Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Simpel reviews en ervaringen

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Simpel geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Simpel. Is Simpel je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2022

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Simpel zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen over Simpel

  3
  Facturering: 1
  Klantenservice: 1
  Bestelproces: 1
  Online dienstverlening: 1
  Klachtenafhandeling: 1
  Prijsstelling: 8
  Bereik/dekking: 5
  M.J. Kok 29-11-2022 - 00:32

  Zolang alles goed gaat en je geen problemen hebt is het lekker goedkoop. Doch mijn broer zat bij simpel en overleed vorig jaar met de kerst. Dat heb ik toen schriftelijk doorgegeven met een overlijdensakte erbij, doch de incosso's bleven gewoon doorgaan. Toen in mei een aangetekende brief gestuurd, ik kreeg excuses en ze zouden het geld terug storten, wel daar zit ik nu nog steeds op te wachten. Simpel heeft dus een verdienmodel die over lijken gaat, letterlijk.
  Ik had zelf ook een abonnement met simpel, deze opgezegd, keurig een bevestiging gehad dat mijn abonnement op die en die datum afgelopen zou zijn, doch ze blijven evengoed gewoon incasseren. Oplichterszooi dat over lijken gaat dus.

  • Niet kunnen ontdekken.
  • Misschien zou het handig zijn een klantenservice te beginnen.
  8
  Bestelproces: 4
  Prijsstelling: 9
  Klachtenafhandeling: 8
  Online dienstverlening: 6
  Bereik/dekking: 9
  Facturering: 9
  Klantenservice: 8
  Ik raad Simpel aan
  Titus 24-9-2022 - 20:57

  Gebruikt T-Mobile netwerk. Op een aantal plaatsen waar ik met bv KPN geen dekking had, via dit netwerk wél.
  Onverslaanbaar qua tarieven.

  Kinderen hebben per ongeluk hoge datakosten gemaakt (factuur 70 euro op abonnement van 2,50). Dit bedrag is door vriendelijk vragen en uitleg keurig door de klantenservice als eenmalige gunst gematigd. Sindsdien zelf dataplafond (niet gratis) aangezet en e.e.a. op de telefoon zelf ingesteld.

  Inmiddels naast 3 kinderen ook een echtgenote over naar Simpel!

  Wat niet goed gaat:

  Dataplafond is minimaal 10 euro. Dus beperkt zinvol op een abonnement van 2,50.

  Cashback (15 euro om de aansluitkosten te matigen) gaat bijna altijd mis!

  Je mag abonnement maandelijks aanpassen. Echter bij elke aanpassing wordt een ander prijsregime gehanteerd dan bij afsluiten. Dus na een maandje ophogen i.v.m. vakantie kan het zijn dat als je je abonnement weer terugzet wel ineens fors meer kwijt bent. (Voorbeeld: het genoemde abonnement van 2,50 zou dan ineens 4,50 kosten voor dezelfde minuten/data). Bij bijvoorbeeld Tele2 hou je altijd het prijsregime zoals dat was ten tijde van afsluiten. Dat zou eerlijker zijn. (Dat is de enige reden waarom ikzelf nu nog bij Tele2 blijf).

  Zoals bij elke provider is buiten de bundel gebruiken extreem duur. Ik zie er veel klachten over. Maar die mensen moeten niet zeuren het is altijd eigen vergissing. Dat kan je - als je zelf je dataplafond niet aanzet om die 50 cent te besparen - Simpel niet aanrekenen.
  De meeste lage scores zijn gewoon ordinaire rancune over hun eigen fouten.

  • Goede dekking
  • Klantenservice naar tevredenheid
  • Scherpe prijzen
  • Dataplafond moet meteen na overschrijden bundel aangaan.
  • Nog beter: bundel op -> geen internet -> ook geen extra kosten
  • Eerlijker prijzen hanteren bij wisselen bundels binnen je abonnement.
  4
  Klantenservice: 1
  Facturering: 10
  Online dienstverlening: 1
  Bestelproces: 10
  Klachtenafhandeling: 1
  Bereik/dekking: 1
  Prijsstelling: 5
  K.C. Krab 12-7-2022 - 17:45

  De dekking is abominabel slecht. Het is onmogelijk om fatsoenlijk vanuit mijn huis een telefoongesprek te voeren. Haperend probeer ik in contact te blijven met mijn simpel verbinding , tot dat het onmogelijk is om überhaupt een verbinding te maken. Mijn internet doet het geweldig, voor je het weet ben je door de Mb’s heen! Terwijl mijn verbruik minimalistische is. Heb daar geen goed gevoel over. Je. Krijgt voor wat je betaald! Een matige provider met een matige klantenservice! Als je een klacht indient krijg je als antwoord, wij doen ons best om voor iedereen de kwaliteit hoog te houden, maar er zijn altijd plekken waarop dat lastig is! Aldus Jasper van klantenservice. U bent dus gewaarschuwd! Zit u toevallig op zo’n plek neem dan een iets duurder abonnement bij een provider die het wel kan waarmaken! Met de hartelijke groet aan J.

  • Geen
  • Neem uw klanten serieus!
  4
  Klantenservice: 1
  Prijsstelling: 9
  Klachtenafhandeling: 1
  Facturering: 5
  Bestelproces: 5
  Online dienstverlening: 8
  Bereik/dekking: 1
  Paul 17-2-2022 - 21:21

  Waardeloos bedrijf. Slechte service. Het kost weinig maar dan krijg je ook weinig. Datanetwerk is volledig onbetrouwbaar. Niet geschikt om teams meetings te houden of voor mobiele hotspot voor je werk. Data onderweg valt regelmatig uit zodat navigatie uitvalt en in het grensgebied ia bereik ook voor telefonie heel slecht. Ik heb aangeboden mijn contract voor de rest van de looptijd te blijven betalen met bij een A merk netwerk over te stappen wn mijn nummer mee te nemen. Ze weigeren daaraan mee te werken. Gevangen in een contract blijft gevangen. Wat een klantonvriendelijke en asociale mentaliteit.

  • Prijs
  • De dienst zelf. Waardoloze dekking. Niet bruikbaar voor zzp er. DOE HET NIET. EN TOTAAL NIET KLANTGERICHT.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.