Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Reviews en ervaringen over Simpel

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Simpel geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Simpel. Is Simpel je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2019

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Simpel zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

0% van 7 klanten beveelt Simpel aan.
57% niet en 43% misschien

Klantervaringen over Simpel

    3
    Klantenservice: 1
    Facturering: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Bestelproces: 8
    Prijsstelling: 1
    Bereik/dekking: 10
    Online dienstverlening: 1
    Pieter van der Molen 23-12-2019 - 23:21

    Abonnement netjes opgezegd. Heb bevestiging ervan gelukkig bewaard want ik ongvang nu dreigbrieven.
    Klantenservice onbereikbaar. Allemaal mails die niet beantwoord kunnen worden.

    • Was goedkoop, dat merk na beëindiging v h abonnement. Wat een sukkels.
    • Doe iets aan je administratie
    6
    Facturering: 8
    Klantenservice: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Bestelproces: 8
    Prijsstelling: 8
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Online dienstverlening: 8
    JB 21-12-2019 - 13:31

    Simpel geeft bij verlengen een maand gratis abonnement weg. In die maand werkt je plafond anders, omdat het abonnnement voor die betreffende maand 0,-- Euro kost, moet je je plafond lager zetten, op 0,-- Euro dus. Als je dit laat staan of instelt op je normale maandbedrag ga je in de gratis maand waarschijnlijk voor je plafond bedrag overheen en is de gratis maand weg.
    Erg flauwe truc van Simpel om de "gratis" maand "terug" te halen. Medewerker van de klantenservice gaf toe dat dit niet duidelijk gecommuniceerd wordt, maar het wel "terecht " in rekening wordt gebracht.

    7
    Facturering: 9
    Bereik/dekking: 9
    Klachtenafhandeling: 3
    Klantenservice: 5
    Prijsstelling: 10
    Online dienstverlening: 3
    Bestelproces: 9
    Jack 10-12-2019 - 19:40

    Reden van mij klacht als je wel van mij rekening kan afschrijven.Maar omdat ik gescheiden ben.Willen of mij ID kopie.Of scheidingakte.Prive.En ze kunnen zo ook mij naam aanpassen.06 nr komt overeen waar ze de factuur naar toe sturen!Dus ga hier ajb wat mee doen!Is niet normaal!

    • Had ooit eens ergens geen bereik.Op vakantie bestemming.Jaar erop gewoon bereikbaar.
    • Zoals ik al melden.Krijgt geen copie van ID en ook niet van scheidingakte.Jullie hebben mij rekeningnummer en mij e.mail trouwens ook.Scheidsakte krijgen jullie ook niet.En jullie schrijven het af van min meisjes naam.Dus Simpel op te lossen.
    3
    Klantenservice: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Online dienstverlening: 1
    Bereik/dekking: 7
    Bestelproces: 6
    Facturering: 1
    Prijsstelling: 7
    H. 7-12-2019 - 16:04

    Simpel is goedkoop. Dat is ook te merken aan de service. Die is ronduit slecht. Ook boekt men onterecht geld af van je rekening. Mijn ervaring bij beeindiging van mijn contract:

    Simpel boekt onterecht bij een eindafrekening 13,00 euro af. Deze laat ik door de bank terugstorten. Vervolgens krijg ik een herinnering. Ik bel. Blijkt dat ik 0,50 cent moet betalen maar Simpel kan geen rekening sturen van 0,50 cent. Ik moet daarvoor 13,00 euro betalen en krijg dan 12,50 euro terug?!? Omdat ik snel van Simpel af wil, betaal ik noodgedwongen de 13,00 euro. Vervolgens kan ik naar mijn 12,50 euro fluiten want Simpel snapt hun eigen boekhouding niet meer.
    - Geen overzicht over eigen boekhouding
    - Onjuiste afhandeling en registratie van betalingen
    - Onterecht opsturen van herinneringen
    - Niet terugbetalen van onterechte vorderingen
    Voor de tweede keer een uur aan de telefoon gehangen met een arrogant en (onbewust) onbekwaam persoon van de klantenservice. De oplossing: “Bel nog maar een keer.”

    • Mijn ervaring met de klantenservice hierboven doet helaas alle goede punten teniet.
    • Niet het idee dat hiermee iets verandert in de dienstverlening
    5
    Bestelproces: 10
    Facturering: 10
    Klachtenafhandeling: 1
    Klantenservice: 1
    Prijsstelling: 8
    Online dienstverlening: 7
    Bereik/dekking: 1
    Sanne 22-11-2019 - 20:14

    Nooit bereik (bellen en 4G) bij mijn ouders. Na ‘werkzaamheden’ geen bereik (bellen) in de helft van mijn huis. (We wonen beiden niet achteraf).

    Ik kan niet beginnen met bellen in mijn keuken, tijdens een gesprek kan ik er niet naartoe lopen, en ik ontvang daar geen oproepen of een bericht van gemiste oproepen.

    Klantenservice zegt dat ik het ‘bij mijn provider moet navragen’, dat ik ‘uitstekende dekking heb op mijn postcode’ en er geen reden is voor mijn klacht.

    Moet mijn probleem bewijzen door eerst door 20 hoepels te springen.
    Geven zeer slechte reden aan voor het verplicht 48 uur wisselen van mijn simkaart in een andere telefoon.

    Slechte ervaringen met de klantenservice, ondanks zelf zeer beleefd blijven. Zeer slechte dekking.

    Geen aanrader! Zeker niet voor een contract langer dan een maand.

    • Niet duur
    • Klantenservice
    • Bereik/netwerk
    6
    Online dienstverlening: n.v.t.
    Facturering: n.v.t.
    Klantenservice: n.v.t.
    Bestelproces: 9
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Bereik/dekking: 1
    Prijsstelling: 9
    Herman 17-11-2019 - 16:33

    Op de meeste plekken bijna geen internet.

    • Telefonisch wel berijkbaar
    • Heb abonnement met 4G. Maar zonder WiFi bijna geen ontvangs.
    2
    Prijsstelling: 1
    Bereik/dekking: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Bestelproces: 3
    Klantenservice: 1
    Online dienstverlening: 1
    Facturering: 7
    Simon 17-11-2019 - 15:48

    4 abonnementen bij hun gehad, geen bereik.
    Klantenservice onbeschoft en wil niet helpen.
    Ook geen begrip en oplossingen.
    Na 5 maanden geen oplossingen nadien via aangetekende brief alles nogmaals verteld en m'n eisen gesteld.
    Toen mochten we ineens oversluiten.
    Kortom de eerdere 25 telefoontjes en tientallen email hebben niets opgeleverd behalve frustratie.
    Begin nooit aan bij Simpel het is echt drama.

    • Dat we weg zijn bij hun.
    • Klanten reactie geven ipv negeren.
    9
    Bereik/dekking: 9
    Prijsstelling: 8
    Online dienstverlening: 9
    Facturering: 9
    Klantenservice: 9
    Bestelproces: 9
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Ik raad Simpel aan
    Gemma 17-11-2019 - 09:04

    Nooit problemen gehad. Vriendelijke snelle klantenservice, altijd goed bereik.

    • Ik had een goede deal, voor een faire prijs goede mobiele telefonie
    • ik wil nu verlengen en er zijn geen goede deals..... Dan maar overstap naar een ander.....
    8
    Facturering: 10
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Bereik/dekking: 9
    Klantenservice: 10
    Bestelproces: 7
    Prijsstelling: 8
    Online dienstverlening: 6
    Ik raad Simpel aan
    Sylvia 27-10-2019 - 23:09

    Al jaren een zeer tevreden klant. Eén keer de klantenservice nodig gehad en prima geholpen. Zelden storingen en/of geen bereik.

    • Probleemloos
    • Betere aanbiedingen om te verlengen.
    1
    Bestelproces: 1
    Klantenservice: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Bereik/dekking: 1
    Prijsstelling: 1
    Online dienstverlening: 1
    Facturering: 1
    Jessiva 23-10-2019 - 11:51

    Het woord simpel zegt het al SIMPEL
    Een provider waarbij je geen bereik hebt, niet kunt bellen en waar je niet gebeld mee kunt worden. Het enige wat je krijgt is een sms dat iemand gebeld heeft of je krijgt niks.
    Nou simpeler dan dit kan het niet.
    Wekelijks contact met verschillende medewerkers, elke keer weer een ander aan de telefoon. Dagelijks het probleem opnieuw vertellen, weer gegevens doorgeven. Mevrouw over 5 werkdagen krijgt u bericht. Krijgen we bericht ja mevrouw het ligt aan uw provider.
    Nou simpeler dan dit kan het niet, ik wil het opzeggen maar dat kan niet omdat de technische dienst het moet uitzoeken, maar de technische dienst zegt dat het netwerk niet werkt.
    Waarom kan ik in vredesnaam nou niet opzeggen, terwijl ik bereikbaar moet zijn.

    • Niks
    • Opzeggen opzeggen opzeggen

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie