Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

KPN reviews en ervaringen

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over KPN geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over KPN. Is KPN je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2008

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van KPN zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen over KPN

  notten 17-12-2008 - 23:01

  17-12-2008
  Ik heb in november via internet een abo afgesloten flexibel tarief met LG viewty. kosten 12,5 p/m. Hiervoor bel je niets. die kosten komen er nog eens bij (eigen schuld dikke bult, niet goed gelezen).

  MAAR: Het toestel is gratis en er zouden geen eenmalige kosten zijn.
  Wat schetst mijn verbazing? Inderdaad de 1e factuur vermeldt € 52,50 eenmalige kosten!!
  Gebeld: "O sorry, zullen het crediteren". Maar wat is crediteren bij hen: niet direct in aftrek brengen, maar verrekenen met toekomstige facturen!! hebben ze gvd ook nog het rentevoordeel

  Ik vraag me af of dat bij meerderen zo gaat, want pikt wel makkelijk binnen voor KPN! Iets voor een klacht bij de geschillencommissie of ombudsman???

  mw. A.Boormans 27-10-2008 - 22:58

  Ik heb al jaren een flexabonnement bij KPN van € 10.- per maand (met belbundel) Sinds aug.2008 is mijn abonnement ongevraagd naar € 20,- per maand met dezelfde belbundel gegaan. Hoe kan dit? Dit kan toch niet. Is gewoon schandalig wat KPN doet. Indien met probeerd de klantenservice te bellen is het ineens erg druk bij KPN .Schandalig dat zoiets kan.Gewoon besodemieterei

  toontje 24-10-2008 - 20:03

  "werd 2 weken geleden op gebeld door een belmuts van KPN, met het aanbod voor een GRATIS avondbundel van 2 maanden, ik zei nog dat hoef ik niet, maar deze meneer bleeef aandringen met de NADRUK op dat het gratis was en zonder verplichting, nu word dus al vanaf de 1ste maand gewoon de te betalen contributie ingehouden, dat is toch klinklare belazery!!
  ben over het algemeen genomen niet zo onder de indruk van de GEWELDIGE services en aanbiedingen van KPN ( HI)
  zogauw mijn abonnement verloopt stap ik op! "

  Hebben ze bij mn ouwe schoonmoeder ook gelapt! De vuillakken!
  En OOK bij mn vriendin, daarwas ik bij ze was zeer duidelijk dat het NEE was, en TOCH is het abo omgezet!
  Bij haar waren we op tijd om het terug te zetten, bij mn schoonma te laat omdat we het niet wisten en later pas op haar rekening keken...

  Trouwens, dat is dus door een telfort dienster geregeld; toen we het nummer terug belden werd er opgenomen met telfort...
  Grrr

  Ze gebruiken OOK nog een oude database, waar de reeds enkele jaren overleden man van schoonma nog wordt vernoemd, NU zegt KPN dat ij niet gemachtigd is om het abo terug te zetten KAN HET NOG GEKKER WORDEN?????

  @lex 24-10-2008 - 18:07

  AFZETTERS ZIJN HET!! KPN is 1 grote afzetter!Een sms kost daar gewoon 18 ct terwijl ergens anders een sms maar 8 ct of zelfs 5ct kost! Ze hebben wel goed bereik!groetjes van @lex

  simon 20-10-2008 - 13:20

  Volgens mij klopt het vermelde tarief van KPN voor internetten in het buitenland totaal niet.
  Ik mail regelmatig in Frankrijk.
  Bij een provider met een contract met KPN betaal ik 2,50 per Mb
  en anders 6 euro per Mb
  Ook dit is nog veel geld, vooral als er foto,s e.d. aan je worden gemaild of een PDF bestand.
  Dan kun ja al snel 20 tot 30 Mb of meer week hebben.
  Dat kost je dan al snel 100 euro.
  Ik ben dus ook naar een gekopere oplossing aan het zoeken
  Simon

  Opmerking van de redactie 21-10-2008 - 11:06
  De door ons genoemde tarieven komen overeen met de informatie die we van KPN zelf hebben ontvangen. Mogelijk heeft u een zakelijk abonnement? Dan liggen de tarieven inderdaad lager: de hier genoemde tarieven zijn op basis van een Flexibel abonnement.
  Michel 13-9-2008 - 08:40

  Je zit bij KPN voor het prima netwerk, en daar betaal je ook voor. Op zich krijg je bij alle bundels bij alle providers steeds minder (steeds kortere tijd dat je bundel geldig is, nu weer eerste minuut volledig betalen), dus KPN is geen uitzondering. Ik heb nu prima abbo met 1 jaar geldigheid, maar dat kan ik niet meer verlengen/krijgen. Al het gepraat over netwerk kwaliteit lijkt een beetje op de achtergrond geraakt, maar KPN is voor mij enige optie.
  Wat wel steekt is de enorme prijs in het buitenland. Na de verplichte verlaging voor bellen is het nu goedkoper om te bellen dan om te SMSen. Je betaalt binnen EU EURO0.55 per bericht. Ja, dus daar kun je twee minuten voor bellen!!!
  Wat ook leuk is: als je verlengt ga je fijn het extra tarief betalen. Geen simonly meer, maar gewoon volle bak. Ik ga dus nieuw abbo nemen via een simonly aanbieder, en dan waarschijnlijk nieuwe SIM krijgen. Wat een onzin, maar om nu te verlengen en meer te gaan betalen.

  Johan 24-4-2008 - 17:00

  Ik ben van mening dat je voor kwaliteit betaald.
  Vandaar dat Vodafone en KPN (iets) duurder zijn.
  Tegenwoordig is alles redelijk het zelfde. Wel verhogen, niet verlagen (muv Flexibel), max 2 maanden opbouwen tegoed (muv Flex Tmobile).

  Je mag van een goedkoper product minder service verwachten.
  Voorbeeld: Een horloge van € 10 mag je minder van verwachten dan een van bv € 1000.

  Krom, maar consumentenrechtelijk helaas waar.

  Voor mij KPN of Vodafone ook al werk ik voor Tmobile 😛

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.