Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Reviews en ervaringen over Simpel

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Simpel geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Simpel. Is Simpel je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2021

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Simpel zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

0% van 7 klanten beveelt Simpel aan.
57% niet en 43% misschien

Klantervaringen over Simpel

    5
    Facturering: 7
    Prijsstelling: 7
    Bestelproces: 7
    Bereik/dekking: 7
    Klachtenafhandeling: 2
    Klantenservice: 2
    Online dienstverlening: 4
    Paardekooper 29-9-2021 - 21:15

    Simpel en haar verdienmodel. Mijn 87 jarige moeder heeft een abonnement bij Simpel. Tot haar verbazing kreeg ze een hele hoge telefoonrekening. Nader onderzoek leert dat haar voicemail 2 uur lang was beluisterd. Bij Simpel rinkelt dan de kassa. Waar bij andere providers als KPN of Symio de voicemail automatisch na enkele minuten wordt afgesloten, laat Simpel de voicemail lijn gewoon open staan en tikt je bundel lekker door. Dus 1 keer een knopje vergeten in te drukken, wat gemakkelijk kan bij een hoog bejaarde en dan is het kassa. Navraag bij de klantenservice op enige coulance? Geen sprake van. De eerste zin begint meteen met "u krijgt geen vergoeding". Als je een respectabel bedrijf wil zijn, dan wil je toch niet op zo'n manier je geld verdienen? Wij hebben hier in het huishouden nog een paar Simpel abonnementen lopen, maar wij hebben onze conclusie getrokken. Einde Simpel. Zo simpel is het.

    • Zie de motivatie hierboven.
    5
    Bestelproces: 8
    Klachtenafhandeling: 1
    Prijsstelling: 8
    Facturering: 9
    Klantenservice: 1
    Bereik/dekking: 8
    Online dienstverlening: 1
    H.v.d.K. 29-9-2021 - 14:25

    Normaal geen problemen met abonnement en gebruik van telefoon e.a., maar oh weh als er een probleem snel getackeld moet worden en je besluit een duur 0900-nummer te bellen van 55 cent per minuut. Ruim 20 minuten aan de lijn hangen met de bekende riedeltjes van eerst 2 wachtenden, dan 1, dan weer 2, dan bent u de eerstvolgende, dan wordt u overgezet naar een andere medewerker, dan zijn er weer 2 wachtenden voor u, enz.enz. en tot overmaat van ramp na ruim 20 minuten wordt de verbinding verbroken zonder iemand gesproken te hebben. SIMPEL mag dan concurrerend zijn in prijs, maar lijkt een ander verdienmodel te hebben met 0900-klantenservice. Klantenservice dus een ramp. Ook via inloggen. Dan krijg je alleen maar automatische, vaak onvolledige, antwoorden op je vragen i.p.v. een echte medewerker.

    • Goedkoop en redelijke dekking.
    • Klantenservice.
    1
    Klantenservice: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Bestelproces: n.v.t.
    Online dienstverlening: 1
    Prijsstelling: n.v.t.
    Facturering: 1
    Rob 10-8-2021 - 13:20

    Waardeloze klantenservice met onbekwame en asociale medewerkers

    • Neem bekwame mensen aan bij de klantenservice
    3
    Klantenservice: 1
    Prijsstelling: 7
    Facturering: 7
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Online dienstverlening: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Bestelproces: 1
    Henk 4-8-2021 - 10:43

    Wow nog nooit zo'n slechte ervaring gehad met het omzetten van een abonnement bij Simpel. Niets doet het. Klantenservice denkt ook niet mee met hun droge antwoorden. Nummerbehoud afgewezen maar wij werden niet op de hoogte gehouden. Ga het zo snel mogelijk stopzetten. Om te huilen dit.

    • Ze zijn wel goedkoop.
    • Gehele klantenservice en
    1
    Facturering: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Bestelproces: 1
    Klantenservice: 1
    Prijsstelling: 1
    Bereik/dekking: 1
    Online dienstverlening: 1
    Betty 3-8-2021 - 21:14

    Een grote oplichtersbende is dat hele simpel. Als je een keer een normale vraag stel dan word je als een klein kind behandeld en als dat nog niet erg genoeg is. En ze weten dat je zeer ontevreden bent over de totale service dan word je nog dubbel opgelicht ook Kosten bovenop kosten rekenen ze. En geen bericht sturen als je 100% van je bundel heb bereikt. Zo'n spijt dat ik ooit klant ben geworden. Ik wil van dat rot contract af. Maar hun zijn natuurlijk de enige provider waar dat niet mogelijk is. Je word daar gegijzeld tot de laatste dag van je contract. Ook al weten ze dat je zo ontevreden bent dat je liever gisteren weg wil dan vandaag. Nee dat kan daar niet want dan houden ze geen klant meer over. Echt mensen trap niet in die te mooi om waar te zijn acties maar ga bij een betrouwbare provider en vermijd deze dievenbende.

    • Er zijn geen pluspunten bij dit bedrijf. Ze adverteren met mooie aanbiedingen maar naaien je daarna met allerlei dubbele kosten. Goedkoop is duurkoop.
    • Klanten eerlijk behandelen en het mogelijk maken om een contract te ontbinden.
    D 2-5-2021 - 09:53

    Bij 2 verschillende abonnement hoge kosten gekregen. Abonnement van 10 euro rekening van 60 euro en abonnement voor kindje 2,50 kosten 40 euro. Bij beide stond de wifi tijdelijk uit.
    Mijn dochter kreeg wel een sms midden in de nacht tot 2 x toe. Dat 80% van de bundel en 100% gebruikt was. Dit heb ik nooit gezien. Wie stuurt zoiets midden in de nacht. Ik kreeg pas een mail toen het over de 40 euro ging. Ze was gewoon thuis. Doordat de wifi per ongeluk uit stond onnodige kosten.
    Bij andere abonnementen kan je gewoon verder internetten met lagere snelheid. Blokkeren is ook prima, maar als je 2.50 per maand betaald dat is per jaar 30 euro en dan betaal je nu in een maand 42,50? Dat is meer dan een jaar abonnementskosten. Lekker simpel, dat lijkt het, maar als ik eerder een mail had gekregen had ik de wifi kunnen aanzetten. Pas bij 40 euro waarschuwen per mail is belachelijk. Simpel verdiend hier veels te veel geld mee. En er zijn te weinig mensen die dit melden.
    In 1 avond waren de kosten 30 euro. Dat gaat toch nergens over?
    Ik ga overal deze review plaatsen zodat mensen gewaarschuwd zijn.
    Stel gelijk een plafond in of ga gewoon voor een betere en eerlijkere profider. Malafide gedoe.

    • Transparant zijn, zorgen dat mensen niet meer kwijt zijn dan hun abonnement kosten

    Reacties

    hugo 12-6-2021 - 13:27
    Heb precies hetzelfde gehad, slaat nergens op. Het is gewoon een grote geldfabriek. Voor dat plafond instellen betaal je trouwens nog extra geld per maand bovenop je huidige abonnementskosten..
    4
    Klachtenafhandeling: 4
    Prijsstelling: 4
    Online dienstverlening: n.v.t.
    Facturering: n.v.t.
    Klantenservice: 4
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Bestelproces: n.v.t.
    R. Mekking 22-3-2021 - 10:16

    Net gebeld met de helpdesk over aanbiedingen van simpel. Na zes jaar bij simpel is het niet mogelijk om het abonnement aan te passen/ verlengen! “Had u beter op de afloopdatum moeten letten” Daar kunnen we niets aan veranderen! Word je toch simpel van!

    • Geen
    • Zie hierboven, een beetje coulance voor bestaande klanten

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie