Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Reviews en ervaringen over Simpel

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Simpel geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Simpel. Is Simpel je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2012

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Simpel zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

0% van 7 klanten beveelt Simpel aan.
57% niet en 43% misschien

Klantervaringen over Simpel

    Frans 29-12-2012 - 17:21

    Je tegoed status bij SIMPEL is zo ondeuidelijk, staat niet tot welke datum/tijdstip zijn het verwerkt. Belgegevens zijn echt verouderd, irritant als tegen einde van de maand NIET weet, hoeveel je percies tegoed heb.

    Dit kan SIMYO wel:
    Verbruik minuten/SMS bijgewerkt t/m: 26-12-2012 18:13:30

    Nico 29-12-2012 - 00:42

    " 1 belletje naar de klantenservice en het probleem is opgelost. Er zit eindelijk verandering in hun klantenservice. De kwaliteit van de service is eindelijk goed. Ben nu een tevreden klant van simpel. En blijf voorlopig nog klant bij hun. Bedankt voor de service. Groeten Frits van Buinen "

    Frits werkt zeker voor simpel...

    Frits 28-12-2012 - 22:32

    1 belletje naar de klantenservice en het probleem is opgelost. Er zit eindelijk verandering in hun klantenservice. De kwaliteit van de service is eindelijk goed. Ben nu een tevreden klant van simpel. En blijf voorlopig nog klant bij hun. Bedankt voor de service. Groeten Frits van Buinen

    Frans 28-12-2012 - 08:42

    " Bij simpel zijn het gewoon oplichters. Mensem trap er niet in want wat ze beloven kommen ze niet na. Je betaald je scheel en wat ze bij trosradar hebben belooft kommen ze ook niet na ( die hebben al 3x een uitzending aan simpel besteed over hoe slecht simpel is). ik heb mijn abonoment kunnen afkopen voor 270 euro. Er werken ook aleen maar mensen die de lompschool nog niet hebben afgemaakt, vandaar dat ze op de naam simpel zijn gekommen. "

    Dat klopt, zo een slecht bedrijf zie je zelden

    Frans 28-12-2012 - 08:40

    " Heb vanaf juli een abonnement bij Simpel met een zogenaamd belplafond, maar heb nog geen een keer een rekening van het ingestelde plafond gehad, elke keer royaal erboven. Heb hiervoor ook regelmatig contact gehad met de klantenservice en die kunnen zogenaamd helemaal niets. Zit er helaas 2 jaar aan vast aan dit abonnement maar ik raad iedereen af om bij Simpel een abonnement met belplafond af te sluiten. Je denkt dat je voor je kinderen een ideaal abonnement afsluit maar dit is in de verste verte niet waar. Dus echt een verschrikkelijk bedrijf die niet de afspraken nakomt. "

    SIMPEL verdient onrechtmatig van zijn klant, plafond-instellig werkt onbetrouwbaar, veel problemen in buitenland, beste oplossing: weg van simpel.

    Frans 28-12-2012 - 08:35

    SIMPEL is eigenlijk niet SIMPEL, het is eigenlijk een prepaid-systeem, maar misbruik maken van post-paid systeem (betalen achteraf), niet geschikt voor kinderen. Bellplafond werkt niet altijd, toegang tot mijn Simpel is erg slecht. Volgens mij, mijn SIMPEL kan tegelijker tijd 10 gebrukerssessie behandelen.
    Aan het einde van de maand, bijna onmogelijk om in te loggen. Daarnaast zijn de belgegevens vaker NIET actueel. Kortom mijn SIMPEL heeft waardeloos informatie, Ik zal het aan mijn vrienden/kennis NIET aanbevelen.
    Als iedereen na zijn contractlooptijd gewoon stoppen, dan wordt de dienstverlening vanzelf verbeterd (-;


    Quote

    Heb vanaf juli een abonnement bij Simpel met een zogenaamd belplafond, maar heb nog geen een keer een rekening van het ingestelde plafond gehad, elke keer royaal erboven. Heb hiervoor ook regelmatig contact gehad met de klantenservice en die kunnen zogenaamd helemaal niets. Zit er helaas 2 jaar aan vast aan dit abonnement maar ik raad iedereen af om bij Simpel een abonnement met belplafond af te sluiten. Je denkt dat je voor je kinderen een ideaal abonnement afsluit maar dit is in de verste verte niet waar. Dus echt een verschrikkelijk bedrijf die niet de afspraken nakomt.
    "

    Simpel webcare 19-12-2012 - 10:52

    Beste meneer of mevrouw Aarts en Sixma,

    Graag zoek ik uw melding over het belplafond voor u uit. Hiervoor ontvang ik graag het betreffende mobiele nummer en klantnummer of adresgegevens op mijn emailadres: anna@simpel.nl
    Ik kom dan zo spoedig mogelijk bij u terug,

    Met vriendelijke groeten,

    Anna van Dijck
    Simpel

    K-J Sixma 18-12-2012 - 20:50

    Ik heb nu ook een tijdje Simpel en ik wordt er ook echt simpel van, dat belpafond werkt niet, ik heb veel te hoge rekeningen, dit slaat helemaal nergens op ik wordt er gewoon helemaal schijtziek van, wat een *** telefoonmaatschappij!


    " Heb vanaf juli een abonnement bij Simpel met een zogenaamd belplafond, maar heb nog geen een keer een rekening van het ingestelde plafond gehad, elke keer royaal erboven. Heb hiervoor ook regelmatig contact gehad met de klantenservice en die kunnen zogenaamd helemaal niets. Zit er helaas 2 jaar aan vast aan dit abonnement maar ik raad iedereen af om bij Simpel een abonnement met belplafond af te sluiten. Je denkt dat je voor je kinderen een ideaal abonnement afsluit maar dit is in de verste verte niet waar. Dus echt een verschrikkelijk bedrijf die niet de afspraken nakomt. "

    Kilroy 16-12-2012 - 05:41

    @ Inga en Sinas,

    Ik neem aan dat jullie de roamingoptie die je kan aanzetten via Mijn simpel ook hebben aangezet na 2 maanden?? Mocht dat niet zo zijn kan dat het probleem natuurlijk zijn is deze wel aangezet dan ligt het probleem bij Simpel.

    ginas 14-12-2012 - 23:18

    Heb ook dezelfde problemen ervaren in het buitenland!
    Eeerst in Belgie daarna in Turkije. 3x gebeld met Simpel. 3x een verschillend antwoord. In Turkije waren we met 8 personen, ik was de enigste die geen telefoon had. (die werkte)
    Waardeloos
    "
    op vakantie in Frankrijk bleek dat ik via Simpel op mijn telefoon geen sms of telefoon kon ontvangen. Wel kon ik zelf bellen of sms versturen. Verzoek om hulp naar klantenservice duurt 5 dagen. Zus gevraagd om te bellen. Lastig om een medewerker aan de lijn te krijgen. Een eindeloos keuzemenu dat als doel heeft om je af te matten zodat je ophangt. En als je dan eindelijk een medewerker aan de lijn hebt willen ze antwoorden hebben op een boel lastige vragen. Je moet bijvoorbeeld mensen je laten bellen op dat nummer etc etc. Je bent er uren mee bezig vanuit een telefooncel terwijl heel duidelijk is dat het aan de SIm lag, omdat de sim in mijn vriend zijn mobiel dezelfde problemen gaf, terwijl je met zijn vodafoonsimkaart wel alles kon. En de sim van mijn vriend in mijn telefoon werkte ook prima. En de simpelchip in een andere vriend zijn telefoon gaf geen problemen, en in mijn telefoon ook niet. Maar de klantenservice blijft als een automaat herhalen dat ze eerst het antwoord op die vragen moeten hebben voor ze iets kunnen doen. En dat er op geen enkele andere manier van afgeweken kan worden. Maar ik heb in Frankrijk niet mijn vakantietijd opgeofferd (moest al een uur reizen om een internet cafe of telefooncel te bereiken en dan weer terug) om de antwoorden op die vragen te kunnen krijgen, en nu eenmaal weer terug in NL speelt het probleem niet meer. Dus wordt het niet opgelost, en als ik straks weer op vakantie in het buitenland ben speelt het probleem dus opnieuw!


    "

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie