Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Reviews en ervaringen over Simpel

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Simpel geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Simpel. Is Simpel je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2009

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Simpel zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

0% van 7 klanten beveelt Simpel aan.
57% niet en 43% misschien

Klantervaringen over Simpel

    andre 29-12-2009 - 11:58

    zijn rare jongens bij simpel, zij denken dat volledig abonnements geld incasso voor 2 jaar incl administratie kosten het zelfde is als een vast bedrag per maand.

    Als je de moeite neemt hun voorwaarden te lezen weet je al dat je besodemietert word

    Frans@Sittard 28-12-2009 - 18:10

    Quote

    Vandaag de volgende brief gestuurd naar Simpel. Ben benieuwd of meer mensen hier last van hebben.
    Vandaag 21-12-2009 is mijn verbruik 5:35:24. Dus verbruikt 335 belminuten. Maandelijks heb ik er 400 ingekocht.
    Hoe is het mogelijk dat vanaf 19-12-2009 mijn belminuten berekend gaan worden à 25 cent per minuut?
    Ik accepteer dit NIET en verzoek u geen belminuten te berekenen tot ik aan het maximum zit van 400 belminuten.
    Graag een verklaring en correctie !!!Gesprekken bij Simpel worden naar boven afgerond. Bel je dus 1 minuut en 1 seconde dan ben je 2 minuten kwijt. Zie de voorwaarden.

    @Gerrit, simpel heeft op mijn vezoek volgende gereageerd:
    Het is mogelijk dat, tijdens het berekenen van de komende factuur, het overzicht op de lopende kosten wat achterloopt. Hier kunnen wij niets aan doen, dit is een technisch ongemak wat ondervonden wordt.
    ..... verder ............
    Er kan een verschil zitten in de kosten op de persoonlijke pagina en de werkelijke kosten. De werkelijke kosten worden niet berekend via het overzicht op de persoonlijke pagina, maar van onze netwerkgegevens.
    ..............................

    Simpel is NIET te vertrouwen, verstrekt vaker onjuiste/onbetrowbare bel- en sms-gegevens. Aan het einde van de maand is het erg vervelend, het is onduidelijk hoveel sms/belminuten je nog hebt.
    Overzichtgegevens zijn niet actueel en soms onjuist.
    Door automatische incasso heeft SIMPEL een machtige middel tov consument.
    Vind knap dat SIMPEL de vergunning heeft gekregen.
    Ik doe elke week een Printscreen van mijn verbruik, zo kan je zien hoe SIMPEL omgaat met de verstrekking van onbetrouwbare gegevens.

    Nour 25-12-2009 - 20:27

    Beste mensen,
    Ik heb een abonnement bij simpel 1,5 jaar.
    De laatste jaar als mensen mij bellen ben ik vaak onbreikbaar terwijl de tele gewoon aan staat en mensen die mij bellen krijgen meteen de woicemail, ook andersom als ik iemand bell krijg ik meteen de voicemail.
    Heeft iemand hetzelfde probleem?
    of weet iemand wat je eraan kan doen?

    Met vriendelijk groeten.

    Janine 23-12-2009 - 18:57

    Ja Gerrit dat weet ik. Dat laatste getal zijn geen seconden maar gebruikte sms jes.
    Ik hou alles nauwlettend in de gaten en hier klopt echt helemaal niks van. Maar ik ga hier echt niet mee akkoord !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Gerrit 22-12-2009 - 23:55

    "Vandaag de volgende brief gestuurd naar Simpel. Ben benieuwd of meer mensen hier last van hebben.

    Vandaag 21-12-2009 is mijn verbruik 5:35:24. Dus verbruikt 335 belminuten. Maandelijks heb ik er 400 ingekocht.
    Hoe is het mogelijk dat vanaf 19-12-2009 mijn belminuten berekend gaan worden à 25 cent per minuut?
    Ik accepteer dit NIET en verzoek u geen belminuten te berekenen tot ik aan het maximum zit van 400 belminuten.
    Graag een verklaring en correctie !!!"Gesprekken bij Simpel worden naar boven afgerond. Bel je dus 1 minuut en 1 seconde dan ben je 2 minuten kwijt. Zie de voorwaarden.

    Janine 21-12-2009 - 22:21

    Vandaag de volgende brief gestuurd naar Simpel. Ben benieuwd of meer mensen hier last van hebben.

    Vandaag 21-12-2009 is mijn verbruik 5:35:24. Dus verbruikt 335 belminuten. Maandelijks heb ik er 400 ingekocht.
    Hoe is het mogelijk dat vanaf 19-12-2009 mijn belminuten berekend gaan worden à 25 cent per minuut?
    Ik accepteer dit NIET en verzoek u geen belminuten te berekenen tot ik aan het maximum zit van 400 belminuten.
    Graag een verklaring en correctie !!!

    Hol 11-12-2009 - 21:43

    Nu 1 jaar 4 simpel abonnementen naar volle tevredenheid. Vorige maand aan afschrijving voor het nieuwe jaar plus één extra maand. Dat klopte dus niet. Even een reactie via mijn simpel. Binnen één week een antwoord dat dit een foutje was en adt het bedrag op de volgende factuur in mindering wordt gebracht. Wat nu boevenbende, oplichtersbende enz. Of ligt het tocht aan??????????????????

    Gerrit 10-12-2009 - 01:20

    Bel sinds augustus met Simpel. Overgang van Telfort waar ik een abo had en op de juiste manier was opgezegd verliep niet goed wat betreft nummerbehoud. Simpel gaf aan dat het probleem bij Telfort lag en Telfort liet weten dat het aan Simpel lag. Achteraf lag het aan Telfort omdat ze m´n abo omgezet hadden naar Prepay en het beltegoed dus 0,00 was en daardoor kon Simpel het nummer niet overnemen. Ik moest eerst 10,00 Euro erop zetten en toen werd het nummer wel vrij gegeven. Hier loopt alles volgens de voorwaarden van Simpel en ben ik tevreden. De simkaart was ongefrankeerd verstuurd en moest ik 1,32 port betalen aan TNT. Na een mailtje naar Simpel heb ik ook dat terug gekregen. Lopende belkosten overzicht verloopt goed, bij Telfort moest je dat zelf bijhouden. In November had ik 209 minuten verbeld en kreeg gisteren de faktuur van 2,25 Euro. Klopt precies! Hier dus een tevreden Simpel beller.

    mheerink 7-12-2009 - 18:01

    Heb een abonnement voor mijn vrouw geregeld met nummerbehoud (overstap van T-mobile prepaid). Zou vanaf 5 december moeten werken maar werkt nog steeds niet. Erger nog: van T-mobile al wel afgesloten en nog niet aangesloten op simpel. Niet bereikbaar en niet te bellen dus. Klantenservice zegt dat maar 1 van de 4 processen loopt. Als het vrijdag (!) nog niet werkt, moet ik nog maar eens bellen. Dus het kan zomaar zijn dat we nog een hele week niet te bereiken zijn!
    Wat ik verwacht, zelfs van Simpel: excuss meneer, we gaan ervoor zorgen dat het nummer vandaag nog te bereiken is. Geen `wacht nog even een paar dagen af`.
    Heb er spijt van. Zou het liefst geld terugvragen. Liever iets meer betalen maar wel bereikbaar zijn.

    Hans 4-12-2009 - 21:51

    ÉÉn grote oplichtersbende !!!!

    Als je een belplafond insteld dient simpel zich daar aan te houden en niet met gore smoesjes te komen !!

    Ik zou een ieder willen aanraden om die achterlijke extra kosten NIET te betalen en hun incasso bureau de gang naar de rechter te laten maken .

    Iedere rechter zou de claim van simpel afwijzen als deze weet dat de mensen bedondert worden door simpel.

    STELLETJE GETEISEM

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie