Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Reviews en ervaringen over Simpel

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Simpel geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Simpel. Is Simpel je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2017

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Simpel zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

0% van 7 klanten beveelt Simpel aan.
57% niet en 43% misschien

Klantervaringen over Simpel

    10
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Prijsstelling: 10
    Bereik/dekking: 10
    Bestelproces: 10
    Klantenservice: n.v.t.
    Online dienstverlening: 10
    Facturering: 10
    Ik raad Simpel aan
    GV 28-12-2017 - 23:16

    Na jaren Vodafone overgestapt op een goedkoop abonnement bij Simpel.nl.
    Ik heb niets negatiefs te melden over Simpel, ben super tevreden.

    • Ben supertevreden over alles.
    • Geen
    4
    Klantenservice: 1
    Prijsstelling: 1
    Online dienstverlening: 6
    Klachtenafhandeling: 1
    Bereik/dekking: 9
    Bestelproces: 10
    Facturering: 1
    Jacqueline 28-12-2017 - 12:02

    Belplafond ingesteld, maar krijg elke keer een rekening voor het dubbele bedrag. Onderhand verschillende keren contact gehad met klantenservice en die zeggen elke keer dat ze het op gaan lossen, maar dit doen ze dus duidelijk niet.

    • Geen
    • Serieuzer met klachten omgaan
    • Betere klantenservice
    10
    Facturering: 10
    Klantenservice: 10
    Bestelproces: 10
    Online dienstverlening: 10
    Bereik/dekking: 8
    Klachtenafhandeling: 10
    Prijsstelling: 10
    Ik raad Simpel aan
    RvO 26-12-2017 - 21:57

    Al 3 jaar klant bij Simpel en nog nooit enig probleem gehad. Ik verbaas me over de negatieve reacties hier.
    Ik ben in iedergeval zeer tevreden over het stabiele en betrouwbare netwerk.
    Ook de verbruiks-app is simpel en functioneel.

    • Goed netwerk en betaalbaar
    • Geen
    4
    Klachtenafhandeling: 1
    Bestelproces: 6
    Online dienstverlening: 3
    Klantenservice: 1
    Bereik/dekking: 5
    Prijsstelling: 7
    Facturering: n.v.t.
    Gerry 26-12-2017 - 01:06

    Ben Nu jaren bij Youfone te hebben gezeten gezwicht voor de dubbeldekker. 500 minuten en 2GB voor 7,50. Al een dag na het bestellen wilde ik tactief was och over gaan voor 500 Mi item en 4GB data, dat kon niet, pas als het abonnement actief was. Je raadt het al, ik kan nu alleen voor 15 euro naar het bedoelde abonnement en niet voor €10.
    Verder bij Youfone altijd data onderweg gebruikt om even Nu. Nl of Telegraaf. Nl te raadplegen, nooit meer als een paar Mb verbruikt, vandaag 10 minuten online geweest onderweg en maar liefst 112Mb gebruikt, geen audio of video bekeken of beluisterd en zoals beschreven gewoon zelfde sites gelezen.
    Als je Mb's zo onwaarschijnlijk hard gaan zonder reden dan klopt er iets niet. Ga afkopen en terug naar Youfone binnen week. Waarom ben ik teruggegaan vroeger al met problemen weggegaan. Nooit meer!

    • Prijs en 4G snelheid zijn goed.
    • Alles, klantenservice, bereik, data meten, beloftes nakomen.
    4
    Klantenservice: 1
    Prijsstelling: 5
    Bereik/dekking: 9
    Klachtenafhandeling: 1
    Online dienstverlening: 1
    Facturering: 2
    Bestelproces: 6
    Bernard 22-12-2017 - 11:51

    Heb in oktober 2017 een drietal abonnementen afgesloten voor mijzelf en 2 kinderen op het VO voor de lage prijs van 2,50 per maand. Het heeft 5 weken geduurd voordat nummerbehoud eindelijk was doorgevoerd. Echter, pas op; Als je per ongeluk 2 minuten op Youtube zit thuis en je hebt mobiele data aanstaan en wifi uit dan zit je met absurd hoge kosten!!! Zo werd er 50 euro kosten geincasseerd omdat dochter heel even een online spelletje had gedaan thuis. De verbruiksapp. van Simpel gaf desondanks nog steeds positief saldo van het tegoed aan. Toch buiten de bundel gekomen. Dit saldo was 2 weken na dit voorval nog steeds positief. Kortom, verbruiksteller werkt niet goed. Zowel in Mijn Simpel als in de app. Hierover meermaals gebeld. Het zou onder coulance afgeboekt worden, omdat Simpel toegaf problemen te hebben. (Verbruik wordt niet verwerkt en het saldo aan het begin van de nieuwe periode start niet met 500mb maar begint veel lager). Helaas een maand later toch 50 euro van mijn rekening gehaald door Simpel, ondanks alle toezeggingen. De 2,50 euro maandelijkse kosten zijn IMO alleen bedoeld om maar zoveel mogelijk klanten te werven. Maar oh weh als je een paar minuten op Youtube zit dan mag je 50 euro aftikken.Na vele pogingen om het op te lossen ben ik helemaal klaar met Simpel. Ik raad dus sterk af om bij deze prijsvechter een abonnement te nemen. Klantenservice medewerkers zijn onbekwaam, blijkbaar niet bevoegd om zaken te regelen. Afdelingen werken niet samen. Niet eerder zo teleurgesteld geweest in een mobiele telefoonprovider!

    • lage maandelijkse vaste kosten
    • Communicatie, chaos op klantenservice. Toezeggingen worden niet nagekomen. Kunnen alle problemen niet de baas.
    2
    Prijsstelling: 3
    Bestelproces: 3
    Klachtenafhandeling: 1
    Bereik/dekking: 1
    Facturering: 4
    Online dienstverlening: 1
    Klantenservice: 1
    E. Sjardijn 20-12-2017 - 11:29

    Nooit enig probleem gehad. Sinds kort abt. van Simpel en toen begonnen de problemen. Iedereen die mij nu belt maakt melding dat wanneer ik spreek, ik steeds wegval. Ik woon in Amsterdam en niet in de woestijn. Maakt gebruik van T Mobile netwerk, die als beste gestest is??? 14 dagen bedenktijd na afsluiten abt. daarna hang je en geen weg terug.

    • Geen
    • Alles.
    10
    Bereik/dekking: 10
    Bestelproces: 10
    Prijsstelling: 10
    Klantenservice: n.v.t.
    Facturering: 10
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Online dienstverlening: 10
    Ik raad Simpel aan
    M 18-12-2017 - 18:26

    Momenteel de aller goedkoopste en goede dekking. niks mis mee

    Klantenservice. Ja.... daar moet ook de gebruiker zich gedragen. Gewoon een gemiddelde ks. Ook niks mis mee.

    Afzeiken kunnen we natuurlijk allemaal en er gaat overal wel eens iets fout.
    Ik zal je dan ook de ellende van ziggo en kpn besparen.
    Mensen gewoon doen.

    • Alles werkt prima. Ook 4g perfect. Hogere snelheid dan concurenten.
    • Goede app veel zelf in te stellen
    • Kunnen andere profiders zoals ziggo kpn en tele2 voorbeeld aan nemen
    • Geen.
    3
    Facturering: 6
    Online dienstverlening: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Bestelproces: 1
    Klantenservice: 1
    Prijsstelling: 8
    Bereik/dekking: 6
    Rob 15-12-2017 - 21:22

    Waardeloze service, informatievoorziening en klantvriendelijkheid. Niet van deze tijd.

    • Eerlijkheid en eigen fouten niet ten koste koste van klant toch handhaven.

    Reacties

    Simpel 21-12-2017 - 11:47
    Hi Rob,

    Wat jammer dat u een slechte ervaring hebt opgedaan met onze service. Ik wil hier graag met u over in contact komen om te kijken wat ik voor u kan betekenen. Ik verzoek u vriendelijk een e-mail te sturen met uw klantgegevens naar klantenservice@service.simpel.nl. U mag als titel van uw onderwerp het volgende gebruiken: Klacht: bellen.com. Uw e-mail komt op deze manier bij mij terecht en ik zal u zo snel mogelijk helpen.

    Met vriendelijke groeten,

    Astrid
    Simpel
    7
    Facturering: 7
    Bereik/dekking: 10
    Klantenservice: 5
    Online dienstverlening: 2
    Bestelproces: 10
    Prijsstelling: 8
    Klachtenafhandeling: 5
    ACE 14-12-2017 - 19:33

    Sinds 4g is ingegaan heb ik nooit problemen gehad met bereik. Echter zijn mijn problemen bij simpel begonnen toen ik een nieuwe mobiel kreeg en mijn simkaart niet gevonden kon worden. Ik heb een sim only dus dit zou betekenen dat het simpel account het op elke mobiel zou doen.
    Op een gegeven moment had hij wel bereik met het simpel netwerk maar kon ik nog steeds niet bellen/smsen/internetten.
    Ik heb toen een nieuwe simkaart besteld omdat ik dacht dat het aan de simkaart lag. Later kwam ik erachter dat dit niet hier aan lag.
    We zijn nu een half jaar later en hetzelfde riedeltje herhaald zich weer. Mijn mobiel is stuk gegaan (beeldscherm) en ik wou toch bereikbaar zijn. Toen heb ik mijn simkaart in 3 verschillende mobiels geprobeerd en alle 3 konden ze niet bellen en smsen. Toen heb ik toch geprobeerd het weer in mijn oude mobiel te doen (beeldscherm kapot), maar hetzelfde apperaat waar ik een uur daarvoor nog mee kon bellen/smsen/internetten deed het nu niet meer.
    Ik weet dus nog steeds niet wat er aan de hand is en ben nu aan het kijken voor een ander abbonement

    • Goedkoop
    • Redelijk goed bereik
    • Klantenservice
    • Online dienstverlening

    Reacties

    Simpel 21-12-2017 - 11:49
    Beste ACE,

    Bedankt voor uw bericht. Ik kan mij goed voorstellen dat u optimaal gebruik wenst te maken van uw diensten. Ik help u hier dan ook graag bij. Ik verzoek u vriendelijk een e-mail te sturen met uw klantgegevens naar klantenservice@service.simpel.nl. U mag als titel van uw onderwerp het volgende gebruiken: Klacht: bellen.com. Uw e-mail komt op deze manier bij mij terecht en ik zal u zo snel mogelijk helpen.
    Met vriendelijke groeten,
    Astrid
    Simpel
    Simpel 21-12-2017 - 11:49
    Beste ACE,

    Bedankt voor uw bericht. Ik kan mij goed voorstellen dat u optimaal gebruik wenst te maken van uw diensten. Ik help u hier dan ook graag bij. Ik verzoek u vriendelijk een e-mail te sturen met uw klantgegevens naar klantenservice@service.simpel.nl. U mag als titel van uw onderwerp het volgende gebruiken: Klacht: bellen.com. Uw e-mail komt op deze manier bij mij terecht en ik zal u zo snel mogelijk helpen.
    Met vriendelijke groeten,
    Astrid
    Simpel
    3
    Klachtenafhandeling: 1
    Prijsstelling: 6
    Facturering: n.v.t.
    Bestelproces: 3
    Online dienstverlening: n.v.t.
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Klantenservice: 1
    Mevr. K.Bloemendal 12-12-2017 - 20:03

    Op 15 oktober heeft mijn zoon een telefoon gekocht bij Simpel. Het toestel netjes ontvangen, maar helaas na een aantal dagen defect. Het toestel valt uit. Opgestuurd ter reparatie, duurde erg lang voordat we het terug kregen. Eenmaal weer terug ontvangen was het toestel nog steeds defect. Dus volgens de procedure nog een keer opgestuurd ter reparatie. Duurde weer erg lang dat we uiteindelijk hebben aangegeven het toestel niet meer te willen ontvangen maar het geld terug. Veelvuldig gebeld met Simpel, maar steeds met een kluitje in het riet gestuurd door telkens weer een andere medewerker. Uiteindelijk zijn we op 29 november zelf teruggebeld door een medewerker die toezegde dat we het geld terug zouden krijgen. Vervolgens geen reactie meer en wat denk je? We krijgen alsnog het toestel terug gestuurd,..... nog steeds defect! Nog maar eens een mail hier aan gewaagd dat dit niet de afspraak was, we willen gewoon ons geld terug. Inmiddels is het 12 december en heeft mijn zoon nog steeds een defect toestel. Via de mail krijgen we nu berichten dat als we het toestel terug sturen ze gaan zoeken naar een passende oplossing. WAT passende oplossing?! We willen gewoon het geld terug omdat we een defect toestel hebben gekocht!! Lijkt mij niet zo moeilijk toch Simpel!! Waar is jullie klantenservice??

    • Kan ik niet bedenken, echt niet. Er is werkelijk niemand binnen ons gezin die ooit nog iets met Simpel te maken wil hebben.
    • Je klanten terugbellen wanneer je dat beloofd. En gewoon een goed product leveren. Indien dat niet zo is, de klant zijn geld teruggeven.

    Reacties

    Simpel 21-12-2017 - 11:53
    Beste K. Bloemendal,

    Ik kan me goed voorstellen dat u niks aan een defect toestel heeft. Uit uw bericht begrijp ik dat u meerdere malen contact heeft opgenomen met Leapp. Ik kan voor u nagaan of wij wel voor u kunnen regelen dat u uw geld terug krijgt. Ik verzoek u vriendelijk een e-mail te sturen met uw klantgegevens naar klantenservice@service.simpel.nl. U mag als titel van uw onderwerp het volgende gebruiken: Klacht: bellen.com. Uw e-mail komt op deze manier bij mij terecht en ik zal u zo snel mogelijk helpen.
    Met vriendelijke groeten,
    Astrid
    Simpel

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie