Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op bellen.com helpen we jou ook te besparen op je telefoons en abonnementen!
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

KPN reviews en ervaringen

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over KPN geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over KPN. Is KPN je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2007

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van KPN zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen over KPN

  Gerpol 3-12-2007 - 20:45

  volgens mij klopt het vermelde maandbedrag voor het Flexibel abo niet helemaal. Heb zelf al een aantal jaar Flexibel Economy en betaal daarvoor € 9,95 incl. BTW.

  noes 30-8-2007 - 12:52

  Wie heeft ervaring met het sim-only €12,50 abonnement van KPN? Ik denk erover om hierop over te stappen (vanuit Hi €10,-)

  roos 19-2-2007 - 22:45

  werd 2 weken geleden op gebeld door een belmuts van KPN, met het aanbod voor een GRATIS avondbundel van 2 maanden, ik zei nog dat hoef ik niet, maar deze meneer bleeef aandringen met de NADRUK op dat het gratis was en zonder verplichting, nu word dus al vanaf de 1ste maand gewoon de te betalen contributie ingehouden, dat is toch klinklare belazery!!
  ben over het algemeen genomen niet zo onder de indruk van de GEWELDIGE services en aanbiedingen van KPN ( HI)
  zogauw mijn abonnement verloopt stap ik op!

  kanniet 2-2-2007 - 10:00

  hallo,

  2 vragen over het gebruik van de weblog functie.
  Ik heb een KPN abo met zover ik kan nagaan alle instellingen ingeschakeld.
  Als ik echter een foto naar de weblog wil verzenden wordt deze wel keurig klaargemaakt en verzonden maar ik krijg een melding dat de plaatsing niet gelukt is.

  -moet ik nog ergens anders rekening mee houden?
  -wordt het formaat van de foto aangepast zoals bij mms gebruik? Anders wordt dat wel een hele dure grap.

  fred 1-2-2007 - 10:49

  Sorry dat ik het moet zeggen maar je checked toch eerst de tarieven voor je een abo afsluit. Hier kan Kpn toch niks aan doen. Jij sluit het abo af. Je bent er zelf bij.

  Falco 31-1-2007 - 21:13

  Ik had vroeger T-Mobile pre-pay. Toppie, ik betaalde voor alle SMSsjes 7 cent ongeacht of dit naar buitenland was of niet. Ik zit nu vast aan een KPN 20 abo en moet ik voor een SMS naar Hongarije 0,24 é ex BTW betalen. Dat is 0,2856 voor 1 SMS. Schandalig = 4 keer meer dan bij T-mobile.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.