Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Reviews en ervaringen over Simyo

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Simyo geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Simyo. Is Simyo je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2006

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Simyo zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

14% van 7 klanten beveelt Simyo aan.
71% niet en 14% misschien

Klantervaringen over Simyo

    *** 28-12-2006 - 09:02

    Hoe schakel je de voicemail uit? Met 12339? Misschien heeft ##002# ook wel effect (alle doorschakelingen annuleren)

    Bouke 27-12-2006 - 20:44

    Hi iedereen, ik wou even kwijt dat ik Simyo wel goedkoop vind, maar de Voicemail is echt ******. Ik woon op de grens bij Belgié en mijn voicemail staat uit. Die vm springt gewoon standaard telkens weer aan, kost mij elke keer 1,25 euro. Ook al gebeld met de klantenservice, maar, volgens mij, werken daar alleen maar mensen met IQ 10.
    Het is toch raar en frustrerend wanneer ik de vm uitzet, dat deze gewoon na een paar dagen weer aanspringt. Lekker verdienen voor Simyo. Misschien weten jullie hier iets op.

    Alvast bedankt en tot een nieuwe goedkopere aanbieder.

    Mvg

    *** 27-12-2006 - 12:11

    Denk dat wappen wel kan... moet je even de WAP-instellingen van KPN naar je toestel laten sturen... Alleen kost vrij veel... 15 cent per minuut met een starttarief van 7 cent (net zoals bellen)

    Jeroen 27-12-2006 - 12:00

    Werkt perfect.Heb mijn hele familie ervan voorzien,en er is niks mis gegaan.Zelfs niet met het nummerbehoud. Het enige wat mij nog niet lukt is Wappen.Kan dat via Simyo ?? Weet iemand dat?. Verder zeer betrouwbaar spul hoor dat Simyo.

    07bob 27-11-2006 - 12:39

    Ben erg tevreden over SIMYO en raad het daarom iedereen aan.
    Op hun web site kan je inloggen en heb je een prima overzicht van je gebruik en instellingen. Deze instellingen kan je daar ook veranderen wat ik handig vind. Zo kan je waar er internet is direct zien hoe je ervoor sta. Wel moet ik zeggen dat ik in het begin wat moeilijk heden had.
    Heb daarvoor enkele keren moeten opbellen. Een helpster wist niet veel en wilde van je af. Maar met een ander, was er goed telefoon en mail contact zij had kennis van zaken en was zeer behulpzaam. De oorzaak bleek mijn Mobiltje niet goed simloc vrij gemaakt.
    Het starters pakket had ik binneneen paardagen in huis. Je hebt ook nog ruimte om een nummer naar keuzeen te kiezen. Dus na een jaar gebruik, ben ik nog een zeer tevreden klant.

    Jocha 30-10-2006 - 17:16

    Al dat gezeik over dat het niet zou werken en dat de service *** is, is gewoon niet waar. Nummer portering, opwaarderen, enz. werkt gewoon perfect.

    En dit alles voor weinig.

    Sommige mensen zijn en blijven gewoon prutsers.

    Gr,
    Jocha

    fred 30-10-2006 - 15:03

    Beltegoed is wel op te vragen via telnr.1244.
    Hier kun je ook direkt opwaarderen. Werkt perfect.

    Harry 30-10-2006 - 14:07

    Werkt precies zo als het op de site vermeld staat, binnen enkele dagen alles geregeld en je kan gelijk bellen. Beltegoed op te vragen via website, helaas niet via de telefoon.(*100# of iets dergelijks) Verder werkt alles perfect!

    andre 24-10-2006 - 23:45

    tot nu toe positiee ervaringen. Erg goed netwerk, post met SIM kaart zoasl afgessproken, binnen 1 dag bevestiging via mail met codes. Handige website om zelf opties aan te passen. Prijs tov anderen ok, geen extra kosten, geen verloop van beltegoed op kaart. Alleen Debitel lijkt via SIM only mogelijk een andere aantrekkelijke, alleen werken die via het Vodafone netwerk (geen ervaring)

    Stephan Verrips 9-10-2006 - 13:50

    Vind het wel een beetje overdreven. Omdat er een keer iets fout gegaan is, zou het een slechte provider zijn. Verder vraag ik me af of je niet zelf na had kunnen gaan dat er iets fout was. Wie waardeer er nu op voor 10 euro als hij/zij nog geen starterspakket heeft ontvangen ? Echt slim !

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie