Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

KPN reviews en ervaringen

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over KPN geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over KPN. Is KPN je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2011

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van KPN zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen over KPN

  A. 21-12-2011 - 23:40

  Pas op!Bij het opzeggen van vaste telf zakelijk, bleek ik 3 maanden opzegtermijn te hebben!Na 1 maand werd ik afgesloten en de twee overige moest ik wel abbon. betalen ondanks ik er dus geen gebruik meer van kon maken!!!!"ja, dat staat in de kleine lettertjes meneer". ( u kunt dit bij hen navragen)De Opta heeft KPN vandaag onder extra toezicht geplaatst omdat ze weer klanten aan het onheus behandelen waren. Hiervoor hebben zij eerder ook al miljoenen boete moeten betalen. Zie oa Telegraaf 21-12-2011Een bedrijf met een bewezen onfrisse reputatie dus.Daarnaast hebben ze de hoogste tarieven en zijn ze wereldwijd geen speler uit de top 30 ( wikipedia) zoals T-Mobile en Vodafone dat bv wel zijn.En is de telefonische klantenservice veruit de slechtste in de markt..Advies: GEEN ZAKEN mee doen !!!

  Reza 1-11-2011 - 12:15

  Wat een schandalig KPN servidesk.Dingen beloven en zeker niet na kunnen komen. Interactieve TV besteld 1,5 week terug. Er werd aangegeven dat alles kon gebruiken inclusief Sport 1 vanaf 4 november. Maar na het ontvangen van een brief, wordt er aangegeven dat alles pas op 18 november gebruikt kan worden. Te schandalig voor worden. Dit kan je niet maken als je klanten nog wilt behouden. Zulke communicatie intern hebben en dingen niet nakomen die je beloofd.Nogmaals een schande voor een helpdesk, jammer voor KPN dat de servicedesk het op deze manier laat afweten. Laten ze een voorbeeld nemen van de helpdesk van YOURHOSTING..

  Leek 28-10-2011 - 13:39

  @ Peter van der Aa

  wat een schandalig KPN personeel, hun schouders ophalen en een half uur moeten zoeken voor een handleiding. De digitale handleiding staat op de sd kaart wat meegeleverd zit in je Blade alhoewel in pdf formaat. Standaard kan je deze handleiding dus al niet openen, omdat je geen app hebt wat pdf kan lezen. Maar nadat je op Android Market bijvoorbeeld Acrobat Reader binnengehaald hebt kan je de handleiding rustig napluizen.

  A. Venema 10-10-2011 - 13:52

  Ik ben er door KPN ingeluisd v.w.b. de buitenlandbundel en nu ik er weer vanaf wil ben ik mijn beltegoed van 15 euro kwijt (dit wordt door KPN automatisch van je normaal beltegoed afgehaald), dit vind ik niet normaal.

  peter 8-10-2011 - 22:06

  op welke website staat die handleiding van 118 pagina`s

  Peter van der Aa 18-9-2011 - 12:48

  Goedendag,
  Het volgende wil ik even kwijt:
  Bij de KPN winkel een mobile telefoon ZTE blade gekocht,bij thuiskomst spullen uitpakken,maar er zat geen handleiding bij. Terug naar de winkel waar men spijkerhard beweerde dat dit tegenwoordig normaal is.
  Mijn argument dat hoe ik als leek zijnde alle mogelijkheden zou kunnen bekijken
  en toepassen zonder handleiding werd afgedaan met een schouder ophalen en
  het advies ga maar eens op internet kijken.
  Op mijn verzoek of zij dat wilden doen werd na een half uur zoeken op allerlei sites een engelse versie van 118 pagina`s gevonden. Kreeg het internetadres mee,waarna ik thuis de 118 pagina`s heb uitgeprint.
  Gelukkig kan ik aardig met engels uit de voeten, anders zou het haast niet mogelijk zijn geweest om alle ins- en outs van het toestel te ontdekken.
  De manier waarop dit is afgehandeld, en de houding van het personeel is voor mij onbegrijpelijk.
  Peter van der Aa

  H.G.Kaptein 25-6-2011 - 12:55

  Heb ongeveer twee jaar digitenne aan boord op mijn boot. Ik heb nu een probleem dat ik geen verbinding krijg. Dus het storingsnummer van de kpn-digitenne gebeld.
  Ik schrok van de prijs, é1,30 p/m. Als je dat nummer belt krijg je eerst een verhaal en dan ben je de eerste é1,30 al kwijt. Ik had nog é10.00 op mijn mobiel maar halverwege de uitleg waren die é10,00 al verdwenen! Opnieuw é20,00 beltegoed gekocht ( bij Kpn) en weer met de storingsdienst gebeld. Na enkele minuten de verbinding maar verbroken (al onze medewerkers zijn in gesprek)!
  Ik ben nu een leuke som geld armer maar nog steeds geen tv! Dit ruikt naar gewone ordinaire diefstal! Ik ga nu op zoek naar een alternatief want ik kan geen Kpn meer horen
  H.G.Kaptein

  Opmerking van de redactie 27-6-2011 - 09:48
  0900 nummers bellen met een mobiele telefoon kan inderdaad een bijzonder kostbare aangelegenheid zijn. Check voor de zekerheid vooraf of en zo ja, hoeveel uw provider extra rekent voor het tot stand brengen van een gesprek met een 0900 nummer.
  14 jaar 13-6-2011 - 16:50

  kpn is gewoon stront duur doe het echt niet neem hi krijg je in de maan (ook zonder op te waarderen) 100 gratis sms en 100 gratis mms om via indternet te versturen echt doen!!!!! niet twijfelen

  john 5-5-2011 - 15:01

  nouja vind het wel minder dat ze dat van mijn geld doen

  Jan 5-5-2011 - 14:31

  @John
  Wees gerust ze zijn nog lang niet failliet, er worden nog steeds astronomische bonussen uitgekeerd en daar betaal jij aan mee, als je KPN-gebruiker bent. Vind je dat niet prettig om te weten?

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.