Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op bellen.com helpen we jou ook te besparen op je telefoons en abonnementen!
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Simpel reviews en ervaringen

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Simpel geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Simpel. Is Simpel je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2008

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Simpel zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

0% van 11 klanten beveelt Simpel aan.
100% niet en 0% misschien

Klantervaringen over Simpel

  Thirza 23-12-2008 - 21:26

  Ik heb nu dus ook net een abonnement van simpel. als ik wil bellen krijg ik een bezet toon, als ik met de huistelefoon naar mijn mobiele telefoon bel dan krijg ik te horen dat ik van dit nummer geen gebruik kan maken, smsen kan wel, smsjes ontvangen ook. zodoende ben ik gaan zoeken of meer mensen dit probleem hadden en dat was dus zo. ik had daarvoor al eerder een probleem met simpel. ik had namelijk de simkaart besteld en ik zou hem binnen 10 erkdagen ontvangen. bij de 11e werkdag na dat bericht had ik nog niks ontvangen, dus ik heb naar de klantenservice gebeld, er schijnt iets misgegaan te zijn bij hun met het opsturen van de simkaarten en hun moesten alle simkaarten opnieuw bestellen, dat hoor je pas als je er zelf achteraan gaat. ik vind dit zelf erg slordig tegenover klanten, heb daar geen enkel bericht over gekregen. als hun betaald moeten worden en geld incasseren dan gaat het wel goed, activeren gaat goed, maar de rest valt tot nu toe tegen. wat doen anderen met dit soort problemen en wat voor stappen hebben jullie ondernomen?

  met vriendelijke groet. Thirza

  Kurt 23-12-2008 - 12:52

  "ik wil een abbo nemen van simpel is het aanteraden of moet ik het niet doen? "

  Ik heb bij simpel een abbo besteld voor 2.50 in de maand.
  Er is 70.00 euro vooruit geincaseers voor het eerste abbo kosten voor het hele jaar.

  Nu heb ik de sim ontvangen en geactiveerd zoals deze hoort te gaan.
  Echter al drie dagen krijg ik alleen maar een bezet toon te horen als ik iemand wil bellen.
  Een e-mail zenden werkt niet wat zij hebben geen e-mail adres alleen maar bellen met de vaste 0900 nummers.
  Inmiddels heb ik simpel aangegeven bij octa.

  Wat zij dan moeten wij een keer doen , moetr je opletten hoe hard dan op je vingers word getikt.

  greats.

  jorin 26-11-2008 - 14:31

  ik wil een abbo nemen van simpel is het aanteraden of moet ik het niet doen?

  josepe 18-11-2008 - 19:35

  "Simpel is prima. Ze berekenen de eerste minuut altijd net als andere providers en daarna per seconde.Dit kan je zelf controleren als je inlogt . "

  en ik hoor overal dat je die 100 minuten niet heb om te bellen dat ze telkens een seconde voor een minuut tellen.

  hoe kan ik inloggen om de beltijd te zien

  alvast bedankt

  e janssen 11-11-2008 - 17:22

  SIMPEL ? ik word er simpel van.2 weken getob voor ik was aangesloten,nu een paar dagen later krijg ik een sms ,je dat ik word afgesloten omdat mijn factuur niet is betaald.1 ,ik heb voor een jaar betaald. 2.ik heb nog niet een telefoontje gedaan,moet wel 6,77 betalen.kan iemand mij dit uitleggen ????????

  factuur is van oktober,ik was zelfs nog niet aangesloten.

  mensen trap hier niet in want het is een tering oplichters bende.
  ik stap morgen meteen naar een advocaat.

  Rlise 9-11-2008 - 03:51

  Ik wil iedereen waarschuwen voor dit afschuwelijke abonnement waar wij nu met 4 gezinsleden aan vast zitten.
  Ik was in het begin razend enthousiast over simpel. Sterker nog,... Ik heb het 2 vriendinnen aangeraden. Nou, dit heeft me achetaf heel wat uitleg gekost. Ze zijn niet bepaald blij met mijn advies geweest. Eerder zaten wij bij tele2 en betaalde 10 euro voor 60 belminuten. Maar dit was bellen per seconde. Nu betaal ik 5 euro per maand en krijg 250 belminuten Ik dacht dus...Joepie... Hoef ik tenminste niet zo op te letten. Nergens op de site staat dus dat het bellen per minuut is. Als je vaak kort telefoonverkeer hebt,... Zoals wij...: Schat hoe laat ben je thuis..."etc. etc. (ook alleen al de eerste seconde van een voicemail kost een miuut) en als je dat omrekend waren we bij tele 2 nog voordeliger uit!!

  Ik heb al 2x een maandrekening gehad van over de 50 euro, zelfs toen ik mijn belplafond had ingesteld,... Ze zeiden Maar compenseren HO MAAR!
  dat dit niet goed was doorgekommen. (heeft mijn vriendin excact hetzelfde gehad!!) Mijn dochters beide ook heftige narekeningen... En niet langer dan 10 minuten betalen is BUITEN je bundel,.... Dus pas als je weet dat je al je belminuten hebt opgemaakt. Nou, daar probeer je nou juist ook geen sport van te maken, dsu hoe vaak komt dat nou voor???
  Ik ben echt zeeeeeer ontevreden en wou dat ik er vanaf kon komen.

  Simpel is alleen handig voor mensen die praktisch NOOIT bellen. Tja... Daar neem je dan geen abonnement voor met 250 belminuten. Allemaal lokkertjes!!!!

  Je weet... Een gewaarschuwd mens........

  Groetjes Elise

  Wat je er verder mee doet moet je uiteraard zelf bepalen..

  Hol 22-10-2008 - 20:16

  Afgelopen mei 2 abonnementen (met nummerbehoud) bij Simpel besteld. Via post en mail door Simpel keurig op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Tussentijds 1 abb. Gewijzigd. Wegens problemen met het inloggen op mijn Simpel account e.e.a. telefonisch en mail geregeld. 3x direct contact met de behulpzame helpdesk die alles direct regelde. Via email eveneens direct antwoord. In juni simkaarten ontvangen.Na al die negatieve reacties toch wel wat bezorgd geworden. Twee weken geleden echter zonder enig probleem geactiveerd en werkend. Voicemail uit zonder probleem. Kostenoverzicht klopt.Het zal wel aan mij liggen maar ik snap al die negatieve reacties dus niet. Ook de informatie is zeer duidelijk, je moet natuurlijk wel kunnen/willen lezen, dan weet je precies wat je krijgt.Al met al een prima abonnement voor weinig geld.

  Pieterki 4-10-2008 - 09:45

  @ Frans, bij Simpel bel je via het net werk van KPN.
  Mijn algemene ervaring is, na het lezen van vele ervaringen op oa. bellen.com, telecomvergelijker.nl en http://telecomervaring.nl/ervaringen-met-simpel/ lijkt Simpel mij een erg goedkope provider (zo niet de goedkoopste), MITS je niet over je belplafond heen gaat en je tevreden bent met een redelijke klantenservice.

  adg 23-9-2008 - 09:23

  Hallo Forummers,Ik heb van het begin af aan een abonnementje bij Simpel . De klachten die ik hier lees zijn voor mij totaal onbekend. De website is erg duidelijk, alles is NIET in kleine letterjes te lezen....je moet natuurlijk wel de moeite nemen om die dingen op te zoeken die je graag wilt weten. Mijn dochters hebben beiden ook een Simpel abonnement en ik maak dus gebruik van de limieten die je op de website bij mijn Simpel kan instellen, dit werkt perfect voor die meiden maar ook voor mij!!!
  Al met al vind ik Simpel een aanrader!

  Succes met kiezen!

  ja ja ja 19-9-2008 - 18:02

  een hele goede middag
  ik kom perongeluk op dit forum terecht
  ik ben het absoluut niet eens met het geen wat hier wordt beweerd.
  Simpel werkt bij uitstekend en de klantenservice ook dus ik snap niet waar jullie het over hebben

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.