan kunt u uiteraard terecht op dit forum.

    Email kan uiteraard ook via webcare @ simyo.nl.
    "

    Vervalt bij het overgaan van LowCall naar Simyo de mogelijkheid om gebruik te maken van internet, e-mail een MMS in het buitenland?

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie