Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Simpel reviews en ervaringen

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Simpel geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Simpel. Is Simpel je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2023

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Simpel zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen over Simpel

  5
  Bestelproces: 9
  Klantenservice: 4
  Bereik/dekking: 8
  Prijsstelling: n.v.t.
  Facturering: 2
  Klachtenafhandeling: 4
  Online dienstverlening: 4
  H. Ramrekha 21-9-2023 - 16:04

  Netwerk is onbetrouwbaar. Bij het opladen van mijn telefoon gaan er mb's eraf. Daarnaast heb ik gemerkt dat wanneer je een WiFi verbinding gebruikt, plotseling die verbinding verdwijnt ! Dus weer mb's gebruik ! Op deze wijze overschrijd je heel makkelijk je abbonement bundel. Kassa voor Simpel. Ik vermoed dat ze het opzettelijk zo spelen. Het komt heel dicht bij bedrog !!!

  3
  Klachtenafhandeling: 1
  Bereik/dekking: 5
  Prijsstelling: 5
  Bestelproces: 5
  Facturering: 1
  Klantenservice: 1
  Online dienstverlening: 1
  An 22-8-2023 - 18:03

  Simpel heeft zijn administratie niet op orde en laat de klant daar voor opdraaien. Zeer onvriendelijke, brutale medewerker die niet luisterde en er helemaal niets van begreep. Kortom nooit bij Simpel beginnen.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.