Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Reviews en ervaringen over Simpel

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Simpel geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Simpel. Is Simpel je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2013

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Simpel zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

0% van 7 klanten beveelt Simpel aan.
57% niet en 43% misschien

Klantervaringen over Simpel

    edcar 27-12-2013 - 00:44

    Bedankt mensen, voor mij geen Simpel abonnement!!

    Nikki 24-12-2013 - 14:01

    SIMPEL: 9 maanden geleden een abon. afgesloten voor 100Min (2,50) en 50MB (2,50). In de wetenschap dat ik altijd de bel of data apart kan up of downgraden.DEZE BELOFTE KOMEN ZE DUS NIET NA!!Als ik alleen mijn data nu wil upgraden, worden mijn belminuten gehalveerd van 100min naar 50min....... Ik vind het een schandaal.Ik zal dan ook kontakt opnemen met de consumentenbond en Kassa. Wellicht dat zij hier aandacht aan kunnen besteden.

    Marieke 14-12-2013 - 15:28

    Ik ben sinds midden-juni weg bij Simpel. Had er 2 jaar een abonnement gehad en daarna zou ik nog een half jaar gratis krijgen is wat mij verteld werd door een Simpel-medewerker die stond te promoten op een beurs. Dat half jaar gratis blijkt uiteindelijk enkel voor het belabonnement te zijn, niet voor de sms`jes. Ik heb heel vaak problemen gehad met de website en heb één keer een situatie gehad waarbij ik 50 euro voor moest schieten omdat ik net iets over mijn bundel heen zat. Het verschil heb ik uiteindelijk wel terug gehad. Het is inderdaad zo dat je lang in de wacht staat als je belt naar de klantenservice, geeft al aan hoeveel mensen er vragen hebben over Simpel omdat lang niet alle vragen uitgelegd staan op de website. Als je iets wilt wijzigen aan je bundel betaal je €15 extra en voor een belplafond moet je ook een abonnement hebben wat minstens €15 is. Dan kun je beter een ander abonnement nemen dus. Nu ben ik dus weg bij Simpel en eind september, oktober én november krijg ik steeds mailtjes dat er weer een factuur klaar staat. Ik heb al 2 keer contact gehad met Simpel hierover en ze zouden mijn abonnement stop zetten. (Al twee keer!!) Nu heb ik dus weer een mailtje gehad. Ik heb tussendoor ook nog een mailtje gehad dat ik bijna €80 verbruikt zou hebben, of ik even €100 over wil maken omdat mijn abonnement anders geblokkeerd zou worden. Ik zit inmiddels bij T-Mobile sukkels! Mijn gegevens staan dus nog steeds in het systeem en zodra er weer van mijn rekening afgeschreven wordt, laat ik het gewoon wéér storneren... Ik weet hoe dit soort systemen werken, dus ik verwacht dat er binnenkort incassokosten in rekening gebracht gaan worden... Snel Kassa er maar even bijhalen want ik ga dus echt niet betalen voor Simpel. Ik ben niet eens klant meer. Schandalig dit, ik raad Simpel zoiezo af.

    Ashley 2-12-2013 - 16:09

    Geweldig die simpel.Ik ben Ashley en ben 19 jaarDoor prive omstandigheden woon ik niet meer thuis.simpel had mij beloofd het abbonoment te stoppen doordat ik het niet meer kon betalen.leek me al zo raar want het was voor 2 jaar.tot vorige week ja hoor boem een rekening van 482,-Heel fijn dat ik geen betalingsregeling kon treffen.ik had 3 maanden niet betaald maar dacht dat het klaar was en het nummer gebruikte ik niet meer.dus fijn binnen een week moest ik het overmaken en anders kwam er een incassobureau. Dus eigenlijk zit ik lekker in de ****.thanks voor jullie geweldige uitleg en een hele hele hoop stress

    hanna 29-11-2013 - 14:35

    Ik kon maanden niet inloggen op mijn simpel na een tel. naar simpel kreeg ik een aardige zeer gedulidige medewerker,daarna was het opgelost. Het is even wennen met de nieuwe overzichten het zijn niet zo overzichtelijk als voorheen.Het went wel. Ik ben drie jaar of langer bij simpel ik kan niet anders zeggen dat tot nu toe tevreden bent..

    Simpel webcare 19-11-2013 - 17:06

    " hallo
    ik wilde ook simpel nemen
    voor mijn vriendin alleen om naar polen te bellen
    heeft iemand er ervaring mee
    werk dat goed "

    Beste Jan,

    Als je vragen hebt over een abonnement van Simpel kun je mij een bericht sturen, dan zal ik deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.

    Het is niet mogelijk om enkel een buitenlandbundel binnen je abonnement af te sluiten. Er dient altijd een belbundel voor bellen in Nederland bij te zitten. Je kunt uiteraard kiezen voor een zeer kleine belbundel voor gebruik in Nederland, en dan kun je daar een buitenlandbundel naar keuze aan toevoegen waarmee je zeer goedkoop naar Polen belt.

    Met vriendelijke groet,

    Anna van Dijck
    anna@simpel.nl

    jan 19-11-2013 - 11:31

    hallo
    ik wilde ook simpel nemen
    voor mijn vriendin alleen om naar polen te bellen
    heeft iemand er ervaring mee
    werk dat goed

    Simpel webcare 7-11-2013 - 18:18

    " heb zo als een andere klant al beschreef kan niet meer in loggen op mijn simpel.nl.ik weet nu niet meer wat ik ver bruik waar ik zit en de rest ik hoor graag een oplossing van simpel maar kan niet mand bereiken want. als ik er weer over bel word er opgehangen. "" heb zo als een andere klant al beschreef kan niet meer in loggen op mijn simpel.nl.ik weet nu niet meer wat ik ver bruik waar ik zit en de rest ik hoor graag een oplossing van simpel maar kan niet mand bereiken want. als ik er weer over bel word er opgehangen. "

    Beste klant,

    Als u mij een bericht stuurt met uw klantgegevens help ik u graag verder, zodat u zo snel mogelijk weer kunt inloggen op uw persoonlijke pagina.
    Ik zie uw e-mail graag tegemoet,

    Met vriendelijke groet,

    Anna van Dijck
    anna@simpel.nl

    john 1-11-2013 - 14:36

    beste tv lezers,

    Dank u voor uw reacties. Het leek me wel een goed aanbod van Simpel maar nu weet ik zeker dat ik niet met die gasten in zee ga.

    sandor 31-10-2013 - 11:01

    heb zo als een andere klant al beschreef kan niet meer in loggen op mijn simpel.nl.ik weet nu niet meer wat ik ver bruik waar ik zit en de rest ik hoor graag een oplossing van simpel maar kan niet mand bereiken want. als ik er weer over bel word er opgehangen.

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie