Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Bedankt voor het plaatsen van je ervaring

Je hebt al eerder je emailadres bevestigd. Je ervaring zal na 24 uur getoond worden.
Simpel

Review en beoordeling Simpel

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Simpel geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Simpel. Is Simpel je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Simpel is een aanbieder van sim-only abonnementen met een contract voor 2 jaar. Simpel was lange tijd de enige aanbieder in Nederland die iedereen accepteerde als abonnee zonder het uitvoeren van een kredietcheck. Simpel is in september 2010 overgenomen door T-Mobile. Vanaf 1 november 2010 worden bestaande aansluitingen overgezet van het KPN netwerk naar T-Mobile. Vanaf 1 augustus 2014 is Simpel weer een MVNO geworden.

Bekijk
21%
van 66 klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
12% misschien 67% niet

Klantervaringen

Plaats een ervaring
  • Beoordeling: 1
    • Prijsstelling: 1
    • Bestelproces: n.v.t.
    • Online dienstverlening: n.v.t.
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Klantenservice: n.v.t.
    • Bereik/dekking: n.v.t.
    • Facturering: n.v.t.
    Aanrader? Nee
    Aad vdA op 18-3-2019 om 20:18
    Mijn vrouw en ik hebben 3 prepaid nummers bij Simpel. Wij hebben onze mobieltjes eigenlijk alleen voor noodgevallen. Wij bellen eigenlijk alleen de ene verplichte keer per 90 dagen mee. Door gehannes met de toestellen en/of de website van Simpel is ons gezamenlijk tegoed ruim € 71.
    Deze week ging ik weer eens die ene keer in de 90 dagen bellen. Toen zag ik pas hun mededeling dat de prepaid dienst per 1 augustus 2019 stopt. Eventueel tegoed op die datum vervalt. Kan dus ook niet meegenomen worden voor een bijv. een sim-only abonnement van Simpel. In hun Algemene Voorwaarden staat letterlijk dat het prepaid tegoed ONBEPERKT HOUDBAAR is. Nu presteert Simpel het om ons tegoed per 1 augustus gewoon te STELEN. Een uitgebreid gemotiveerde klacht hierover per mail veranderde niets aan de kwestie. Dat werd ons telefonisch medegedeeld, per e-mail of brief was niet mogelijk. Zo simpel kan Simpel zijn. SCHURKEN.
  • Beoordeling: 8
    • Bereik/dekking: 9
    • Online dienstverlening: 8
    • Klantenservice: 8
    • Klachtenafhandeling: 8
    • Facturering: 8
    • Prijsstelling: 8
    • Bestelproces: 8
    Aanrader? Ja
    Piet Verhoef op 26-2-2019 om 20:53
    Ik heb recent opnieuw een abonnement afgesloten bij simpel. Ik ben dik tevreden over de dekking in Nederland, de roaming in het buitenland, de facturatie is altijd correct en die ene keer dat ik de helpdesk nodig had ben ik prima geholpen. Prijs -kwaliteit verhouding is top.
  • Beoordeling: 4
    • Prijsstelling: 2
    • Klantenservice: 5
    • Bestelproces: 8
    • Online dienstverlening: 5
    • Klachtenafhandeling: 4
    • Facturering: 3
    • Bereik/dekking: n.v.t.
    Aanrader? Nee
    Hasina op 25-2-2019 om 10:09
    VERTROUW HET NIET!!!!
    Factuur klopt nooit
    Rekening die je krijgt zijn belachelijk hoog. 1 euro actie is een valstrik
    Je kan je gegevens niet inzien
    Ieder keer als je wilt inloggen klopt het wachtwoord niet. Tot nu toe ieder keer wachtwoord moeten aanvragen voordat ik me weer kan inloggen en mijn gegevens kon inzien.
    Zogenaamd een systeem fout!
    GEEN abonnement afsluiten
    Ze zijn erg vals.
    Verbeterpunten
    • Jullie zijn niet betrouwbaar
    • Heb geen vertrouwen meer!
  • Beoordeling: 10
    • Online dienstverlening: n.v.t.
    • Prijsstelling: 10
    • Klachtenafhandeling: n.v.t.
    • Bereik/dekking: 10
    • Facturering: 9
    • Bestelproces: 9
    • Klantenservice: n.v.t.
    Aanrader? Ja
    Josephine Heesbeen op 21-2-2019 om 16:26
    Gewoon geen enkel probleem.
    Klantenservice heb ik 1x gebeld met een vraag en werd netjes geholpen.
    Pluspunten
    • De overstap is super gegaan.
    • Hij doet t gewoon perfect.
    • En zeker die aanbieding van 6 maanden €1 en daarna €10 is heeel leuk.
    Verbeterpunten
    • ** heb niets
  • Beoordeling: 3
    • Facturering: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Online dienstverlening: n.v.t.
    • Bestelproces: 8
    • Bereik/dekking: 1
    • Prijsstelling: 7
    • Klantenservice: 1
    Aanrader? Nee
    Michael Steenbergen op 30-1-2019 om 17:41
    Hallo iedereen

    Ik ben zwaar teleurgesteld in simpel
    Ik kreeg op eens een rekening van 75 euro o.o

    Ik heb direct simpel gebeld hun gaven aan dat mijn data bundel van 5 GB op was gegaan twel al die andere periode van de maanden niks aan de hand was netjes binnen mijn bundel ook niks geks gedaan ect

    Vervolgens beweren hun op eens dat ik midden in de nacht om kwart over 4 snachts mijn platform uit heb gezet volgens mijn zijn die mensen echt. Niet wijs

    Tot mijn spijt heb ik ook mijn vrouw hier aanmelden doorgeven

    - klantenservice zwaar onrespectvol
    - niet meedenkend
    - je mag het maar uitzoeken
    - mensen alsjeblieft ga naar KPN of ander provider maar niet SImpel !!!!!
    Pluspunten
    • Waardeloos beloftes
    Verbeterpunten
    • Klantenservice
    • Contract afloopt
  • Beoordeling: 6
    • Facturering: n.v.t.
    • Prijsstelling: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Bereik/dekking: 6
    • Klantenservice: 8
    • Bestelproces: 9
    • Online dienstverlening: 8
    Aanrader? Nee
    S.A. van der Kaa op 21-1-2019 om 14:41
    Ben over gestapt naar Simpel met het idee een goeie deal gedaan te hebben, alles is minder waar. Oplichting gewoon, europa tarieven zijn gelijk maar uit Nederland naar duitsland bellen is 51 eurocent per minuut!! Ja u leest het goed 51 eurocent per minuut. Vanuit Duitsland naar Nederland kost niets maar andersom 51 cent per minuut. Ik voel me gewoon opgelicht, wat een waardeloze bende zeg 😖😖😖😖
    Pluspunten
    • Bereikbaarheid, was gelijk aan de beurt. Maar dit valt in het niet met de belkosten die ze bereken om naar buitenkand te bellen 😖😖😖😖😖
    Verbeterpunten
    • Mensen van te voren vertellen hoe dit werkt met onbeperkt bellen. Moet jammer genoeg nog 20 maanden blijven en danzo gauw mogelijk weg.
  • Beoordeling: 5
    • Klachtenafhandeling: 4
    • Bereik/dekking: n.v.t.
    • Bestelproces: 6
    • Prijsstelling: 3
    • Online dienstverlening: 4
    • Facturering: 10
    • Klantenservice: 4
    Aanrader? Nee
    J.J.Nobel op 18-1-2019 om 03:26
    Heb 6 maanden een sim only abonnement en heb pas 1 maand moeten betalen wat ik heb afgesproken. Ben in het buitenland met netwerk verbindinding uit en toch staat er internet gebruik op. Een sms bericht wordt in 6 partjes verdeeld en zodoende moet er voor een sms € 3,00 betaald worden. Spijt als haren op mijn hoofd dat ik hier in getrapt ben. Nog 18 maanden te gaan. Tenzij je goed bent in het lezen van kleine lettertjes, dan weet je precies waar je aan toe bent, zou ik iedereen afraden met deze firma in zee te gaan.
  • Beoordeling: 4
    • Bereik/dekking: 7
    • Bestelproces: 2
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Prijsstelling: 7
    • Klantenservice: 1
    • Facturering: 6
    • Online dienstverlening: 2
    Aanrader? Nee
    Slechte klantenservice, ik heb binnen een minuut voor 50€ aan buiten de bundel kosten gemaakt op internet. Ik krijg vervolgens pas 4 uur later een bericht dat mijn internet bundel op is, en meteen op het zelfde moment dat mijn simkaart geblokkeerd is voor meer kosten. Vervolgens kan hier NIETS aan worden gedaan! Ik snap dat het niet gaat als er op tijd bericht wordt gestuurd, maar nu...
    Verbeterpunten
    • Beter de berichten sturen dat de bundels op zijn
  • Beoordeling: 2
    • Facturering: 1
    • Bereik/dekking: 5
    • Klantenservice: 1
    • Prijsstelling: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Bestelproces: 7
    Aanrader? Nee
    Aanpassing: de klantenservice geef ik geen 1, maar een -10. Hoe ik behandeld ben betreft incidenten als onduidelijkheden, geen dekking en de constante facturen van de "gratis" 3669 Pathé (Bioscoop) dienst, kan ik geen goed woord meer vinden over de klantenservice. Bijzonder om dit mee te maken.
    Pluspunten
    • De prijs.
    Verbeterpunten
    • Teveel om op te noemen betreft de klantenservice.
  • Beoordeling: 6
    • Online dienstverlening: 9
    • Prijsstelling: 10
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Klantenservice: 1
    • Facturering: 8
    • Bestelproces: 8
    • Bereik/dekking: 8
    Aanrader? Ja
    Gewoon goede en goedkope provider zonder poespas. Voor mensen die hun online gedrag goed onder controle hebben is er geen betere in Nederland. Buiten de bundel zijn ze, net als andere sim only providers, behoorlijk prijzig maar dit is bekend bij het aangaan van het contract. Snap dan ook de vernietigende meldingen van anderen hier niet. Stel een maximum dataverbruik in op je telefoon of maak gebruik van het plafond (50 cent) en het is een ideale provider.
    Pluspunten
    • Goedkoop
    • Goed netwerk
    • Goede portal met real time verbruik
    • Facturatie foutloos
    Verbeterpunten
    • Geen
    Reacties
    Mark Heersink op 12-1-2019 om 17:10
    Jammer, had klantenservice en klachtenafhandeling op nvt gezet (want nog nooit hoeven doen). Nu wordt dat als 1 meegenomen. Dat slaat natuurlijk nergens op!

Navigatie