Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

KPN reviews en ervaringen

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over KPN geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over KPN. Is KPN je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2021

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van KPN zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen over KPN

  10
  Bestelproces: n.v.t.
  Klantenservice: 10
  Facturering: 10
  Online dienstverlening: 10
  Prijsstelling: n.v.t.
  Bereik/dekking: 10
  Klachtenafhandeling: n.v.t.
  Ik raad KPN aan
  Hr B van Straaten 26-10-2021 - 11:02

  Prima ervaring, maar ben wel naar de winkel van KPN geweest om een telefoon te kopen ga ook liever naar de winkel dan dat ik via internet een aankoop doe.

  • In de KPN winkel uitstekend geholpen door het personeel , en niet één maal maar diverse malen achtereen als ik in de winkel kwam.en ook heel goed advies gekregen over mijn aan koop .
  2
  Bereik/dekking: 8
  Prijsstelling: 4
  Facturering: 1
  Klachtenafhandeling: 1
  Klantenservice: 1
  Bestelproces: 1
  Online dienstverlening: 1
  Tjalling 26-5-2021 - 17:24

  S21 telefoon besteld op 17 feb om 23:40 om 23:53 is er geld afgeschreven op de bon staat 18 feb waardoor ik buiten de gratis actie val van Samsung. Kpn weigert dit op te lossen. Hopeloze klantenservice!!! Kpn beloofde gratis kabel naar mn woonschip monteur kwam echter met binnen kabel vervolgens wist er niemand (klantenservice niet, technische dienst niet, monteurs niet etc. Werd door verwezen naar een forum zoek het maar uit. welke kabel ik wel moest hebben

  • Klantenservice voor speciale gevallen die de speciale niet standaard en moeilijke gevallen proactief oplossen.
  1
  Klantenservice: 1
  Bestelproces: 1
  Facturering: n.v.t.
  Prijsstelling: n.v.t.
  Klachtenafhandeling: 1
  Bereik/dekking: n.v.t.
  Online dienstverlening: 1
  Hans Peeters 11-1-2021 - 20:11

  Kpn is niet in staat om hun klanten nadat zij een contract binnen hebben gehaald fatsoenlijk van dienst te zijn. Laten mijn ouders van bijna 90 jaar gewoon letterlijk verreken. Komen keer op keer hun afspraken niet na en laten hun gewoon zitten met de ellende. Triest 😢

  • Zou het echt niet weten.
  • Probeer empathie in de praktijk te brengen i.p.v. aan te geven van ik begrijp het, maar ik kan er verder niets aan doen.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.