Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

KPN reviews en ervaringen

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over KPN geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over KPN. Is KPN je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2009

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van KPN zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen over KPN

  Marcel 29-7-2009 - 17:58

  Het wordt nog vreemder. Ik ga dus verder kijken en bij een derde partij vind ik dezelfde aanbieding voor een Samsung S8300 met een verlenging van mijn mobiel 20 naar Flexibel online 100 en het toestel kost dan ineens € 92,-...........dat is meer in de richting van wat je verwacht van een persoonlijke aanbod voor een verlenging van een abonnement.

  Weer gebeld met de KPN en toevallig dezelfde medewerker aan de telefoon gekregen en die adviseerde dus om een KPN abonnement af te sluiten bij een derde i.p.v. bij de KPN want de KPN is gewoonweg duurder.

  Dan nog te bedenken dat de derde partij ook nog een vergoeding krijgt van de KPN voor het verkopen of verlengen van abonnementen en hij lijkt mij beter dat de KPN zicht gewoon bezig gaat houden met abonnmenten en niet meer met toestellen.

  Marcel 29-7-2009 - 17:42

  Ik wilde mijn abonnement verlengen en kreeg dus een persoonlijk aanbod en na ook naar de normale prijs gekeken te hebben bij de KPN bleek ik € 169,95 te moeten betalen voor de Samsung S8300 terwijl als ik een nieuw abonnement zou nemen dan kost mij dat zelfde toestel met het zelfde abonnement ineens € 134,90.

  De medewerker van de KPN vertelde mij dat dit klopt en toen ik aangaf dat het dus goedkoper en dat bij het afsluiten van een nieuw abonnement geen gebruik kon maken van behoud van nummerbehoud werd mij duidelijk dat er dus twee opties zijn, naar een andere provider of prepaid nemen.

  Vreemde zaken hoor dat je als bestaande klant extra moet betalen om klant te blijven.

  P.Verdaas 18-7-2009 - 15:55

  Heb al zeker 8 jaar een Pre-Paid telefoon. En ik BEL ALLEEN MAAR ALS HET NODIG IS. Ik verbruik ongeveer 17 Euro PER JAAR!! Daar heb ik geen vast abb. voor nodig. Ben zeer tevreden over KPN. En om te kijken hoe je Pre-paid bedrag is hoef je niets te betalen.

  Freek 17-6-2009 - 17:26

  In mei heb ik mijn KPN abonnement gewijzgd van Flex naar SIM Only, want voordelig op KPN site voor 7,50 per maand, en geregeld bij KPN Service center in Amsterdam. Op de factuur van juni ontbreekt die korting echter. KPN Klantenservice reageert dat de korting niet in hun systeem staat en ik terug moet naar de winkel (KPN Business centre Amsterdam). Wie stelt nu de abonnementsprijzen vast, KPN of de winkels?

  Henk 11-5-2009 - 22:07

  :?Het zijn inderdaad allemaal oplichters. Bel je de klantenservice van vodafone via je mobiel, dan ben je aan de beurt. Je staat zoals gewoonlijk in de wacht en maar betalen 25 ct/min en dat is dus 55 oude centen,
  verg eet dat niet.
  En dan nog niet te spreken van KPN. Vraag je om je beltegoed via *101# , dan krijg je bij je antwoord onbeperkt online voor 9,95 toets *...# etc. Je denkt dan info te krijgen. Helaas ben je dan aangemeld en zie er dan maar vanaf te komen.
  En dan denk je ben ik zo stom, maar dan hoor je van vrienden dat ze hetzelfde hebben gedaan.
  Ze halen dan gewoon 9,95 van je beltegoed af.
  En denk niet ik ga naar die ander, want die heeft weer andere vuile praktijken.
  Het beste blijft gewoon een postduif, die kan je nog opeten ook.
  Sterkte allemaal

  fred 2-4-2009 - 16:34

  Even een correctie.

  Kpn (en Vodafoon) hebben wel 2 netwerken te weten een die werkt op 900mhz en een die werkt op 1800mhz.
  Het verhaal dat je via Telfort belt op het oude (900) netwerk kan ik haast niet geloven.Ze zullen je wel proberen over te halen met zo`n afbraak verhaal tov Telfort.

  Gr Fred

  Roland 2-4-2009 - 14:38

  Stop zetten KPN simonly abonnement: (servicenummer 1200)
  Gesprek:

  Wat is de reden dat u het abonnement wilt stopzetten?
  Omdat Telfort goedkoper is.

  Betoog tegen Telfort:

  Je betaalt per minuut en bij KPN telecom per seconde en is dat abonnement van Telfort duurder. Als je 1.01 minuut belt betaal je voor 2 minuten. Bovendien heb je een slechter bereik met Telfort. Hoewel je belt met het KPN netwerk bel je met het OUDE KPN netwerk. Je belt gemiddeld 230 minuten per maand je kan dan beter voor 9,95 euro per maand 240 belbundel nemen.


  Deze beweringen lijken mij onjuist. KPN heeft geen 2 netwerken! En je betaalt alleen de eerste volledige minuut daarna per seconde?

  jolanda 26-2-2009 - 12:55

  hier in ons dorp,verkopen ze ook mobile telefoons,ik was daar om een gewone huistelefoon te kopen ,toen werd er gesproken over mijn mobile,kon ik zo ruilen het koste niets dus,ik was bij orange hebben ze me stiekem bij de kpn gedaan wat helemaal niet mijn bedoeling was,en nu zit ik er aan vast,ben nog weer terug geweest en kreeg gelijk een grote mond van hun ze zijden je kunt zomaar niet weer veranderen hoor.ik denk er nu over om mijn mobile maar op te zeggen,kreeg vandaag de rekening nou dat viel vies tegen ben nu ook vreselijk kwaad,zit hier wel twee jaar aan vast.ben zelf ook wel dom geweest om zomaar te tekenen.
  ik hoef geen mobile meer hoor.
  afz jolanda gerrits.

  jolanda 23-2-2009 - 16:57

  nee fred, grootste onzin!!!!!!!! ze weten je met allerlei truucjes en haakjes en oogjes erin te luizen......en zo is het en zo zal het altijd blijven !!!! wacht maar tot jij eens de LOL bent , kijken of je dan nog zo begrijpvol bent..........het zijn gewoon oplichters en naaien je waar je bij staat , wat op die manier beslist niet lekker is

  Reinout 22-2-2009 - 14:16

  Mijn advies over kpn: Neem er zeker geen abonnement bij met gratis telefoon, want je wordt gewoon opgelicht waar je bijstaat. De tarieven voor sms en bellen zijn heel hoog, daarom ben je zo door tegoed heen. Ook verlengen ze stiekem je abonnement ZONDER je in te lichten, dan zit je er dus nog aan vast. Wil je er vanaf dan heb je een hoop gezeur en veel bellen naar de klantenservice, waar je ook nog eens eeuwen moet wachten voordat je is een keer geholpen wordt.

  Uiteindelijk valt KPN mij vies tegen, de volgende keer ga ik wel naar t-mobile, hopelijk zijn ze daar wat vriendelijker voor hun klanten.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.