Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Reviews en ervaringen over Simyo

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Simyo geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Simyo. Is Simyo je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2008

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Simyo zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

14% van 7 klanten beveelt Simyo aan.
71% niet en 14% misschien

Klantervaringen over Simyo

    bert 30-12-2008 - 13:01

    Beste meneer/mevrouw Simyo

    Inderdaad was het vroeger zo, dat er 2 netwerken waren. Vermoedelijk al vanaf mei 2008 is dit slechts 1 netwerk. In 1e instantie is dit niet direct opgemerkt omdat we dachten dat het aan het toestel lag, later in oktober werd 100% duidelijk met proeven dat dit niets met het gebruikte toestel te maken had maar puur de voorziening roaming vanuit Nederland. Wij wonen hier langdurig dus hebben dit niet op 1 moment maar op diverse keren getest, en bovendien op verschillende toestellen en met 2 Simyokaarten. Kennissen die kwamen logeren met een KPN abo hoorde ik er ook al over, dat is in juni dit jaar geweest. We spreken dus al over een half jaar moeizaam bellen in la france

    -De optie bellen naar het buitenland staat aan, want ik kan nog steeds bellen via Bouyqes telecom, al moet ik dan wel in de boom klimmen

    -Alle instellingen zijn ongewijzigd en staan op automatisch zoeken. Dit is voor mijn toestel zo, en was zo voor het toestel van mijn vrouw, die reeds al over is naar T mobile. Via beschikbare netwerken zie ik 3 operators, waarvan 2 afgevinkt als beschikbaar (SFR en Intineris (orange)). Ook handmatig proberen SFR te kiezen geeft geen oplossing.

    -De kaart van T mobile werkt ook in mijn toestel waar normaal de Simyo kaart inzit. Dan ineens heb ik 3 netwerken en gewoon normaal contact ook binnenshuis

    Uw laatste vraag. Zoals al aangegeven wonen we hier langdurig en al vele jaren. Ik weet dus vrij goed hoe de dekking met Bouyges, SFR en Orange is. Recentelijk is hier zelfs nog een pylone bijgeplaats op een top van een heuvel ca 5 km hier vandaan. Sedert dien werken Orange en SFR goed, ook binnenshuis. Bouyges zit welliswaar ook op die Pylone, maar kan gezien zijn frequentie (1800 mhz) kennelijk niet goed dekking maken in de sector waar wij juist wonen. Bovendien blijkt Bouyges niet op elke mast hier te zitten zodat de gaten in de dekking nog groter worden.

    Ben benieuwd of hier inderdaad wat aangedaan wordt, want we waren best tevreden of Simyo.
    Gezien de slechte dekking zal ik het toestel voorlopig aanlaten, maar grotendeels van de tijd zoekt deze "het netwerk". Via mijn T mobile card ben ik gelukkig bereikbaar

    groet


    Simyo maakt, zoals aangegeven, gebruik van het netwerk van KPN. Buiten Nederland valt Simyo onder dezelfde `roaming overeenkomst` als KPN. Dit houdt in dat een Simyo simkaart via dezelfde buitenlandse netwerken kan bellen als een KPN simkaart.

    In Frankrijk heeft KPN, en daarmee ook Simyo, een overeenkomst met de volgende Franse netwerken:

    - SFR
    - Bouygues

    Wanneer het niet mogelijk blijkt om via een of meerdere van deze netwerken te bellen met de Simyo simkaart, is het raadzaam het volgende in acht te nemen:

    1. Staat de optie `Bellen in en naar het Buitenland` actief. Het kan geen kwaad deze uit- en weer aan te zetten bij wijze van re-set in geval van problemen. Dit geldt ook voor het toestel.

    2. Staat het toestel goed ingesteld. Wordt er automatisch of handmatig naar een netwerk gezocht? Is er een toestelinstelling actief die het kiezen van een ander netwerk verhinderd?

    In voorgaande discussie werd al gesproken over een simkaart van een andere provider die alle netwerken kon bereiken. Test deze kaart in hetzelfde toestel waar de Simyo simkaart in wordt gebruikt; dit om zeker te weten dat het toestel geen blokkades heeft.

    3. Het buitenlands netwerk. Simyo heeft geen invloed op de dekking van netwerken in het buitenland. Soms is het dan ook simpelweg niet te verhelpen wanneer er geen bereik/dekking is in bepaalde gebieden.


    Gezien het feit dat wij meerdere reacties hebben gezien op dit forum met betrekking tot de dekking in Frankrijk, zullen wij dit laten uitzoeken. In de tussentijd hopen wij dat bovenstaande suggesties van dienst kunnen zijn. Neemt u voor meer specifieke vragen alstublieft contact op met onze Klantenservice via klantenservice@simyo.nl.



    bert 30-12-2008 - 12:56

    damage control heet zo iets.

    Simyo wordt wakker. Nou ben benieuwd, heb al hun vragen beantwoord per mail.

    Schoot me ineens nog te binnen, 3 km hiervandaan woont nog een nederlander, weet zeker dat ie een KPN abo heeft, en zie hem altijd buiten zijn huis op de akker bellen. Zodra ik hem weer eens zie zal ik eens kijken welk netwerk hij gebruikt.............zou niet verbazen dat dit ook alleen maar Bouyges is.

    simyo 30-12-2008 - 10:32

    Uw emails, verzonden op 28 en 29 december, zullen zo spoedig mogelijk worden behandeld. Uiteraard probeert Simyo Klantenservice u binnen twee werkdagen antwoord te geven op uw vragen, zoals beloofd (waarbij de Kerstdagen niet als werkdagen mogen worden gerekend - vandaar de vertraging).

    Wel geven wij u alvast de volgende tip mee wanneer u niet kunt sms`en:

    - controleer bij de berichteninstellingen in uw toestel het nummer van de berichtencentrale. Zorg er voor dat hier altijd het volgende nummer staat opgeslagen: 0031653131313. Dit is het SMS berichtencentrale nummer dat noodzakelijk is om te kunnen sms`en.

    Wellicht dat dit al een oplossing biedt.

    Simyo


    "Hallo,
    Kan mij iemand vertellen hoe ik het volgende probleem op kan lossen, ik kan al 4 dagen geen sms verzenden voor de rest doet alles het, ik heb 2 mails gestuurd naar simyo maar nog niks van hun gehoord, ik vind dit onderhand erg vervelend worden, hoop dat iemand hier een antwoord op heeft. "

    fred 30-12-2008 - 09:59

    @Bert.

    Hallo Bert.
    Je ziet wel dat ze het probleem toch serieus nemen. Het blijkt dus gewoon dat er iets niet goed zit met de roaming in Frankrijk, en dat al voor langere tijd.
    Ben nu benieuwd of het opgelost kan worden.
    Ze hebben je telnr nu want dat vroegen ze gisteren ook aan mij of ik dat mss wist.
    Dat weet ik natuurlijk niet maar nu hebben ze het via jouw toch.
    Het is wel zeker dat er iig iets niet klopt. Er staat denk ik ergens een knopje op Off wat waarschijnlijk toch op On moet staan.

    Ff geduld en kijken wat er nu gebeurt.

    Gr Fred

    bert 29-12-2008 - 21:30

    nou inderdaad, ik lees ineens een reactie gescheven door Simyo zelf. Ik heb hun het mobile nummer reeds laten weten, en wacht af...... Het is overigens geen lokaal roaming probleem (bijvoorbeeld alleen in het departement waar we wonen) maar voor geheel frankrijk. Vanaf de belgische grens heb ik het regelmatig gecheckt, en was er geen andere optie mogelijk dan Beroerd -kuch- Bouyges Telecom.


    goedendag
    naar aanleiding van uw reactie via de bellen.com site, waarin ik kenbaar heb gemaakt dat er geen andere operator mogelijk is dan Bouyges telecom in frankrijk

    uw vraagt naar mijn nummer: dit is nog steeds 06222xxxxx

    zojuist heb ik nogmaals gekeken, en nog steeds is alleen Bouyqes telecom als enigste provider beschikbaar. Een ander toestel met kaart van T-mobile geeft zonder problemen 3 operators. Dit is natuurlijk een slechte zaak van Simyo, gezien dit al enige maanden loopt, en zover ik heb kunnen constateren ook voor andere Simyo kaarten.

    Ben benieuwd of u dit probleem kan oplossen, niet alleen voor mijn mobile nummer, maar natuurlijk voor alle Simyo klanten.

    groet
    bert

    nicole 29-12-2008 - 16:51

    Hallo,
    Kan mij iemand vertellen hoe ik het volgende probleem op kan lossen, ik kan al 4 dagen geen sms verzenden voor de rest doet alles het, ik heb 2 mails gestuurd naar simyo maar nog niks van hun gehoord, ik vind dit onderhand erg vervelend worden, hoop dat iemand hier een antwoord op heeft.

    simyo 29-12-2008 - 16:08

    Beste Bert,

    Graag ontvangen wij het betreffende Simyo nummer dat zich momenteel in Frankrijk bevindt. Dit om KPN in staat te stellen gericht te zoeken naar het netwerkprobleem zoals dit zich in dit specifieke geval voor doet.

    Wij verzoeken u een email met de gevraagde informatie te sturen naar klantenservice@simyo.nl o.v.v. `Informatie Forum Bellen.com". Wij nemen dan contact met u op.

    Bij voorbaat dank,
    Simyo



    "hallo fred
    ik zit hier in la france en blijf hier nog wel even. Maakt allemaal niets uit. Aanmelden of afmelden, toestel uitzetten.Toestel aanzetten
    Je hebt maar 1 netwerk beschikbaar , en dat is Bouyques telecom bij simyo. Gisteren nog ff in het dorp geweest hier, en totaal onbereikbaar. Gelukkig had ik nog een spare T mobile bij me, dus die maar even ingezet. Wacht totdat mij beltegoed op is bij Simyo en laat dan het nummer overzetten.

    Heel duidelijk zie je in overzicht van netwerkoperators de 2 anderen (SFR en Orange (internis) ) met een doorgestreept telefoontje staan. Deze zijn dus vanuit nederland afgezet, en daar helpt echt niets aan wat je ook doet met je toestel. Bij het T mobile toestel staan ze alledrie aan, en kan je kiezen of laten kiezen welke je wilt gebruiken. Eventueel kan ik je een screenshot toesturen als je een email adres hebt voor me .
    Ik heb Simyo daar al een mail overgestuurd, en daar nimmer antwoord op gekregen. Zelf weten ze dat misschien ook niet, dat is in hogere sfeeren bepaald bij KPN. Zeer waarschijnlijk is dit probleem ook zo bij KPN abonnementen, gezien kennissen die langs zijn geweest ook onbereikbaar waren, of ze moesten in de boom klimmen....

    groet vanuit een mistig frankrijk

    "

    fred 29-12-2008 - 14:55

    Hallo.

    Net een vriendelijke man van Simyo aan de telefoon gehad.
    Ze zijn zich er nu toch van bewust dat er waarschijnlijk toch iets niet goed zit met de roaming in Frankrijk.
    Deze meneer ging het uit zoeken en zodra er iets te melden is laat hij het hier via het forum weten.

    Ik heb hem ook vertelt dat het met een abo. van Kpn het zelfde probleem was.
    Dus ook maar 1 netwerk ter beschikking, en de andere 2 geblokt.

    Bert gaf dit ook al aan dat hij het in Frankrijk zijnde ook met een toestel met abo van Kpn had geprobeert, en dat dus ook alleen via Bouygues gebelt kon worden. Kpn heeft overeenkomsten met alle 3 de netwerken daar dus er is iets niet helemaal ok.

    Een toestel met een kaart van T-mobile was geen probleem om de 3 netwerken te gebruiken.

    Ben benieuwd of ze hier iets kunnen vinden.
    Ga zelf pas weer half Febr. die kant op dus kan het verder niet proberen voor die tijd.

    Even afwachten wat er bebeurt nu.

    Gr Fred



    simyo 29-12-2008 - 13:49

    Simyo maakt, zoals aangegeven, gebruik van het netwerk van KPN. Buiten Nederland valt Simyo onder dezelfde `roaming overeenkomst` als KPN. Dit houdt in dat een Simyo simkaart via dezelfde buitenlandse netwerken kan bellen als een KPN simkaart.

    In Frankrijk heeft KPN, en daarmee ook Simyo, een overeenkomst met de volgende Franse netwerken:

    - SFR
    - Bouygues

    Wanneer het niet mogelijk blijkt om via een of meerdere van deze netwerken te bellen met de Simyo simkaart, is het raadzaam het volgende in acht te nemen:

    1. Staat de optie `Bellen in en naar het Buitenland` actief. Het kan geen kwaad deze uit- en weer aan te zetten bij wijze van re-set in geval van problemen. Dit geldt ook voor het toestel.

    2. Staat het toestel goed ingesteld. Wordt er automatisch of handmatig naar een netwerk gezocht? Is er een toestelinstelling actief die het kiezen van een ander netwerk verhinderd?

    In voorgaande discussie werd al gesproken over een simkaart van een andere provider die alle netwerken kon bereiken. Test deze kaart in hetzelfde toestel waar de Simyo simkaart in wordt gebruikt; dit om zeker te weten dat het toestel geen blokkades heeft.

    3. Het buitenlands netwerk. Simyo heeft geen invloed op de dekking van netwerken in het buitenland. Soms is het dan ook simpelweg niet te verhelpen wanneer er geen bereik/dekking is in bepaalde gebieden.


    Gezien het feit dat wij meerdere reacties hebben gezien op dit forum met betrekking tot de dekking in Frankrijk, zullen wij dit laten uitzoeken. In de tussentijd hopen wij dat bovenstaande suggesties van dienst kunnen zijn. Neemt u voor meer specifieke vragen alstublieft contact op met onze Klantenservice via klantenservice@simyo.nl.



    fred 25-12-2008 - 17:12

    Dat van dat belang weet ik. Het is een dochter van Kpn, alleen begrijp ik dus niet dat het eerst wel kon.
    Ik praat uit ervaring. Tot voor een jaar ong 2 terug kon je nog kiezen tussen Orange en Bouygues.Dat gaat dus niet meer.Je hebt dus geen "back up" net voor als je geen dekking hebt. Dat is vaak dus wel zo. Ik snap dat dus niet want in duitsland en Belgie heb je nog wel de kueze.Gr Fred

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie