Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Bedankt voor het plaatsen van je ervaring

Je hebt al eerder je emailadres bevestigd. Je ervaring zal na 24 uur getoond worden.

Review en beoordeling Simpel

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Simpel geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Simpel. Is Simpel je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Bekijk
20%
van 56 klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
13% misschien 68% niet

Klantervaringen

Plaats een ervaring
  • Beoordeling: 5
    • Prijsstelling: 5
    • Klachtenafhandeling: 2
    • Klantenservice: 4
    • Online dienstverlening: 7
    • Facturering: n.v.t.
    • Bereik/dekking: n.v.t.
    • Bestelproces: 9
    Aanrader? Misschien
    J.T.Bos op 11-7-2019 om 21:10
    Gekozen voor een Simpelabonnement, mijn eerste abonnement (tot nu prepaid), dus wellicht was ik wat naief. Op de Simpel-site worden abonnementen tegen aantrekkelijke actieprijzen aangeboden. Er staat nadrukkelijk bij: "Flexibiliteit: maandelijks gratis aanpassen". Ook nog even met de klantenservie gebeld, waarbij dit bevestigd werd. Niet wetende welk abonnement het beste bij me past, nam ik maar het goedkoopste (je kunt tussentijds eventueel extra internetcapaciteit bijkopen) . Immers als ik tekort zou komen, kan ik na en maand eenvoudig en zonder overschakelen naar een zwaarder abonnement, dacht ik..... Na een maand bleek ik daaraan inderdaad behoefte te hebben, dus heb ik de ophoogoptie gekozen. Maar..... dan blijkt dat dit eerstevolgende abonnement niet E7,50 maar E10 kost (de actietarieven gelden dan ineens niet meer). Hoezo gratis? De klantenservice zei nog ter rechtvaardiging dat alle providers dit zo doen. Of dat zo is, weet ik niet, maar de boodschap 'Gratis aanpassen' is op z'n minst misleidend, of beter gezegd gewoon onjuist! Als ik dit vooraf geweten had, had ik zeker een duurder abonnement gekozen!!!


    Verder wordt er naast de abonnementen de optie 'onbeperke bellen' aangeboden voor E1,50, die je apart kan aanvinken. Dus ik dacht, dan neem ik die maar. Maar dit bleek tot mijn onaangename verrassing,
    niet mogelijk zonder ook het abonnement op te hogen. Waarom vraag ik me af. Hoezo flexibiliteit??

    Ik heb mijn verhaal telefonisch voorgelegd. De medewerker zag zich wel inleven in mij verhaal en zou dit intern bespreken. Niks meer gehoord. Ik heb mn verhaal toen ook nog maar schriftelijk via internet in het vragenvakjechaktbox gedaan (meerdere keren). Hoewel de indruk wordt gewekt dat dit antwoord snel komt, is er gewoon geheel niet geantwoord. Onfatsoenlijk en uiterst klant-onvriendelijk!
    Pluspunten
    • De overschakeling verliep snel en prima met prima ondersteuning van Simpel. De app is ook prima, houdt je gebruik goed bij.
    Verbeterpunten
    • Als er prominent (bij de actieprijzen) staat 'Flexibiliteit: maandelijks gratis aanpassen', dan moet dat gewoon kloppen. En hoor je niet ineens in een hoger tariefstelsel terecht te komen, zodat dit helemaal niet gratis blijkt te zijn.
    • En dat je de optie 'onbeperkt bellen' niet zonder abonnementswijziging (tegen hoge tarieven) mogelijk is, hoort ook expliciet vermeld te worden. En waarom kan dit niet eigenlijk?
    • Ik ben wel benieuwd wat Simpel hiermee gaat doen.
  • Beoordeling: 2
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Online dienstverlening: 2
    • Prijsstelling: 1
    • Bestelproces: n.v.t.
    • Klantenservice: 1
    • Facturering: 1
    • Bereik/dekking: 4
    Aanrader? Nee
    Yousri op 31-5-2019 om 03:49
    Ik zou deze aanbieder echt never nooit aanraden aan klanten, op het eerste gezicht lijkt een abonnement bij simpel heel aantrekkelijk omdat ze best wel goedkoop zijn. Eenmaal aangesloten bij simpel kom je er achter dat je bundel heel snel op is, en ga je maar 50 Mb over je bundel is het meteen jackpot betalen. Ik had nog 100mb over van mijn bundel en had toen mijn mobiele data uitgeschakeld en zie 2 dagen later dat ik over Mn bundel ben geweest, terwijl mijn mobiele data was uitgeschakeld en moest 56 euro neer tikken. Ook krijg ik op de app te zien dat er openstaande facturen zijn die nog betaald moeten worden, terwijl alles al betaald is! Stelletje oplichters zijn het!! Klantenservice is ook behoorlijk slecht, ze kunnen nooit wat voor je doen. Met pijn in Mn hart zit ik nog 10 maanden vast aan deze troep aanbieder, ben echt heel bang om Mn abonnement bij simpel nog te gebruiken na de hoge kosten die ik heb gehad, dus heb ik mijn bundel tot zo laag mogelijk gezet en betaal nu nog maar 6 euro per maand, heb Mn simkaart uit mijn mobiel gehaald en heb een abonnement bij Tmobile genomen, dat zijn nog eens aanbieders. Bij TMobile kun je nooit over je bundel gaan, klantenservice is top internet gaat super snel, data gaat heel langzaam op, en je krijgt nooit onverwachtse kosten. Kortom sluit GEEN abonnement af bij simpel, het zijn gewoon oplichters, als je wilt dat je zakken worden leeggehaald vooral naar simpel gaan. TMobile is een echte aanrader!
    Pluspunten
    • Geen pluspunt
  • Beoordeling: 2
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Online dienstverlening: 2
    • Prijsstelling: 1
    • Bereik/dekking: 3
    • Klantenservice: 1
    • Facturering: 1
    • Bestelproces: 5
    Aanrader? Nee
    Na het downloaden van 1 app, 2 mails versturen en een foto was ik al 1 GB kwijt. Dat kan natuurlijk niet. Ik annuleer dit abonnement meteen.
    Pluspunten
    • geen
  • Beoordeling: 4
    • Facturering: 2
    • Online dienstverlening: 5
    • Bestelproces: 10
    • Bereik/dekking: 2
    • Klantenservice: 5
    • Klachtenafhandeling: 5
    • Prijsstelling: 2
    Aanrader? Nee
    Remco Rijgwaart op 21-5-2019 om 12:06
    Geen echte motivatie, verbruik van internet is dusdanig hoog dat je zo buiten je bundel bent. Overdag de telefoon niet in gebruik ivm werk en toch op de factuur een hoog verbruik.
    Pluspunten
    • Goedkoop, tenzij je buiten je bundel komt. Dan ist kassa...
    Verbeterpunten
    • Bij kpn was mijn verbruik 2gB p/maand nu zit ik boven de 5gB ??????
  • Beoordeling: 3
    • Bereik/dekking: 8
    • Prijsstelling: 1
    • Klantenservice: 1
    • Facturering: 1
    • Bestelproces: 8
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Online dienstverlening: 1
    Aanrader? Nee
    Brit Honsbeek op 18-5-2019 om 19:48
    Krijg je een waarschuwing dat je databundel bij app is, bestel je een nieuwe. Bevestiging ontvangen en 1 minuut later een rekening van €48,21 voor gebruik buiten bundel.
    Wat blijkt, ben je al online en ga je buiten bundel koop je dan een nieuwe bundel dan blijft de meter doortikken als zijnde buiten bundel. Kleine lettertjes! Wees gewaarschuwd. Klantenservice onvriendelijk, wilde ander abonnement verkopen i.p.v. uitleggen waarom ik 1 minuut na aanschaf bundel €48,21 moest betalen.
    Pluspunten
    • Geen
    Verbeterpunten
    • Kleine lettertjes groter maken! Dit afrekenen buiten bundel is misleidend, waarschuwings sms is dus zinloos.
  • Beoordeling: 3
    • Klantenservice: 1
    • Facturering: 2
    • Online dienstverlening: 1
    • Bestelproces: n.v.t.
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Prijsstelling: 8
    • Bereik/dekking: 5
    Aanrader? Nee
    Jan Smulders op 17-5-2019 om 19:00
    Beste mensen, deze budget aanbieder heeft de gewoonte mensen als robots te zien. Mijn dochter heeft (jammer genoeg) sinds drie maanden een 10gb contract afgesloten bij simpel. Recent is er, althans volgens Simpel, waarschijnlijk een telefoon update geweest. Ze wist dat niet en gebeurde 's nachts. De dag ervoor had ze nog 20% over van haar te goed. De volgende dag in de morgen was er 268mb teveel gebruikt. Toen ze dat zag heeft ze meteen een extra bundel van 1gb aangeschaft. Nee zegt Simpel ( zoals al vele malen ook bij radar op TV is geweest) dat is te laat dus krijg je een rekening van €50.! Had ook € 100 kunnen zijn
    Ze heeft een keer netjes gebeld om te vragen hoe dit in de nacht kon gebeuren. De jongeman die haar te woord stond was niet geïnteresseerd en lomp.
    Ik, haar vader, heeft daarna gebeld met een uiterst vriendelijke dame. Die legde uit dat een update dit kan veroorzaken en gaf aan dat gezien de korte bekendheid net Simpel er misschien een coulance regeling kon worden gebruikt. We zijn daarmee akkoord gegaan alhoewel het niet klopt dat als je extra GB inkoopt je de "teveel" gebruikte data tegen excessieve kosten Moet betalen !
    Vandaag weer gebeld omdat het bedrag was afgeschreven zonder rekening en specificatie. Teruggeboekt en gebeld door mij.
    Weer een vriendelijke dame die nu aangaf dat mr X geen coulance wilde aanbieden want ze moest maar weten hoe het bij Simpel werkte.
    Mensen kijk SVP niet naar de aanbiedingstaktiek. Kijk naar radar uitzending over dit bedrijf.
    Pluspunten
    • Goedkope aanbiedingen
    Verbeterpunten
    • Klantgerichtheid stopt niet bij juristen en contracten hoe goedkoop ook aangeboden maar bij begrip voor fatsoenlijke klanten bij onbedoelde calamiteiten.
  • Beoordeling: 4
    • Prijsstelling: 8
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Bestelproces: 7
    • Klantenservice: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Bereik/dekking: 1
    • Facturering: 7
    Aanrader? Nee
    Hele slechte ervaring met Simpel. Meerdere malen meegemaakt dat de hele internet dekking leeggetrokken wordt, terwijl de telefoon helemaal niet gebruikt wordt. De eerste maand al 50 euro moeten bijbetalen. Daarna heb ik wel een plafond ingesteld, maar ze blijven het internet leegtrekken. En als je klaagt, komen ze met smoesjes. Dat de WiFi uitvalt bijvoorbeeld. Onzin dus! Of dat je een spelletjes goed afsluit!! Ook onzin. Het ruikt naar oplichting!!!Zo kan ik ook goedkope
    abonnementen aanbieden!!
    Reacties
    Ton op 23-4-2019 om 11:08
    Je kan toch gewoon een plafond instellen...kost 0,50 per maand.
  • Beoordeling: 9
    • Klachtenafhandeling: n.v.t.
    • Online dienstverlening: 9
    • Klantenservice: n.v.t.
    • Facturering: 9
    • Prijsstelling: 8
    • Bestelproces: 8
    • Bereik/dekking: 9
    Aanrader? Ja
    Ik zit sinds 5 maanden bij Simpel, Overstap ging soepeltjes. Netwerk is goed, facturen duidelijk en kloppend, de app is duidelijk en overzichtelijk met up-to-date MB verbruik. Ik heb voor 50 cent per maand een dataplafond ingesteld, dus geen onverwachte kosten voor mij. Ik was huiverig om over te stappen na 14 jaar Telfort, maar tot nu toe meer dan tevreden met Simpel.
  • Beoordeling: 1
    • Bestelproces: 1
    • Prijsstelling: 1
    • Klantenservice: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Facturering: 1
    • Bereik/dekking: 3
    • Klachtenafhandeling: 1
    Aanrader? Nee
    Bij Simpel is het onmogelijk om van je abonnement af te komen. Ook als er goede reden is om het te beëindigen. Er gaat een medewerker weg en de telefoon is niet meer nodig. Je kunt dan niet met een maand opzeggen, neen, Simpel laat je de hele periode doorbetalen. In ons geval 14 maanden. Kies nooit voor de Simpel. De Naam zegt al veel over hun manier van denken.
    Verbeterpunten
    • Mogelijkheid tot opzeggen binnen een maand. Dat is volgens mij normaal door de huidige regelgeving.
    Reacties
    Ton op 23-4-2019 om 11:11
    Wie is hier nou Simpel ?
    Titus op 19-4-2019 om 17:39
    Je sluit zelf een langlopend contract af om goedkoper uit te zijn en dan geef je ze nu een 1 omdat ze je gewoon aan je contract houden?
    Wat een onzin.
  • Beoordeling: 1
    • Prijsstelling: 1
    • Bestelproces: n.v.t.
    • Online dienstverlening: n.v.t.
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Klantenservice: n.v.t.
    • Bereik/dekking: n.v.t.
    • Facturering: n.v.t.
    Aanrader? Nee
    Aad vdA op 18-3-2019 om 20:18
    Mijn vrouw en ik hebben 3 prepaid nummers bij Simpel. Wij hebben onze mobieltjes eigenlijk alleen voor noodgevallen. Wij bellen eigenlijk alleen de ene verplichte keer per 90 dagen mee. Door gehannes met de toestellen en/of de website van Simpel is ons gezamenlijk tegoed ruim € 71.
    Deze week ging ik weer eens die ene keer in de 90 dagen bellen. Toen zag ik pas hun mededeling dat de prepaid dienst per 1 augustus 2019 stopt. Eventueel tegoed op die datum vervalt. Kan dus ook niet meegenomen worden voor een bijv. een sim-only abonnement van Simpel. In hun Algemene Voorwaarden staat letterlijk dat het prepaid tegoed ONBEPERKT HOUDBAAR is. Nu presteert Simpel het om ons tegoed per 1 augustus gewoon te STELEN. Een uitgebreid gemotiveerde klacht hierover per mail veranderde niets aan de kwestie. Dat werd ons telefonisch medegedeeld, per e-mail of brief was niet mogelijk. Zo simpel kan Simpel zijn. SCHURKEN.

Navigatie