Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Reviews en ervaringen over Simyo

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Simyo geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Simyo. Is Simyo je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2007

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Simyo zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

14% van 7 klanten beveelt Simyo aan.
71% niet en 14% misschien

Klantervaringen over Simyo

    eddy 30-12-2007 - 11:11

    ben zelf ook totaal niet tevreden met simyo ze schrijven konstant beltegoed af voor dingen die ik niet gebeld of gesmsed heb het zijn iedere keer kleine bedragen maar op den duur loopt het wel op en als ik dan een klaagmail stuur reageren ze niet eens der klopt geen hol van simyo mensen pas op met simyo

    fred 19-12-2007 - 19:20

    Het zal wel.
    Weet zeker dat ze aan mij niks meer gaan verdienen.

    BMWMaX 19-12-2007 - 16:51

    @ fred
    NOOIT geen sms diensten meer raadplegen = altijd wel raadplegen. 😉

    fred 19-12-2007 - 08:30

    Dat heb ik hier gehad bij vodafoon.
    Het maakt dus niks uit bij welke provider je zit.
    Heb van verschillende mensen gehoordt dat het gewoon een soort oplichting is van de gene die de sms verstuurt.
    De sms komt heel vaak niet eens aan maar je moet er wel voor betalen.
    Ik ben er via mijn provider achter gekomen wie ze verstuurde en dat is toen netjes stop gezet. Het bleek de NS te zijn waar ik een keer een reisadvies naar mijn telefoon heb laten sturen.

    Ik heb wel een ding geleerdt hiervan.
    NOOIT geen sms diensten meer raadplegen. Op een of andere manier kom je in een molentje met je telnr waar je dus niet meer vanaf komt.
    Overigens heeft de NS het netjes opgelost incl schadevergoeding.
    Gr Fred

    t 18-12-2007 - 19:47

    3 maanden prepaid nummer gehad van simyo. Voor nog geen 0,50 gebeld, maar wel al 70 euro kwijt. Van mijn tegoed werd wekelijks 4x1,50 afgeschreven. Dit zou een sms dienst 4345 zijn volgens simyo, dit nummer heb ik nooit gebruikt. Ook na een sms "stop", ging afschrijving gewoon door, ondanks bericht terug dat ik niet was aangesloten bij 4345. Ik kreeg trouwens helemaal geen sms van 4345 op mijn telefoon, maar wel de afschrijving van mijn tegoed. Ik kan op de afschrijvingen trouwens niet zien dat dit voor dit nummer is. Om erger te voorkomen nummer met onmiddellijke ingang beeindigd. Dit is wel correct uitgevoerd door simyo.
    Moet nu wel op zoek naar een mieuwe betrouwbare provider

    tim 6-11-2007 - 16:51

    bedankt he

    joost 27-9-2007 - 13:53

    Ik heb hetzelfde meegemaakt. Het ging maar om slechts 2 euro, maar ik vind dat wel vreemd dat dit kan bij prepaid.

    *** 12-9-2007 - 00:29

    maargoed ik ben blij dat het incassobureau uitgeschakeld lijkt... ze zoeken het maar uit met hun 1200 euro daar bij simyo.. eigen schuld voor hun ja... hoewel dat incassobureau die 1200 euro wel zal hebben afgelost bij simyo, dus het incassobureau nu met 1200 euro misgelopen zit opgescheept... maargoed mocht diegene van een rekening van 150 euro last krijgen van brieven van een incassobureau, NIET openmaken en al helemaal niet betalen.. hoef je je ook nergens druk over te maken en ze stoppen vanzelf wel, want ze hebben geen poot om op te staan... gewoon lekker je nummer porteren, want simyo blokeert nummerportering niet, ondanks dat je een negatief saldo hebt.. lekker een andere provider zoeken zonder dit soort fratsen 🙂

    *** 12-9-2007 - 00:24

    ok daar heb je gelijk in, maargoed het gaat om het principe, niet om hoe dat negatieve bedrag is ontstaan, maar dét zo`n groot negatief bedrag kan ontstaan... je gesprek kunnen afmaken zoals ze dat beschrijven op de site, dan denk je aan een paar tientallen eurocent negatief, eventueel een paar euro... helemaal met de lage tarieven die simyo heeft... en tja met zo`n beschrijving verwacht je gewoon niet dat je 150 euro in de min kan komen te staan, laat staan 1200 euro...
    dit kan van simyo toch ook niet bedoeling zijn geweest, dus hun beveiligingssysteem is verre van optimaal als dit soort dingen mogelijk zijn...

    fred 11-9-2007 - 12:35

    Volgens mij was het zo dat die 1200 euro van jouw een andere niet zo`n slimme reden hadden toch.

    Het staat ook bij hun op de site dat als je negatief gaat met je beltegoed je het gesprek alsnog kunt afmaken.
    Moet zeggen dat ze dat beter niet kunnen doen om dit soort gevallen te voorkomen.
    Mensen die hun telefoon niet vergrenedelen en dan in de zak stoppen zijn ook een ware plaag voor 112.
    Daar is ooit al eens iets van in het nieuws geweest.
    Blijf erbij: Eigen schuld dikke bult.

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie