Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Reviews en ervaringen over Simpel

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Simpel geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Simpel. Is Simpel je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2018

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Simpel zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

0% van 7 klanten beveelt Simpel aan.
57% niet en 43% misschien

Klantervaringen over Simpel

    8
    Prijsstelling: 8
    Bereik/dekking: 8
    Klachtenafhandeling: 8
    Bestelproces: 8
    Klantenservice: 8
    Online dienstverlening: 8
    Facturering: 8
    Ik raad Simpel aan
    Marc 23-12-2018 - 01:34

    Bijna 2 jaar klant bij simpel nu. Totaal geen klachten, met mijn Chinese toestel itt andere providers wel volledig 4G bereik dankzij de gebruik van 900 ipv 800Mhz band.

    Met cashback aansluitkosten à 10 euro retour gekregen. Een beeld nu elke maand slechts 5 euro voor 250m, 1GB data en onbeperkt sms'en

    Facturering en overzicht kosten en verbruik goed inzichtelijk mbv app. Tot nu toe ook geen verrassingen gehad mbt verbruik of kosten.

    Aanmelden en overzetten nummer was ook probleemloos. Zelfs toen ik na een paar maanden mijn simkaart kwijt was, kreeg ik na 1 telefoontje de volgende dag gratis een nieuwe simkaart opgestuurd. Dus wat mij betreft geen klachten, alleen maar lof.

    3
    Bereik/dekking: 3
    Bestelproces: 9
    Klachtenafhandeling: 1
    Prijsstelling: 2
    Online dienstverlening: 2
    Facturering: 1
    Klantenservice: 2
    Bob 14-12-2018 - 10:36


    WEES GEWAARSCHUWD.

    Abonnementje voor een euro leuk. Grrrrr

    Maar ze vergeten er bij te vertellen als je binnen europa ben binnen je bundel, heb je geen bereik zowel telefoon als internet.
    Ga je de grens over buiten europa prima dekking MAAR dan val je direct in de prijzen.
    In buitenland aan gekomen telefoon lag in de kluis gelijk 30 euro aan mijn broek dit is nu al twee keer gebeurt.
    Terwijl ik een BEN telefoon ook bij mij had daar geen kosten doe er je voordeel mee, bij BEN word je niet belazerd.Met ook een goedkoop abonnement.
    Of de instelling op de website staat niet goed of je telefoon is niet goed ingesteld het is NOOIT simpel zijn fout standaard altijd de klant is fout en als je te veel vragen stel gooien ze de telefoon erop.

    WEES GEWAARSCHUWD.

    • Contract is zo afgesloten, en dan hebben ze je bij je ballen en dan is het twee jaar pijn lijden.
    • Eerlijk zaken doen en niet de klant belazeren.
    3
    Bereik/dekking: 4
    Klantenservice: 4
    Prijsstelling: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Facturering: 1
    Bestelproces: 4
    Online dienstverlening: 4
    Lisa 11-12-2018 - 20:09

    Wat een slechte provider. Laat je gewoon 50 euro extra betalen voor 300 Mb die je onverwachts buiten je bundel maakt. Echt om extra geld in het laatje te krijgen. Simpel heeft een onzekere toekomst om op deze manier mensen naar binnen lokken. Over 2 jaar ben ik weg en kom nooit meer bij Simpel terug. Oplichters zijn het! Mensen laat je niet lokken met lage prijzen.

    • Geen
    1
    Facturering: 1
    Prijsstelling: 1
    Bestelproces: 1
    Klantenservice: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Online dienstverlening: 1
    Bereik/dekking: 1
    E 28-11-2018 - 20:17

    1x maandlimiet aangepast geeft SIMPEL het “RECHT” om mijn maandbedrag te verhogen met 50%. Oplichters. Ook afgelopen zomer een rekening gehad van 64 euro ivm iets over databundel te gaan. Oplichters. GOEDKOOP is DUURKOOP

    3
    Bereik/dekking: 3
    Online dienstverlening: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Prijsstelling: 8
    Facturering: 1
    Bestelproces: 5
    Klantenservice: 1
    Marco 24-11-2018 - 19:39

    Zijn oplichters. Zelfs met roaming uit in het buitenland brengen ze gewoon kosten in rekening. Onduidelijk hoe ze verbruik meten en wat ze meten

    2
    Bestelproces: 6
    Facturering: 1
    Online dienstverlening: 1
    Bereik/dekking: 6
    Klachtenafhandeling: 1
    Prijsstelling: 1
    Klantenservice: 1
    Sandra 23-11-2018 - 11:31

    Bijkomende verborgen kosten. In buitenland krijg je telkens rekening van 50 euro terwijl je data hebt uitgeschakeld. Bij klachten zeggen ze dat ze er niets aan kunnen doen en je je telefoon helemaal moet uitschakelen en niet gebruiken. Onmogelijk want dan heb je geen telefoon voor noodgevallen. Als je plafond wilt instellen kost dat extra geld wat er niet bijstond toen ik abonnement nam. Aanvragen vervangende simkaart kost 15 euro en die doet het dan nog niet eens. Veel spijt van mijn tweejarig abonnement.

    2
    Bereik/dekking: 6
    Facturering: 1
    Klantenservice: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Bestelproces: 1
    Online dienstverlening: 1
    Prijsstelling: 1
    Jasper den Boer 15-11-2018 - 10:11

    Pas op voor dit bedrijf: helaas heb ik hier een 2-jarig abbonement afgesloten. Voor het eerst in 12 maanden ben ik per ongeluk buiten mijn bundel gegaan. Waar de meeste providers direct je afsluiten, is het verdienmodel bij belsimpel om nu eens goed te profiteren van de ontstane situatie.

    Allereerst krijg je een misselijkmakende en misleidende sms waarin gesteld wordt dat je 'ongeveer' 100% verbruikt heb. Er wordt niets over extra kosten vermeld. Er wordt niets gezegd dat je zelf nu in actie dient te komen. Express noemt men het natuurlijk 'ongeveer' zodat voor iedereen die van een andere provider komt er nu twijfel komt of men nu wel of geen internet heeft... Binnen een paar uur zul je nu 50 euro verliezen. Bereid je goed voor want elke MB die je gebruikt gaat je een godsvermogen kosten. Waar ik normaal 12.50 betaal voor 6g, ben ik nu voor 300mb 50 euro kwijt. Het moment waarop dit kan gebeuren kan vervelend zijn, in mijn geval was dat s'nachts, waardoor ik slapend geld aan het uitgeven was.

    Voor iedereen die dit leest en denkt: dan moet je maar niet een goedkope provider nemen... Je hebt volkomen gelijk. Helaas kom ik daar nu pas achter en is mij zeer duidelijk gemaakt in het gesprek met bel simpel dat ik absoluut niet kan overstappen. Pijnlijke conclusie van dit bericht is dan ook dat bel simpel volgens de wet natuurlijk niets fout doet. Dat hebben ze natuurlijk wel goed dicht getimmerd, misleiding binnen de grenzen van de wet. Daarom hoop ik ook dat dit bericht in ieder geval gebruikt kan worden door de mensen die twijfelen. Betaal wat meer, anders dien je continue op je hoede te zijn dat je teveel betaald en gaat goedkoop heel snel duurkoop worden.

    • Bel Simpel is fantastisch in lage prijzen aanbieden door middel van smerige trucs die je pas tegen komt wanneer het al te laat is.
    5
    Facturering: 6
    Online dienstverlening: 1
    Bestelproces: 10
    Klachtenafhandeling: 1
    Bereik/dekking: 7
    Klantenservice: 1
    Prijsstelling: 10
    Edgar Vet 13-11-2018 - 22:22

    Abbo van onbeperkt bellen en 5000 mb (voor 10€ per maand ) internet voor mijn zoon van 12 ,gaat hij vandaag met 333,12 mb over zijn limiet moet hij 50 € betalen. 15 cent per mb!!!!terwijl zijn 5000 10€ kost .Smerige bandieten zijn het .staat in de voorwaarden meneer zegt die k.t bij klanten service !!! Welke klanten service

    • Geen
    • Misschien een ECHTE klantenservice opzetten
    5
    Klachtenafhandeling: 1
    Prijsstelling: 8
    Bereik/dekking: 8
    Online dienstverlening: 1
    Facturering: 8
    Klantenservice: 1
    Bestelproces: 8
    Frank Jansen 10-11-2018 - 15:59

    Sinds het begin alleen maar problemen met Simpel. Voicemail kon niet worden ingesteld. Ook kan ik niet doorschakelen. Hier zijn ze al 3 weken mee bezig, maar zonder resultaat. Helaas blinken ze ook niet uit in het lezen van mails. Als nieuw dieptepunt is er nu een doorschakeling opgezet die er niet meer afgehaald kan worden. Helaas/gelukkig zit ik er maar 1 jaar aan vast. Hierna ga ik snel weer van provider wisselen.

    • De telefonische helpdesk is goed beriekbaar.
    • Doorgeven van problemen aan technische kant gaat slecht.
    • Terugbellen van klanten is niet mogelijk
    10
    Prijsstelling: 10
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Facturering: 10
    Online dienstverlening: 10
    Bestelproces: 10
    Bereik/dekking: 10
    Klantenservice: n.v.t.
    Ik raad Simpel aan
    rob 30-10-2018 - 23:57

    heb nu 3 jaar abonnement nooit geen problemen. nu net verlengd ging lekker simpel.. klanten service geen ideee nog nooit nodig gehad dus ondanks de klachten hier over rekeningen . lig meer aan jullie gebruik denk ik zo
    ik heb er nooit last van van jullie problemen . dus voo mij is Simpel top

    • overzichtelijk
    • geen fratsen
    • en spotgoedkoop. vergeleken met de andere providers
    • zou het niet weten

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie