Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op bellen.com helpen we jou ook te besparen op je telefoons en abonnementen!
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

KPN reviews en ervaringen

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over KPN geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over KPN. Is KPN je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2014

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van KPN zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen over KPN

  4
  Facturering: 5
  Klantenservice: 1
  Bestelproces: 5
  Online dienstverlening: 1
  Klachtenafhandeling: 1
  Prijsstelling: 5
  Bereik/dekking: 7
  Chantal 15-12-2014 - 14:00

  Als alles werkt kun je prima met KPN uit de voeten. Maar wanneer je tegen een probleem aanloopt wat opgelost moet worden, loop je tegen een grote bureaucratische muur. Dit is echt jammer, want een grote organisatie heeft juist de middelen om hier goed mee om te gaan. Maar helaas is KPN niet bij machte hier de vinger aan de pols te krijgen of zien ze de noodzaak hiervan nog niet in. De mensen in call center doen echt hun best, maar zijn met handen en voeten gebonden waardoor klantgerichtheid nauwelijks te waarborgen is. Oorzaak: de top die regeert vanuit tunnelvisie en de onderste laag moet de klappen opvangen.
  KPN is aan mijn gezin (3 mobiele abonnementen en digitale tv) een trouwe klant kwijtgeraakt, maar in de massa zal ze dat niet opvallen of uitmaken. Tenzij een kleine speler, groot zal worden in klantbenadering en de perfecte combi kan leveren van product en klant.

  • Netwerken werken over het algemeen prima qua snelheid.
  • Zijn lang niet altijd de goedkoopste. En hun netwerk mag snel werken; dit geldt niet voor de afhandeling van klachten en/of technische problemen. De oplossing hier komt zeer traag of....helemaal niet.....
  • Grote organisatie die een blik opentrekt voor call center, deze mensen doen echt hun best, maar zijn met handen in voeten gebonden aan de regels, waardoor klantgerichtheid nauwelijks te waarborgen is.
  8
  Facturering: 9
  Klantenservice: 7
  Klachtenafhandeling: 8
  Prijsstelling: 9
  Bestelproces: 9
  Online dienstverlening: 9
  Bereik/dekking: 5
  Ik raad KPN aan
  Rob 11-12-2014 - 12:48

  Ben over gestapt van Simyo naar KPN. Heb nu een sim only met familievoordeel en compleet. Het aanmelden van Familievoordeel en Compleet ging wat moeizaam maar is uiteindelijk wel goedgekomen.
  Enigste minpuntje is dat ik het 4g internet nog wat aan de trage kant vind had er wel meer van verwacht maar denk dat KPN in de toekomst ook de snelheid zal upgraden naar minimaal 75mb. Gebruik zelf een iPhone 6 dus hecht veel waarde aan de kwaliteit van het internet.

  • Compleet.
  • Familievoordeel (nu inmiddels Meer Mobiel Voordeel)
  • Goed bereik kan vrijwel overal bellen.
  • Duurde wel even om alles goed te krijgen met Familievoordeel en Compleet.
  • 4g is goed maar kan sneller.
  1
  Online dienstverlening: 1
  Bereik/dekking: 2
  Klantenservice: 1
  Klachtenafhandeling: 1
  Facturering: 1
  Bestelproces: 1
  Prijsstelling: 1
  Harold 22-11-2014 - 13:24

  Ik heb al jaren problemen met KPN. Nu ben ik overgestapt naar andere providers voor zowel internet als telefonie. Weer met nummerbehoud. Veel beter deal hier gekregen, misschien ook wat voor andere mensen.
  Succes!

  • wel atijd op tijd mijn rekeningen in de bus gekregen.....
  • Heel veel benzine en een aansteker....
  Opmerking van de redactie 24-11-2014 - 09:04
  reclame verwijderd
  david 13-11-2014 - 20:48

  verbeterpunt

  • beter internet
  • slecht internet geen aanrader de heledag op de ps3 geen internet wat een shit en hier betalen we ook nog voor poeh poeh slecht slecht volgend jaar januari februari sowieso naar een andere internet provider mijn ps3 heeft maar 1,9mbps doe er wat aan
  1
  Klantenservice: 1
  Online dienstverlening: n.v.t.
  Facturering: n.v.t.
  Bereik/dekking: n.v.t.
  Klachtenafhandeling: 1
  Prijsstelling: n.v.t.
  Bestelproces: n.v.t.
  rob blom 24-10-2014 - 09:47

  Ik ben al 35 jaar klant bij KPN. Wil bij KPN zakelijk in Alkmaar een head set aanschaffen. Prijs zou mij niet uit maken, gebruiksgemak wel.
  Vlotte, soort kledingzaak verkoper, stuift direct op mij af, maar schuift mij meteen af naar een collega. Deze collega zei, dat ik voor head sets moest ik maar op internet kijken. Mooi, dat we zo klagen over teruglopende winkelverkopen door het internet.

  • Voel me wat meer gemotiveerd een andere provider te nemen. Dacht dat KPN solide bedrijf was.
  • KPN richt je ook op klanten, die een product willen vasthouden en niet op een paar centen kijken. Die eenheidsworst van telefonie zaakjes heb ik al lang uitgekotst.
  1
  Bestelproces: 1
  Facturering: 1
  Prijsstelling: 1
  Klachtenafhandeling: 1
  Online dienstverlening: 1
  Klantenservice: 1
  Bereik/dekking: 1
  Nevenka 21-10-2014 - 20:02

  Onderstaand het bericht van mijn geduldige man. Ik heb het zijdelings gevolgd, de emailcorrespondentie die duidelijk was opgesteld nagelezen en zijn tientallen telefoontjes van de ene student naar de andere student of invalskracht gevolgd. Dat zijn geduld met KPN is verstreken is zeer begrijpelijk. Geldt voor GSM, geldt voor het Dongle abonnement waar je op 1 km buiten de grote stad al geen bereik mee heb of een KPN businesscenter medewerker die arrogant zegt dat alles het bij hem wel doet en wij direct laten zijn op onze draagbare Mac nog steeds problemen geeft, ter plekke!... Antwoord "We kunnen wel verder zoeken, raar dat hij het bij u niet doet, maar wel tegen betaling". Wat een ongelooflijk antwoord richting een bedrijf wat diverse abonnementen heeft lopen op allerlei gebieden en waarbij stuk voor stuk problemen aanwezig zijn. KPN "Klote Partij Nederland?"... Voor ons wel.

  • Dat we hebben opgezegd en al onze diensten per contractdatum gaan beëindigen.
  • Dat hebben we zelf in de hand genomen en opgezegd.
  1
  Bestelproces: 1
  Prijsstelling: 1
  Facturering: 1
  Online dienstverlening: 1
  Klachtenafhandeling: 1
  Klantenservice: 1
  Bereik/dekking: 1
  Fred 21-10-2014 - 19:53

  Bagger, bagger en nog eens bagger. Diverse zakelijke diensten bij KPN waarbij zelfs bij duidelijke schriftelijke opzeggingen foutieve bevestigingen gemaild worden. Telefonische helpdesk onbereikbaar en als je ze aan de lijn denkt te hebben, wordt de lijn verbroken. Zeer hoog irritatiegehalte, slechte KNP hulp bij Businesscenter in Barendrecht. Kortom; Zakelijk stap ik met al mijn afgenomen diensten zo snel mogelijk af van KPN.

  • Ik zou er geen 1 kunnen bedenken, ik ben er klaar mee.
  • Tja, waar moeten ze beginnen? Overname? Of voorbeeld nemen aan andere Telecombedrijven. Laat ze er zelf over nadenken om hun klanten tevreden te houden.
  1
  Klantenservice: 1
  Online dienstverlening: 1
  Bereik/dekking: 1
  Klachtenafhandeling: 1
  Facturering: 1
  Prijsstelling: 1
  Bestelproces: 1
  Hans 18-10-2014 - 07:17

  Al vier jaar gezeik met dit bedrijf. Kost gemiddeld 15 euro meer per maand dan de Ziggo's en Telforts, maar een fatsoenlijke service bieden, ho maar! Ik zit nu weer 3 dagen zonder internet, tv en telefoon, omdat ze een storing waar ik vrijdagochtend al voor belde pas in het weekend zijn gaan bekijken en het niet tot maandagmiddag op kunnen lossen.

  • Duur, slechte service. Krijg slechts een "sorry" voor 3 dagen zonder internet, tv en telefoon.
  1
  Klantenservice: 1
  Bereik/dekking: 1
  Bestelproces: 1
  Klachtenafhandeling: 1
  Facturering: 1
  Prijsstelling: 1
  Online dienstverlening: 1
  ZUS GOOIJER 21-9-2014 - 14:17

  KPN IS EEN SLECHT LUISTEREND BEDRIJF MET NOG SLECHTERE PRODUCTEN EN MEDEWERKERS OVER DE SERVICE MAAR NIET TE SPREKEN...IEDEREEN IN NEDERLAND ZOU MASSAAL ZIJN KPN PRODUCTEN MOETEN ANNULEREN,IK ZOU U DAN AANRADEN MOCHT U OP HET PUNT STAAN OM BIJ KPN EEN INTERNET,BELLEN EN TV ABONNEMENT AF TE SLUITEN,U TOCH VERZOEKEN EEN ANDERE PROVIDER TE ZOEKEN DIE ZIJN KLANTEN WEL SERIEUS NEEMT

  • ZIJN ER NIET
  • ER IS 1 VERBETERING EN DIE IS DAT KPN ZIJN DEUREN SLUIT
  2
  Facturering: n.v.t.
  Klantenservice: 1
  Prijsstelling: 1
  Bestelproces: n.v.t.
  Bereik/dekking: 5
  Online dienstverlening: 1
  Klachtenafhandeling: 1
  APM 19-9-2014 - 07:42

  KPN Prepaid.
  Mijn zoon van 14 jr heeft een telefoon met KPN prepaid. Hij belt niet veel en af en toe een SMS. Een paar weken geleden zei hij dat hij helemaal niets meer met de telefoon kon.
  Toen KPN gebeld. Na ongeveer een uur lang van het kastje naar de muur gestuurd te worden en een hoop ergernis bleek dat z'n nummer was afgepakt en aan een andere persoon gegeven. Zelfs de naam van die persoon werd genoemd en de datum!
  Antwoord KPN : u heeft dan niet op tijd opgewaardeerd en na een half jaar vervalt uw nummer.
  Ik heb echter zwart op wit staan dat er in Juni nog opgewaardeerd is en een week voor het gebeurde nog een sms verstuurd is!
  Dit kan (of wil) men niet natrekken omdat het nummer wat mijn zoon betreft niet meer bestaat. Ze komen niet verder dan sorry en u moet een nieuwe simkaart kopen.
  Pure diefstal dit. Beltegoed foetsie, en nog gekker.... een week later kreeg mijn zoon een e-mail van KPN : geachte heer D, welkom bij KPN bla bla. In het systeem stond z'n e- mail adres dus nog gewoon aan z'n "oude" nummer gekoppeld.
  Weer gebeld, wachten en nog eens wachten. Antwoord KPN : u kunt deze mail verwijderen meneer, sorry voor het ongemak.
  U zult voortaan geen mail meer krijgen hierover. Geen woord over
  compensatie of iets dergelijks.
  Een telefonische klacht wordt niet in behandeling genomen. Je moet dat via de website doen zeggen ze. Maar als je het via de website doet moet je het telefoonnummer noemen en dat is nou juist niet meer aan m'n zoon gekoppeld !

  Ik wilde dit even delen in de wetenschap dat het bij elke provider waardeloos is en ze jammer genoeg veel te veel macht hebben.
  Maar veel arroganter dan KPN kan bijna niet !

  • Niet kunnen vinden
  • Zorgen dat het systeem waterdicht is en bovenstaande nooit kan gebeuren.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.