Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

KPN reviews en ervaringen

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over KPN geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over KPN. Is KPN je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2012

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van KPN zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen over KPN

  Freddy 28-12-2012 - 13:45

  KPN wat een stelletje boeven!.
  Na lange tijd mijn rekening een keer gecontroleerd en wat blijkt: Als je een Flexibel100 abbo hebt moet je toch voor je bel minuten betalen. Je kunt elke maand wel een saldo meenemen naar de volgende maand alleen kun je dat nooit gebruiken want je moet toch al voor elk gesprek/sms-je betalen.
  Het verbaasd me dat dit soort praktijken legaal zijn. De reactie van KPN was dat dit al een heel oud abbo was..

  Arnold 11-12-2012 - 19:15

  Ook ik heb gescholden op Kpn jaren!!! vodafone was voor mij altijd beter en heb alles providers geprobeerd.en echt alles nagekeken.
  ik heb meerdere abo`s ook van kpn,ook van vodafone (dld) en vodafone (nld) zowel mobiel maar ook vast,induitsland we gebruiken het zakelijk
  In Duitsland is het namelijk veel goedkoper wat mobiel bellen aan gaat ,maar als je problemen met bijv vodafone dld krijgt ben je ook zwaar de sigaar hoor. maar!!! de medewerkers van Vodafone (dld) lossen het wel op zeker weten!! keurig je word terug gebeld binnen 1 werkdag. als je zelf maar duidelijk het probleem aangeeft
  E plus is ook van KPN daar heb ik een preapay kaart van.super!!! onvangst
  die warderen we 1 maal in de maand op voor c/a 10 euro.
  abo vodafone Duitsland kost ons 20,00 euro p/md voor flatrate(dit houd in naar vaste nummer gratis bellen en naar alle vodafone nummers ook gratis bellen.
  ik hou ook van weinig betalen. maar neem ook nooit een tel toestel en jaar contracten alleen bij Vodafone dld contract is het altijd 2 jaar maar dan krijg je zon mooi toestel er gratis bij. die gebruiken we dan maar.
  KPN
  ik moet toegeven dat wij pas wel weer naar Kpn terug zijn gegaan en wel internet telefonie en met gratis bellen naar mobiel en vast in heel nederland voor maar c/a 50,00 euro in de maand bellen naar buitenland in europa kost gemiddeld 9 cent pm we hebben dus inmiddels 3 van deze aansluitingen 2 voor de kantoren bedrijf in twee plaatsen in nederland 1 maal prive nederland daarnaast 4 mobile tel nummers van 2X Hi pripay en 2X kpn abo voor Nederland kosten alles c/a 50 euro pmd inclusief ons sms gedrag (internet op mobiel gebruiken we niet).
  we kwamen van Alice. ook niet slecht maar dat werd tele 2 daar heb ik slechtere ervaringen mee
  maar kpn kwam met dit nieuwe abo en We zijn tot nog toe zeer tevreden soms is het internet traag en we hebben 1 maal de 4e modem gekregen alles wel door een monteur kpn toppie geregeld kosten 0 euro totaal kosten plaatje nu in nederland c/a 200,00 euro pm het was c/a 650,00 euro pm natuurlijk heb ik ook wel kleine kinderziektes gehad en hadden de medewerkers weer iets verkeerd verstaan maar ik heb geen aansluitingkosten betaald nul dus maar het koste wel even onderhandelen .Ja tot nog toe zijn we zeer tevreden over KPN (.zeker de verbinding )zowel mobiel dan vaste aansluiting.

  Marianne 11-12-2012 - 16:54

  Sinds vrijdagmiddag geen interactieve t.v., geen internet meer en kan niet meer bellen. Zondagmorgen belt er een monteur dat het waarschijnlijk aan de modem ligt, hij zal dinsdag (vandaag) een nieuwe sturen. Kan het ook naar mijn werk, vraag ik. Dat kan, maar niet op naam, alleen op adres. Dat gaat dus niet, ik werk in een heel groot gebouw. Het kan wel naar een postpunt worden gestuurd. Later denk ik: dat moet toch ook op naam dan? Vanmiddag KPN gebeld of het modem nu ligt bij het afgesproken postpunt in mijn woonplaats, ik word doorverbonden met de technische dienst. Zoals die meneer daar het kan zien zou het er moeten liggen. Ik vraag: hoe ziet u het dan? Maar daar krijg ik geen duidelijkheid over. Ik bel naar het postpunt en vraag of daar een modem van KPN is aangekomen. Nee dus. Weer KPN gebeld, ik word vanavond terug gebeld. Ben benieuwd! Als dit niet heel snel wordt opgelost zeg ik mijn abbonnement op wat ik al heel lang heb.
  Als jullie nu denken hoe kan ze dan op internet: ik doe dit vanaf mijn werk.

  frank 4-12-2012 - 19:14

  nooit meer KPN !zit je een keer boven je databundel, betaal je gelijk 15 (!!!) keer zoveel per Mb !Als reactie kan er niet meer af dan dat het in de voorwaarden staat. ..Voel me bestolen door een club waarvan ik dacht ze diensten verlenen aan klanten die ze willen houden. Lukt dus niet op deze manier.

  Tessa 3-12-2012 - 19:48

  Ja.kpn is compleet nul! Ik heb spijt niet normaal. Ten eerste in de winkel vertellen ze je leugens en voordat je het doorhebt ben je vast aan een abonnement. Ik zit nu nog vast helaas. De interactive tv wil ik eigenlijk per direct opzeggen. Verhogen gewoon de kosten binnen het eerste jaar ongelooflijk en niets kun je er aan doen. Daarnaast je hebt de kastjes aangeschaft voor 150 euro en dan ga je niet meteen weg want kun je alles weer aanschaffen.

  Het grootste **** bedrijf at ik ooit heb gezien!!

  Zouden moeten worden aangeklaagd.

  backeroni 26-11-2012 - 15:04

  ik voel me opgelicht door KPN omdat ik elke maand veel; bij moet betalen, buiten de belbundel. ONBEGRIJPELIJK. Inmiddels bekijk ik de gespecificeerde rekening en ziet dat er niet ven BELMINUTEN wordt gesproken maar er wordt een bepaald bedrag getoond ipv MINUTEN !Hoe kan dit, er bestaan verschillende tarieven voor vast, mobiel, 0900 nmrs, buitenland enzo. In ieder geval telefoneer ik nooit langer dan mijn belbundel minuten. Maar toch veel bij betalen.Hoe kan mijn abonnement opzeggen zonder kosten?? Ruud

  Arjan Holwerda 25-11-2012 - 16:55

  Dat dit bedrijf uberhaubt nog klanten heeft!!???? In ieder geval heeft het woord klantenSERVICE bij de kpn een andere betekenis dan dat de bedoeling zou moeten zijn... Om over de service van smartcare maar te zwijgen... Echt schandalig behandeld, en heel erg blij dat ik er af ben, en met een gerust hart naar een goeie provider kan gaan... (wel jammer dat je na 15 jaar goeie klant te zijn geweest, behandeld wordt als een klein kind die in bij de slager om een plakje worst vraagt!!!!!!!!!!) erg teleurgesteld🙁

  vd.heuvel 12-11-2012 - 16:37

  het woord tevreden breng ik niet in verband met kpn(hi). onze zoon zit al weken te wachten op zijn telefoon en tot 2x toe heeft hi belangrijke informatie vergeten te vermelden en afspraken niet nagekomen. daardoor is de telefoon niet verder gekomen dan de drempel van de voordeur. nu zeggen ze,2x aangeboden, nu wordt de order geannuleerd. lekker weken wachten en nu terug bij af,alleen omdat ze bij hi hun werk niet naar behoren doen. ik zou zeggen,loop ze voorbij en bestel bij een andere provider!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Griezeltaart 31-8-2012 - 17:42

  Ik ben zeker NIET tevreden over KPN: Mijn lieve ouders hebben een verhuizing achter de rug naar een bejaardenwoning. Na meer dan 50 jaar abonnee te zijn bij de KPN, zij ze schandalig behandeld. Zij wilden hun oude telefoonnummer behouden en laten mee verhuizen naar hun nieuwe adres. Door verwarring bij de KPN werd het nummer niet op de juiste datum verhuisd. Dat kan gebeuren. Maar toen mijn ouders per brief verzochten om de verhuizing alsnog te regelen, was hun telefoonnummer opeens niet meer beschikbaar. Een of andere sukkel had de brief verkeerd gelezen en had gedacht dat het een opzegging van het abonnement was. Mijn moeder raakt de laatste tijd in de war en het telefoonnummer dat ze al 40 jaar heeft is niet meer tot haar beschikking. Na de verhuizing zijn ze meer dan twee maanden niet telefonisch bereikbaar geweest op hun vaste nummer. Al hun kennissen en familieleden moeten nu een nieuw nummer. Bij mensen rond de 80 is dat niet even een kwestie van een mailtje rond sturen. En er gingen ook nog eens extra weken in om een nieuw nummer te krijgen. Die hebben ze nu. Maar wel bij Telfort (helaas, nog steeds een dochter van KPN).Wat is mijn punt met dit bericht? Niks. Alleen klagen en zeggen dat ze het bij KPN het slecht doen. Want na 50 jaar klant te zijn hoor je beter behandeld te worden.Loyaliteit is daarom nergens voor nodig. Kies gewoon de beste provider. En dat is zeker niet KPN.

  Gerda 24-8-2012 - 20:09

  Mijn broer heeft ook telefonie en mobiel internet via KPN. Hij is er opzich erg tevreden mee en het werkte nabehoren. Hij wilde pas zijn nummer doorschakelen naar zijn werktelefoon. Dit was erg lastig te vinden. Verder heeft hij zelf erg goede ervaringen met KPN. Het internet is erg snel en met een goede 3G dekking.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.