Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

KPN reviews en ervaringen

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over KPN geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over KPN. Is KPN je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2010

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van KPN zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen over KPN

  Dorine 23-12-2010 - 05:27

  Ik heb dit jaar in maart 2010 een nieuwe mobiel bij t mobile aangeschaft.. T mobile heeft KPN per brief en internet voor mij opgezegd... HET GEBEURT NIET!! Schandalig!! Bij mij wordt tot december 2010 de rekening afgeschreven. Ik ben zo vaak naar KPN winkel gegaan om te zeggen dat de rekeningen zomaar worden afgeschreven.. Ik word woest .. Wat is voor een bedrijf KPN? .. EEN ECHTE OPLICHTER BEDRIJF = "KPN "!!! .. en ook een GELDWOLF = KPN !!! Heel slechte bedrijf !!

  John 25-11-2010 - 19:57

  Als je een afweging maakt tussen KPN en een andere aanbieder. De service van de ander is minimaal net zo goed. KPN rond minuten af naar boven. Niet alle providers doen dat. Moet nog even voordat ik weer KPN vrij ben.

  Marcel 16-11-2010 - 21:14

  Laats al een akkerfietje gehad met de KPN netwerk over twee belpogingen die tesamen € 3,20 kosten naar een nomadisch nummer van een VOIP abonnee bij Xs4all.

  Vandaag een nare ervaring gehad met het bellen naar een ander mobielnummer welke twee keer in gesprek was. Nu is dat normaal niet lastig want je hoort een in gesprek toonmelding. Sinds kort krijg je geen toonmelding maar direct een vrouwenstem en deelt mee dat het nummer ingesprek is en vraag daar ook meteen geld voor.

  Naar mijn mening is dit pure oplichting om zo nog meer geld te kunnen harken van klanten. Geen contact krijgen met diegene je wilt spreken maar wel moeten betalen.

  Je kunt niet zonder mobiele telelfoon....maar ik ga het wel proberen.

  De telefoon gaat in het handschoenenvak van de auto met de noodstroomkabel ernaast en in mijn agenda staat al een afspraak voor over een jaar om mijn beltegoed op te waarderen opdat ik mijn telefoonnummer kan behouden.

  Marcel

  ben 11-11-2010 - 17:53

  Heb kpn mobieltelefoonabonnement alleen voor bellen.De instellingen hiervoor worden automatisch naar je mobiel gestuurd makkelijk en mooi?ja. Na een tijd ander toestel gekocht met toetsen bord wat makkelijk is bij sms en.Ook hier instelling automatisch,echter kpn stuurt ook internet instellingen mee blijkbaar want de telefoon gaat internetverbindingen opstellen voor allerlei toepassingen.
  Je denkt dan ok even naar instellingen alles wat met internet temaken heeft eruit omdat we onze telefoon daarvoor niet willen gebruiken sterker noch we hadden hier ja toch helemaal geen abo voor.Dit lukt niet en kan dus niet allemaal verwijderd worden in instellingen.Omdit te verwijderen moet je speciaal naar de kpn winkel waar ze dan alle internet instelingen pas kunnen verwijderen volgens kpn. Volgens mij hadden ze in eerste instantie de internet instellingen helemaal niet moeten sturen of in elk geval vragen wilt u dit ook instaleren want u heeft alleen maar een bel abon.

  Wilma 27-10-2010 - 14:15

  Geachte,

  Komt de KPN geld tekort?
  Steeds als ik mijn man in het buitenland bel naar zijn mobiel dan krijg ik een vrouwenstem die zegt dat het mobiel in gesprek is of momenteel niet bereikbaar is.
  Dit zijn toch belminuten die betaald moeten worden.
  Waarom niet gewoon een ingesprektoon of gewoon over laten gaan zoals het voorheen was.
  Hij heeft geen voicemail erop en toch, mocht hij niet opnemen, dan krijg ik na 3x soms 4x overgaan, zo`n vrouwenstem aan de telefoon.
  Tegenwoordig leg ik na 2x overgaan maar gauw op dan weet hij dat ik gebeld heb.
  Dit zijn toch weer extra centen die KPN op deze manier binnen haalt.

  Hier heb ik persoonlijk wel veel moeite mee.

  Roland 13-10-2010 - 18:27

  Brief van Skilje:Zoals bekent bel je bij Skilje voor 7 cent naar andere Skilje gebruikers en voor 14 cent naar overige nummers.Een SMS verstuur je voor 7 cent.Bij Skilje heb je geen vast contract van 1 of 2 jaar. Vanaf 1 juni 2010 is er een wijziging en geld er bij Skilje een minimaal verbruik van € 3,50 per maand, dit betekent dat als je minder dan 3,50 per maand verbruikt met bellen of SMS je altijd minimaal € 3,50 in rekening krijgt. Voor Skilje gebruikers die boven de €3,50 verbruiken met bijvoorbeeld bellen en sms-en veranderd er niets.Deze wijziging is noodzakelijk omdat de netwerkoperators kosten doorberekenen per actieve simkaart.U kunt als bestaande Skilje gebruiker ook gebruik maken van onze Actie. Een Nokia 1661 voor 39 euro, of een Nokia 2330 voor 59 euro. Via de helpdesk kunt u bij 'uw Vraag' uw gewenste toestel invullen en wij sturen het toestel zsm naar u toe.

  Roland 13-10-2010 - 15:59

  Bij Skilje moet je opeens € 3,50 euro per 4 weken betalen! Terwijl dat volgens mij eerder niet zo was. Mijn moeder krijgt nu opeens rekeningen van Skilje. Skilje was zeg maar hetzeflde als LowCall.

  Bij Skilje heb je geen vast contract. Je kunt Skilje elke maand opzeggen. Skilje heeft wel een verbruiksminimum van € 3,50 per maand. Dat betekend dat, wanneeer je minder dan € 3,50 per maand belt of smst, je altijd minimaal € 3,50 betaalt.

  Je betaalt 14 eurocent per minuut zonder start tarief. www.silje.nl is dan duurder dan prepaid van Aldi Talk of Kruidvat Mobiel.

  Paul 27-8-2010 - 14:46

  Als je abonnement is afgelopen kom je automatisch voor aanzienlijk hogere kosten te staan, dus blijf daar zelf alert op.
  Ik heb onlangs mijn abonnement verlengd. In eerste instantie heb ik via internet (mijn KPN) gekeken wat mijn mogelijkheden waren. Daarnaast heb ik de aanbiedingen van KPN mobiel zelf bekeken.
  Aanbieding: Blackberry 9700 toestel gratis bij abonnement en BB-internet voor 7,50 (vanaf 20,00)
  Verlengen: Blackberry 9700 toestel 128 Euro en BB-internet voor 7,50 bij je abonnement (vanaf 15,00)
  Verlengen via internet is in dit geval dus geen optie!

  Via de klantenservice werd mij eerst verteld dat de aanbieding uitsluitend is voor nieuwe abonnees. "U kunt dan het beste uw abonnement opzeggen.", was het commentaar van de (ongeïntersseerde?) medewerkster.
  Opzeggen en een nieuw abonnement nemen, of verlengen met ander toestel/mogelijkheden?
  Hier moest ik even over nadenken en belde even later wederom naar de klantenservice om mijn abonnement dan maar op te zeggen. Nu werd ik te woord gestaan door een enthousiaste verkoper. Deze heeft mijn abonnement netjes verlengd naar mijn wens: Blackberry 9700 toestel gratis bij abonnement (15,00) en BB-internet voor 7,50 (KPN 2010 SMS 100)

  Het is een beetje vreemd dat je verschillende reacties kunt krijgen bij dezelfde klantenservice.

  Let op! "Internet op je mobiel" is alleen de toegang (tegenwoordig vanaf 2,50), niet het verbruik. Het verbruik kan aardig oplopen en je kunt een aanzienlijk hogere rekening krijgen dan verwacht als je "Internet op je mobiel" gebruikt. Blackberry internet is via een ander platform en je betaalt 7,50 voor zowel je toegang als je gebruik (zolang je geen betaalde diensten opvraagt).

  edwin 26-8-2010 - 20:07

  Zo he, ik ben klant bij KPN:
  mobiel
  internet
  vaste telefoon
  internet tv
  SPIJT! Niet aan beginnen is mijn advies, deze pagina is te klein om de soap te beschrijven. Wil ZOOOOO graag van mijn contracten af maar helaas....dat gaat niet. Jaartje wachten.

  yveelu 26-8-2010 - 17:16

  op 21 mei 2010, heb ik verhuisde naar een nieuw huis (in een nieuw gebouw). De eerste dag merkte ik dat de telefoonlijn van KPN die al in het huis zit werkt niet werkt niet. Ik heb KPN gebeld en hen te informeren over de kwestie. Ze zei dat ik moet contact op nemen met de woningbouw. Ik heb contact opgenomen met de woningbouw, zeiden ze dat de lijn is voor KPN, dus KPN moet herstellen. Ik belde KPN weer ongeveer 4 keer, en tot op heden niemand is gekomen om het probleem op te lossen . Vandaag is het Aug 26 ik heb geen telefoon. rond 15 juli heb ik contact opgenomen met KPN besluit mijn abonnement te stoppen. Afgelopen week ontving ik een factuur van € 150 voor aansluiting kosten van een telefoon die niet is aangesloten. Bovendien sturen ze me een telefoonrekening € 189 voor de maand van mei tot juli. Ik heb geen telefoon sinds ik verhuisd naar die huis, wat is de rekening voor? Ik belde KPN helpdesk vorige week De werknemer aan de telefoon zeg dat ik moet mijn rekeningen gaan betalen anders zullen ze mijn telefoon lijn sluiten. U kunt zien hoe dom deze mensen zijn. De telefoonlijn werkt niet en heeft nooit gewerkt. Ik heb geprobeerd om de situatie uit te leggen aan de dame aan de telefoon, zei ze: ga uw rekeningen betalen en toen hing ze de telefoon. Erg onbeschoft. Ik zal adviseren al mijn vrienden en familie om nooit een KPN product te kopen. Dit bedrijf heeft verloren met de klantenservice van effecten. En zeker dit geval zal eindigen in de rechtszaal als de facturen niet worden ingetrokken

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.