Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Review en beoordeling Simpel

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Simpel geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Simpel. Is Simpel je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Bekijk

Archief 2016

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Simpel zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

0%
van 6 klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
0% misschien 100% niet

Klantervaringen

Plaats een ervaring
  • Beoordeling: 3
    • Online dienstverlening: 3
    • Prijsstelling: 9
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Bereik/dekking: n.v.t.
    • Bestelproces: 3
    • Klantenservice: 1
    • Facturering: 2
    Aanrader? Nee
    v.ginkel op 30-12-2016 om 18:27
    Betaal nooit je rekening van simpel via een bankoverschrijving ze kunnen nooit je betaling vinden het probleem is betalingen gedaan de 20ste via overboeking de 30ste zeggen ze bankbetaling niet ontvangen en dreigen gelijk met blokkade terwijl abn heeft aangegeven dat het de 20ste op hen rekening al stond gebeld met simpel en zeggen dat ik bankafschriften moet sturen en gedaan en gebeld met simpel nu zeggen ze dat het binnen 5dagen in behandeling genomen wordt maar wel dreigen om afsluiting terwijl ik al 10dagen terugbetaald had niet normaal
    Pluspunten
    • Geen
    Verbeterpunten
    • Beteren boekhouding gewenst
  • Beoordeling: 7
    • Facturering: 8
    • Klachtenafhandeling: 6
    • Bereik/dekking: 6
    • Prijsstelling: 8
    • Klantenservice: 7
    • Online dienstverlening: 7
    • Bestelproces: 8
    Aanrader? Misschien
    Ik heb een mobiel abonnement met een kleine bundel internet. In de woning hebben wij Wifi maar staat niet altijd aan. ~Ik heb geen internet. Gebeld dan krijg je een heel lijst wat je moet doen. Als ik een ander kaartje er insteekt, T mobile werkt intern wel. Ben ik alders in het land heb ik internet, niet altijd direct maar op den duur wel.
    Dus aan het toestel licht het gewoon niet, anders had ik overal geen internet. Ik vind het vreemd dat je dan zoveel stappen moet gaan volgen om het aan te tonen dat het aan Simpel ligt, ik krijg meer het gevoel dat ze gsm de schuld geven.
    Ik weet dat het netwerk waar ze gebruik van maken ver bij mijn woning zit. T mobiel daar had ik eerst een internet abonnement van.
    De oorzaak lag aan de afstand tot aan de mast, dat is uit gezocht. omdat Simpel hiervan gebruik maakt is het logisch dat het probleem daar ligt en niet aan het toestal. Jammer
    Pluspunten
    • bellen en sms werkt goed
    • betaalbaar
    Verbeterpunten
    • Waarom het wiel op nieuw uit vinden, als de mast te verstaat is hij zeker niet dichter bij gekomen.
    • T mobielle gaf aan ( toen dat dit nog jaren gaat duren dat er in de nieuwe wijk het betere wordt.
    • Daar ligt het probleem en niet bij het toestel
    • regelmatig contact gehad en mijn bevindingen gemaild
  • Beoordeling: 8
    • Online dienstverlening: n.v.t.
    • Bestelproces: n.v.t.
    • Facturering: n.v.t.
    • Bereik/dekking: 8
    • Klantenservice: 9
    • Prijsstelling: n.v.t.
    • Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Aanrader? Ja
    Frans Kremer op 22-12-2016 om 15:26
    Vandaag contact gehad met Simpel klanten service ivm bereik in Las Palmas. Het bleek dat de telefoon niet stond ingesteld.
    De jongedame aan de telefoon heeft de tijd genomen om ons er door heen te loodsen en resultaat is prima.
    Pluspunten
    • Klanten service neemt tijd voor je.
  • Beoordeling: 3
    • Prijsstelling: 1
    • Online dienstverlening: 6
    • Bestelproces: 3
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Klantenservice: 1
    • Bereik/dekking: 1
    • Facturering: 6
    Aanrader? Nee
    Ewoud Ronner op 20-12-2016 om 10:33
    Mijn vriendin wilde graag overstappen van Simpel naar T-Mobile en vroeg mij om haar te helpen. Eerst hebben wij het contract bij Simpel opgezegd en kregen per e-mail de bevestiging dat het contract per 10-12-2016 beëindigd zou worden. Per 12-12-2016 zou haar contract bij T-Mobile ingaan met nummerbehoud. Helaas bleek dat ze geen service had, omdat er iets misgegaan was. Ik heb toen contact opgenomen met T-Mobile en die waren erg behulpzaam. Het probleem lag uiteindelijk ook niet bij T-Mobile maar bij Simpel.
    Ik heb Simpel op 19-12-2016 gebeld (26 minuten in totaal, kost niets toch??) en kreeg te horen dat de beëindiging per ongeluk op 31-01-2017 gezet was door een medewerker van Simpel in plaats van 10-12-2016. De medewerker van de klantenservice die ik gisteren aan de telefoon had vroeg om mijn telefoonnummer en zou mij binnen uur terugbellen, maar helaas niets meer gehoord van de medewerker.
    Simpel maakt een fout, mijn vriendin wil geen minuut meer bellen met het Simpel abonnement om geen kosten te maken, ik laat mijn telefoonnummer achter om teruggebeld te worden maar zo Simpel weigert gewoon dit simpel op te lossen!

    Ik mag toch verwachten dat Simpel zo snel mogelijk contact met mij opneemt!
    Pluspunten
    • Geen
    Verbeterpunten
    • Afspraken nakomen
    Reacties
    Stefan op 23-12-2016 om 11:36
    Beste heer Ronner,

    Bedankt voor uw reactie.

    Wat vervelend om te lezen dat het nummerbehoud nog niet is gerealiseerd.

    Ik heb uw melding persoonlijk in behandeling genomen en telefonisch contact met u opgenomen.
    Hierbij hebben wij afgesproken dat ik u dagelijks op de hoogte blijf houden van de ontwikkelingen omtrent het nummerbehoud van uw vriendin.

    Tot op heden heb ik nog geen verdere ontwikkelingen mogen vernemen.
    Echter zal ik vandaag opnieuw telefonisch contact opnemen om u een update te geven.

    Indien u verder vragen heeft, adviseer ik u telefonisch contact op te nemen met de klantenservice op 088-1005757 (normaal tarief) of via het contactformulier op onze website.

    Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

    Met vriendelijke groet,

    Stefan

    Simpel
  • Nathalie op 20-12-2016 om 00:34
    Een abonnement afgesloten voor mijn dochter op 5 december jl.
    100 belminuten en 1GB internet. Tot mijn grote verbazing is de internetbundel nu al leeg. Uiteraard ingelogd om te kijken naar t verbruik. Dit was vooral in de nacht verbruikt. Niet mogelijk omdat de telefoon dan niet in gebruik is geweest. Uiteraard contact opgenomen met de klantenservice. Dit zou komen door de updates?? Als je eigen internet het niet aankan dan neemt de mobiele data dit over. Het advies was om deze uit te zetten. Mijn dochtertje heeft amper apps op haar telefoon staan.
    Goede training gehad, maar grote oplichterij, want het goedkope abonnement wordt hiermee door Simpel terugverdiend. Schaamteloos 😡. Niet Slim van Simpel om zo met nieuwe klanten om te gaan. Even een maandje terug naar een prepaid. Ben benieuwd hoeveel data ze dan gebruikt, op haar kaartje?.
    Reacties
    Stefan op 23-12-2016 om 11:40
    Beste mevrouw Nathalie,

    Bedankt voor uw reactie.

    Ik vind het vervelend om te lezen dat de mobiele data van uw dochter reeds volledig is verbruikt.

    Ik neem uw melding graag verder in behandeling.
    Echter heb ik geen gegevens ter beschikking om dit te kunnen doen.

    Ik wil u daarom adviseren telefonisch contact op te nemen met de klantenservice op telefoonnummer 088-1005757 (normaal tarief) of via het contactformulier op onze website.

    Ik zie uw melding graag tegemoet.

    Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

    Met vriendelijke groet,

    Stefan

    Simpel
  • Beoordeling: 1
    • Prijsstelling: n.v.t.
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Klantenservice: 1
    • Bereik/dekking: n.v.t.
    • Facturering: 1
    • Online dienstverlening: n.v.t.
    • Bestelproces: n.v.t.
    Aanrader? Nee
    hjevdl op 6-12-2016 om 16:11
    Hallo,

    Als gemachtigde van een overleden klant van Simpel het volgende. Deze klant heeft enkele jaren een sim only abo gehad bij Simpel. Haar laatste betaling dateert van 24 augustus jl. Mevrouw overlijdt op 04 september 2016. Dir wordt gemeld bbij Simpel, deze antwoorden met het verzoek om een acte van overlijden. Niet leuk, maar OK, ivm fraude. Er zijn geen openstaande rekeningen. Het nummer wordt na een week afgesloten. Wat schetst onze verbazing, op 6 december een faktuur met "onkosten" (niet gespecificeerd) en daarbij nog een onbetaalde factuur met abo kosten NA 4 september. Buiten dat ook nog dreigementen met incassoburo. De onbeschoftheid om dit te doen!! Klantenservice gebeld waar deze factuur vandaan komt. Een of ander ziek brein schijnbaar, faktuurnummers zijn NIET te vinden in systeem. Klantenservice was ook niet bepaald een lichtpuntje.
    Sorry, als ik mij hier een beetje ongenuanceerd uitlaat, maar DIT is toch niet te begrijpen. We wachten af of het incassoburo zich meldt. We houden u op de hoogte. Dus bij Simpel zijn ze wel erg SIMPEL!!
    Pluspunten
    • GEEN positieve punten te melden!
    Verbeterpunten
    • HEEL VEEL, als ik hier de recensies lees. Te triest voor woorden.
    Reacties
    Stefan op 8-12-2016 om 10:50
    Beste,

    Bedankt voor uw reactie.

    Wat vervelend om te lezen dat u een eindfactuur heeft ontvangen.

    Ik snap dat het heel frustrerend is om een dergelijke melding te ontvangen terwijl mevrouw reeds is overleden.

    Ik wil u graag verder helpen dit op te helderen.
    Helaas heb ik niet genoeg gegevens om het abonnement erbij te zoeken en uw melding verder in behandeling te nemen.

    Ik raad u daarom aan om uw melding door te sturen via het contactformulier op de website. Wij kunnen uw melding dan in behandeling nemen.

    Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

    Met vriendelijke groet,

    Stefan

    Simpel
  • Beoordeling: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Facturering: 1
    • Bestelproces: 1
    • Prijsstelling: 1
    • Klantenservice: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Bereik/dekking: 1
    Aanrader? Nee
    Claas Lorier op 30-11-2016 om 10:22
    Ik schoot gewoon in de lach bij het lezen van je reactie Laura van Simpel. Alles is gecontroleerd. Makkelijk dat je kennelijk zomaar de bewijslast kan omdraaien. Noem mij maar eens een app die zoveel data in zo'n korte tijd verbruikt. Zelfs met alles open, lukt je dat niet. Op mijn email reageren jullie ook niet met details. Het is en blijft een spooknota!
    Pluspunten
    • ?
    Verbeterpunten
    • Alles. Wees helder naar de klanten toe.
    Reacties
    Remco op 1-12-2016 om 11:41
    Beste Claas Lorier,

    Bedankt voor uw reactie.

    Ik begrijp hieruit dat er onduidelijkheid is ontstaan vanwege het buitenbundel internet gebruik.

    Zoals mijn collega in een vorige reactie aangaf, hebben wij geen inzicht welke applicaties of websites uw gebruik veroorzaken. Het verbruik is wel geregistreerd.

    Datagebruik varieert per telefoon. Smartphones gebruiken meer data voor e-mail en andere applicaties.

    Mocht u hierover nog vragen hebben dan adviseer ik u om telefonisch contact op te nemen met de klantenservice op het telefoonnummer: 088 100 5757 (normaal tarief).

    Een collega kan dan met u meekijken en uw melding in geval van onjuistheden doorsturen naar de juiste afdeling.

    Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

    Met vriendelijke groet,

    Remco

    Simpel
  • Beoordeling: 4
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Klantenservice: 2
    • Prijsstelling: 6
    • Bestelproces: 7
    • Facturering: 6
    • Online dienstverlening: 1
    • Bereik/dekking: 5
    Aanrader? Nee
    Linda Hoets op 25-11-2016 om 11:33
    Jammer dat het niet zo simpel is. Gisteren afgesloten omdat ik een rekening niet betaald zou hebben. Die is 24 oktober al betaald en ik heb meerdere keren contact opgenomen met Simpel, want ik zag dat de post open bleef staan. Nee u hoeft zich geen zorgen te maken, betaling is binnen maar nog niet verwerkt. Enz enz. Nou dus niet. Nu inmiddels al 3 keer betaalbewijzen door gemaild maar nog niet aangesloten. Sterker nog, nee mevrouw de mails zijn niet binnen gekomen. Kan niets voor u doen. Mijn man en ik hebben dezelfde betaalwijze maar bij hem is er niets aan de hand en bij mij gaat het mis. Ik heb ook het vermoeden dat ze mijn betalingen bij mijn man wegschrijven of zo. Wordt nl vaak aangesproken met de heer Hoets. Ik snap het niet meer. Is er nu niemand bij Simpel die zich hier even voor kan inspannen? Spring in de mailbox en zoek die mail. Kijk op de bankrekening en zoek dat bedrag. Maar nee, gewoon zeggen, u heeft niet betaald. Ik weet niet hoe ik dit moet oplossen. Ik heb meerdere malen gemaild, gebeld, bewijzen opgestuurd enz enz. Ze zijn allemaal erg Simpel daar, dus heb ik net maar 10 keer dezelfde mail gestuurd, daar zal er toch wel eentje van binnen komen? En wellicht ook behandeld worden? Zal er iemand werken die wel een klein stapje harder wil werken? Die dit wel even snel wil uitzoeken? Nee ik moest gewoon nog maar een keer betalen werd er verteld. Nou nee, dat was ik niet van plan. Het bedrag is het niet, 11,35 euro maar het gaat me op het principe. Ik denk dat ik maar eens een andere provider gaat zoeken, eentje die wel mails ontvangt en behandeld.
    Pluspunten
    • Goedkoop
    Verbeterpunten
    • Alles
    Reacties
    Laura op 29-11-2016 om 15:57
    Beste mevrouw Hoets,

    Bedankt voor uw reactie.

    Wat vervelend om te lezen dat uw abonnement is afgesloten, omdat uw betaling niet gekoppeld was.

    Ik snap dat het heel frustrerend is om melding te ontvangen terwijl de factuur al betaald is.
    Helaas kan ik uw melding niet verder in behandeling nemen, omdat ik niet over uw klantgegevens beschik.

    Ik wil u daarom vragen om contact op te nemen via de klantenservice. Mijn collega kan dan wel met u mee kijken en uw melding eventueel doorsturen naar de juiste afdeling.

    Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

    Met vriendelijke groet,

    Laura

    Simpel
  • Beoordeling: 2
    • Online dienstverlening: 1
    • Bereik/dekking: 1
    • Bestelproces: 1
    • Klantenservice: 1
    • Prijsstelling: 10
    • Facturering: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    Aanrader? Nee
    een woord: DRAMA!!!
    Bijna 1 maand voorbij nadat ik abbo heb aangevraagd. Nadat ze 3 keer simkaart hebben verstuurd heb ik na 3 dagen nadat voorgaande simkaart gedeactiveerd was het ontvangen. Dus ik denk eindelijk heb ik mijn sim-kaart. Probeer ik mijn te simkaart te activeren. " Helaas het email adres en het nummer komen niet overeen. Dus vervolgens service gebeld. ze zagen het ook niet wat het probleem is. Dus hadden ze doorverwezen naar Technishe dienst. Zou Max 5 werkdagen duren voordat ik het probleem is verholpen. Nadat 6 werkdagen voorbij was heb ik zelf moeten bellen om te vragen wat de status was. (niet eens moeite nemen om terug te bellen of mailen dat het probleem nog niet opgelost is en dat ze nog bezig zijn)Inmiddels 8 werkdagen voorbij en nog steeds niet verholpen. dus ik zit nu bijna ruim 2 weken zonder telefonisch bereik . Ik heb in deze 3 weken stuk of 10 x gebeld, elke keer zeggen ze dat ze ermee bezig zijn en dat ze mij fustratie begrijpen. Maar er wordt helaas niet veel gedaan. Ik heb hard mijn telefoon nodig voor mijn werk en uiteraard ook prive (nodige problemen gehad). Ik raad jullie aan om 100x overna te denken voordat jullie een abbonoment nemen en als jullie het doen doen aub niet met nummerbehoud. Dan lopen jullie tenminste niet zoveel schade op als ik!!
    Pluspunten
    • abbonoment kosten wordt op tijd incasseert. Ik heb nog geen 1 minuut gebeld en er is al twee maand abbo affgeschreven.
    Verbeterpunten
    • Hele organisatie.
    Reacties
    Laura op 22-11-2016 om 14:02
    Beste Suran,

    Bedankt voor uw reactie.

    Wat vervelend om te lezen dat u zoveel problemen heeft gehad met uw simkaart.

    Helaas heb ik niet genoeg gegevens om uw abonnement erbij te zoeken om uw melding verder in behandeling te nemen.

    Ik raad u daarom aan om uw melding door te sturen via het contactformulier op de website. Wij kunnen uw melding dan in behandeling nemen.

    Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

    Met vriendelijke groet,

    Laura

    Simpel
  • Beoordeling: 1
    • Bereik/dekking: n.v.t.
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Bestelproces: 1
    • Prijsstelling: 1
    • Facturering: 1
    • Klantenservice: 1
    • Online dienstverlening: 1
    Aanrader? Nee
    Op 13-10 simkaart besteld en op 14-10 betaald nu 1maand en 1 week (20-11) verder nog steeds geen simkaart. Meer dan 10 x gebeld wordt telkens doorverbonden en ik zou "teruggebeld" worden maar dat doen ze ook niet.. kan de simkaart ook niet opzeggen omdat beslistermijn al verstreken is.. echt een afrader.. medewerkers van de klantenservice zijn heel erg bijdehand en willen je ook niet verder helpen.. je wordt telkens doorverbonden.. er is geen leidinggevende of een floormanager die je probleem kan oppakken.. echt heel frustrerend via
    Klachten kompas ook een klacht ingediend maar daar krijg je ook geen concreet antwoord.. beter iets meer betalen en dan bij een ander provider een sim only halen..
    Pluspunten
    • Niks
    Verbeterpunten
    • Klantenservice
    Reacties
    Laura op 22-11-2016 om 14:00
    Beste K.M.,

    Bedankt voor uw reactie.

    Wat vervelend om te lezen dat u uw simkaart nog niet ontvangen heeft.

    Ik heb uw gegevens bekeken en zie dat u uw simkaart inmiddels ontvangen heeft. Om u tegemoet te komen voor de tijd dat u uw abonnement niet heeft kunnen gebruiken, heb ik u een passende tegemoetkoming gedaan. Hierover heb ik u geïnformeerd per e-mail.

    Indien u verder nog vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice.

    Met vriendelijke groet,

    Laura

    Simpel

Navigatie