Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

KPN reviews en ervaringen

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over KPN geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over KPN. Is KPN je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2016

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van KPN zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen over KPN

  1
  Bereik/dekking: 1
  Klantenservice: 1
  Online dienstverlening: 1
  Prijsstelling: 1
  Facturering: 1
  Bestelproces: 1
  Klachtenafhandeling: 1
  Semir 29-12-2016 - 08:34

  Ik ben nu zeker zo'n 10 jaar trouwe klant bij jullie en dat geldt ook voor mijn familie, Maar nou wil ik mijn abbo verlengen maar ze willen je helemaal niet tegemoet komen je wordt zo afgewimpeld! Heel triest! En er zit nul verschil in tussen nieuwe klanten en klanten die al jaren vaste klant zijn! En als ik zeg dan is het maar verstandig om ergens anders heen te gaan dan wordt er gezegd dan zou ik maar eerst de referenties lezen, nou als ik ze hier lees dan lees ik ook alleen maar ontevreden klanten!!

  1
  Klachtenafhandeling: 1
  Klantenservice: 1
  Online dienstverlening: 1
  Prijsstelling: 1
  Facturering: 1
  Bestelproces: 1
  Bereik/dekking: 1
  Kops 7-12-2016 - 08:00

  Telefonich word er contract verlenging aangeboden voor 2 jaar voor 300 bel minuten €15,- precies zoals ik hiervoor ook had .omdat ik geen contract ontvang maar wel een veel te hoge rekening Gaan we hiervoor naar de winkel. daar blijk in de computer te staan dat ik €15,- betaal voor maar 150 min ipv 300 min . direct bel ik in de winkel KPN .meneer van KPN, zal zijn naam hier niet noem, zegt mevrouw kops heb ook gewoon 300 minuten ,, Dat contract wil ik dan graag schriftelijk ontvangen . Helaas dan komt hij pas achter dat mevrouw geen /compleet heb , en er 300 min word beloofd die de dan niet aan staat en niet aan kan worden gezet. Nog de KPN meneer en het winkel personeel zijn getuigen van deze fout door KPN .Omdat het rermijn van 2 weken inmiddels was verlopen .maar nu pas de fout word ontdekt .word de klacht in behandeling genomen .en mogen we binnen 10 dagen een andwoord ontvangen .Helaas binnen 10 dagen hellemaal NIETS stuur idat ik HET CONTRACT ONGEDAAN WIL MAKEN. Omdat het termijn van 6 weken afloopt en van KPN niet met een oplossing komt. Andwoord van KPN waar ze 14 dagen over doen . uw vraag is mij niet geheel duidelijk met verzoek contact op te nemen .Bij kpn is alles geheel duidelijk en kan een excuses ontvangen dat de colegaas die fouten hebben gemaakt ook een 1 malig coulance op de rekening is mogelijk .maar keurig een contract van 300min aanbieden wat is afgesproken NEE €15,-voor 150 min Dat betaal je in heel Nederland nergens .zelfs prepaid bundels zijn nog goedkoper Zo verkoopt KPN dus wurg contracten .kpn kijkt niet welke ellende ze hun klant aandoen en wat hun aandeel daar in is .alleen of ze juridisch nog verplichtingen hebben, ik ben uiteraard niet accoord gegaan en zet mijn klacht voord .

  • ik heb op t moment geen goed woord
  • Luisten wat de klant zegt en zoek naar een correcte oplossing
  3
  Prijsstelling: 3
  Klantenservice: 1
  Bestelproces: 3
  Facturering: 3
  Online dienstverlening: 1
  Bereik/dekking: 10
  Klachtenafhandeling: 1
  Rens 6-12-2016 - 11:34

  Ik ben nu 13,5 jaar klant bij KPN. Ik vind dat ik op z'n allerzachtst gezegd, slecht wordt behandeld als een trouwe klant. Dit omdat ze me nergens in tegemoet komen;
  abonnement kan niet om laag tot einde contract, ze kunnen me niet tegemoet komen in een andere telefoon.
  Ik heb hierover een aantal keer gebeld, maar er wordt niets aan gedaan. Ik krijg alleen te horen 'pech gehad'.
  En dat vind ik niet normaal als vaste klant.
  Ik snap dat als je 1 of 2 jaar klant bent, dat dat niet kan. Maar als bijna 14 jaar klant zijnde...kan dat niet door de beugel.

  • Het bereik is het enigste wat goed aan KPN.
  • Vaste klanten beter behandelen/tegenmoet komen.
  3
  Prijsstelling: 5
  Klantenservice: 1
  Bestelproces: 3
  Facturering: 5
  Online dienstverlening: 1
  Bereik/dekking: 6
  Klachtenafhandeling: 3
  Ed 23-10-2016 - 10:18

  In sept 2016 gebeld door een medewerker van KPN ivm mijn verlenging voor het abonnement wat ik heb lopen bij de KPN. Ik had aangegeven dat ik er nog niet over had nagedacht en ze gaf mij wat opties voor andere mobiele telefoons. Ik had afgesproken om 20 september om 1400 terug te bellen, zodat ik het eea had kunnen inlezen en met de aanbiedingen die KPN mij aanbood. Helaas niet op het tijdstip teruggebeld, maar in de avond net op het punt dat ik stond om weg te gaan. Ik heb gevraagd om 29 sept terug te bellen om dezelfde tijdstip. Ik moet nog op dat telefoontje wachten. Na 2 klachten te hebben ingediend heb ik zelf terug gebeld met KPN. Ik werd doorverbonden met opzeggen abonnement en behoud klanten (ja u leest het goed "behoud klanten"). De medewerker begon over mijn stopzetting van mijn contract, maar corrigeerde hem dat dit ook de afdeling behoud klanten toch was. Mijn bovenstaande probleem uitgelegd en hij gaf aan dat de actie niet meer gold. Gaf aan dat ik dit vreemd vond gezien ik de fout bij KPN heb gelegd vanwege het niet terugbellen naar de klant toe. Dit vond hij jammer, maar kon er op dit moment niks mee. Ik heb de medewerker gevraagd om de geldende actievoordelen die in september golden over te nemen naar een nieuw abonnement die ik wilde afsluiten, maar dat kon niet want dit gold al niet meer. Zelfs al was ik op de 29e sept gebeld, gold deze actie niet meer (dit is mij toentertijd ook niet medegedeeld). Hij kon er hoogstens 1,50 van het abonnement afhalen en voor de rest geldende voordelen niet meer. Ik vond hem zelfs een beetje brutaal worden, gezien hij mij in het gesprek niet liet uitpraten. MI denk ik dat er veel verbetering valt te halen bij de mensen die bij deze call center werken. Ik ben nu op zoek naar een nieuwe provider.

  1
  Bereik/dekking: n.v.t.
  Online dienstverlening: 1
  Klachtenafhandeling: 1
  Bestelproces: n.v.t.
  Prijsstelling: n.v.t.
  Klantenservice: 1
  Facturering: n.v.t.
  Jeanine 4-10-2016 - 12:28

  De klantenservice en klantvriendelijkheid van KPN is alles behalve om over naar huis te schrijven. Mijn mobiel zou gerepareerd worden, maar ik kreeg hem (na een langere tijd dan afgesproken) nog steeds kapot terug. Gezien ik op dat moment in het buitenland studeerde, kon ik niet mijn mobiel terugbrengen voor de 3 weken garantie na een reparatie. Hiervoor had ik een all-in verzekering, maar bij terugkomst uit het buitenland was deze niet langer geldig. Ondanks dat het door KPN niet goed gerepareerd was en men op de hoogte was van mijn afwezigheid in Nederland, werd mijn telefoon niet terug genomen voor een reparatie. Alleen als ik hier zelf voor zou betalen... Daarnaast ging ik langs in de KPN winkel, maar omdat mijn abonnement op naam van mijn vader staat kan ik zelf niks regelen. Nu zit ik zonder simkaart (te klein - en kapot - geknipt door een medewerker) en moet ik wachten tot mijn nieuwe simkaart naar mijn ouders adres wordt toegestuurd en die moeten het weer naar mij versturen.

  • Graag zou ik meer toegemoetkoming van KPN willen. Ik snap dat het niet de fout is van de medewerkers in KPN winkels dat mijn mobiel niet goed gerepareerd, maar het is wel degelijk een fout van jullie kant. Gezien we al jaren abonnementen hebben bij KPN en zeer tevreden zijn over de provider op zichzelf, kunnen we bijna niet ontevredener zijn over de service die we ervoor terugkrijgen.
  4
  Klachtenafhandeling: 1
  Bestelproces: 5
  Prijsstelling: 7
  Online dienstverlening: 1
  Klantenservice: 1
  Bereik/dekking: 10
  Facturering: n.v.t.
  M B 12-9-2016 - 18:22

  Na 1,5 week is mijn sim kaart nog niet geactiveerd. 4 telefoontjes later, vandaag maar liefst 50!!!! minuten verder, nog geeen oplossing... Kan gebeuren dat er fouten worden gemaakt maar voor mij is het absolute dieptepunt dat ik morgen weer zelf terug moet bellen in plaatst van dat de KPN netjes uitzoekt met het backoffice waar het nu mis is gegaan en hoe ze dat denken op te lossen en mij dan netjes opbellen moet ik dat weer allemaal live mee gaan maken. Dat het mij dan zo maar weer 50 minuten kost vind KPN heel gewoon. Ik moet ook nog bellen tijdens kantoortijd want anders is de backoffice niet bereikbaar. Ongelofelijk!!! Frustrerend en zeer klant onvriendelijk! KPN vergeet dat de klant het bedrijf in de lucht houdt!

  3
  Bereik/dekking: 10
  Klantenservice: 1
  Bestelproces: n.v.t.
  Prijsstelling: n.v.t.
  Online dienstverlening: n.v.t.
  Facturering: 1
  Klachtenafhandeling: 1
  Nico 12-9-2016 - 14:36

  Februari dit jaar heb ik Familie Abonnement van KPN Mobiel Bellen iPhone . 5 euro korting. Dat was de reden voor keuze van KPN
  En aangezien ik al heel lang trouwe klant ben is het toch vertrouwd . (Dacht ik) . Dat is alweer 8 maanden geleden . 2 Abonnementen voor Mobielen afgesloten op 1 adres . Korting per Abonnement 5 euro per persoon . Op de rekening geen Korting .Opgebeld,stond niet in het systeem maar vanaf nu wel. Volgende rekening weer geen korting .Opgebeld, O Ja ik zie het :bij de volgende rekening word het goedgemaakt ,ook van de vorige maand.Volgende rekening weer niks verrekend .Weer gebeld ,ja dat duurt altijd een paar dagen maar het word nu in orde gemaakt . Volgende rekening weer niet . Weer gebeld,nee kan niets vinden dat u eerder hebt gebeld .
  Ik kan niets voor u doen .Neen ,dat laat het systeem niet toe.
  Hoezo systeem? Vanaf het afsluiten ,staan mijn moeder en ik geregistreerd dat wij beiden een abonnement hebben .Uit coulance was KPN bereid 20 euro te verrekenen .Daarmee ga ik niet akkoord .Ik wil het volledige teveel betaalde ,Hierop werd door de telefonist de hoorn erop gegooid . Wat een service .

  • Bellen en gebeld worden is uitstekend zo ook internet 4G
  • De systemen moeten meer klantgericht zijn . Daar schort het nu aan . Systemen zijn naar binnen gericht in plaats van naar de klant . Buiten dus .
  1
  Klantenservice: 1
  Prijsstelling: n.v.t.
  Online dienstverlening: 1
  Facturering: n.v.t.
  Klachtenafhandeling: 1
  Bestelproces: n.v.t.
  Bereik/dekking: n.v.t.
  Margriet 1-9-2016 - 16:00

  Vanmiddag achtereenvolgens 40 minuten, 25 minuten en nog eens 20 minuten aan de telefoon gehangen met de klanten’service’ van de KPN. Al die tijd op mijn kosten natuurlijk. De medewerker ‘mag’ mij namelijk niet terugbellen als er na de eerste 40 minuten een afspraak op mij zit te wachten, en nee, alles even op een rijtje zetten in een e-mailtje kan niet, want hij kan me geen e-mailadres geven waar ik dat naar toe zou kunnen sturen.
  Specificaties van belgegevens? Alleen van de laatste 2 facturen, verder gaat de administratie van KPN niet.
  Laatste gesprek norse onvriendelijke meneer. ‘Wat wilt u nou? De facturen of de specificaties?” Ik wil beide graag! Blijkt onoplosbaar en te moeilijk voor KPN.
  Droevig.

  • geen
  3
  Klantenservice: 1
  Online dienstverlening: 1
  Facturering: 6
  Bereik/dekking: 10
  Prijsstelling: 4
  Bestelproces: 1
  Klachtenafhandeling: 1
  Henk 30-8-2016 - 19:05

  Enkele redenen:
  * De klantenservice zit (net als andere afdelingen) vast in de de eigen regels van KPN en dan komt snel de melding "wij kunnen niets voor u doen". Wat ik dan wel moet moet ik zelf maar uitzoeken. Dit terwijl er overduidelijk fouten door KPN zijn gemaakt.
  * De eigen regels rond de betaalde sms diensten zijn afschuwelijk eenzijdig. Ik ben op onbegrijpelijke wijze ook in een abonnenment van 5 euro per week getrapt. Op klachten hierover wordt niet geantwoord, Ik voel me op slinkse wijze opgelicht.
  * De prijzen van abonnementen met verlenging en ook de prijzen van het abonnement op 'mijnkpn' zijn ondoorzichtig, misleidend; de factuur is heel anders. Dat kan toch niet meer in deze tijd, Afschuwelijk,

  • Bereik en 4g snelheid zijn prima.
  • Klanten als klant behandelen en serieus nemen. Ik heb meer dan 5 jaar zonder probleem elke rekening betaald. Nu er een probleem is krijg ik dreigbrieven (als u niet betaalt moet u 15 euro extra betalen) en er wordt niet ingegaan op mijn 2 klachten.
  4
  Prijsstelling: 6
  Online dienstverlening: 3
  Bereik/dekking: 3
  Klantenservice: 5
  Facturering: 3
  Bestelproces: 3
  Klachtenafhandeling: 3
  Paola van Bergen 27-8-2016 - 14:07

  Fout 1: Aangemeld voor alles in 1 pakket met nummerbehoud. Ontvang contract met nieuw telefoonnummer.
  Fout 2: op advies van afdeling A wordt contract geannuleerd en nieuw contract gemaakt MET nummer behoud. Contract 1 was voor 30 juni; contract 2 erna, dus buiten mijn schuld en tegen mijn wil hogere kosten.
  Fout 3: Bij het maken van een afspraak voor een monteur vertelt afdeling B dat het niet verstandig is geweest om het contract te annuleren. Het was beter geweest het eerste contract te wijzigen. Kortom verkeerd advies gekregen van afdeling B en tegenstrijdige uitspraken van verschillende KPN afdelingen.
  Fout 4: Voordat de KPN monteur kan komen moet Volker Wessels een verbinding lassen. Ik moet worden gebeld voor een afspraak. Dit gebeurt niet. Navraag bij de klantenservice levert op dat Volker Wessels bij nader inzien niet nodig is.
  Fout 5: de KPN monteur komt langs voor installatie. Doet ruim twee uur ontzettend zijn best om een verbinding tot stand te krijgen om tot de conclusie te komen dat Volker Wessels toch echt een verbinding moet komen lassen. Bedankt KPN voor het verspillen van een vrij dag.
  Fout 6: Volker Wessels is geweest en ook de KPN monteur heeft zijn uiterste inspanning geleverd. Het alarm aansluiten lukt de monteur helaas niet. Alle werkzaamheden van Volker Wessels en KPN zouden kosteloos zijn. Dit is schriftelijk vastgelegd bij het afsluiten van het contract en mondeling bevestigd door mevrouw Slootweg van de klantenservice. Wat ontzettend jammer dat op de factuur toch 49 euro in rekening is gebracht voor monteurskosten.

  Alles wat fout kan gaan, gaat fout.

  • De monteurs die het pakket installeren
  • Op de commerciële afdeling en administratie gaat alles dat fout kan gaan. Mooie praatjes verkopen gaat prima, maar afspraken nakomen in de facturatie is heel lastig.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.