Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

KPN reviews en ervaringen

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over KPN geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over KPN. Is KPN je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2005

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van KPN zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen over KPN

  C. van Vugt 30-12-2005 - 15:00

  In oktober een breif gekregen van KPN: Stap nu ove van KPN mobile plus 45 naar KOM Mobile 42. Bunderl ,blijft 12 maanden geldig!!!!!

  MAAAAARRRRRR: in de 45 vielen 0900 service nummers binnen de bundel, in de nieuwe 42 dus NIET!!!

  Ben dus weer genaaid. Na klacht kreeg ik 30 euro bundeltegoed gratis!

  Maar toch......

  john 4-8-2005 - 08:42

  prima idee zo`n webbundel. soms wat traag met uitleveren maar over het algemeen ben ik er zeer tevreden over, zeker over de toestellen waar tenminste de kosten (i-mode) nu dan ook in het abonnement zitten

  Maarten 27-3-2005 - 22:21

  Handig zo`n alles in 1 abonnement maar vreselijk lomp dat je nog niet op internet kan zien hoeveel beltegoed je in een bepaalde maand al verbruikt hebt. KPN, in wat voor een tijd leven jullie! Zoals altijd wordt SMSsen weer gebruikt om de consument uit te melken, zo kost smssen naar Indonesie 29 cent binnen dit abonnement (kostprijs rond 1,5 eurocent).

  Marni 17-1-2005 - 20:17

  Op 1 september 2004 kreeg ik de volgende folder in de bus. GOED NIEUWS! Uw alles-in-een abonnement nu blijvend voordeliger!!!!
  50% korting op alle vaste nummers en 25% korting op de mobiele nummers van KPN.

  Bellen naar vaste nummers 150 minuten
  Bellen naar KPN mobiel 100 minuten
  Bellen naar overige operators 75 minuten

  Mmmmmmmmmmm, dacht ik dat is dus 325 minuten! PERFECT!

  Helaas, was men vergeten het woord OF te vermelden. 150 minuten vaste nummers OF 100 kpn mobiel OF 75 overige operators. Je kunt dan niet meer je voice-mail afluisteren en geen sms of mms verzenden, want dan verandert heel het plaatje weer.

  OVER MISLEIDING GESPROKEN HEER SCHEEPBOUWER!!!


  Marni

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.