Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op bellen.com helpen we jou ook te besparen op je telefoons en abonnementen!
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

KPN reviews en ervaringen

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over KPN geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over KPN. Is KPN je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2013

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van KPN zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen over KPN

  Nieke 11-12-2013 - 01:05

  Zoveel problemen gehad met die lui, teveel om op te noemen en helaas niet alleen ik. Wat een oplichters werken daar hey. Vanalles beloven, niks nakomen. Verkeerde informatie geven, of belangrijke info stil houden. Ik had een abbo waarbij ik het eerste half jaar ong. 25 euro betaalde. Daarna zou dat bedrag worden verhoogd naar 40 euro Na dat half jaar, betaalde ik ineens 2 maanden achter elkaar 150 euro. En ik maar denken dar ik zo erg over mijn abbo heen zat... Die oplichters hadden wel een mooi praatje gemaakt, maar waren even `vergeten` te vertellen dat je je abbo zelf om moet zetten naar die 40. Ze hadden me gewoom vastgezet aan het duurste abbo, wetende dat ik student ben. Zie dat maar eens te bewijzen, hun woord tegen die van jou... Ze hebben altijd wel weer een mooi woordje klaar stelletje gladde jongens. Bem blij als ik er eindelijk weg ben!

  RuudM 20-11-2013 - 12:25

  Open deur: laat je nooit verblinden bij een aanbod, controleer het altijd VOORAF . Vooral of een korting wel helemaal doorloopt bv.

  Vorig jaar zelf een toestel gekocht, dat was goedkoper dan het indirect via het abo terug te betalen. Omdat ik bij KPN zat en tevreden was over de kwaliteit ben ik daar gebleven. Het goedkoopste SIM Only abonnement was indertijd, een jaar geleden, ca. EUR 25,00 (Bedrijfsbundel 150 + 250 Mb). Eigenlijk teveel, maar goed - je bent tevreden dus dat mag wat kosten.
  EUR 25 is dus incl. BTW en korting. En ik maar denken dat ik het voor 2 jaar aanging - mét korting. Maar, je raadt het al, na een jaar gaat die korting niet door. Tsja..... En een kopie van mijn contract heb ik nergens kunnen vinden - waarschijnlijk omdat e.e.a. verlengd was.Dus nu betaal ik voor mijn luttele belminuten EUR 40 per maand. Terwijl ik om mij heen SIM only zie voor zelf EUR 5 per maand. Ondanks helder kunnen denken (dacht ik) ben ik er toch weer eens ingestonken - met zoiets simpel.Het zegt natuurlijk veel over mijzelf

  R.Haaring 14-11-2013 - 17:33

  Ik ben al een jaar bezig ,om internet gebruik van mijn nota af te krijgen.De kpn winkelheeft dit verwijderd van mijn telefoon.En ondanks dat krijg ik elke maand,standaard 0.84 berekent.De ene maand crediteren ze het, en de andere maand,berekenen ze het weer.Internet is van mijn telefoon verwijderd.door de KPN winkel.En als je dan belt,vallen ze elkaar af.Dan is de winkel maf,en het kan helemaal niet verwijderd zijn.Dit soort verhalen hoor ik al een jaar.Maar nog steeds heb ik 0.84ct op de rekening voor internet gebruik,wat ik niet gebruik.Als je dit bij 1 miljoen mensen doet,per maand,loopt het lekker op.Er is ook niet over te praten.Dus nemen we maar een andere leverancier.Dit is een van de trukjes die ze gebruiken,en neem van mij aan,er zijn er nog meer.Gr Ron Haaring

  Wim 23-10-2013 - 22:12

  KPN Wat een stelletje oplichters
  Ik wilde een sms donatie doen ,maar dit mislukte ,ik kreeg dus geen bevestiging van mijn donatie ,
  maar er was wel 80 cent afgeschreven van mijn prepaid tegoed .En ja ik had het goede nummer met woord ingevoerd
  Hoe laag kun je zinken als over de ruggen van die arme ezeltjes die dagelijks tonnen stenen moeten dragen geld wegsluist.,Die mensen die deze arme dieren helpen hadden mijn donatie moeten krijgen .
  Schande !!

  Cor Schorel 5-9-2013 - 01:37

  Bij aanschaf van een tweede Samsung S5230 prepaid zou boven het beltegoed van 2,50 na registratie 7,50 extra beltegoed worden gegeven. NOU, VERGEET DAT MAAR. Via de site wordt aangegeven dat ik dit heb aangevraagd, maar na 16 dagen is dat beltegoed nog steeds niet bijgeschreven. Het activeren van het nummer heeft al 31 cent voor hooguiteen seconde bellen.

  Machiel Paans 24-7-2013 - 15:32

  Bij de KPN moet je niet wezen voor een snelle afhandeling al 1,5 week geen telefoon en internet en tv aan de Heemraadweg 1 Waddinxveen. Enigste voordeel lijkt mij dat je dit ook niet hoeft te betalen.
  Een wachtlijst aanhouden zorgt voor klagers KPN> Los het nou adequaat op!!

  willie 10-7-2013 - 13:37

  Ik ben al 40 jaar klant van KPN, nooit geen problemen.
  Is er keer iets mis dan wordt dat altijd tot tevredenheid opgelost door de KPN of de Technische dienst.

  Ik heb 1 advies aan de klagers, bezint eer gij begint.
  Maar ja het is gemakkelijk om de schuld altijd bij een ander neer te leggen.

  KPN heeft een gratis klantenservice, die niks kost.
  Mobiele klantenservice hoezo een duur 0900 nummer, met je mobiel zijn al tientallen jaren gratis te bereiken.

  Denk na voor je wat onzin uitkraamt.

  Bart 8-7-2013 - 11:13

  KPN: SMERIGE OPLICHTERS
  Abonnement beginnen is zo geregeld.
  Stopzetten is vrijwel ONMOGELIJK terwijl ik alles EXACT doe zoals overeengekomen volgens de algemene voorwaarden.
  NOOIT WEER KPN VOOR MIJ

  Gonny 23-6-2013 - 19:07

  Al maanden bezig met KPN maar geen reactie op mijn klachtenbrieven. Enkele maanden geleden telefonisch de prijs opgevraagd voor interactieve tv, internet, onbeperkt bellen en Eredivisie Live. Ik kreeg iedere keer iemand anders a.d. telefoon met elke keer een andere prijs. Dus als ik even wilde overleggen met mijn man en ik belde terug om te bevestigen dat ik akkoord ging, werd de prijs weer hoger. De vierde medewerker had wel een prachtige aanbieding, met de mededeling: Als u maar vaak genoeg belt, wordt het vanzelf goedkoper. Nou, dat heb ik geweten! De telefoniste heeft het afgesproken bedrag niet i.d. computer gezet. Nu ben ik zelfs duurder uit dan wat ik eerst had. En ook toevallig: geen van de vier telefoongesprekken staan op een bandje! De eerste klachtenbrief staat wel geregistreerd maar is kwijt geraakt, de tweede heb ik nog niks op gehoord. Dus kijk uit als je telefonisch een bedrag afspreekt: er wordt gewoon tegen je gezegd dat je het verzint en dat het niet waar is. Daarnaast ook zeer agressieve en onbeleefde medewerkers aan de telefoon gehad. Gelukkig zit er af en toe een goeie tussen, maar blijkbaar trek je als consument aan het kortste eind: je wordt niet gelooft en er wordt gewoon niet gereageerd. Nu per 1 juli de prijzen wijzigen kan ik er vanaf: ik betaal nog liever méér bij een ander dan bij KPN te blijven!

  Gerard 24-5-2013 - 10:28

  Ik heb al jaren problemen met KPN, ze beloven van alles maar doen niks, En die medewerker die overal onderaan de brief staat laat ook nooit wat van zich horen als er problemen zijn, wel om je de meest dure en andere rotzooi aan te smeren ,
  Zowel mobiel als vast blijven ze in gebreken, ook al is het hun schuld door dat zij fouten gemaakt hebben ,

  Het zijn een stel boeven voor mij geen KPN meer, ik hoop dat er meer zo over denken zodat die afzetters niks meer kunnen verkopen

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.