Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

KPN reviews en ervaringen

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over KPN geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over KPN. Is KPN je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2018

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van KPN zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen over KPN

  3
  Bereik/dekking: 6
  Klachtenafhandeling: 1
  Bestelproces: 1
  Facturering: 6
  Prijsstelling: 4
  Klantenservice: 1
  Online dienstverlening: 1
  Nicole 30-12-2018 - 12:39

  Al jaren klant bij kpn. En de problemen volgen elkaar op.

  Nou gaat 1 van ons verhuizen. Waardoor de kpn compleet komt te vervallen. Logisch aangezien er dan geen kpn mobiel meer in huis is. MAAR ze kunnen het het pakket in het nieuwe adres niet eerder aansluiten dan 8-1.

  Het kpn compleet pakket op het huidige adres is betaald tot 12-1. En het compleet pakket op het nieuwe adres gaat pas 8-1 in.

  Logisch zou zijn dat je als goed betalende klant gewoon tot de betaalde datum gebruik kan maken van het compleet pakket.

  Fout gedacht. Kpn heeft die voor straf alvast afgesloten. Dus alle extra's waar wij recht op hebben zijn nu vervallen.

  En ze zijn niet van plan het knopje van kpn compleet weer in te drukken om het weet actief te maken.


  Hier op het groninger land hebben we maar weinig keuze. Over naar ziggo zou kunnen. Maar dan kan ik geen compleet pakket afsluiten omdat Vodafone hier geen bereik heeft.

  En dit is maar een topje van de ijsberg qua problemen met kpn helaas 🙁

  • Betere klantenservice, klant zou koning moeten zijn, beter WiFi.
  4
  Bestelproces: 6
  Bereik/dekking: 7
  Klachtenafhandeling: 1
  Klantenservice: 1
  Online dienstverlening: 6
  Facturering: 6
  Prijsstelling: 1
  Zeer teleurgestelde trouwe klant 10-12-2018 - 18:01

  Na minstens 20 jaar trouwe mobiele klant veranderde er dit voorjaar iets. We ontvingen een brief als je het anders wou kon je bellen, gebeld en we dachten te hebben omgezet onbeperkt bellen. Kijken facturen na blijkt het maar 200 belminuten te zijn. Met dus flinke uitschieters in de factuur. Gebeld blijkt ook nog eens dat je dus met aanpassing verlengt hebt (ze laten je er gewoon inlopen) en na 20 jaar wederom 2 jaar aan hen vast zit..... Schandalig hoe zij trouwe klanten durven te behandelen. We dienen dit rondje uit (afkopen is gewoon dom alles betalen terwijl er niets geleverd hoeft te worden) Daarna snel over en nooit weer. Kon nog wel omzetten om je dood te lachen, laat me raden nog een keer een stiekeme verlenging en de 2 jaar gaat opnieuw lopen.......Ten dode opgeschreven met zo'n klanten en klachten behandeling

  • Dekking is aardig en buitenlandse tarieven redelijk.
  • Wat niet...
  3
  Bereik/dekking: 3
  Bestelproces: 5
  Facturering: 5
  Online dienstverlening: 3
  Klantenservice: 1
  Klachtenafhandeling: 1
  Prijsstelling: 6
  fred 10-11-2018 - 19:49

  Thuis overgestapt naar KPN daar werkt alles naar behoren.
  Maar de belofte: Overal tv kijken is een wassen neus!
  Mijn ervaring is dat onderweg KPN ITV kijken niet mogelijk is en alleen maar ergernis veroorzaakt. Als je iets hebt uit gezocht om te kijken krijg je ergens een melding "Error decoding media" en is het tv kijken afgelopen.
  Eerst denk je nog dat het iets tijdelijk is en dat het morgen weer zal doen, of is de wifi van het hotel niet helemaal top is. Maar dit blijkt niet zo te zijn, KPN ITV werkt gewoon niet!
  Ik heb het op allerlei apparaten geprobeerd (iPad, Samsung Galaxy. iPhone, windows laptop ) overal hetzelfde probleem!
  Zoeken op internet of het probleem bekend is levert een bijzondere inkijk op de manier waarop KPN met klachten afhandeling omgaat.
  Veel mensen hebben hetzelfde probleem, op het forum van KPN klagen veel mensen over hetzelfde probleem en een vriendelijke moderater staat ze dan te woord, doet in eerste instantie of degene met de klacht met een tot nu toe nieuwe klacht komt en gaat vragen stellen als: met welk apparaat heeft u het probleem? bij welk programma krijgt u de melding? en nog meer zinloze vragen. Nadat de klager zijn tijd heeft verspilt met het beantwoorden van alle zinloze vragen deelt de moderator de klager mee dat er op dit moment geen oplossing is, maar dat er z.s.m. een antwoord op komt.
  2 maanden geleden stond onderstaand bericht op het forum:
  Goedemorgen allemaal, we hebben inmiddels antwoord van de ontwikkelaars. Ze zijn bezig met een onderzoek waardoor deze foutmelding ontstaat. Als ze dit weten, dan kan er gekeken worden naar een oplossing. Zodra we meer informatie hierover hebben, dan delen we dit met jullie.
  Leek veelbelovend, eindelijk na maanden een antwoord van de ontwikkelaars, (vraag me overigens af, hebben de ontwikkelaars maanden over de vraag gedaan en met de antwoord gekomen we zijn met onderzoek bezig..... of heeft het maanden geduurd voordat KPN de vraag heeft kunnen stellen aan de ontwikkelaars)
  KPN is of incapabel of ongeïnteresseerd! voor mij een reden om zodra het contract afloopt over te stappen naar een andere aanbieder.

  4
  Facturering: 3
  Online dienstverlening: 1
  Prijsstelling: 4
  Klachtenafhandeling: 1
  Bestelproces: 9
  Klantenservice: 1
  Bereik/dekking: 8
  Berends 30-10-2018 - 14:08

  Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd tv boven deed het niet monteur geweest eindresultaat beneden doet de tv het ook niet meer
  Niet goed geholpen oh ja kunnen nieuwe stekkers kopen 115 euro en als tegemoetkoming 3 maanden 1250 korting tjonge wat gul.

  1
  Bereik/dekking: n.v.t.
  Online dienstverlening: 1
  Bestelproces: 1
  Prijsstelling: n.v.t.
  Klantenservice: 1
  Klachtenafhandeling: 1
  Facturering: n.v.t.
  Tim 29-10-2018 - 15:48

  Telefoonabonnement verlengd omdat er op de site stond dat de nieuwe Iphone morgen al in huis kon zijn. Dit blijkt dus helemaal niet waar te zijn., na 2 dagen wachten zonder ook maar enige vorm van reactie op mijn bestelling heb ik contact opgenomen met de klantenservice chat (scheelde in wachttijd) Vervolgens bleek mijn bestelling "verdwenen" te zijn, omdat het systeem en de site niet goed samenwerken (Dit is mij letterlijk verteld door de medewerker). Ondanks dat de fout bij KPN lag wilde ze niks voor me doen om me te gemoed te komen (geen snellere levering want hij moest opnieuw besteld worden en blijkt dus pas vanaf 3 november weer beschikbaar te zijn i.p.v. dat hij morgen in de bus ligt zoals op de site staat vermeld.). Nadat ik hier op in ging werd de chat "gerefreshed" en werd ik uit de chatbox gegooid, er zat dus nog maar een ding op en dat was bellen. Ook via de telefoon konden ze niks extra's voor me doen dan de telefoon gewoon opnieuw te bestellen en me te laten wachten tot 3 november. Ook zeiden ze dat ze niks eraan konden doen dat er stond vandaag besteld morgen in huis, met andere woorden ze laten dit lekker op hun site staan. Kortom een van de slechtste ervaringen die ik ooit heb meegemaakt en minimale hulp na een fout die hun hebben begaan.

  • helaas geen positieve feedback op deze afhandeling
  • - Stoppen met het manipuleren van mensen d.m.v. het opgeven van valse levertijden.
  • - Verbeter jullie interne systeem zodat orders niet zomaar kunnen verdwijnen
  • - Maak geen gebruik van de chat aangezien hij zichzelf "zomaar" kan verversen waardoor je uit de chat wordt gegooid
  3
  Facturering: 4
  Prijsstelling: 1
  Bereik/dekking: n.v.t.
  Klantenservice: 2
  Klachtenafhandeling: 4
  Bestelproces: n.v.t.
  Online dienstverlening: n.v.t.
  a.brouwer 19-10-2018 - 07:18

  Slecht geïnformeerd over éénmalige sportzender van volleybal op Ziggo.
  Waardeloos dat KPN Geen volleybal uitzend.

  1
  Klachtenafhandeling: 1
  Facturering: 1
  Bereik/dekking: n.v.t.
  Online dienstverlening: n.v.t.
  Bestelproces: n.v.t.
  Klantenservice: 1
  Prijsstelling: 1
  W van der Gun 8-10-2018 - 11:00

  WAARSCHUWING VOOR 1888

  Maak nooit gebruik van het zogenaamde “servicenummer” 1888 voor nummerinformatie. Je betaalt €1,- per minuut maar dit tarief blijft ook gelden wanneer KPN je heeft doorverbonden met het gevraagde nummer. Ik heb een klacht ingediend maar een dominante dame wenste “niet met mij in discussie te gaan. Op de website had u kunnen lezen dat dit een duur nummer was en u hebt zelf de keus gemaakt u door te laten verbinden” Ze vertelde er niet bij dat de medewerker de klant moet informeren over het hoge tarief. Dit was dus niet gebeurd! Slechte beurt voor de KPN !

  • Aanpassen van dit hoge tarief
  • Medewerkers instrueren over hoe om te gaan met klanten
  • Fatsoenlijke afhandeling van klachten
  5
  Online dienstverlening: 8
  Bereik/dekking: 9
  Facturering: 7
  Prijsstelling: 7
  Klachtenafhandeling: 1
  Bestelproces: 1
  Klantenservice: 1
  Rene 4-10-2018 - 13:06

  Al bijna een week bezig mijn abonnement te verlengen, eerst verkeerde toestel ontvangen, moet de verlening eerst geannuleerd worden, toestel moet je zelf retour sturen, dan moet je wachten tot je een mail krijgt en kun je opnieuw verlengen.

  Vandaag dus maar weer terug gebeld om alsnog de verlening te doen met het juiste toestel, wordt ik na twee keer mijn hele verhaal te hebben gedaan doorverbonden, bij de derde keer weer het hele verhaal opnieuw, weer alle gegevens doorgeven (na 18 jaar klant van KPN zonder wijzigingen in je gegevens) krijg ik het gevoel iemand aan de lijn te hebben die er voor de eerste dag werkt, duurt allemaal erg lang en uiteindelijk word ik zonder dat zij iets zegt in de wacht met een muziekje gezet, toen heb ik maar opgehangen en de verlenging gaat niet wat mij betreft niet meer door.

  Ook twee dagen geleden contact gehad met ze over overstappen naar KPN met internet, mooi verhaal dus alles laten regelen, kom ik er bij het opzeggen door mijn oude Internetprovider achter dat de beloofde snelheid en kwaliteit helemaal niet mogelijk is met KPN, er ligt hier namelijk geen glasvezel en ze kunnen alleen maar via ASDL leveren hier.
  Dus alles weer laten terug draaien.

  Ik ben er in totaal vanaf de eerste dag tot en met vandaag 9 uur mee bezig geweest, verbazingwekkend voor een organisatie als KPN, zeer onprofessioneel en dat in 2018, dit kost veel te veel tijd.
  Mijn grootste verbazing, ik heb na 35 minuten maar opgehangen, medewerkster weet wie ik ben en mijn nummer maar zal niet even terugbellen.

  • Bereik en snelheid 4G
  • Klantenservice direct op de schop nemen, hier lees ik de meeste klachten over, onbekwaam personeel
  • Duidelijker en eerlijker communiceren, niet een mooi verhaal ophangen om te verkopen.
  1
  Bereik/dekking: 1
  Klachtenafhandeling: 1
  Prijsstelling: 1
  Klantenservice: 1
  Facturering: 1
  Online dienstverlening: 1
  Bestelproces: 1
  Valerie 23-9-2018 - 12:48

  Overgestapt naar KPN, grootste fout ooit. Geen bereik en amateuristisch personeel dat niets kan oplossen.

  Ik heb op hun aanraden een "prepaid abonnement" genomen waarbij je maandelijks los je bundel koopt. Ik kan niet bellen/internetten/sms'en. KPN zelf heeft totaal geen verstand van zaken en na talloze belletje met de klantenservice en bezoeken aan de winkel kan het probleem niet opgelost worden. Het ergste van alles; het geld wat ik op de telefoon heb gezet maar niet kan gebruiken willen ze niet eens terug betalen.. Wát een oplichterij.. Direct weer overgestapt naar een andere provider, nog veel goedkoper ook, en sindsdien geen problemen meer gehad.

  • Zeer amateuristisch personeel
  • Onvriendelijk personeel
  • Geen bereik in Nederland, KPN doet ook geen moeite om iets op te lossen
  • Slecht bereik in het buitenland
  • Slechte prijs/kwaliteit verhouding
  1
  Facturering: 1
  Bereik/dekking: 1
  Klantenservice: 1
  Bestelproces: 1
  Prijsstelling: 2
  Klachtenafhandeling: 1
  Online dienstverlening: 1
  Nena 6-8-2018 - 13:46

  In Mei heb ik gechat met een van de medewerkers van KPN en is mij een nieuw aanbod gedaan om klant te blijven bij KPN. Ik ben (vandaag was) klant bij KPN en eigenlijk altijd tevreden, maar ik betaalde veel te veel per maand. Tevreden sluit ik het chat gesprek en wacht op een bevestigingsmail. Helaas heb ik deze mail nooit ontvangen, maar we weten allemaal dat fouten maken menselijk is... Dus ik kom opnieuw in contact met KPN waarnaar er bij mij wordt aangegeven dat het voorstel niet met terugwerkende kracht kon ingaan, maar die medewerker het die maand zou regelen (halverwege juni). Tot mijn verbazing is het wederom niet gelukt om hun afspraak na te komen en kom ik nogmaals in contact met een medewerker van KPN, nu telefonisch. Wederom wordt mij van alles toegezegd en toen ik nog geen bevestigingsmail had ontvangen, ben ik overgestapt naar Telfort met een mooie aanbieding.

  En jawel hoor... ik word gebeld waarom ik weg zou gaan en dat hij mij een nieuw aanbod mocht doen. Na lang in gesprek te zijn geweest heb ik ze nog 1 kans gegeven en aangegeven dat ik mijn aanvraag bij Telfort zou annuleren.

  Wat er toen gebeurde.... Tja, het voorstel wat was aangeboden was onmogelijk en nergens terug te vinden. Één grote grap! Ik ben zo ongelooflijk klaar met KPN Klantenservice. Zoek een goede manager en zorg dat je systemen op orde zijn in plaats van ''verschillende afdelingen'' de schuld te geven.

  Al met al... Na 5 telefoontjes is het nog steeds niet geregeld en stap ik over. Oh ja... En Spotify werkt niet meer samen met KPN, mocht je het nog niet weten. Ik snap Spotify volkomen!

  Waardeloos!

  • Documentatie op orde
  • Medewerkers goed opleiden
  • Afspraken nakomen
  • Klachten op de juiste manier afhandelen

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.