Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op bellen.com helpen we jou ook te besparen op je telefoons en abonnementen!
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

KPN reviews en ervaringen

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over KPN geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over KPN. Is KPN je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2006

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van KPN zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen over KPN

  fred 12-10-2006 - 16:19

  mss tijd dan om naar een goedkopere provider over te stappen ipv hier te klagen. Alternatieven genoeg die veel minder per minuut vragen. Wil je van het Kpn netwerk gebruik blijven maken kun je naar Simyo gaan, anders kom je uit bij UPC (orange) of lowcall oid die het met het telfort netwerk doen.

  bas 12-10-2006 - 15:03

  mijn hele salaris gaat naar die kpn prepaid, schandalig duur! je blijft lopen om nieuwe kaarten te kopen. ellende!

  Erik 14-9-2006 - 16:52

  En nog ff vraagje,

  Is je belminuten ook altijd geldig, want bij sommige abonnementen is na 2 maanden word je bundel verwijdert wat je aldoor overhoud van de vorige maand dat dat niet meer mee telt? is dat bij kpn mobiel 25 ook zo? of alle minuten die je permaand overhoud die gaan gewoon weer mee naar de volgende maand?

  Gr Erik,

  Erik 14-9-2006 - 16:46

  Heey,
  Ik ben van plan om een Abonnement aan tevragen
  Ik neem daarbij een Sony Ericsson K800i met een Kpn Mobiel 25 abonnement
  Iemand ervaring met deze abonnement? zoja is die beetje goed, en is kpn mobiel een goeie provider met mooie bel tarieven enzo?

  Plaats even een reactie terug met jou ervaring over dat toestal en/of kpn mobiel abonnement.

  Gr Erik,

  Windstorm 3-5-2006 - 11:47

  Hey ik dacht dat dit een prepay forum was, zou je niet denken als je de laatste berichten leest.
  Maar letop mensen KPN heeft nieuwe tarieven en Bellen.com heeft zijn werk nog niet helemaal goed gedaan:
  Iedere 3 minuten 0,50ct
  Korte gesprekken <10 sec. 0,25ct
  VoiceMail 0,25ct/gesprek
  SMS 0,18ct

  boos 12-4-2006 - 14:28

  Mijn intermediar Topvalue is failliet. Net als vele tienduizenden andere Nederlanders ben ik nu genoodzaakt binnen 1 dag een nieuw abonnemnet af te sluiten tegen schandalig hoge tarieven ander wordt ik afgesloten en raak ik mijn nummer kwijt. Echt Schandalig! Kan dit zomaar?

  Appie 29-3-2006 - 11:57

  Wat zijn de piek uren noem de dagen en tijden ???

  Mario Dings 4-3-2006 - 16:10

  Vandaag de KPN M Webbundel Small factuur bestudeerd. tot mijn verbazing wordt het ongebruikt tegoed van de vorige periode niet doorberekend.
  Nee zegt KPN, eerst wordt de bundel opgemaakt en dan pas het overgebleven tegoed, dat overigens maar een maand geldig is. (zie voorwaarden) Ofwel last in first out.
  Mooie boel hoor, voel ik me dus toch nog geflest, ondanks dat ik goed het contract bestudeerd heb. En als klap op de vuurpijl mag ik buiten de bundel maar liefst 30 cent gaan betalen. Gouden tijden voor die boys.
  Aanvankelijk dacht ik nog best wel een goede koop te hebben gedaan, maar ik ga toch maar weer op zoek naar een andere provider.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.