Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Reviews en ervaringen over Simyo

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Simyo geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Simyo. Is Simyo je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2005

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Simyo zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

14% van 7 klanten beveelt Simyo aan.
71% niet en 14% misschien

Klantervaringen over Simyo

    fred 29-12-2005 - 14:46

    @ erwin.

    Als je inlogt op de site met je tel nr en wachtwoord staat daar een tel nr.
    Hier is het.Simyo
    0900-5113056
    Trouwens je moet wel in kunnen loggen anders kun je niet opwaarderen. Dat gingen ze ook nog veranderen heb ik ergens gelezen dat het ook op een andere manier kan als alleen via de comp. Suc6 Fred

    Erwin 28-12-2005 - 21:20

    @fred
    De klantenservice bellen zeg je???
    Ik weet niet hoe je aan het nummer komt van de Simyo klantenservice want ik heb echt niet meer info dan dat ze alleen via email zijn te bereiken.
    Dus als je dit nummer zou kunnen laten weten, graag!

    fred 28-12-2005 - 16:47

    Maakt niet uit. Snap je reactie wel. Soms komen al die providers en bijbehorende klantenservice`s je de strot uit.Als je een mailtje stuurt naar simyo zijn ze de ene keer wel erg snel met een reactie en de andere keer duurt het wat langer. Ben ik het wel mee eens. Als ik het snel moet weten bel ik gewoon ff de klantenservice, waar mijn ervraring is dat je eigenlijk meteen te woord gestaan wordt, zonder eerst 33 keer doorverbonden te worden.
    Heb ik er geen haast bij stuur ik gewoon nog een mailtje.
    Heb eigenlijk altijd bij hun nog antwoordt gehad, wat ik van die andere providers niet altijd kan zeggen. Soms hoor je er helemaal niks van, ook na een antal herhalings mailtjes. Gr Fred

    Erwin 27-12-2005 - 22:22

    @fred en Marco
    Mijn excuses fred, kreeg de verkeerde indruk door je reactie. Ben inmiddels verder, 1 nummer blijkt niet te bereiken te zijn het andere wel. Geprobeerd via Bel 1649 en bel 1601, beiden geven de melding nummer onbekend. Zoals eerder vermeld gaat bellen via 1655 (KPN) wel goed. Ook vanaf een mobiele telefoon naar dit 06 nummer bellen werkt normaal. Inmiddels al 3 emails naar Simyo gestuurd de afgelopen week maar ik krijg geen reactie. De servicedesk scoort dus in mijn ogen (nog) onvoldoende.

    fred 26-12-2005 - 15:19

    @ Marco.
    Maakt niks uit hoor. Ik ben erg tevreden met mijn simyo kaartjes. Werken perfect en een zeer goede dekking. (kpn)
    Wil ook geen abbo. Hoor zo veel rare dingen om mij heen van mensen die spookrekeningen krijgen, en als ze er vanaf willen lukt ze dat niet. Bel toch niet zo belachelijk veel dus kan het hier makkelijk mee doen. Gaan we naar het buitenland gebruiken we de gsm van mijn vrouw. Die heeft toch een telefoon van de zaak die ze prive ook mag gebruiken.

    Marco 26-12-2005 - 11:31

    Onderstaande was trouwens voor Erwin.
    Jammer trouwens van die aanvallende insinuaties.

    Marco 26-12-2005 - 11:29

    @ Fred
    Ik heb nog van nikemand een klacht gehad dat ik onbereikbaar ben.
    Heb zelf Vaste lijn Tele2 en Tiscali digitaal, maar no problem. Zou inderdaad maar eens de intstellingen bekijken, of anders gewoon de helpdesk van je 1649 provider bellen voor uitleg? Ben benieuwd naar hun reactie!

    fred 25-12-2005 - 18:44

    @ Erwin. Lekker ergens anders gaan bellen dan als je zo`n hekel hebt aan KPN. Ik ben chauffeur en heb niks met die KPN te maken. Dat ik met 1649 bel is gewoon toeval en heeft hier niks mee te maken.
    Niet te snel conclusies trekken. Wou alleen maar helpen.

    Erwin 25-12-2005 - 00:09

    @fred

    Jij werkt zeker voor 1 van beide partijen???
    Wel toevallig dat je namelijk net bel1649 noemt want dat is een van de pre-carriers waar geen Simyo nummers mee gebeld kunnen worden!
    De andere is bel1601 waar het ook niet mee lukt.
    Let wel, beide Simyo nummers zijn niet te bereiken dus jouw verhaal klopt niet erg. Zal je geen extra kerstbonus opleveren van je KPN?....Simyo? baas!

    fred 24-12-2005 - 19:13

    @ Erwin

    Snap er niks van. Ik bel via 1649 en kan gewoon bellen naar de Simyo mobiel van mijzelf en mijn dochter. Niks aan het handje. Denk dat je het moet zoeken in een blokkering via de door jou gebruikte select provider, en niet bij Simyo.

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie