Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Reviews en ervaringen over Simpel

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Simpel geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Simpel. Is Simpel je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2015

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Simpel zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

0% van 7 klanten beveelt Simpel aan.
57% niet en 43% misschien

Klantervaringen over Simpel

    Ricardo 22-12-2015 - 10:31

    Na het lezen van al deze negatieve ervaringen, sluit ik toch maar geen abonnement af. Ondanks leuke aanbieding zoek ik toch maar even verder.

    6
    Prijsstelling: 10
    Online dienstverlening: 5
    Bestelproces: 7
    Facturering: 7
    Klantenservice: 7
    Bereik/dekking: 4
    Klachtenafhandeling: 5
    Ik raad Simpel aan
    marc 21-12-2015 - 16:06

    Heb een simpel abbo. Onbeperkt bellen en een gig internet voor een tientje. Toen ik de sim kaart binnen kreeg werkte deze niet.. binnen de beloofde 2 dagen kwam er en nieuwe binnen.

    • Goedkoop. Goede app voor kostenoverzicht.
    • Bereik zou ietsjes beter kunnen.. maar daar is de prijs ook na.
    guus 15-12-2015 - 06:55

    Mensen snappen nog steeds niet dat simpel niks is.
    het is troep..
    ik heb vroeger een keer incasso van hun gehad en dat is jaren geleden.
    ik zou deze provider nooit meer nemen en raad hem ook af.
    neem je hem toch moet je later niet klagen.
    je weet dat ze slecht zijn.

    • 0
    • 0
    1
    Prijsstelling: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Klantenservice: 1
    Online dienstverlening: n.v.t.
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Facturering: 1
    Bestelproces: n.v.t.
    Jan 4-12-2015 - 13:29

    Troep kijk uit met incasso bureau want bij nummer behoud zit je aan hun vast zogenaamd overzetten (ALLES HEEL GOED LEZEN SIMPEL ZIJN OPLICHTERS!!!

    • + PUNTEN KEN IK NIET BIJ HUN
    • NIKS
    bodo 3-12-2015 - 14:43

    Met een 250 belminutenabonnement begon bij ongeveer 170 belminuten de buitenbundeltarief te lopen. Flink duur geworden !
    Klantenservice: nul !

    • prima en altijd bereik
    • gewoon eerlijk zijn

    Reacties

    Anna van Dijck 8-12-2015 - 12:22
    Beste Bodo,

    Dank voor het achterlaten van een beoordeling.
    Sinds enige tijd worden gesprekken bij Simpel per seconde afgerekend. Maak je misschien nog gebruik van een ouder abonnement waarbij naar minuten wordt afgerond? Als je je abonnement wijzigt via Mijn Simpel naar actuele bundels profiteer je ook van per seconde afrekenen!

    Met vriendelijke groet,

    Anna van Dijck
    Simpel
    Sandra 30-11-2015 - 00:23

    2 maanden geleden een abonnementje afgesloten voor mijn zoon. Dit op aanraden van mensen die positief over Simpel waren. Alles werd keurig geregeld. Nummer werd omgezet en de simkaart keurig optijd binnen. Nadat we de simkaart in de telefoon hadden gezet kon zoon lief bellen en smsen, maar appen rn facebooken HO maar. Het 3G netwerk was er 30 secondenxen sprong toen over op E. Verschillende keren gebeld met de klantenservice en vanalles geprobeerd, maar niks hielp. Volgens simpel lag het aan het toestel de antenne zou kapot zijn, maar wanneer ik er mijn Vodafone kaartje in stop is er wel volop bereik. Simpel word ik er van want nu hebben we een abonnement van 2 jaar waar hij eigenlijk geen bal aan heeft.

    • Tis goedkoop

    Reacties

    Cees 1-12-2015 - 19:27
    Ik heb al ruim. 2 jaar een abonnement bij Simpel. Als gepensioneerde gebruik ik mijn GSM heel weinig. Alleen op vakantie of als ik om een of andere reden ver van huis ben.

    Twee weken geleden had ik mijn GSM thuis nodig. En wat blijkt ? Simpel heeft bij mij in Doetinchem geen netwerk. Ik kon dus niet bellen met mijn GSM.

    Ik heb daarop mijn laatste betalingen aan Simpel gestorneerd en Belsimpel op de hoogte gesteld. Daar heb ik in 2013 mijn contract gesloten. Vervolgens kreeg ik van Belsimpel te horen dat Simpel een heel ander bedrijf is. Ik moest me maar tot Simpel richten met mijn probleem.
    Ik heb Belsimpel gevraagd om mijn correspondentie door te sturen naar Simpel. Vandaag kreeg ik een betalingsherinnering van Simpel. Belsimpel heeft dus geen boodschap aan mijn verzoek.
    Ik ga dus echt niet betalen voor een GSM, die geen netwerk heeft. Afwachten maar.

    Cees
    Sandra 2-12-2015 - 07:07
    Cees, Als u uw telefoon zo weinig gebruikt, waarom heeft u dan een abonnement waar u elke maand een hoop geld voor betaald? Ik denk dat het voor u veel goedkoper is om dan een prepaid simkaart aan te schaffen. Dan betaald u alleen maar hetgeen u ook echt verbruikt. Met Vodafone kunt u zelfs bundels toevoegen wanneer u in het buitenland bent.
    3
    Klantenservice: 1
    Prijsstelling: 5
    Facturering: 5
    Bestelproces: 3
    Online dienstverlening: 1
    Bereik/dekking: 5
    Klachtenafhandeling: 1
    À van sikkelerus 26-11-2015 - 23:43

    Ik had altijd eendual simkaart maar bij simpel na bellen niet mogelijk moet een ander tel no erbij nemen belachelijk , wacht nu op een mail voor. Code kan dus auto tel niet meer gebruiken of ik moet mijn kaart over zetten ze zijn niet goed

    • Geen
    • Met je tijd meegaan voor veiligheid alleen al
    8
    Bestelproces: 10
    Online dienstverlening: 7
    Klachtenafhandeling: 8
    Klantenservice: n.v.t.
    Facturering: 8
    Prijsstelling: 10
    Bereik/dekking: 8
    Ik raad Simpel aan
    Niek 25-11-2015 - 00:30

    Zelf sinds begin dit jaar bij simpel aangesloten, nul problemen en prima bereik. Enige nadeel Is het saldo checken, de site is aan de trage kant. Overstappen ging prima, stel startdatum in en go! Tot nu toe nog geen onverwachte kosten gehad. Vriend van me en mn zusje ook aangesloten bij simpel en ook geen problemen!

    • Prima bereik
    • Goedkoop
    • Overstappen is simpel
    • Langzame website
    1
    Bestelproces: 1
    Bereik/dekking: 1
    Online dienstverlening: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Facturering: 2
    Klantenservice: 1
    Prijsstelling: 3
    Kasper 20-11-2015 - 14:51

    Kansloos bedrijf. Ik had een nieuwe simkaart aangevraagd, deze heb ik dezelfde dag geanuleerd. De dag daarna sturen ze een mail 'we kunnen de simkaart anuleren maar je betaald sowieso, of je hem nou wil of niet, lekker puh'. Ik zeg dat ik hem niet wil, maar ze sturen hem alsnog op en brengen alle kosten bij mij in rekening, NIET AANSLUITEN BIJ SIMPEL.

    • niks
    • geen of kanslose service
    2
    Prijsstelling: 2
    Facturering: 3
    Klachtenafhandeling: 1
    Bereik/dekking: 3
    Klantenservice: 2
    Online dienstverlening: 3
    Bestelproces: 3
    a.hamane 19-11-2015 - 09:58

    waardeloos gewoon. heb een abo afgesloten in de verdubbelingweken. nu half jaar later merk ik dat ik telkens over mijn internet limiet zit. rekeningspecificatie bijgehaald. zie ik telkens dat er mb's worden berekend op hele vreemde tijdstippen. bijna dagelijks worden op verschillende tijdstippen mb's gebruikt. Ik slaap dan thuis in mijn bed. hierop een mail gestuurd. krijg ik als antwoord dat zij het ook niet weten. misschien werken er apps op de achtergrond door 's nachts. wij hebben gewoon wifi, dus dit lijkt me sterk.
    vervolgens een paar weken later vraag ik of het abonnement verhoogd kan worden. wat denk je? kan wel maar dan betaal je gewoon het volledige tarief. een stap hoger is dan meteen ruim 10 euro per maand meer. en dan heb je nog erg weinig mb's.

    kortom waardeloos. en de facturen kloppen van geen kant. je wordt gewoon beroofd van je mb's.

    • Ze rekenen internet gebruik wat je absoluut niet hebt gebruikt.
    • ze bieden geen oplossing aan
    • ze tonen weinig interesse in de klant
    • zodra je klant bent geworden zullen ze absoluut geen moeite doen om je te houden als klant.

    Reacties

    Harm 30-11-2015 - 14:22
    Ik heb ook het verschijnsel dat er Mb's in rekening worden gebracht tijdens nachtelijke uren, en er gewoon wifi is...

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie