Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

KPN reviews en ervaringen

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over KPN geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over KPN. Is KPN je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2019

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van KPN zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen over KPN

  6
  Facturering: 7
  Klantenservice: 6
  Online dienstverlening: 8
  Prijsstelling: 7
  Bereik/dekking: 8
  Bestelproces: 1
  Klachtenafhandeling: 7
  S.Bloem 10-12-2019 - 07:23

  Om de twee jaar verlengen we onze Mobiele abonnementen met een nieuw toestel.
  Onze voorkeur gaat altijd uit naar de i Phone die altijd als voorradig zijnde online staat want je gewoon je bezorgddatum op de volgende dag zetten.
  Helaas is het nu al de 3de keer dat het toestel niet voorradig is en je ik weet niet hoelang moet wachten voordat je hem binnen krijgt.
  Oftewel KPN lokt klanten en doet alsof het toestel voorradig is.Zeer slechte service dus van KPN.Hier trappen we dan ook nooit meer in en elk abonnement wat afloopt gaat naar een andere provider.

  • Op de site aangeven of een product voorradig is!
  8
  Bereik/dekking: 9
  Facturering: 10
  Prijsstelling: 7
  Online dienstverlening: 8
  Bestelproces: 9
  Klantenservice: 7
  Klachtenafhandeling: n.v.t.
  Ik raad KPN aan
  Joost R 30-11-2019 - 21:12

  Al enkele jaren naar tevredenheid klant. Verleden jaar rond black friday mijn abonnement gunstig verlengd, en dit jaar was dat weer de bedoeling. Tariefplannen zijn echter gewijzigd, ik wilde ongeveer hetzelfde als wat ik had maar dan voordeliger. Heette eerst Compleet en nu Hussel. De boel is wel voordelig verlengd maar ik kon opeens niet meer opnemen met mijn tv-ontvanger, bleek een extra optie te zijn geworden die eerst in pakket zat waar je nu apart voor moet betalen. Vrij onhandig, ook dat dat niet gemeld is toen ik verlengde. Verder vooral positieve punten: snel en betrouwbare dienstverlening, medewerkers telefonisch vrij goed bereikbaar en ook 's avonds, combinatiekortingen mobiel en tv thuis compleet maken het het overwegen waard om klant te blijven, ook al zijn ze niet de allergoedkoopste.

  • bereikbaarheid klantenservice
  • bij verlengen abonnement checken of er niet opeens ongewenste wijzigingen worden doorgevoerd
  4
  Prijsstelling: 4
  Klachtenafhandeling: 3
  Klantenservice: 5
  Bereik/dekking: 6
  Online dienstverlening: 5
  Facturering: 6
  Bestelproces: 2
  Harry 28-11-2019 - 10:05

  Na jarenlang KPN prepaid wou ik overstappen naar KPN sim only, was zo geregeld met een telefoontje . Heb het geloof ik niet gehad over een nieuw nummer of nummerbehoud maar ik nam aan dat het vanzelfsprekend was dat ik mijn nummer wou behouden . Toen ik de nieuwe simkaart kreeg zag ik op de begeleidende brief dat ik wel een nieuw nummer had gekregen en ik nam meteen contact op met KPN om alles terug te draaien en dat was na enige gezeur ook geregeld . Inmiddels ontving ik wel een contract en een dag later een factuur in de mail maar ik verdom het om nog weer contact met KPN op te nemen en ben van plan om over te stappen naar een andere provider, ben die KPN een beetje zat ! !

  • Het enige goeie is dat je je simkaart snel thuis hebt, net als het contract en de factuur .
  • Beter luisteren, nadenken en niet zomaar een nieuw nummer geven .
  6
  Prijsstelling: 8
  Bestelproces: 8
  Klachtenafhandeling: 1
  Facturering: 9
  Klantenservice: 2
  Bereik/dekking: 9
  Online dienstverlening: 8
  Bas 30-7-2019 - 18:15

  Zolang alles werkt is KPN prima en mobiele aansluiting is over het algemeen ook prima, goeie dekking. Vaste lijnen echter (waar ze toch ooit groot mee zijn geworden) is een drama als er iets mis gaat, en de klantenservice is echt verschrikkelijk. Opgelepelde scripts door mensen die 90% van de tijd geen technisch inhoudelijke kennis hebben. Als je als klant zelf technisch inhoudelijke kennis hebt of je eigen hardware gebruikt is het onmogelijk om een 2e-lijns support te krijgen voor problemen die duidelijk bij KPN liggen. VB: Na een storing aan hun kant, werkt internet ineens niet meer, maar tv kijken nog wel. Omdat ik niet de Experiabox gebruikte maar een eigen router, (die een keurig inhoudelijk technische foutmelding gaf) konden ze me niet helpen.... De klantenservice van KPN voor vaste lijnen is echt bedroevend slecht. En grappig (treurig) genoeg: toen ik daar een klacht over indiende werd ik teruggebeld door een mevrouw die op een zeker moment toegaf dat KPN dit nooit zou gaan veranderen (dus dat er nooit een technisch inhoudelijke helpdesk beschikbaar zou komen)....

  • Dekking mobiel netwerk is over het algemeen zeer goed, en klantenservice is erg vriendelijk als je standaard vragen over je abonnement hebt of je product wil uitbreiden.
  • De klantenservice bij vooral technische problemen (bij vaste lijn). Het zou fijn zijn als er een daadwerkelijke klantenSERVICE was...
  3
  Klantenservice: 5
  Facturering: 5
  Bereik/dekking: 1
  Bestelproces: 1
  Online dienstverlening: 1
  Prijsstelling: 1
  Klachtenafhandeling: 5
  Daniele 28-7-2019 - 00:22

  Jaren lang tevreden, ineens een super slechte WiFi verbinding, slechte HDTV ontvangst en nu ook nog eens geen digitene meer. Zal KPN zeker niet aanraden.

  • Service
  1
  Facturering: n.v.t.
  Bestelproces: 1
  Klantenservice: 1
  Online dienstverlening: n.v.t.
  Prijsstelling: n.v.t.
  Bereik/dekking: n.v.t.
  Klachtenafhandeling: 1
  Sjoerd 21-6-2019 - 20:19

  Begin mei verhuizing gemeld bij KPN. Duidelijk afgesproken dat 21juni er telefoon moest wezen op nieuwe adres.. Maar wat denk je geen telefoon.
  Mijn schoonmoeder heeft en alarmknop die dus ook niet werkt, en KPN doet er niets aan om te zorgen dat er iemand naar de KPN centrale gaat om de aansluiting te maken.
  Kortom m'n schoonmoeder die 80 is en vol artrose zit wordt aan d'r lot overgelaten. Reactie KPN... Er is iets fout gegaan we proberen wat we kunnen maar geven geen garantie dat er dit weekend telefoon is.
  Dus als er weinig aan je valt te verdienen doet KPN niks voor je. Nu maar hopen dat m'n schoonmoeder niet valten wat breek of nog erger.een mens die afhankelijk is van d'r telefoon telt niet mee.

  • Afspraken nakomen
  8
  Prijsstelling: 8
  Klantenservice: 8
  Klachtenafhandeling: 7
  Online dienstverlening: 8
  Facturering: 9
  Bereik/dekking: 8
  Bestelproces: 9
  Ik raad KPN aan
  Anne 11-5-2019 - 07:13

  Ik lees veel negatieve reacties wat ik niet begrijp ,of ik moet toevallig geluk hebben want ik ben wel heel tevreden heb nooit geen klachten als ik bel altijd goed geholpen, heb nu 2 jaar een abonnement bij KPN en blijft daar ook voorlopig bij , ook altijd goed bereik nooit geen storing afkloppen natuurlijk Maar voorlopig ben ik een tevreden klant.

  • Goede verbinding misschien iets duurder als een ander maar dat heb ik er wel voor over heb nooit geen gezeur.
  • Voorlopig geen
  1
  Bereik/dekking: 1
  Bestelproces: 1
  Facturering: 1
  Prijsstelling: 1
  Online dienstverlening: 1
  Klachtenafhandeling: 1
  Klantenservice: 1
  Ibrahim 9-1-2019 - 01:58

  Geen klant vriendelijkheid 14 dagen opzegtermijn en als nog hebben ze het niet gedaan ze beloven zo veel mb snelheid is traag als schildpad oplichters gewoon
  Begin AUB niet aan GEEN KPN

  • Geen een
  • Alles mogen ze verbeteren zelf hun personeel voraal die vrouw die aan de telefoon

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.